bez bağlama konusunda kararsızsınya nefsine ölçüp karar verebilirsin demek istedim
Yok bez bağlamıyacam sizin dedikleriniz mantıklı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bez bağlama konusunda kararsızsınya nefsine ölçüp karar verebilirsin demek istedim
birde benım anlamadığım kocam hastaysa ben tutupta adama alt kaçırma donu giymeye nasıl ikna edeceğimi düşüneceğime ağzımı bile açmadan hergün üstünü başını atarım makinaya yıkarım bu dert mi şimdi?adamı utandırmaya ne gerek var?
bazen kadınlar ne kadar garip ayrıntıları takıyorlar kafalarına...
yatagı koruyormuş ama üstünü korumuyormuş...e korumasın önemli mi adamın psikolojik sıkıntısı var kadının derdi yine heraman ki gibi temizlik...
çamaşır makinanız yok mu?
valla ben o kadar iyi niyetli düşünemicem kusura bakmayın koca adam çocuk degilki bu ne utanması o aramıyosa bu kadına yazıkdegilmi hergün aynı şeyi yaşıyo sidik kokusu sindimi at yatagı gitsin
Yok bez bağlamıyacam sizin dedikleriniz mantıklı
sakın öyle bez falan düşünme bile eylülcümbenim oğlum altını ıslatıyordu küçükken(uykusu çokkk ağırdı)ben oğluma bile bez bağlamadım çocuğum yeterince üzülüyordu zaten ne diye daha fazla üzülsün dimi ama.çamaşır makinesi sağolsun
bunlar geçici şeyler ama bez falan düşünürseniz eşinizin pisikolojisi iyicene bozulur.
![]()
İyide bunun calısmakla ne alakası var canım sabah cıkardıklrını at makınaya yıkansın eve gelncede as yanı..evet basıt deil davulun sesı uzaktan hoş gelır.çok gecmıs olsun ama 2 once cıkmış bişeyse ben o iki ayı konusmalısnz ne olduysa o iki ayda olmuş bellıkı :S ben derım ki kesınlıkle bezden faln bahsetmeyn dahada utandrmayın adamı :S psikolojik bsyse dahada kötü etkiler.belkide iş hayatnda onu üzen dernden etkıleyn bsy var ama sıze söyleyemıo bunu kurcalayn derım ben.ve durum gecene kdr yataga alez sarmak dısında bsy teklf etmyn..nayln bile koymayn bence..Bende istemiyorum ama aklımada başka bişey gelmedi. Bende çalışıyorum yetiştiremiyorum çoğu zaman yoksa 24 saat aralıksız yıkarım sorun etmem asla.
hanımefendı sonuc da bu alt kacırmaya karsılık onlemler var ıken ,ne dıye hergun yatak dosek yıkasın kı .
konu sahıbı esınden tıksınmıyor zaten ,ona destek cıktıgını ıfade edıyor .
onlem almak varken de yatagı dosegı ıslatıp "aman yıkarım "demek de sacma bence .
hergun yatak dosek yıkamaya vaktı bıle olmayabılır .zaten calısıyormus konu sahıbı .
konu sahıbı ; sızın suan da aslın da pek yapabılecegınız bırsey yok ,onun yanın da olmakdan baska ..
esınızıın tahlıllerınde de bırsey cıkmamıs .psıkolojık tedavı suresı ıse henuz 1 aylık .daha erken olabılır .
zamanla tedavıye cevap verebılır .sabredıp esınıze destek olmakdan baska yapacagınız bırsey yok .
Allah esıne de sana da yardım etsın .
ay şükür adamı bezlicen sandım
senle olan diyalogunuda koparırsın
ama bak sen araştır bu hipnoz işini sağlam psikologlar yapıyo sende oluyorsun seansta cocukluguna ıniyorlar resmen
tırnak yeme ,altına kacırma ,sigarayı bırakma uyusturucu tedavısı vs hep yapıyorlar
ya siz ne demeye çalısıyorsunuz isteyerek mi yapıyor yani???
kim bunu isteyerek yapar ki ne mantıktan bakıyorsunuz olaya anlayamadım... İlginçççç
konu sahibi arkadaşım geçmiş olsun... Başka doktorlarada gitmenizde fayda var. Umarım şifa bulur eşiniz...
Herkesin kendi düşüncesi tabi birşey yapamazsınız.
Bir kaç farklı doktora ve başka bölümlerede gittik
şuan psikoloğa gidiyoruz umarım sonuç iyi olur
Bu da doğru iyice kafam karıştı.
dediğiniz gibi şu an için yapıacak pek bişeyim yok destek olmaktan başka
haklısın canımda akıl var mantık var sen mesela böyl birşeyi bilerek yaparmısın?
bence yorum yapmak için yorum yapılmamalı yardımcı olabiliyorsak yapılmalı...
canım bence de bez işini unut kırılır eşin yanlış anlayabilir... Allah yardımcın olsun.
sakın sakın sakın derim ben.tabiki karar sizin. sizide anlamaya çalışıyorum ama bez falan düşünmeyim.
ilkokul 1. sınıfa giden yeğenim var.gece 3 te bile olsa tuvaleti gelince kalkar tuvalete gider.hiç altını ıslatma gibi bir durum yok.
ama dün arkadaşlarıyla oyun oynarken oyuna dalıp altına kaçırmış.o kadar utandı ki anlatamam.annesi eve gelince annecim su döküldü falan dedi.anneside olsun oğlum kirliydi zaten onlar,yıkanacaktı dedi.hemen unutturduk çocuğa.bu anlattığım 7 yaşındaki çocuk.bir de siz eşinizi düşünün,bez falan derseniz nasıl utandırırsınız.psikolojisi dahada bozulur diye düşünüyorum.
geçmiş olsun...
öncelikle çok geçmiş olsun.
ben de küçüklükten 14-15 yaşıma kadar bu rahatsızlığı çektim. bir anda geçmedi ama zamanla azalarak geçti. o yaşta sırılsıklam uyanmak bile o kadar utanç vericiydi ki insanın özgüvenini yerle bir ediyor. ben o yaşımda öyle hissederken eşinizin hissettiklerini düşünemiyorum bile.
size tavsiye hasta çarşaflarından almanız olur. biz de o çarşaflardan kullanmıştık. lastikli olduğu çıkarıp takması pratik, yıkanması da kolay. hemde yatağınız ıslanmaz ama koku yüzünden birkaç günde bir yatağınızı havalandırmanızı tavsiye edebilirim. ayrıca eminim internette araştırma yapmışsınızdır ama devlet hastanelerinde bu alanda iyi olan doktorları araştırmaya devam edin. bazen çok küçük birşeyden kaynaklanabiliyor. ayrıca siz eşinizi gece çocuğunuzu uyandırır gibi uyandırabilirsiniz bir kaç kez. zamanla belki refleks halinde o da uyanmaya başlayabilir. benim bu sorunu atlatmam bu şekilde olmuştu. önce annem bir kaç kez uyandırırdı. sonraları zamanla o saatlerde uyanmaya başladım. hala bile uyanıp gidiyorum çünkü artık o korku hali hala devam ediyor.
yeniden çok geçmiş olsun.
saati kurup 2-3 saatte bir wcye kaldırsanız:? bir de günlük hayata idrarını yaparken bi tutsun, bi yapsın
bu egzersiz mesaneyi güçlendirir
yabanmersininden her gün bi avuç yedirin. böbrekleri temizler