işte kadınların genel hatası bu ne yazık ki...
hamileliğin ardina siginip, duygusal olarak eşine daha bağlanırken cinsel manada uzaklaşması...
yapmasaydınız keşke...
ha bu erkeğe başka limanlara demir atma hakkını verir mi?
asla...
fakat zaaflarinin nefislerinin kurbanı olabiliyorlar ne yazık ki
hamile bir kadını erkeğin anlaması mümkün değil...
o sebepten sıkmayın hiç canınızı
emin olun herkes bu yada benzeri problemler yaşiyor hamilelik sürecinde
karninizdaki minik yavruya yazık etmeyin daha fazla dertlenip
nasıl olsa 1 ay sonra kocanızı gözünüz görmeyecek bile :)
selamlar arkadaslar,
hamileyim 1aydan az kaldi doguma.
esimden uzagim (dogum baska ulkede olmasi laziim mecburen o yuzden)
gecen gorusurken nette kamera acdi alyansi takili degildi. nerde dedim pat diye cikti.
neymisss internet baglantisi kopmus ben yanlis gormusum müss müss müss.
bikac gun sonra kamera acdi takiliydi.haa dedim hakli olabilir .
dün bakdim takili degil nerde dedim. cok sicak parmagim kavladida cikardimda kg aldimda sikiyoda felan fisman.
kavga ettim bi guzel. vay iste ben niye kotu dusunuyomusum sanki o baskalariylami gorusuyomus beni seviyomus biran once bebegimizle eve gelmemi bekliomus...tipik erkek laflari...ikna olmus gibi yaptim kapattim teli.
biraz once de taa bir ay oncesinden cekilmis fotosunu gordum, akraba yolladi fotodada takili degil alyansi.
icim ciz etti cok kotu oldum. daha 2 ay kadar uzak kalcam ona. kesin baska biri var . ben tek basinayim
benle ilgilenecegine bana telde veya msn de sefkat gosterecegi yerine o alyansini bile atmis keyfine bakiyo.
cok kotuyum kizlar. sizle sadece paylasmak istedim kusura bakmayin
iyide evdede mi takacaz valla bende eimde eve girerken daha yüzükleri çıkartırız zaten akşama kadar şişmiş parmaklar rahat etsin biraz. yüzük bahane gönül bağı çok önemlidir bence. bir yüzük içinde arayı bozmaya değmez diye düşünüyorum
canim ben baska seylerdende suphelendigim icin uzuluyorum,sirf alyans icin degil.
takmis takmamis bi sorunu varsa ok derim. ama senelerdir takan biri ben yanindan ayrilinca takmadigi icin ve cok yalan soylemeye basladigi icin sorun yaptim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?