hemen aklına kötü şeyler getirme bence belki gerçekten de sıkıyordur yüzük.ben 1 aydır takmıyorum yüzüğümü pazara markete giderken takayım diyor çoğu zaman unutuyorum..çünkü kilo aldığımdan parmağımı sıkıyor hatta içe bükümlü olduğundan elim ıslak kalsa kenarları derimi kesiyor sanki..eksik bitmediği için alyansı değiştirmeye sıra gelmedi malesef..
ah canim keske oyle olsaaaaa..
o foto ben ondan uzak kaldikdan 2gun sonra cekilmis bi foto. hic sikmayan yuzuk ben uzaklastikdan 2gun sonra nasi sikabilirki. haa bu bikac gun oncesindeki olaylara tamam diyebilirdim belki dogrudur diye ama fotoyu gorunce cok uzuldum. zaten hafif suphelerim vardi tam depresti
canım ne eşim ne de ben alyans takıyoruz..sevmiyorum takmayı..o da sıkılıyor sevmiyor titiz biraz..her hastasından sonra ellerini yıkamalı felan...
ama bu bizim anlayışımız görüşümüz..
rahatsız değilim yani bu durumdan...
ama eşin hep takan biri iken ayrı kaldığınız dönemi fırsat bilip çıkarmışsa evet bende altından bişey arardım
dediği gibi de olabilir..siz büyütor da olabilirsiniz..
eşinize güvenemiyor musunuz?
hayatım 8 aylık hamilesin neden bunları kafaya takıp zehir ediyorsun hayatı kendine?
alyans takan her erkek evine bağlı eşini aldatmıyor diye bir kaide olmadıgı gibi aksi de söz konusu değil elbette
yani eşinin alyans takmaması hayatında bi başkasının oldugu anlamına gelmez ki
alyansın hiç bir bağlayıcılıgı yoktur bana göre
hani bi söz vardır ya; kadını er değil ar zapteder diye
erkeği zapteden de "ar"dır; alyans değil...
üzme sakın kendini, bebeğini düşün
şeytanın vesveselerine kapılma
sağlıcakla dogur inşallah minik yavrunu
uzulmeyin diyecegim ama olmuyor biz bayanlar cok hassasiz. siz birde hamilesiniz allah yardimciniz olsun insanin icine suphE dustumu ck kotu oluyor.
kadin hisseder derler eger aldatiyorsa er yada gec birsekilde cikar ortaya.
hissediyorum biseyler bi isler karistiriyor ama sevdigimden oyle olaylari yakistirmak istemiyorum.
ama yapiyor biliyorum. gozumle gormesemde icime doguyor
şuan yapabileceğiniz tek şey eşinizi üstü kapalı şekilde tehdit etmek bence. sorular sorup üzerine giderseniz kendinizi de ilişkinizi de yıpratırsınız. ayrıca elinize de hiç bişey geçmez. onunla eğerli bir konuşma yapın. eğer böyle bir şey aklından dahi geçtiyse planlarım şunlar şeklinde. o sırada savunmaya geçecektir muhtemelen. kesin konuşmasını. senden savunma beklemiyorum, zaten yaptığını düşünsem planlarımı uygulamaya geçerdim deyin. böyle bir dönemde üstelik uzaktayken daha fazlasını konuşmak size ve bebişinize zarar verebilir arkadaşım. hayırlı doğumlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?