- Konu Sahibi herseyyalan
-
ailenizi arkanıza alsanız nasl olur üzüldüm şimdi gece gece arkadaşım size
usuldum sizin için gercekten...bazı erkekler böyle gercektende insan deli oluyor..eşinle açık açık konusmalısın ona askınızı hatırlatmalısın ve snra yavastan bu konuyu cıtlatmalısın bence ... dozunu iyi ayarlaman gerek pat dıye gırme bence konuya....
Eşim anne kuzusu...o ne derse onu yapıyor ..ben annesi konusunda bir laf ettiğimde annemin adını ağzına alma diyor.. Kayınvelidem ilk haftalarda beni çok kıskanıyordu oğlunu paylaşamadığı için ...Tekrar İlgiyi kendine çekmeyi başardı...ikiside nispet yapar gibi davranıyorlar...Annesinin eşim üzerinde psikolojik baskısı var...Duygusal giriyo hep olaya acındırıyo kendini oğluna...Geçmişte yaptığı fedakarlıkları önüne ısıtıp ısıtıp getiriyoor....Bu arada birlikte yaşıyoruz kayınvalidemle ve artık çekilmez bir hal alıyor..Eşim başkalarının yanında eş yine bulunur ama anne bulunmaz vs. laflar ediyor...Çok sinirleniyorum...Varsa yoksa annesi....Kendimi yalnız hissediyorum ve eşimden artık iyice soğudum...severek evlenmeme rağmen böyle...Çıkarken hiç belli etmiyordu...Keşke evlenmeseydim demek için çok geç ama boşannmak olası...Daha 5 aylık evli olmama rağmen Böyle sürmez..sizce???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?