Eşim alyansını çıkarmış

kötü,düşünmeyin bencee eşinize güveninizz tamsaa o kelepçeyi takmayadabilirr önemli olaaan gönüll bagıdırr...........

kacardim derken yatmamazlik yapmiyodum caktirmiyodum ona istemedigimi ama icimden gelerek yapmiyodum allah var. istio gibi davraniyodum anlamasin diye. geri cevirdigim olmuyodu.
dogum yaptikdan sonra ona cok cektirmek istiyorum beni uzdugu icin. niye boyleyim ki ben

Ne yazıktır ki hamilelik dönemlerinde daha sık rastlanıyor böyle aldatma tarzı şeylere.Çok az kalmış doğuma insan bu dönemde olduğundan daha da hassaslaşıyor.Ama şu an bunu erteleyin derim bebekler etkileniyor böyle durumlardan.

Hay Allahım, kendinizi üzmek için bahane arıyorsunuz..
Alyansı çıkartması aldattığına nasıl kanıt oluyor?
Aldatan erkekler illaki alyansını çıkartır diye bişey de yok ayrıca.

üff ne sinir bozucu, siz onun bebeğini kucağınıza alıcağınız için heycanlanırken...
şimdi hemen aldatıyor diye düşünmemek lazım bence,
daha önce de takmaktan sıkılıyor muydu mesela bunlar önemli,
belki gerçekten rahatsız ediyordur erkek mantığıyla görmezse bişey olmaz diyip böyle bişey yapmıştır.
yakın bir arkadaşın varsa burda aileden biri olursa daha iyi olur biraz kolaçan etmesini talep edebilirsin, gün içinde evde mi ne yapıyor vs.
inş öyle aldatma gibi bir saçmalık yapmıyordur, yapıyorsa da böyle vicdansızlık olmaz olsun.

canm bnde esımde alyans takmıoruz
bunda art nıyet arama
her ınsan sevmez
gercekten bende yuzuk taktıgımda sankı parmagımı bır sey sıkıor gıbı gelıor
emın ol hersey yuzuk takmak deıl
onemlı olan o teneke parcasının parmaga takılması deıldır evlılık
senı yuregınde tasımasıdır ...
hamılleık hasaslastırmıs vede ona haksızlık etmıs olabılırsın...

ayıca hayırlı dogumlar tatlım

Canim bencede kendini bos yere uzuyosun,benim esimde takmaz kilo aldim diye,ben yillardir takarim ama onunkini hiç sorun yapmam alyans takinca degisen ne oluyoki aldatacak yine aldatir.bence hamileliginin tadini cikarmaya bak bunlarla uzme kendini

bnm eşimde takmadı 1 ay bile sonra sinirlenip bende çıkardım yerine tektaş aldım onuda orta parmağıma taktım :) şimdi komik gelio yüzük önemli değil bence tam tersi ben yokken çıkarıp ben varken takıcaksa zaten hiç takmasın bu konuya takılma diğer konuya gelince hamilelik dönemi biraz çaresizlik dönemi hem duygusal hemde güçsüz bi dönem çünkü kendine güvenin azalıo emin ol bu geçici bi dönem kadınız biz güçlüyüz istediğimiz şeyi elde edebilicek güce sahibiz sadece bu dönemi atlatana kadar sabırlı ol sonra bi kuaför bi spor çok güzel olucak herşey sakın kendini üzme çok az kalmış sabret eminim her kadın gibi sende çok güçlüsün eski halini düşün kendine güvenen güçlü halini bence sorun çıkaran biri olarak gözükme azıcık nazlı işveli güleryüzlü ol erkekler aslında çok kolaydır zor olan kadındır eşine güven en çokta kendine güven...

Öncelikle bebeğini sağlıkla kucaklamanı diliyorum.

Ben de 1 hafta sonra doğuracağım inşaallah; hamilelikte insan neler hissediyor, nasıl duygusallaşıyor seni çok iyi anlıyorum.

Ama lütfen şu an bebeğini ve kendini düşün şu an 8. ayda olduğun için buraya gelemezsin ama keşke bu süreci kocanla birlikte geçirseymişsin.

Tabii zorunlulukların nedir bilemiyorum.

Alyans meselesini fazla önemseme; artık kadınlar için evli, bekar farketmiyor ...

Hatta alyanslı erkekler daha bir cazibe merkezi pek çoğu için.

Kocana güvenmekten başka çıkar yol yok şu an için

İçini rahat tut.

canım öncelikle Allah sağlıklı bir şekilde çocuğunu kucağına almayı nasip etsin diyorum

normal bir dönemde bile rahatsız edici bir durumken sen bunu en hassas döneminde yaşıyorsun; kıyamadım
ama hemen kötü düşünmeyelim
belki şüphelerinde haklısın ya da yersiz kuruntu yapıyorsun ama hiçbiri şu an senden ve bebeğinden önemli değil
şüphe kemiriyordur biliyorum ama bebeğine ve doğum sonrasına odaklanıp bu sürecin biraz daha keyfini çıkarmaya baksan?
sonrasında toparlanıp evine döndüğünde kurcalamaya başlarsın
sonuçta şimdi ne kadar didiklersen didikle hem yurtdışındasın hem de hamilesin alanın kısıtlı

meraba arkadaslar, hepinize tsk ediyorum yorumlariniz icin. dusundum de takmicam kafama aldirmiyo gibi yapcam (öyle olmasada) nasil olsa bebegi olunca yerinde duramicak merakdan. bende acisini oyle cikarcam. o benle ilgilenmiyo suan bebegi olunca yanina gidene kadar bende onla ilgilenmicem. nasilmis tek birakilmak anlasin merakdan catlasin neler yapiyorum diye.
simdi dusuncesi onun soyle ha karim hamile karni burnunda zaten biyere cikamiyo bi is yapamiyo gezemiyo tipinede kaymis zaten,ben keyfime bakiyim. bekar gibi takiliyim.
allaha havale ettim ben onu. allah onu bildigi gibi yapsin.(eger ters bi durum varsa) ki eminim vardir.
yanina gidincede fitil fitil burnundan getircem tüm bana bu yasadiklarinin.
hamilelikte 15kg aldim halime bakamiyorum aynada ozguvenimi kaybettim.dogumdan sonra bakima coook ihtiyacim var. onun yanina gidene kadar sacimi basimi degistiriyimde gorsun. doyumsuz insan

nerden eminim diye sorarsaniz, bana diyorki ev teli bozulmusssssssssssssssss
senelerdir ayni no yu kullaniyorum ayni telefonu kullaniyorum bozulmuyoda ben gelince nasil hersey bozuluyo anlamadim. kendiside elektrik islerinde bir numara basina gecse yapar(sayet bozulduysa)
ama iste yalan. cok yalan konusmaya basladi. allah cezasini versin

Benim eşimde bazen takmayı unutuyor önceden üzülüyordum ama bunun gereksiz olduğunu anladım..
sonuçta içinde art niyet olan insan her türlü yapacağını yapar...

arkadaslar alyans olayını gecin kız cep telefonunda mesaj yakalamıs ona ne demelii

haa bide... alyans takan erkeklerin hepsi eslerini aldatmıyo anlamına gelmez insanın kişiliğiyle alakalı bence

Son düzenleme:
Eşinizi en iyi siz tanırsınız çıkarıp çıkarmama sebepleri ve inandırıcılığını siz bilirsiniz..
Benim eşim hiç takmıyor senelerdir
Bende canım isterse takıyorum keyfime kalmış

iyide evdede mi takacaz valla bende eimde eve girerken daha yüzükleri çıkartırız zaten akşama kadar şişmiş parmaklar rahat etsin biraz. yüzük bahane gönül bağı çok önemlidir bence. bir yüzük içinde arayı bozmaya değmez diye düşünüyorum

canim ben baska seylerdende suphelendigim icin uzuluyorum,sirf alyans icin degil.
takmis takmamis bi sorunu varsa ok derim. ama senelerdir takan biri ben yanindan ayrilinca takmadigi icin ve cok yalan soylemeye basladigi icin sorun yaptim.

canim ben baska seylerdende suphelendigim icin uzuluyorum,sirf alyans icin degil.
takmis takmamis bi sorunu varsa ok derim. ama senelerdir takan biri ben yanindan ayrilinca takmadigi icin ve cok yalan soylemeye basladigi icin sorun yaptim.

hımm o zaman haklısın ama bence direk tepki vererek değilde sessiz ve derinden yaklaşarak olayı daha çabuk çözersin sanki. yani ben eşime evlenmeden önce öyle yapardım da laf cambazı olurdum kendi anlatmaya başlardı resmen :))))) sular durulsun bakalım napcak elinde kanıt olursa daha güzel burnundan getirirsin tecrübeyle sabittir....

üzülmene gerek yok ,sadece doğuma odaklan şu bir gerçek ki erkeklerin aldatması için yüzüğün olup olmaması önemli değil
yapacak olan her şartta yapıyor anlayacağın o yüzden önyargılı olma kötü şeyler düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…