• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Altına Kaçırıyor :(

Allah yardımcısı olsun, zor bir durum. Prostat v.s gibi bir hastalığı mı var diyeceğim ama tahlillerde birşey çıkmadı diyorsunuz.

Acaba başka bir doktora mı görünseniz, bazen çok farklı bir hastalık, farklı bir yan etki yapabiliyor.

Terapi alması, doktora gitmesi kabullenebilir bir durum değil, helal olsun en azından bundan kaçmıyor, inşaallah çözüm olur.

Bu arada hasta çarşafları var, su geçirmeyen, eşinize bunu belli etmeden yatağa serebilirsiniz, üstünede normal çarşaf.

Tedavisi bulunana kadar bu şekilde idare edilebilir.

Acaba evlenmeden öncede var mıydı ?

Evlenmeden önce yoktu 2 ay önce birden çıktı

bunun yaşla alakası yok ya fizyolojik bi durumdur geldiğini hissetmiyodur ya da psikolojiktir, ben sosyal hizmet uzmanıyım bi dersimizde geçmişinde baskı altında bulunan bireylerde bu gibi durumlara rastlanabileceği konuşulmuştu, o süreçte eski sevgilimin de böle bi sorunu olduğunu biliyodum onunla bunu konuştum ve çocukken hatta gençken bile baskı altında olduğunu babasının otoriter bi yapısı olduğunu sölemişti.
Velhasıl ben de psikolojik olduğunu düşünüyorum

onu anlamak içi uzaman olmaya gerek yok zaten mantıklı düşününce anlıyosun sorununun ne oldugunu sadece eger o yaptıgından utanıp care aramıyosa eşi neden çözüm sunmaktan utansın ve ya cekinsin

Alez ve ya altına naylon serme sadece yatağı koruyor ama üstündekileri korumuyor.
Anne ve babasını sormuşsunuz, normal yi insanlar neden sordunuz ki ?

canım şimdi eşinin fizyolojik bir sıkıntısı yoksa demek ki bu psikolojik ve bunun nedeni büyük ölçüde çok otoriter bir ana babaya sahip olmak ya da çocukken istismara uğramak onun için sordum eşinin çocukluğu nasıl geçmiş?

ana babasından dayak yemiş mi kötülük görmüş mü çok mu otorite altında büyümüş?

baskın karakterli insanlar mıdır?
eşini sürekli eleştirip hiç bir yaptığını beğenmeme durumları var mı ?

başkalarıyla kıyaslama kendi çocuğunu değersiz görme durumu...

İyide bunu kullanmasını sağlamak, bunu kabul etmek anlamına gelmez mi ? Bir yolunu bulmak için çabalamalı.

Peki üzülüyor mu, yatağını kendi temizlemek istemiyor mu ?

Kendiside üzülüyor tabi ama sabah erkenden işe gittiği için yatağı temizleme vakti olmuyor uyanıyor duş alıyor üzerini giyip evden çıkıyor.
Zaten başka yol için çabalıyoruz 2 aydır hastanede geçiyor neredeyse her günüm en azından bir çözüm bulana kadar geçici bir çözm de arıyorum.

onu anlamak içi uzaman olmaya gerek yok zaten mantıklı düşününce anlıyosun sorununun ne oldugunu sadece eger o yaptıgından utanıp care aramıyosa eşi neden çözüm sunmaktan utansın ve ya cekinsin
acaba sorunundan utandığı için çare aramadığını daha doğrusu arayamadığını düşündünüz mü çünkü bunun için de uzman olmaya gerek yok

canım şimdi eşinin fizyolojik bir sıkıntısı yoksa demek ki bu psikolojik ve bunun nedeni büyük ölçüde çok otoriter bir ana babaya sahip olmak ya da çocukken istismara uğramak onun için sordum eşinin çocukluğu nasıl geçmiş?

ana babasından dayak yemiş mi kötülük görmüş mü çok mu otorite altında büyümüş?

baskın karakterli insanlar mıdır?
eşini sürekli eleştirip hiç bir yaptığını beğenmeme durumları var mı ?

başkalarıyla kıyaslama kendi çocuğunu değersiz görme durumu...

Aslında babasını pek sevmez hep kendi bildiğini okuyan birisi, başka kimseyi dinlemez.

birde benım anlamadığım kocam hastaysa ben tutupta adama alt kaçırma donu giymeye nasıl ikna edeceğimi düşüneceğime ağzımı bile açmadan hergün üstünü başını atarım makinaya yıkarım bu dert mi şimdi?adamı utandırmaya ne gerek var?

bazen kadınlar ne kadar garip ayrıntıları takıyorlar kafalarına...

yatagı koruyormuş ama üstünü korumuyormuş...e korumasın önemli mi adamın psikolojik sıkıntısı var kadının derdi yine heraman ki gibi temizlik...

çamaşır makinanız yok mu?

Son düzenleme:
geçmiş olsun allah şifa versin sizede kolaylıklar dilerim.. eşinizin çalışma saatleri ve iş yükü nasıl acaba
eğer çok yoruluyorsa ve kafasıda doluysa gece uykusu ağır olabilir tutamayacak fiziksel bi rahatsızlık olsa gündüzde tutamaz demekki yorgunluk onu gece yatağa mahkum ediyor kalkacak gücü bulamıyor o yüzden ona biraz enerji takviyesinde bulunsanız yada işinden 1 hafta izin alsa mesela dinlense ???

prostat ile alakalı olabilirmi mesane ile bence bu konuda bi doktorla görüşün
mesane filmi falan cekilebilir belki yada ürolog tek bi hastaneye gitmeyin gerekirse farklı hast. gidin ciddi bi sorun sonuçta ve genc yaşı daha
bez mez ugraşmayın eşinizin psikolojısı önemli bence alez daha iyi bu konuda en azından farketmez erkekler hassas oluyor böyle zamanlarda
Allah yar ve yardımcınız olsun

Zaten bir kaç farklı doktor ve hastaneye gittik bizi yönlendirdikleri bölümlerede gittik. Ama değişen bişey olmadı.
Alez konusunda da alez sadece yatağı koruyor birde giydikleri var çamaşırlar gecelikler yetişemiyorum bende çalışıyorum

Gecmis olsun.
Bence " tam aradigim seyler " dedigin ic camasirlarini kullanmasini söylerken cekinmenize gerek yok.
" cnm her sabah bütün kiyafetlerini degismek zorunda kaliyorsun, böyle birsey var, tedavi sonuc verene kadar kendini daha iyi hissetmeni saglar belki denemek istermisin " gibi birsey söyleyebilirsiniz.
Ayrica bazen kendi icindeki yasadigi " bu gecede olacak, yine olacak, rezil olacagim" baskisininda bu durumu tetikledigini duymustum.
Belki bu camasirlarla psikolojik olarak birez rahatlar ve baski azalir.

birde benım anlamadığım kocam hastaysa ben tutup ta adama alt kaçırma donu giymeye nasıl ikna edeceğimi düşüneceğime ağzımı bile açmadan hergün üstünü başını atarım makinaya yıkarım bu dert mi şimdi?adamı utandırmaya ne gerek var?

bazen kadınlar ne kadar garip ayrıntıları takıyorlar kafalarına...

yatagı koruyormuş ama üstünü korumuyormuş...e korumasın önemli mi adamın psikolojik sıkıntısı var kadının derdi yine heraman ki gibi temizlik...

çamaşır makinanız yok mu?

Yanlış anlamayın ben yıkamaktan yorulmam bıkmam 24 saat yıkarım ama bende çalışıyorum yetişemiyorum bazen o yüzden yazdım :( yoksa 24 saat aralıksız yıkayım sorun değil

Kendiside üzülüyor tabi ama sabah erkenden işe gittiği için yatağı temizleme vakti olmuyor uyanıyor duş alıyor üzerini giyip evden çıkıyor.
Zaten başka yol için çabalıyoruz 2 aydır hastanede geçiyor neredeyse her günüm en azından bir çözüm bulana kadar geçici bir çözm de arıyorum.
özellikle siz çok sabırlı olmalısınız bu süreçte çünkü o yetersizlik hissediyodur kendinde ve sizin tavırlarınızdan anlam çıkarmak eylemindedir ister istemez, sizin çok basit olağan bi offlamanız onu rahatsız edebilir,bu onu size olan davranışlarını farklılaştıracak kadar etkileyebilir. biz kadınlar bunu bi hastalık olar görüp geçebiliriz ama ne yazıkki erkeklerin kimyasında bi otorite duygusu olduğu için kendilerini yetersiz aşağılık hissedebilirler

acaba sorunundan utandığı için çare aramadığını daha doğrusu arayamadığını düşündünüz mü çünkü bunun için de uzman olmaya gerek yok
valla ben o kadar iyi niyetli düşünemicem kusura bakmayın koca adam çocuk degilki bu ne utanması o aramıyosa bu kadına yazıkdegilmi hergün aynı şeyi yaşıyo sidik kokusu sindimi at yatagı gitsin

Gecmis olsun.
Bence " tam aradigim seyler " dedigin ic camasirlarini kullanmasini söylerken cekinmenize gerek yok.
" cnm her sabah bütün kiyafetlerini degismek zorunda kaliyorsun, böyle birsey var, tedavi sonuc verene kadar kendini daha iyi hissetmeni saglar belki denemek istermisin " gibi birsey söyleyebilirsiniz.
Ayrica bazen kendi icindeki yasadigi " bu gecede olacak, yine olacak, rezil olacagim" baskisininda bu durumu tetikledigini duymustum.
Belki bu camasirlarla psikolojik olarak biraz rahatlar ve baski azalir.

geçmiş olsun allah şifa versin sizede kolaylıklar dilerim.. eşinizin çalışma saatleri ve iş yükü nasıl acaba
eğer çok yoruluyorsa ve kafasıda doluysa gece uykusu ağır olabilir tutamayacak fiziksel bi rahatsızlık olsa gündüzde tutamaz demekki yorgunluk onu gece yatağa mahkum ediyor kalkacak gücü bulamıyor o yüzden ona biraz enerji takviyesinde bulunsanız yada işinden 1 hafta izin alsa mesela dinlense ???

İş konusu çok sıkıntılı çok yoğun çalışıyor ve işinden hiç memnun değil ilk fırsatta işi bırakacak düşüncesi bu

Gecmis olsun.
Belki bu camasirlarla psikolojik olarak biraz rahatlar ve baski azalir.

Back
X