altın erkeğe haram mı ? bunca insan altın alyans takıyor yapma be canım...ne alakası var...
canım benim yorumum biraz ılımlı olmayacak çünkü ben evli bir erkeğin alyansı olmadan gezmesine karşıyım..evliliğin simgesidir o yüzük..amacı ve manası vardır.. öenmesememesi ve ciddiye almaması daha bi garip bence...eğer alma imkanı varda almıyorsa bence bu kötü..belki sıkışıktır paraya diyecem ama 10 ay geçmiş..çoktan alabilrdi bu zamana kadar.. bence ısrarla aldırın..öyle boş gezmesi bekar gibi bi görüntü sergilemiyormu..o artık evli ve gereğini yapmalı..benim eşim takmasa çok kızardım.. hiç çıkardığını görmedim..hatta ben bazen ev işlerini yaparken çıkarıyorum ve bi kaç saat bile olsa unutuyorum takmayı..eşim farkedince hemen uyarıyor..hatta bi keresinde dışarı çıkmıştık yüzüğüm evde kaldı temizlik yapmak için çıkarmıştım unutmuşum...eşim farketti ve baya kızmıştı..onun bi amacı var..hiçkimse süs için takmıyor dedi..ve bende sürekli takıyorum..merhaba
10 ayı geçti evleneli...14 mayısta 1 yıl olacak...eşim evlendikten 3-4 ay sonra alyansını kaybetti ve o gün bugündür alyansı yok...yenisini de almadı..yüzüksüz geziyor öyle
çok üzülüyorum,çok dert ediyorum(
evlenirken ailem binbir zorlukla yaptı herşeyimi,kredi çektiler ettiler,herşeyimi 4-4 lük yaptılar,hiç bir eksiğim olmadı,fazlam var hatta...eşimin alyansını benim ailem ,benimkini de onlar aldı..
parası değil bahsettiğim ama sanırım eşim alyansı kaybedince yine benim ailemin almasını bekledi..benim düşüncem tabi..fakat ailemin hem tekrar alacak durumu yok hem de kaybetmeseydi diye bakıyorlar haliyle ki haklılar...zaten ben de alın diyemem çünkü dediğim gibi benim için çok uğraştılar borç ödüyorlar ve daha yıllarca ödeyecekler...eşimse hiç rahatsız olmuyor, yüzüksüz durabiliyor,ben takmayı unutsam rahatsız oluyorum...
bikaç kez söyledim ne zaman alacaksın diye alıcam diyor geçiştiriyor ama kaç ay oldu nerdeyse evlilik yıldönümüz geldi hala yok...((
bir de üstüne son zamanlarda rüyamda beni aldattığını görüyorum hep,nefes nefese uyanıyorum...( yapmaz öyle bişey biliyorum ama bilinçaltımdan çok etkiliyor beni bu yüzük olayı...
siz olsanız ne yapardınız? sinirlerim bozuldu artık...(
Eşiniz ailenizin almasını beklemiyordur heralde, bu çok saçma olur.
Artık evlenmişsiniz, kaybediyorsa da beraber gider alırsınız, ailenize düşen bir durum yok ki ortada.
Anlayamadığım bu durumu neden içinizde bu kadar büyütüp eşinizle ciddi ciddi konuşmadığınız.
Kendi içinizde bir sürü yorum yapmışsınız, işte ailenizden bekliyor galiba filan gibi.
Konu bayağı basit aslında, belki takmak istemiyordur, bunu da size açık açık söylemeli, siz de ona göre bir tavır almalısınız.
Yanlış anlamayın ama umarım iletişiminiz hep böyle değildir, çünkü konu cidden basit.
Böyle bir konuyu eşinizle rahatlıkla konuşabiliyor olmanız lazım.
canım benim yorumum biraz ılımlı olmayacak çünkü ben evli bir erkeğin alyansı olmadan gezmesine karşıyım..evliliğin simgesidir o yüzük..amacı ve manası vardır.. öenmesememesi ve ciddiye almaması daha bi garip bence...eğer alma imkanı varda almıyorsa bence bu kötü..belki sıkışıktır paraya diyecem ama 10 ay geçmiş..çoktan alabilrdi bu zamana kadar.. bence ısrarla aldırın..öyle boş gezmesi bekar gibi bi görüntü sergilemiyormu..o artık evli ve gereğini yapmalı..benim eşim takmasa çok kızardım.. hiç çıkardığını görmedim..hatta ben bazen ev işlerini yaparken çıkarıyorum ve bi kaç saat bile olsa unutuyorum takmayı..eşim farkedince hemen uyarıyor..hatta bi keresinde dışarı çıkmıştık yüzüğüm evde kaldı temizlik yapmak için çıkarmıştım unutmuşum...eşim farketti ve baya kızmıştı..onun bi amacı var..hiçkimse süs için takmıyor dedi..ve bende sürekli takıyorum..
Eşiniz ailenizin almasını beklemiyordur heralde, bu çok saçma olur.
Artık evlenmişsiniz, kaybediyorsa da beraber gider alırsınız, ailenize düşen bir durum yok ki ortada.
Anlayamadığım bu durumu neden içinizde bu kadar büyütüp eşinizle ciddi ciddi konuşmadığınız.
Kendi içinizde bir sürü yorum yapmışsınız, işte ailenizden bekliyor galiba filan gibi.
Konu bayağı basit aslında, belki takmak istemiyordur, bunu da size açık açık söylemeli, siz de ona göre bir tavır almalısınız.
Yanlış anlamayın ama umarım iletişiminiz hep böyle değildir, çünkü konu cidden basit.
Böyle bir konuyu eşinizle rahatlıkla konuşabiliyor olmanız lazım.
merhaba
10 ayı geçti evleneli...14 mayısta 1 yıl olacak...eşim evlendikten 3-4 ay sonra alyansını kaybetti ve o gün bugündür alyansı yok...yenisini de almadı..yüzüksüz geziyor öyle
evlenirken ailem binbir zorlukla yaptı herşeyimi,kredi çektiler ettiler,herşeyimi 4-4 lük yaptılar,hiç bir eksiğim olmadı,fazlam var hatta...eşimin alyansını benim ailem ,benimkini de onlar aldı..
parası değil bahsettiğim ama sanırım eşim alyansı kaybedince yine benim ailemin almasını bekledi..benim düşüncem tabi..fakat ailemin hem tekrar alacak durumu yok hem de kaybetmeseydi diye bakıyorlar haliyle ki haklılar...zaten ben de alın diyemem çünkü dediğim gibi benim için çok uğraştılar borç ödüyorlar ve daha yıllarca ödeyecekler...eşimse hiç rahatsız olmuyor, yüzüksüz durabiliyor,ben takmayı unutsam rahatsız oluyorum...
bikaç kez söyledim ne zaman alacaksın diye alıcam diyor geçiştiriyor ama kaç ay oldu nerdeyse evlilik yıldönümüz geldi hala yok...((
bir de üstüne son zamanlarda rüyamda beni aldattığını görüyorum hep,nefes nefese uyanıyorum...( yapmaz öyle bişey biliyorum ama bilinçaltımdan çok etkiliyor beni bu yüzük olayı...
merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?