Gecmis olsun.
Bence " tam aradigim seyler " dedigin ic camasirlarini kullanmasini söylerken cekinmenize gerek yok.
" cnm her sabah bütün kiyafetlerini degismek zorunda kaliyorsun, böyle birsey var, tedavi sonuc verene kadar kendini daha iyi hissetmeni saglar belki denemek istermisin " gibi birsey söyleyebilirsiniz.
Ayrica bazen kendi icindeki yasadigi " bu gecede olacak, yine olacak, rezil olacagim" baskisininda bu durumu tetikledigini duymustum.
Belki bu camasirlarla psikolojik olarak birez rahatlar ve baski azalir.
mesaj tekrarı....
İş konusu çok sıkıntılı çok yoğun çalışıyor ve işinden hiç memnun değil ilk fırsatta işi bırakacak düşüncesi bu
hem bedenen hem ruhen yorgunluk herkeste farklı yerlerden patlak verebilir kimimiz sinirli oluruz kimimiz migrene yakalanırız eşinizin tepkiside bu şekilde ortaya çıkmış bence onu dinlendirmeli ve kafasını rahatlatıcak bişeyler yapmalısınız hayatınızda daha önce gitmediğiniz yerlere gidin yapmadığınız şeyleri yapın ona iş yerindeki sıkıntıları unutturmaya çalışın bi deneyin yada ilgiyi kendinize çekin ona kendini biraz olsun unutturun faydası olacağına inanıyorum.. geçmiş olsun tekrardan..
onun babasıyla işte bir sıkıntısı olabilir bu konuyu konuşun bence...
bir de kendisinin bunun bi rahatsızlık olduğunu anlaması yani öle hissetmesi lazım yani durumu kabullenmeli
eminim sorunuzu birbirinizi destekleyerek çözeceksiniz, geçmiş olsun allah yardımcınız olsun
Bazen babasından konuşuyoruz hep sevmediğini söyler nasıl biri olduğunu anlatır kızar kendi kendine.
eşiniz zaten üzülüyormuş cnm. bide bez baglayın denır mı yada iç çamaşırı her neyse artık. çok ayıp bişey bence. iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta söz vermednz mı siz. yatak carsaf üst bas ne varsa ehr sabah atın yıkansn sanki eldemi yıkıyosun eskiler gibi makınaya atın cıkın gidin evden sizde işinize..alez ı sarın yataga gecmesn sadece.adam yeternce utanıodur hiç böyle öneri sürülürmü canım aaaZaten bir kaç farklı doktor ve hastaneye gittik bizi yönlendirdikleri bölümlerede gittik. Ama değişen bişey olmadı.
Alez konusunda da alez sadece yatağı koruyor birde giydikleri var çamaşırlar gecelikler yetişemiyorum bende çalışıyorum
eşiniz zaten üzülüyormuş cnm. bide bez baglayın denır mı yada iç çamaşırı her neyse artık. çok ayıp bişey bence. iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta söz vermednz mı siz. yatak carsaf üst bas ne varsa ehr sabah atın yıkansn sanki eldemi yıkıyosun eskiler gibi makınaya atın cıkın gidin evden sizde işinize..alez ı sarın yataga gecmesn sadece.adam yeternce utanıodur hiç böyle öneri sürülürmü canım aaa
bence bir psikologun yardımı olabilir cunku altında buyuk sorun olanlar bu durumu yasıyor ne yazıkkı ve bence cok beklemeden gıdın kı ıkınızde bozuna daha cok uzulmeyın derım.
Konu başlığını ilk görünce gülümsedim ne yalan söyleyim.. Ama çok üzüldüm geçmiş olsun sizin içinde eşiniz içinde çok zor bir durum olsa gerek. doktorlar ne diyor yani bir problem yoksa bu adam niçin altına yapıyor ? Birde sadece geceleri yapıyor sanırım.
DDaha önceden yoktu 2 aydır var diyorsunuz. O zaman bu 2 ay içinde değişen birşeyler var mutlaka. Ne olabilir ?
Zaten bir kaç farklı doktor ve hastaneye gittik bizi yönlendirdikleri bölümlerede gittik. Ama değişen bişey olmadı.
Alez konusunda da alez sadece yatağı koruyor birde giydikleri var çamaşırlar gecelikler yetişemiyorum bende çalışıyorum
Bende istemiyorum ama aklımada başka bişey gelmedi. Bende çalışıyorum yetiştiremiyorum çoğu zaman yoksa 24 saat aralıksız yıkarım sorun etmem asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?