teşekkürler arkadaşlar fikirleriniz için...biraz daha beklemeye karar verdim...tekrar açmak istemiyorum konuyu şu ara..çünkü kaç kere söyledim,hep alıcam bi ara dedi...
bekliyim biraz daha bakalım ama almazsa gerçekten ben de takmıycam artık o takana kadar...ben evliyim , o değil gibi oluyor böyle...hem üzülüyorum hem sinirim bozuluyor....
belki gerçekten de evlilik yıldönümünü bekliyordur olabilir...
sen al diyen arkadaşlar,ben çalışmıyorum dedim ,çalışsam 1 dakka durmam alırdım zaten şimdiye kadar...
tekrar söylüyorum ki yüzük konusu benim için önemli...anlamı olmasa bunca insan takmazdı bi arkadaşın dediği gibi...hem ben onun için önemli ve anlamlı olan şeyleri
yapıyorum o da yapmalı o zaman...evlenirken eski soyadımı kullanmamı istemedi mesela ben çok istediğim halde sırf o istemiyor diye almadım eski soyadımı....aile gibi hissetmem o zaman dedi...bunun gibi yüzükte benim için önemli....
benim eşim de takmıyor, 6 aylık evliyiz. Ama o beden eğitimi öğretmeni, topa vurunca falan çok zor oluyor diyor, dışarda da pek taktığı yok da neyse. Bence eşine güveniyorsan, hiç kafana takma bence. Ben eşime çok güvendiğim için hiç zorlamıyorum onu, demek ki sevmiyor diyorum.
merhaba
10 ayı geçti evleneli...14 mayısta 1 yıl olacak...eşim evlendikten 3-4 ay sonra alyansını kaybetti ve o gün bugündür alyansı yok...yenisini de almadı..yüzüksüz geziyor öyle
çok üzülüyorum,çok dert ediyorum(
evlenirken ailem binbir zorlukla yaptı herşeyimi,kredi çektiler ettiler,herşeyimi 4-4 lük yaptılar,hiç bir eksiğim olmadı,fazlam var hatta...eşimin alyansını benim ailem ,benimkini de onlar aldı..
parası değil bahsettiğim ama sanırım eşim alyansı kaybedince yine benim ailemin almasını bekledi..benim düşüncem tabi..fakat ailemin hem tekrar alacak durumu yok hem de kaybetmeseydi diye bakıyorlar haliyle ki haklılar...zaten ben de alın diyemem çünkü dediğim gibi benim için çok uğraştılar borç ödüyorlar ve daha yıllarca ödeyecekler...eşimse hiç rahatsız olmuyor, yüzüksüz durabiliyor,ben takmayı unutsam rahatsız oluyorum...
bikaç kez söyledim ne zaman alacaksın diye alıcam diyor geçiştiriyor ama kaç ay oldu nerdeyse evlilik yıldönümüz geldi hala yok...((
bir de üstüne son zamanlarda rüyamda beni aldattığını görüyorum hep,nefes nefese uyanıyorum...( yapmaz öyle bişey biliyorum ama bilinçaltımdan çok etkiliyor beni bu yüzük olayı...
siz olsanız ne yapardınız? sinirlerim bozuldu artık...(
benim eşimde takmıyor takınca kolu ağrıyormuşilk zamanlar bende üzülüyordum ama artık alıştım yani yapan yüzüklede yapar zaten bazı kadınlar erkeğin evli olduğunu bildiği halde birlikte oluyor malesef şimdi bende takmıyorum kilo aldığım için çok dar geliyor eşimde hiç sormuyor niye takmıyorsun diye. 24 yıllık evlliyiz bu güne kadar çok şükür eşim aldatmadı yada ben hissetmedim (inş öyledir)
merhaba
10 ayı geçti evleneli...14 mayısta 1 yıl olacak...eşim evlendikten 3-4 ay sonra alyansını kaybetti ve o gün bugündür alyansı yok...yenisini de almadı..yüzüksüz geziyor öyle
çok üzülüyorum,çok dert ediyorum(
evlenirken ailem binbir zorlukla yaptı herşeyimi,kredi çektiler ettiler,herşeyimi 4-4 lük yaptılar,hiç bir eksiğim olmadı,fazlam var hatta...eşimin alyansını benim ailem ,benimkini de onlar aldı..
parası değil bahsettiğim ama sanırım eşim alyansı kaybedince yine benim ailemin almasını bekledi..benim düşüncem tabi..fakat ailemin hem tekrar alacak durumu yok hem de kaybetmeseydi diye bakıyorlar haliyle ki haklılar...zaten ben de alın diyemem çünkü dediğim gibi benim için çok uğraştılar borç ödüyorlar ve daha yıllarca ödeyecekler...eşimse hiç rahatsız olmuyor, yüzüksüz durabiliyor,ben takmayı unutsam rahatsız oluyorum...
bikaç kez söyledim ne zaman alacaksın diye alıcam diyor geçiştiriyor ama kaç ay oldu nerdeyse evlilik yıldönümüz geldi hala yok...((
bir de üstüne son zamanlarda rüyamda beni aldattığını görüyorum hep,nefes nefese uyanıyorum...( yapmaz öyle bişey biliyorum ama bilinçaltımdan çok etkiliyor beni bu yüzük olayı...
siz olsanız ne yapardınız? sinirlerim bozuldu artık...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?