- 30 Kasım 2024
- 32
- 51
- 3
- 26
- Konu Sahibi dilaraa007
-
Verirseniz bir bardak su için üstüne . Ve iyi saklayın bir sabah uyanırsınız yerinde olmaz.2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
Aile dinamiklerini siz daha iyi bilirsiniz
Kim öder kim ödemez
Misal benim eşimin ailesi öder çok eminim
Babamlar istese onlar da öder
Ama annem dese baban altınlarımı istedi amcanlara vereceğim asla verme derim
Ya da dayına vereceğim dese
Haciz işlemi ne için olmuş
Atıyorum düzenli öderken işten mi çıkarıldı
Yoksa kumar şu bu borcu yüzünden mi
Bunlar da çok önemli
Vermeyin tabiki. Vermeyince kötü gelin oluruanuz muhtemelen ama verseniz de yaranamazdınız kimseye zaten. Verip köti olana kadar vermeyip kötü olun derim ben2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
VERMEYİN. O para asla yerine gelmez. Borcu varsa baştan düşünseymiş. Sizin 3 kuruşunuza mı güvenip yapmış borcu. Haciz de öyle kolay kolay gelmiyor, verin diye boş boş konuşuyorlar belli ki2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
Kesinlikle verme. Altın, kadının hakkıdır ve istediği gibi tasarruf etme hakkı vardır. Sen , kayınpederinin borcunu ödemek zorunda değilsin. Kocanın yüzsüzce senden altınları istemesi de cabası. Kocan koca olsa sana böyle bir şeyi teklif dahi etmez.2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
Aynen şimdiki olay değildir BencedeNormalde ben de böyle düşünürdüm.
Ama evlilik 2 aylık, haciz haberi vs düğün öncesinden borç yani.
Belli ki altınlarla hallederiz planı yapılmış önceden.
Aynen öyle kötü olayım kimseye iyilik yapamam ben yemedim sonucta bana yapılmadı o borç eşim de zorlamıyor illa verceksin demiyor ama yinede güvenmiyorum2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?