Eşim Altınlarımı istedi

Eşim tamam dedi konuyu kapatalım o zaman bir şekil hallederiz dedi ama üzüldü bir de ben arsa almayı düşünüyorum dedi o zaman dedi arsa alırız arsanın parasını babam öder sen de dedi altınları verirsin altın yerine arsa parası öder dedi üzerine yaparız dedi almamız da bir ayı bulur dedi ben yine de güvenemem çünkü bu devirde kardeşine bile güvenemiyorsun

ben babam da olsa vermek istemem.
biri bir seyi borc diye alirsa ben killaniyorum. borcsa ödemek zorundasin
yoksa borc degilse verilir unutulur. aile arasinda falan üçün beşin lafi olmaz. ya da alinacak bir seyi alirim, gönlümden kopmustur umrum olmaz. ama borç dendiyse ödenmesini beklerim, ödünç dendiyse küçük siyah toka olsa geri gelmesini beklerim.
gecen sevgilimin arabasindan iniyordum eve gecerken cicek alacaktim. belki anneler günüdür fiyat artmistir , param yetmez diye hemen inerken 200 lira istedim verdi.
sonuc olarak ayni gün bir sebepten benim olan parayi benim ibanima atacakti

200 lira eksik at dedim bu kisiyle hayati paylasiyoruz, ayni eve alisveris yapiyoruz, devamli hediye aliriz, markete girdiysek birbirimizin sevdigi seyleri almadan cikmayiz falan. gercekten arasinda 200 liranin lafi olacak bir cift degiliz ama emrivakiyle istenen para yani, bence bu bir ödünç paradir ve geri verilmelidir.
ister aşk olsun, ister kardeş, ister baba, ister kayinbaba
borc dedigi odenir, ödünç dedigin verilir.
bende degil 100 gram altin 1000 lira bile borc alsalar ben asla unutmam, param gelene kadar huzursuz olurum:)

Eşiniz allem edip kallem edip o altınları sizden alacak gibi görünüyor.

Çok yıllardır içinde bulunduğunuz ve geri ödeyeceğini güvendiğiniz insanlar olur verirsiniz ama sizin şartlarınızda hiç gerek yok.

ne çetrefilli isler ya ne alaka
adamin arsa almaya parasi varsa gitsin borcunu odesin.
neden siz paranizi ona verin o borcunu odesin sonra gitsin arsa alsin ortamlarda kaynananiz "arsalarini da biz aldik" diye konussunlar ki?
kaldi ki bj kadar icten pazarlıklı adam ustune biraz daha koyar destek bahanesiyle kendi adina alir. sonra ygras dyr.

Eşinize söyleyin daha 2 aylık evlilikte sizin altınlarınız üzerinden plan yapmasın. Yakın süreçte hiçbir şeyi kabul etmeyin. Arsa istiyorsa gitsin kendi alsın.

2 aylık evlilikte kocaya altın vermek nedir? Eşinize gelince insan bu kadar kısa bir evlilikte insan

Aynen öyle kimseye borcumu vermeden rahat edemem ama insanlar bana borcunu vermiyor bile bir yandan da oradan güven sorunu yaşıyorum kendi annem sen ver ben sana sonra veririm demesine rağmen borç alamadım

Ayyyy adam o altınları sizden çıkartma harcatma peşinde. Sen niye benim altının derdine düştün diye sorsana? Evleneli iki ay olmuş daha merakli isen tarla almaya biriktir paranı birikince alırsın de. Ha illaha benim altınla alınacaksa tapu benim üzerime olacak tamamen de bakalım ne diyecek.

Çok yıllardır içinde bulunduğunuz ve geri ödeyeceğini güvendiğiniz insanlar olur verirsiniz ama sizin şartlarınızda hiç gerek yok.
Altın sürekli artan bir şey altını borç verdigin zaman aynısını alamıyorsun ya bana kesik kesik nakit olarak verirdi ben zarar etmiş olurdum o da bir şekil harcanırdı yani

Aa ne tesadüf haciz de düğünü beklemiş gelmek için. Sakın vermeyin yoksa kendi paranızın dilencisi olursunuz, en sonunda da 'zaten biz takmıştık şu kadarını' derler. Madem borcu vardı takmasalarmış. Elaleme gösteriş için takılmış belli ki nasılsa düğünden sonra alırız denmiş.

Kız o da arsa almayı düşünüyor eşim dedim bende ayrıyetten kendime alacam altınlarımla üzerime geçircem dedim kâr yaparsak ikisini birden yaparız dedim o da olur dedi ondan sonra babasının borç olayı patladı

Arsa almayı düşünüyordu dedim benim Altınlarım var ben kendime alacağım dedim tamam dedi ondan sonra bu olay çıktı
arsa altin bozdurulup alinacak bir sey degil bence.
iyi bir arsayi bulmak icin arastirma icinde olmalısın. "istedim aldim" olayi degil. yatirimlik mi - al unut mu - bes sene sonra ev alirken satariz pesinat yapariz mi- yol gececek mi oradan vs vs . bir plan yapılıp alinmasi gerekiyor.
guzel bir arsayi kelepir fiyattan gordun mu hemen almalisin gerekirse altin vs bozdurup.
ama altin böyle artarken onu bozdurup uzun yillar yerinde sayacak bir arsa alma ihtimali de var.

Ha yani kendine arsa alma diye yapıyor yani.

Arsa almayı düşünüyordu dedim benim Altınlarım var ben kendime alacağım dedim tamam dedi ondan sonra bu olay çıktı
Kendi üzerinize olsa bile evlilik birliği içinde alındığı için ortak gibi olabilir. Bir şey almak için bu kadar aceleye gerek yok. Bir durun soluklanın, eş olarak birbirinizi tanıyın, biraz zaman sonra bir şey almak isterseniz alırsınız.

Daha 2 aydır evlisiniz, planlarınızdan söz ederseniz eşinizin dikattini altınlara çekersiniz. Sizden almak için kendi de plan yapar. Zaten yapmış da.

Sakın Vermeee !

Vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…