• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Altına Kaçırıyor :(

hicbir erkek psikolojik veya fiziksel bir rahatsızlıgı yoksa geceleri altına cisini yapmaz heralde :31: demekki adam rahatsız bir erkek icinde cok utandırıcı birseydir bu bence iyilesene kdr tedavi olmasına yardımcı olun uzerine gitmeyin öfleyip pöflemeyin yeri gelir yeni yatak alınır sorun degil yeterki esiniz iyilessin umarım tedavilerde sonuc verir

Gecmis olsun.
Bence " tam aradigim seyler " dedigin ic camasirlarini kullanmasini söylerken cekinmenize gerek yok.
" cnm her sabah bütün kiyafetlerini degismek zorunda kaliyorsun, böyle birsey var, tedavi sonuc verene kadar kendini daha iyi hissetmeni saglar belki denemek istermisin " gibi birsey söyleyebilirsiniz.
Ayrica bazen kendi icindeki yasadigi " bu gecede olacak, yine olacak, rezil olacagim" baskisininda bu durumu tetikledigini duymustum.
Belki bu camasirlarla psikolojik olarak birez rahatlar ve baski azalir.

Olabilir tabi bugün alacağım bakalım zorluk çıkartacağını sanmıyorum inşallah öyle olur

İş konusu çok sıkıntılı çok yoğun çalışıyor ve işinden hiç memnun değil ilk fırsatta işi bırakacak düşüncesi bu

hem bedenen hem ruhen yorgunluk herkeste farklı yerlerden patlak verebilir kimimiz sinirli oluruz kimimiz migrene yakalanırız eşinizin tepkiside bu şekilde ortaya çıkmış bence onu dinlendirmeli ve kafasını rahatlatıcak bişeyler yapmalısınız hayatınızda daha önce gitmediğiniz yerlere gidin yapmadığınız şeyleri yapın ona iş yerindeki sıkıntıları unutturmaya çalışın bi deneyin yada ilgiyi kendinize çekin ona kendini biraz olsun unutturun faydası olacağına inanıyorum.. geçmiş olsun tekrardan..

hem bedenen hem ruhen yorgunluk herkeste farklı yerlerden patlak verebilir kimimiz sinirli oluruz kimimiz migrene yakalanırız eşinizin tepkiside bu şekilde ortaya çıkmış bence onu dinlendirmeli ve kafasını rahatlatıcak bişeyler yapmalısınız hayatınızda daha önce gitmediğiniz yerlere gidin yapmadığınız şeyleri yapın ona iş yerindeki sıkıntıları unutturmaya çalışın bi deneyin yada ilgiyi kendinize çekin ona kendini biraz olsun unutturun faydası olacağına inanıyorum.. geçmiş olsun tekrardan..

Tavsiyelerinize uyacağım umarım faydalı olur teşekkürler

bir de kendisinin bunun bi rahatsızlık olduğunu anlaması yani öle hissetmesi lazım yani durumu kabullenmeli
eminim sorunuzu birbirinizi destekleyerek çözeceksiniz, geçmiş olsun allah yardımcınız olsun

bir de kendisinin bunun bi rahatsızlık olduğunu anlaması yani öle hissetmesi lazım yani durumu kabullenmeli
eminim sorunuzu birbirinizi destekleyerek çözeceksiniz, geçmiş olsun allah yardımcınız olsun

Teşekkürler, hep destekliyorum onu yanında olduğumu belli ediyorum her zaman

Bazen babasından konuşuyoruz hep sevmediğini söyler nasıl biri olduğunu anlatır kızar kendi kendine.

sen onun çocukluğunu anlatmasını sağlamalısın...bi dökülsün ne yaşamış takıldığı saplanıp kaldığı bir noktası var bence...

Zaten bir kaç farklı doktor ve hastaneye gittik bizi yönlendirdikleri bölümlerede gittik. Ama değişen bişey olmadı.
Alez konusunda da alez sadece yatağı koruyor birde giydikleri var çamaşırlar gecelikler yetişemiyorum bende çalışıyorum
eşiniz zaten üzülüyormuş cnm. bide bez baglayın denır mı yada iç çamaşırı her neyse artık. çok ayıp bişey bence. iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta söz vermednz mı siz. yatak carsaf üst bas ne varsa ehr sabah atın yıkansn sanki eldemi yıkıyosun eskiler gibi makınaya atın cıkın gidin evden sizde işinize..alez ı sarın yataga gecmesn sadece.adam yeternce utanıodur hiç böyle öneri sürülürmü canım aaa:53::53::53:

bence bir psikologun yardımı olabilir cunku altında buyuk sorun olanlar bu durumu yasıyor ne yazıkkı ve bence cok beklemeden gıdın kı ıkınızde bozuna daha cok uzulmeyın derım.

Konu başlığını ilk görünce gülümsedim ne yalan söyleyim.. Ama çok üzüldüm geçmiş olsun sizin içinde eşiniz içinde çok zor bir durum olsa gerek. doktorlar ne diyor yani bir problem yoksa bu adam niçin altına yapıyor ? Birde sadece geceleri yapıyor sanırım.

DDaha önceden yoktu 2 aydır var diyorsunuz. O zaman bu 2 ay içinde değişen birşeyler var mutlaka. Ne olabilir ?

acaba ağır bir şey kaldırmış olabiirmi?üzüldüm eşinize,nasıl utanıyordur için için kimbilir:ssz:

eşiniz zaten üzülüyormuş cnm. bide bez baglayın denır mı yada iç çamaşırı her neyse artık. çok ayıp bişey bence. iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta söz vermednz mı siz. yatak carsaf üst bas ne varsa ehr sabah atın yıkansn sanki eldemi yıkıyosun eskiler gibi makınaya atın cıkın gidin evden sizde işinize..alez ı sarın yataga gecmesn sadece.adam yeternce utanıodur hiç böyle öneri sürülürmü canım aaa:53::53::53:

Bende istemiyorum ama aklımada başka bişey gelmedi. Bende çalışıyorum yetiştiremiyorum çoğu zaman yoksa 24 saat aralıksız yıkarım sorun etmem asla.

İnsanlar geçirdikleri travmaları bastırıp hatırlamaya bile biliyorlar, belki de 2 ay önce farkında olmasada bir şey bir travmayı tetiklemiş olabilir. Bence iç çamaşırı kullanmayı isterse daha az utanabilir her sabah sizin yatağı temizlediğinizi bilemsi de ona bir psikolojik yük sonuçtasiz şikayet etmeseniz bile bu durumdan. Benim de geçen kış bir sorunum vardı, 20 yaşındayım, hava soğuduğu anda tuvaletim geldiğinde tutamamaya başlıyordum, su içmeyen bir insanım ki, günde 1-2 kez tuvalete giderdim, sokağa çıktığım anda kaçıyordu, tamamı değil ama böle iki üç damla derken hergün pantalon tayt yıkıyordum. annem hasta bezini önerdi ped taşıyordu resmen çünkü kullandım hakkatende rahat ettim ve aksine kaçmamaya başladı o rahatlık.
Sonra şunu fark ettim, annemin yanına taşınmıştım bir süre önce, köpeği beni sevmiyordu ben tuvalete kalktığımda havlıyordu sürekli, üst komşuda manyak bir adamdı, yeni taşınmıştı, kapıya cama filan saldırmıştı köpeğin sesinden. Ben tuvaletim gelemsin kalkmıyım istedikçe gelmeyen tuvalet ihtiyacı 10dkda bir gelir olmuştu. Ve hastalanıp ilaç aldığımda uykum ağırken rüyamda tuvalete girdiğimi görüp kaçırıyordum. Bende çok utanmıştım ama ananem ve dedeme baktığımız için, özellikle dedemi kaybetmeden önceki son iki ay sürekli altına yapmasıyla uğraştığımız için vs etik kaygılardan çok tıbbi düşünüp daha rahat konuştum annemle de.

Yaş, stres, soğuk hava.. herşey etkili olabilir. Bence birde karnını sıcak tutmaya çalışın, kalın atlet veya korse gibi birşey rahat edeceği şekilde.

Konu başlığını ilk görünce gülümsedim ne yalan söyleyim.. Ama çok üzüldüm geçmiş olsun sizin içinde eşiniz içinde çok zor bir durum olsa gerek. doktorlar ne diyor yani bir problem yoksa bu adam niçin altına yapıyor ? Birde sadece geceleri yapıyor sanırım.

DDaha önceden yoktu 2 aydır var diyorsunuz. O zaman bu 2 ay içinde değişen birşeyler var mutlaka. Ne olabilir ?

Testler tahliller vs. temiz çıkıyor ilaç verdiler ama değişiklik olmadı daha kullanıyor bakalım. Son 2 ayda hiç bir değişiklik olmadı ki her zamanki gibi farklı birşey olmadı

Zaten bir kaç farklı doktor ve hastaneye gittik bizi yönlendirdikleri bölümlerede gittik. Ama değişen bişey olmadı.
Alez konusunda da alez sadece yatağı koruyor birde giydikleri var çamaşırlar gecelikler yetişemiyorum bende çalışıyorum

maddi durumun varsa cok camasır ve pijama al
gerçektende hasta ya hassaslasabıılır bez konusunu açma derim genede sen bilirsin
ALLAH ŞİFA VERSİN

Bende istemiyorum ama aklımada başka bişey gelmedi. Bende çalışıyorum yetiştiremiyorum çoğu zaman yoksa 24 saat aralıksız yıkarım sorun etmem asla.

canım kusura bakma da ben neye yetişemediğini anlamadım?

hergün 1 kıyafet çıkarsa adam haftada yıkarsın yıne yetişir..

makinaya atarsın yıkar, gelince asarsın kurur...

bu adam her allahın günü üstünden bir makina çamaşır kirletip çıkarmıyor...

sen hem ben destek oluyorum deyıp hemde çamaşır giymeye ikna etmeye çalışırsan ne kadar destek olmak konusunda tutarlı olmuş olursun?

insanlar zaten hergün duş alıp her gün kirli kıyafet atıyorlar onlar nasıl yetişiyorlar o zaman...

Son düzenleme:
Back
X