Eşim ana kuzusu

herseyyalan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
22
1
86
Ankara
Eşim anne kuzusu...o ne derse onu yapıyor ..ben annesi konusunda bir laf ettiğimde annemin adını ağzına alma diyor.. Kayınvelidem ilk haftalarda beni çok kıskanıyordu oğlunu paylaşamadığı için ...Tekrar İlgiyi kendine çekmeyi başardı...ikiside nispet yapar gibi davranıyorlar...Annesinin eşim üzerinde psikolojik baskısı var...Duygusal giriyo hep olaya acındırıyo kendini oğluna...Geçmişte yaptığı fedakarlıkları önüne ısıtıp ısıtıp getiriyoor....Bu arada birlikte yaşıyoruz kayınvalidemle ve artık çekilmez bir hal alıyor..Eşim başkalarının yanında eş yine bulunur ama anne bulunmaz vs. laflar ediyor...Çok sinirleniyorum...Varsa yoksa annesi....Kendimi yalnız hissediyorum ve eşimden artık iyice soğudum...severek evlenmeme rağmen böyle...Çıkarken hiç belli etmiyordu...Keşke evlenmeseydim demek için çok geç ama boşannmak olası...Daha 5 aylık evli olmama rağmen Böyle sürmez..sizce???

usuldum sizin için gercekten...bazı erkekler böyle gercektende insan deli oluyor..eşinle açık açık konusmalısın ona askınızı hatırlatmalısın ve snra yavastan bu konuyu cıtlatmalısın bence ... dozunu iyi ayarlaman gerek pat dıye gırme bence konuya....

çok konuştum ...hiçbirşey değişmedi...evlenmeden önce nasıl peşimde kıvrandığını da unuttu...iki defa gitmek için hazırlandım ilkinde durdurdu...sonrakinde annesiyle muatap etti...bunu bile annesine söylüyor onun çözmesni istiyor...

anladım canım ama ona kaybetme korkusunuda hısettırmelisin...herkesin zayıf noktaları vardır...baska zayıf noktaları kullan o zaman ??

durumunuza çok üzüldüm.eşinizin eş bulunur ama anne bulunmaz,annemin adını ağzına alma gibi sözleri hiç hoş değil....bütün iş kocanızda bitiyo.umarım düzelir...

eş de bulunur anne de bulunur. ama aynı insan bir daha bulunmaz. öz annem gibi anne bulamam. malum kayınvalideler de annedir. eşim harika bir adamdır. ondan sonra yine evlenir yine koca bulurum ama ilk eşin yerini tutmaz. insanlar laf olsun diye söylüyor sizde bozun gitsin.

bir tane daha varsa benden gideyim de.
eşinizle açıkça konuşun evlendiğine pişman mıymış?

rabbim yar ve yardımcınız olsun...deseydin ya böyledin neden evlendin ne gerek vardıki(( hay allahım ya sinir oluyorum anneyle eşini birbirnden ayıramayan kocalara bide kaynanalara oğlunu neden kıskanır anlama salaklar((onunda bi eşe ihtiyacı var bırak mutlu olsun oda kızın olsun...yapacğn öncelikli şey canm imkanınız varsa ayrı eve ikna et o da zorda bi dene bakalım,keşke aileni karşına almasaydın ayrılıp gelsen destek çıkarlardı yine destek olurla ama içlerinden hep şu kelimeyi söylerler biz sana demiştik!

Ayrı eve cıkmayı ve sorunları duzeltmek ıstedıgını kendısıne cekı duzen vermesı gerektıgını söyleyin..
KAbul etmıyorsada cocuk olmadan ayrılın..
Ailenizle irtibatta olun..

Mutsuzsunuz böyle..

en çok sinir olduğum laftır şu eş bulunur ama anne baba bulunmaz lafı
ne kadar saçma yaaaancak cahil insanların söyleyebileceği birşey bu:1closedeyes:
herkesin yeri ayrı sevgisi farklıdır
eşin daha bunu idrak edememiş mi:jeyyar:işin zor canım
ama yapabileceğin en mantıklı şey evini ayırmak.bu şekilde sorununu çözebilirmisin hayır ama aynı evde olmaktan daha iyidir.en azından daha az sinirlerin bozulur

bu ısıtmalar bizdede var eşimle 2haftadır onun kaprisi yüzünden konuşmuyoz dün düşman çatlatır gibi 6gün çalışan kocamı bir gün gördügüm halde ogünüde annesiyle geçirdi nispet yapar gibi kapıda kahkaha atıyo annes, allahım sen akıl ver insanlara koca kadın durumları biliyo masus yapıyo resmen dedim dün ogluyla konuşmak yerine yuvanı toparla die tam tersini yapıp bütün gününü ogluyla gülerek geçirdi allaha havale ettim bende ilgilenmiyom ogluyla artık altan alma politikası kredisini tüketti eşim çünkü çok kızgınım

Allah cezasını versin böylelerinin ne diyeym.
evet bencede sürmez.çekilmez bir ömür.
Ne deyim allah merhamet versin eşlerede kaynanalarada...

Oğlu evlenince mi kıymete binmiş ? Anlamam böylelerini,madem oğlunu paylaşamıyorsun neden evlendirirsin ki ?! Annenin yeri ayrı ,eşin ayrı.İkisini yarıştırmak çok tehlikeli.Eşiniz tehlikeli sularda yüzüyor haberi yok.Her an sizi kaybedebilir. akannehir

bikere böyle konularda hep okuyorum " ben onun için ailemi karşıma aldım ama o ne yapıyor " artık inşallah ders olur birilerine..
siz ailenizi karşınıza aldınız diye eşinizdende bunu bekliyorsunuz..karşılığını bulamamkta iki kat acıtıyor..

kayınvalidenizin durumu hiç sağlıklı görünmüyor..

hele eşinizin başkalarının önünde söyledikleri hiç affedilecek gibi değil..
nerden buluyor böyle bir cesareti anlamadım..
siz gözünü iyice bir korkutun bence..

ailenin onaylamadığı onları karşına alarak yapılan evliliklerde en kötü son bu olsa gerek. umarım aileniz size arkasını tamamen dönmemiştir.
eğer hala arkanızdaysalar bence çocuk olaylarına falan girmeden toplayın eşyalarınızı gidin. nasıl iştir bu anlamadım vallahi. kocanız kocalık yapmıyorsa sizde ona kadınlık yapmayın. annesiyle mutlu olsun. bunun yanlış bir davranış olduğunu ona anlatmaya bile gerek yok. o ayrımı yapamıyorsa sizi haketmiyor demektir zaten.

rabbim yardımcınız olsun böyle olan erkekleri anlamıyorum evet anne sevilir sayılır ama anenin ve eşin yeri farklıdır asla iki sevgi birbirine karıştırılmamalıdır.kayınvalidenizle sizin aranızı bulmak eşinize düşerken eşiniz tam zıttını yapıp tek tarafı tutuyor.size tavsiyem asla bu sıralar çocuk düşünmeyin.eğer böyle gitmez diye düşünürseniz olan bebeğinize olur

canım çok zor bir durum allah kolaylık versin .bende bir yıllık evliyim benim eşimde tam bi ana kuzusu. hatta ailesinin kuzusu danası vs. tabi ben bunları evlendikten sonra anlıyorum. cıkarken tabiki bu aşamaları göremiyosun.ama biz ayrı oturuyorduk ben onun sehrine gelin olup geldim. ama onun ailesi sanki gelin olan oymus gibi sürekli oy yavrum oy kuzum yemek yedinmi bilmem ne.. salakca cümleler işte. daha gelinliğin içindeyim nerdeyse bütün yakın karabaları bana söyle dedi sırayla anlasmıs gibi sanki. abimi üzme oglumuzu üzme kardesimi üzme yegenimi üzme torunumu üzme iiiyi bak....offfff o anda dumura ugradım ama anlayamadım canım. benimkide ailesine aşıkkkkk öl desin annesi ölür eminim. bikere bana benim annem babam ablam kardesim benim için herseyden önce gelir dedi. hatta tartısmıstık ilk evlendiğimizde onların yüüznden. bende dedim ki eşime bak canım annen baban zaten herzaman senin yanında. ama biz yeni evliyiz birbirimize alışmaya calısalım uyum saglamaya ile olmaya.
onlar ne yaparsak yapalım ailemiz. onlarla mı olacaksın benimlemi. ben seninlemi evlendim onlarlamı yaa.bundan 15-20yıl sonra allah bilir yinede ama onlar olmayacak yanında ben olcam.
ondan sonra biraz düzeldi. ama bak benden sana tavsiye sakın annesini eleştirme fazla hiç dayanamazlar. sen sadece üüzldüğünü kırıldıgını belli et.
ama ben baştan zaten tavrımı kooydum kendimi ezdirmem dedim. başka şehirde ailem kimsem yok yanımda ama [/LIST]tek basıma yeterim nekadar severseniz okadar severim saygıda karsılıklı.
şimdi tayinimiz cıktı onlardan uzagız allaha sükürki.
Allah yardımcın olsun.

• k

Neden annesinden vazgeçsin ki? Eğer kayınvaliden ile aranda büyük sorunlar yoksa, sende iyi geçinmeye bak. Aşılamayacak sorunlarınız yoksa dır dır etmek yerine (erkeklere göre öyle oluyor) sevmeyi deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…