Eşim Altınlarımı istedi

2 ay önce borçlarını ödeselermiş madem . Senın mehrini ödemek kaynana kayınbabaya mı düşüyormuş da altın takmışlar düğünde sana takmasalarmış .

Ben evlendıgım ay araba aldım kimsede altın görmedi hani isteselerdi de verirdim fazla fazla öderlerdi eminim yani

Eğer ödeyeceklerine inancınız varsa verin yoksa vermeyin . Altınlar giderse bende giderim diyin (nie gittin die sorana altın istediler die söylerim gibisinden ) verip kötü olacağınıza vermeyin kötü olun

Sakın vermeyin zaten yeni evlisiniz belki anlasamayacaksınız olan sizin geleceğinize olur. Kredi çeksinler ailesinin borcu için eşten altın alınmaz.

Verirseniz bir bardak su için üstüne . Ve iyi saklayın bir sabah uyanırsınız yerinde olmaz.
Kadının malına göz diken adamlara güvenmiyorum çalabilirler. İstemeye yüzleri var almaya da vardır
Konudan bagımsız
Zenginlik nasıl bi duygu

Bir adam gelinin altınlarına kadar düşmemeli yahu. İnsan ar eder böyle şeyi teklif etmeye. Ama eminim gurur yapmayı geçtim, evlenmeden önce plan bile yapmışlardır zaten borcu o altınlarla ödemek için. Verirseniz geri gelmez. Belki başkası olsa öder ama bu profilde insan ödemez.

Peloooooo gızzz annemmmm seni çok üser bu hayat beee

İnternet üzerinden sigorta tarafından dolandırılmış ondan sonra ödemek için kredi felan çekmiş her bankadan borç çıkıyormuş ödedikçe faize bindiği için borç düşmüyormuş altınlarımı da eşim taktı çalışarak bir tane altın taktılar bana kaynanamla kaynatam eşimden saklamışlar söylememişler eşime dayısı söylemiş o da hani belki veririm diye söyledi zorlamadı ama ben vermemekten yanayım zaten güvenemiyorum çünkü altın artıyor zarar edeceğim

Sakın verme. Yıllar süren bir evlilik olur. Verecegin kişinin ödeyip odemeyecegini,durumunu bilirsin vs o başka. 2 aylık evlilikte borçla,harçla düğün takı yapıp simdi aynı takilarla borcu kapayacaklar. Oldu başka. Bastan durumumuz yok diye açılmasalardı. Hani ilişkini bilmiyorum ama Eşine de güvenme. 2 aylık gelinden takı isteyen kimse hakkında iyi düşünmem.
Ayrıca sormak ıstiyorum. Nasıl evlendiniz? Görücü usulü mü, kısa ya da uzun süreli iliski sonrası mı? D dilaraa007

Bütün borcu eşim ödedi düğünü felan hep o yaptı ailesi yapmadı şu an şükür borcumuz kalmadı kiradayız severek evlendim eşim de zorlamıyor zaten illa vereceksin demiyor ama veremem güvenemiyorum ne olursa olsun zarar edeceğim bir de 3 seneye yakın sürdü

Açıkçası konunun böyle geliştiğini sanmiyorum. Sigorta dolandırmasindan farkli olabilir. Tedbirli olun. Eşinizin haberi vardır. Dayı durmuş durmuş da borcu soylemek düğünden sonra mı gelmiş aklına. Aile direk istemiştir de size böyle anlatılıyor olabilir. Vermek istemiyorum dediğinizde eşinizin tepkisi ne oldu?

Kötü olmamak için madem geri ödeyebilecek kredi şu an daha uygun, altın ve ya döviz piyasası şuan alınıp satılmak için riskli de. Baktın olmuyor kıvırma var o zaman altın geri gelmeyecek demek, kötü ol yani yapacak bişey yok.

Anladım. Bir dolu dolandırıcı geziyor ortada oyle bir durum olabilir mi diye şüphe etmiştim. Sizin durum öyle değil o zaman. Ama siz yine de vermeyin

Gerekirse kötü ol ama sakın verme git

Gelinler bilir ki verilen altın asla geri gelmez

2 aylık evlilikte kocaya altın vermek nedir? Eşinize gelince insan bu kadar kısa bir evlilikte eşinden altın istemeye utanmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…