eşim alyans takmıyor :(

çalışmadıgını okudum ama parada biriktire bilrsin dimi arkadaşım.. nebilim az az az azz.. genede sen bilirsin :)

Ben bekarım ama benim parmağımda da erkek arkadaşımda da yüzük var, ben yüzük konusuna önem veririm şahsen. Erkek arkadaşım ya da eşim farketmez, o takmıyorsa ben de takmazdım beni, hissettiklerimi anlayabilsin diye.

Bahaneye bak, topa vurunca zorluğu ne oluyormuş ki parmağı falan mı acıyormuş

Ne alyanslilar gorduk parmaginda alyans, yaninda sevgilisi.

Yapma allahaskina. Ruyalarin tamamen olayi kurgulamandan kaynaklaniyor. Bilincaltin da bu kurguyu depoluyor ve ruya olarak sana sunuyor, bunu bir gecelim.

Unutma ki alyansin parmakta olani degil, kalpte olani makbuldur.

Takılmalı tabii..Fikrim bu..
Bununla birlikte,

Yüzüğünü an bile parmağından çıkarmayan bir adam da karısını aldatabiliyor,ya da o adama sulanmak isteyen kadını durduran bir durum olmuyor adamın parmağındaki alyans maalesef..
Söylenildiği gibi,kalpler bozmasın niyeti..
Allah şaşırtmasın kimseleri..

Bebikkafacım,ilk fırsatta sen bir alyans alıver eşine en iyisi..
Kendi kendine de sıkıntı yapma bu durumu olur mu..

Son düzenleme:

canım takılmıyca şey değil kafaya,bende takıyorum,hem seninki en azından kaybetmişte takmıyomuş,benim eşim sırf yüzük parmağıma dar geliyo diye takmadı aylarca,ve inan bu bahane değil,git büyülttür dedikçe geçiştirdi,içindemi yok takmamak bilmedim,ama 1aydır takıyo ve cidden sıkıyodu ozamanlar ama bu sefer azda olsa denk geldi,ve şimdide çıaramıyosıktı çünkü
seninkide büyük ihtimal ya alıcak gücü yok şuan,yada ailenden bekliyodur,ama kendi almak zorunda bence kötü şeyler düşünme,,biz kadınlar nekadarda önem veriyoruz alyansa,bende 4yıldır bikez olsun çıkarmadım yüzüğümü1saat çıkık unutsam mutfakta hamur yoğururken vs. hemen gidip takıyorum çok boşlukta hissediyorum kendimi,ama erkekler bukonudada vurdumduymaz ne beklenirki zaten

madem çok hassassınız, bu konuya takılıyorsunuz. altn yzuk modellerinde çok hoş gümüş yüzükler var.. fiyatları da gayet makul.. benım nısanlım da nısna yuzuğumuzu altın dıye takmıyor haram olduğu için erkeğe.. duruyor altın yuzuğumuz. ama ben kendisine gümüş bir yuzuk aldım gayet güzel model fıyatıda 55 tl idi. ve şimdi hep parmağında hiç çıkarmaz.. böyle yapmayı düşündünüz mü?

50 55 tl çok pahalı değil çarşıya çıktığınızda felan gülün yuzune sokun bı gumuşçuye denettirin parmağına. hayatım harıka oldu alalım hadı bunu deyın. ya da kendınız eşinizden aldığınız harçlıklardan bırıktırın ve ona süpriz yapın hediye edın... kendi ellerinizle geçirin parmağına. bıda kaybetsin de görelim :)

Son düzenleme:
benim eşimde takmaz ilk br sene taktı sonra kilo aldığı için parmağnı sıktı bende çıkar aşkım dedim yok olmaz falan dedi ama ben yüzükle ne alakası var canım için bozuksa yüzükte taksan her haltı yparsın dedim ondan sonra takmadı ben bile çoğu zaman takmam evde ellerim boştur dışarıyada ara sıra aklıma eserse takarım düğün toplantı o zamanlar takarım genelde yani parmaktaki yüzükle olacak iş değil yüzüğü herkese göstere göstere takarım baktım niyetim bozuk çıkartır çantama atarım aynı şekilde erkelerde öyle bizim sınıfta evli erkekler vardı biri yüzük takardı yine kzılarla gezer tozardı birinin yoktu kızlara dönüp bakmazdı
o bir bağlayıcılık değil bana göre yeterki gönül bağlarımız bağlı olsun

benim eşimde takmıyor takınca kolu ağrıyormuş ilk zamanlar bende üzülüyordum ama artık alıştım yani yapan yüzüklede yapar zaten bazı kadınlar erkeğin evli olduğunu bildiği halde birlikte oluyor malesef şimdi bende takmıyorum kilo aldığım için çok dar geliyor eşimde hiç sormuyor niye takmıyorsun diye. 24 yıllık evlliyiz bu güne kadar çok şükür eşim aldatmadı yada ben hissetmedim (inş öyledir)

ilk defa kol ağırtan alyans duyuyorum..bahane tabiii...

konu sahibi,altın alyans için maddi olanağın yoksa ,gümüş şık alyanslar var..onlardan alıp yıldönümünüzde hediye edersin..
zaten erkeklerin gümüş alyans takması daha uygun olurmuş, duyumlarıma göre..(erkek biyolojisi açısından)

ben de alyansımı takmıyorum. alyans diye tutturmak çok saçma. bişeyler yapmak isteyen insan her şekilde yapar. bi halkayla bağlayamazsın ki...

walla cnm hiç takma kafana kabuslarda görme bende 5 senelik evliyim 3 yldır takmıyor eşimde bende ....siz birbirinize güveniyorsanıız gerisi boş herşey yüzük deildir cnm benimnice insanlar yüzükleri parmakta çapknlık yapan eş aldatan ..eşin evden işe işden de eve geliyomu sorun yok cnm yaptıgını ettiğini anlatyomu attıgı adm biliyomusun ozaman hiç sorun yok cnm...bıırak yüzük akmayı vesin..

Benimki de takmıyo 1 senedir canım nolcak bi halka hiçbirşeyin garantisi veya önemli bi göstergesi değil bence.
Kilo aldı evlenince,"sıkıyo çıkarcam" dedi.
"Sıkıyosa çıkar" dedim
"Sıkıyo çıkarıyorum" dedi,
çıkardı

herkese teşekkürler...bugün sordum yine,alıcam yakında dedi:)

bakıyormuş bi yere...

bu arada şunu tekrar söylüyorum,ailemin almasını falan beklemiyor eşim...ilk başta öyle bi imada bulunmuştu ama sonradan bahsi bile geçmedi...şu an öyle bi düşünceside yok zaten...

alırız yakında sanırım...:) eşimi çok seviyorum ben ve güveniyorum sonsuz...

sevgiler herkse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…