Eşim alyansını çıkarmış

ofhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
21
0
36
Adana
selamlar arkadaslar,
hamileyim 1aydan az kaldi doguma.
esimden uzagim (dogum baska ulkede olmasi laziim mecburen o yuzden)
gecen gorusurken nette kamera acdi alyansi takili degildi. nerde dedim pat diye cikti.
neymisss internet baglantisi kopmus ben yanlis gormusum müss müss müss.
bikac gun sonra kamera acdi takiliydi.haa dedim hakli olabilir .
dün bakdim takili degil nerde dedim. cok sicak parmagim kavladida cikardimda kg aldimda sikiyoda felan fisman.
kavga ettim bi guzel. vay iste ben niye kotu dusunuyomusum sanki o baskalariylami gorusuyomus beni seviyomus biran once bebegimizle eve gelmemi bekliomus...tipik erkek laflari...ikna olmus gibi yaptim kapattim teli.
biraz once de taa bir ay oncesinden cekilmis fotosunu gordum, akraba yolladi fotodada takili degil alyansi.
icim ciz etti cok kotu oldum. daha 2 ay kadar uzak kalcam ona. kesin baska biri var . ben tek basinayim
benle ilgilenecegine bana telde veya msn de sefkat gosterecegi yerine o alyansini bile atmis keyfine bakiyo.
cok kotuyum kizlar. sizle sadece paylasmak istedim kusura bakmayin

hemen aklına kötü şeyler getirme bence belki gerçekten de sıkıyordur yüzük.ben 1 aydır takmıyorum yüzüğümü pazara markete giderken takayım diyor çoğu zaman unutuyorum..çünkü kilo aldığımdan parmağımı sıkıyor hatta içe bükümlü olduğundan elim ıslak kalsa kenarları derimi kesiyor sanki..eksik bitmediği için alyansı değiştirmeye sıra gelmedi malesef..

canım ne eşim ne de ben alyans takıyoruz..sevmiyorum takmayı..o da sıkılıyor sevmiyor titiz biraz..her hastasından sonra ellerini yıkamalı felan...
ama bu bizim anlayışımız görüşümüz..
rahatsız değilim yani bu durumdan...
ama eşin hep takan biri iken ayrı kaldığınız dönemi fırsat bilip çıkarmışsa evet bende altından bişey arardım
dediği gibi de olabilir..siz büyütor da olabilirsiniz..
eşinize güvenemiyor musunuz?

ah canim keske oyle olsaaaaa..
o foto ben ondan uzak kaldikdan 2gun sonra cekilmis bi foto. hic sikmayan yuzuk ben uzaklastikdan 2gun sonra nasi sikabilirki. haa bu bikac gun oncesindeki olaylara tamam diyebilirdim belki dogrudur diye ama fotoyu gorunce cok uzuldum. zaten hafif suphelerim vardi tam depresti

hayatım 8 aylık hamilesin neden bunları kafaya takıp zehir ediyorsun hayatı kendine?
alyans takan her erkek evine bağlı eşini aldatmıyor diye bir kaide olmadıgı gibi aksi de söz konusu değil elbette
yani eşinin alyans takmaması hayatında bi başkasının oldugu anlamına gelmez ki
alyansın hiç bir bağlayıcılıgı yoktur bana göre

hani bi söz vardır ya; kadını er değil ar zapteder diye
erkeği zapteden de "ar"dır; alyans değil...

üzme sakın kendini, bebeğini düşün
şeytanın vesveselerine kapılma
sağlıcakla dogur inşallah minik yavrunu

o zamanbişi yok da bekar erkek derdinde demek...az kalmış doğuma sabret ama doğumdan sonra sorarsın hesabını..sen de de bakalım alyans sıkıyor benim parmağımı bundan sonra hiç takmıyacağım diye ..ne tepki verecek.inşallah şüphelendiğin yönde birşey yoktur.bebeğine odaklan az kalmış inşallah kucağına almana..hem seni aramıyor mu eşin arıyor gelin ikinizi de özledim diyor bak bence sen takma kafana..bi ara eşim de takmıyordu sıcakta çalışamıyorum diye hakikaten baktım hep elinde yamuk yumuktur alyansı

Son düzenleme:

esime okadar cok guvenirdimki hep benimle beni hic aldatmaz beni hic birakmaz sanardim. hamileligimin ucuncu ayinda bikac degisik no yakaladim telinde. sonra birgun bi msj geldi bugun gunaydin yokmu diye. bu no kim dedim arkadas felan dedi kesti atti lafi. ben noyu aklimda tutmusdum arastirdim bi kiza ait oldugunu ogrendim.soyledim ona normal bi arkadasim boyle kizacagini bildigim icin kayit etmiyorum no yu felan filan beni kandirmaya calisti. bende gerizekaliyim bikac gun küs durduktan sonra baristim .. ve buna benzer sacma sapan olaylar yasadim cok pismanim. gebelikten once yasasaydim dururmuydummm ahh

canim okadar sIIkkinki anlatamam size.
mesaj attim demin. resimlerine bakiyorum cok guzel cikmislar. ama parmagindaki yuzuk yine takili olmadigi icin o kisim berbat durmus yazdim

uzulmeyin diyecegim ama olmuyor biz bayanlar cok hassasiz. siz birde hamilesiniz allah yardimciniz olsun insanin icine suphE dustumu ck kotu oluyor.
kadin hisseder derler eger aldatiyorsa er yada gec birsekilde cikar ortaya.

dogru soyluyorsun canim, ama iste eskidende yasamis oldugum olaylar oldugu icin canimi cok sikiyor bu durum ahh

uzulmeyin diyecegim ama olmuyor biz bayanlar cok hassasiz. siz birde hamilesiniz allah yardimciniz olsun insanin icine suphE dustumu ck kotu oluyor.
kadin hisseder derler eger aldatiyorsa er yada gec birsekilde cikar ortaya.

hissediyorum biseyler bi isler karistiriyor ama sevdigimden oyle olaylari yakistirmak istemiyorum.
ama yapiyor biliyorum. gozumle gormesemde icime doguyor

ben de aynı tabloyala karşılaştım yıllar önce....çk kızdım,üzüldüm.fakat karşındakinin bunu kendi düşünüp yapmaması gerekiyor.sonraları alıştım.şimdi tak bile demiyorum :))))

Canım benim üzülme belki gerçekten sıktığı için çıkarmıştır
Sana şöyle anlatayım benim eşiminde yüzüğü sıkıyor ,eve gelir gelmez çıkarıyor
Hemen kötüye yorma inşallah düşündüğün gibi bişey yoktur

şuan yapabileceğiniz tek şey eşinizi üstü kapalı şekilde tehdit etmek bence. sorular sorup üzerine giderseniz kendinizi de ilişkinizi de yıpratırsınız. ayrıca elinize de hiç bişey geçmez. onunla eğerli bir konuşma yapın. eğer böyle bir şey aklından dahi geçtiyse planlarım şunlar şeklinde. o sırada savunmaya geçecektir muhtemelen. kesin konuşmasını. senden savunma beklemiyorum, zaten yaptığını düşünsem planlarımı uygulamaya geçerdim deyin. böyle bir dönemde üstelik uzaktayken daha fazlasını konuşmak size ve bebişinize zarar verebilir arkadaşım. hayırlı doğumlar...

umarım iyi niyetli düşünülenler dogrudur, mübarek günler dua edin ayrıca hamilesiniz duanız çok makbul Allah katında, Allah yar ve yardımcınız olsun, korktugunuzdan emin ummdugunuza nail etsin sizi inşAllah.

Bende 8 aylik hamileyim ve yuzugu 5 ci ayimda cikarmak zorunda kaldim..
Tabi esimde firsat bu firsat cikardi hemen (parmaginda egzama ciktigi icin zorla takiyordu)
Dogumdan sonra insallah ikimizde takariz:))
Gerci takmasakta bunu buyuk sorun haline getirmem..
Senin durumuna gelince biraz farkli tabi, daha onceki yasanilanlardan etkileniyorsun
Yinede icini ferah tut ve bebegini dusun..
Insallah sag alim bebislerimizi aliriz kucagimiza
Su anda onemli olan bu olmali senin icin...

hissediyorum biseyler bi isler karistiriyor ama sevdigimden oyle olaylari yakistirmak istemiyorum.
ama yapiyor biliyorum. gozumle gormesemde icime doguyor

hamilelik psikolojisi birazda canım emin ol. eşimi hiç kıskanmayan ben; hamileyken hayatı ona zindan etmiştim . oraya mı baktın sen, buraya mı gittin sen diye...

Minicikminik ,Al benden de o kadar, hamileyken insanin hayal gucu sinir tanimiyor

Son düzenleme:
hem bebisin hemde kendi tatli canini uzme canim benim. Bende esimde alyans takmiyoz mesela. Yani zaten yorumlardada denildigi gibi onemli olan alyans takmak degil parrmaginde yuzluk ile ne haltlar karistiranlar varki ooo. Tabi daha oncede kafana takilan seyler olmus ama suan hic bunlari kafaya takcak durumda degilsin bebisini dusun.Onlar annelerinin sevinc ve uzuntulerini hissedirlermis ya onuda uzme annesi...

boyle seylerde soyledim bana dediki, senin icin ölürüm ben hala anlayamadiysan yaziklar olsun sana.
hemen kendini acindirmaya geciyo insan mesela anlar kocasinin hangi lafi icten soyledigini hangi lafi laf olsun diye soyledigini. ben dedigi an anladim yalan soyledigini. ses tonundanmi baska biseydenmi bilmiyorum icime oyle dogdu birden.bebegimde etkileniyormus ben stresdeyken . zaten aylardir uzagim stresdeyim bide bunlari yasatiyor bana. of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…