hem bebisin hemde kendi tatli canini uzme canim benim. Bende esimde alyans takmiyoz mesela. Yani zaten yorumlardada denildigi gibi onemli olan alyans takmak degil parrmaginde yuzluk ile ne haltlar karistiranlar varki ooo. Tabi daha oncede kafana takilan seyler olmus ama suan hic bunlari kafaya takcak durumda degilsin bebisini dusun.Onlar annelerinin sevinc ve uzuntulerini hissedirlermis ya onuda uzme annesi...
boyle seylerde soyledim bana dediki, senin icin ölürüm ben hala anlayamadiysan yaziklar olsun sana.
hemen kendini acindirmaya geciyo insan mesela anlar kocasinin hangi lafi icten soyledigini hangi lafi laf olsun diye soyledigini. ben dedigi an anladim yalan soyledigini. ses tonundanmi baska biseydenmi bilmiyorum icime oyle dogdu birden.bebegimde etkileniyormus ben stresdeyken . zaten aylardir uzagim stresdeyim bide bunlari yasatiyor bana. of
bence çok yanlış şeyler bunlar.benim eşimin parmağıda eklem kısmından yaraydı kremliyor geri takıyordu .kilo alıp en az 10 kg alıcakkki parmağına olmasın bence bahane yapıyor.hamileymişsin canım üzülmek iyi gelmez ama ben düşüncemi yazıyorum .hiç masum yaklaşma sakın .
ben bebegime cok kotuluk yaptim, hamile kaldigimdan beri yuzum hic gulmedi o hep uzuluyor icimde kiyamam ben ona.allahim bana yardim etsin
ben bebegime cok kotuluk yaptim, hamile kaldigimdan beri yuzum hic gulmedi o hep uzuluyor icimde kiyamam ben ona.allahim bana yardim etsin
zaten bir once dogum yapip bebegime sarilmak istiyorum suan..
biraz gerçekçi olalım arkadaş gittikten 2 gün sonra çekilen fotoda yüzük yok ?10 kg mu?? 4 kilo aldım ama yüzüğüm sıkıyor parmağımı..kenarı eğer içe dönük yüzükten ise bir de daha da acıtıyor parmağını insanın.hatta bugün temizlik yaparken "iyi ki de 1 aydır takmadım yüzüğü parmağım kendine geldi "dedim kendi kendime.çünkü yara olmuştu ..yani bahane değil ...1 aydır yüzüğümü takmıyorum hemen altında bişi arayalım
hayatım özel olucak ama;
hamilelikte duygusal ve cinsel yaşamınız ne alemdeydi?
birde eklemeyi unuttum hele bebeğini bir kucağına al inan bana bu güne kadar insanın yaşayabileceği en büyük aşk... herşeyi unutacaksın Allahım o ne güzel bir sevgi ben eşime ağzımdan kaçırıvermişim ben de sana bi zamnlar aşık olduğumu zannetmişim meğer asıl aşk buymuş diye... o yüzden üzme bebişi
yanindayken hic ilgisiz alakasiz birakmadi, cinsel yasamimiz 10gun gebeligin basinda yasak kalktikdan sonra normal devam etti ,benden kacmadi ben kacardim tam tersi. ama son zamanlarda ben buraya gelmeden tellerime felan bazen cikmiyodu. bende kiziyodum belki dogurdum belki onemli bi durum var niye bakmiyosun diye. oda tel sessizde is yerinde biliyosun niye sacmaliyon derdi. sarilirdi yaatarken elimi tutar uyurdu ama benim hep icimde bi suphe olurdu. nedeni bu tür olan olaylar yuzunden kizlardan bikac kez msj gelmesi yuzunden. benim guvenimi sarsdi butun bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?