Eşim Altınlarımı istedi

Kız mehir olarak istemiş altınları. Bu durumda kızın altınları olmuyor mu? Zaten paragöz kayınbaba yapmamış, eşi yapmış altınları.

Anne baba altın takmamış altınları koca yapmış, onu da mehir olarak istemiş kadın. Koca da kabul etmiş. Bu durumda altınlar kadının

Şimdiden kaynana olmuşsunuz geçmiş olsun gelininize

Kasaya koyun vermeyin bence de. Geri alabileceğinizi düşünmüyorum.
Hacizlik olana kadar borca batan insan nasıl ödeyecek geri?
Belli ki altınlara güvenip harcamışlar.

Babası arsa parasını nasıl ödeyecekmiş? Onu ödeyebilecek insan borcunu da öder. Bakın sakın vermeyin. Sizden o para alınacak belli ki eşiniz tamam diyor ama hala sizden altın almanın yolunu arıyor.

Şimdiden kaynana olmuşsunuz geçmiş olsun gelininize
Yeni gelinleri gördükçe kaynana olmamak elde değil ben kolay mı para kazanıyorum ama aynı şeyi kızım için de isterim yani kızım da bir dünya altını alıp benim de benim dese hayır derim o altın yeni kurduğunuz aileye destek için takıldı. (Ki hiç takmasalar keşke herkes kendi ayaklari üzerinde durmadan evlenmese keşke )

Babası hacze kadar ödememiş de altınlarını mı ödeyecekmiş. Verirsen unut asla geri alamazsın. O senin hakkındır kimseye vermek zorunda değilsin. Hatta çocuklarına bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…