- 30 Kasım 2024
- 32
- 51
- 3
- 26
- Konu Sahibi dilaraa007
-
ben babam da olsa vermek istemem.Siz kayınpederinizi daha iyi tanırsınız.
Şahsen benim kayınpederim istese geri ödeyemezse bile seve seve veririm.
Bilirim ki imkanı olsa anında öder babam nasılsa o da aynı şekilde yapar. Dürüst adamdır.
Eşiniz allem edip kallem edip o altınları sizden alacak gibi görünüyor.Eşim tamam dedi konuyu kapatalım o zaman bir şekil hallederiz dedi ama üzüldü bir de ben arsa almayı düşünüyorum dedi o zaman dedi arsa alırız arsanın parasını babam öder sen de dedi altınları verirsin altın yerine arsa parası öder dedi üzerine yaparız dedi almamız da bir ayı bulur dedi ben yine de güvenemem çünkü bu devirde kardeşine bile güvenemiyorsun
ne çetrefilli isler ya ne alakaEşim tamam dedi konuyu kapatalım o zaman bir şekil hallederiz dedi ama üzüldü bir de ben arsa almayı düşünüyorum dedi o zaman dedi arsa alırız arsanın parasını babam öder sen de dedi altınları verirsin altın yerine arsa parası öder dedi üzerine yaparız dedi almamız da bir ayı bulur dedi ben yine de güvenemem çünkü bu devirde kardeşine bile güvenemiyorsun
Eşinize söyleyin daha 2 aylık evlilikte sizin altınlarınız üzerinden plan yapmasın. Yakın süreçte hiçbir şeyi kabul etmeyin. Arsa istiyorsa gitsin kendi alsın.Eşim tamam dedi konuyu kapatalım o zaman bir şekil hallederiz dedi ama üzüldü bir de ben arsa almayı düşünüyorum dedi o zaman dedi arsa alırız arsanın parasını babam öder sen de dedi altınları verirsin altın yerine arsa parası öder dedi üzerine yaparız dedi almamız da bir ayı bulur dedi ben yine de güvenemem çünkü bu devirde kardeşine bile güvenemiyorsun
2 aylık evlilikte kocaya altın vermek nedir? Eşinize gelince insan bu kadar kısa bir evlilikte insan
Aynen öyle kimseye borcumu vermeden rahat edemem ama insanlar bana borcunu vermiyor bile bir yandan da oradan güven sorunu yaşıyorum kendi annem sen ver ben sana sonra veririm demesine rağmen borç alamadımben babam da olsa vermek istemem.
biri bir seyi borc diye alirsa ben killaniyorum. borcsa ödemek zorundasin
yoksa borc degilse verilir unutulur. aile arasinda falan üçün beşin lafi olmaz. ya da alinacak bir seyi alirim, gönlümden kopmustur umrum olmaz. ama borç dendiyse ödenmesini beklerim, ödünç dendiyse küçük siyah toka olsa geri gelmesini beklerim.
gecen sevgilimin arabasindan iniyordum eve gecerken cicek alacaktim. belki anneler günüdür fiyat artmistir diye hemen inerken 200 lira istedim verdi.
sonuc olarak ayni gün bir sebepten benim olan parayi benim ibanima atacakti
Eki Görüntüle 3591869
200 lira eksik at dedimbu kisiyle hayati paylasiyoruz, ayni eve alisveris yapiyoruz, devamli hediye aliriz, markete girdiysek birbirimizin sevdigi seyleri almadan cikmayiz falan. gercekten arasinda 200 liranin lafi olacak bir cift degiliz ama emrivakiyle istenen para yani, bence bu bir ödünç paradir ve geri verilmelidir.
ister aşk olsun, ister kardeş, ister baba, ister kayinbaba
borc dedigi odenir, ödünç dedigin verilir.
bende degil 100 gram altin 1000 lira bile borc alsalar ben asla unutmam, param gelene kadar huzursuz olurum:)
Arsa almayı düşünüyordu dedim benim Altınlarım var ben kendime alacağım dedim tamam dedi ondan sonra bu olay çıktıEşinize söyleyin daha 2 artık evlilikte sizin altınlarınıx üzerinden plan yapmasın. Yakın süreçte hiçbir şeyi kabul etmeyin. Arsa istiyorsa gitsin kendi alsın.
Ayyyy adam o altınları sizden çıkartma harcatma peşinde. Sen niye benim altının derdine düştün diye sorsana? Evleneli iki ay olmuş daha merakli isen tarla almaya biriktir paranı birikince alırsın de.Eşim tamam dedi konuyu kapatalım o zaman bir şekil hallederiz dedi ama üzüldü bir de ben arsa almayı düşünüyorum dedi o zaman dedi arsa alırız arsanın parasını babam öder sen de dedi altınları verirsin altın yerine arsa parası öder dedi üzerine yaparız dedi almamız da bir ayı bulur dedi ben yine de güvenemem çünkü bu devirde kardeşine bile güvenemiyorsun
Altın sürekli artan bir şey altını borç verdigin zaman aynısını alamıyorsun ya bana kesik kesik nakit olarak verirdi ben zarar etmiş olurdum o da bir şekil harcanırdı yaniÇok yıllardır içinde bulunduğunuz ve geri ödeyeceğini güvendiğiniz insanlar olur verirsiniz ama sizin şartlarınızda hiç gerek yok.
Ayyyy adam o altınları sizden çıkartma harcatma peşinde. Sen niye benim altının derdine düştün diye sorsana? Evleneli iki ay olmuş daha merakli isen tarla almaya biriktir paranı birikince alırsın de.Ha illaha benim altınla alınacaksa tapu benim üzerime olacak tamamen de bakalım ne diyecek.
arsa altin bozdurulup alinacak bir sey degil bence.Arsa almayı düşünüyordu dedim benim Altınlarım var ben kendime alacağım dedim tamam dedi ondan sonra bu olay çıktı
Ha yani kendine arsa alma diye yapıyor yani.Kız o da arsa almayı düşünüyor eşim dedim bende ayrıyetten kendime alacam altınlarımla üzerime geçircem dedim kâr yaparsak ikisini birden yaparız dedim o da olur dedi ondan sonra babasının borç olayı patladı
Kendi üzerinize olsa bile evlilik birliği içinde alındığı için ortak gibi olabilir. Bir şey almak için bu kadar aceleye gerek yok. Bir durun soluklanın, eş olarak birbirinizi tanıyın, biraz zaman sonra bir şey almak isterseniz alırsınız.Arsa almayı düşünüyordu dedim benim Altınlarım var ben kendime alacağım dedim tamam dedi ondan sonra bu olay çıktı
Daha 2 aydır evlisiniz, planlarınızdan söz ederseniz eşinizin dikattini altınlara çekersiniz. Sizden almak için kendi de plan yapar. Zaten yapmış da.Arsa almayı düşünüyordu dedim benim Altınlarım var ben kendime alacağım dedim tamam dedi ondan sonra bu olay çıktı
Sakın Vermeee !2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
Vermeyin2 aylık evliyim altınlarımı mehir olarak istedim eşimin babasının borçları varmış hacız gelecekmiş o sana ödeyecek dedi altınlarımı istedi bende vermedim altınlarımı geri alamam diye korkuyorum ayrıyetten zarar edeceğim altınlarını verip de alamayan çok kişi var ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?