Eşim ana kuzusu

ahhh ahh.benım eşimde ana kuzuzudur amaa hayatta agızdan es bulunur ana bulunmaz lafı cıkadı cıkamazda benım gözümde o anda bıtecegını cok ıyı bılır cunku..bence hata aynı evdede yasamak benım konularımı okursanız görursunuz benı kv de domınant olmaya cabalayan ve esımı benden acayp kıskanan bı kadındır..olayları yaptıgı fedakarlıklara baglayıp cokk vıcdan yaptıgı olmustur...ama ben sanırım akılılık ettım banada teklıf ettıler beraber oturmayı,asla dedım..esmede acık acık dedımkı evlendıkten sonra, eger beraber otursydık 1 haftada cınnet gecırırdım ben..güldü..bence esıne hıc ama hıcc sıkayet etme bu en onemlısı sen annen şöyle annen böyle dedıkçe ters tepıyor adamların gözünde ilah oluyor anaları tövbe haşa..odana gırıp kapını kapadıgın an guleryuzun sıcaklıgınla onu kendıne cek..benım esım bundan anlıyor ben bunu farkettım..güleryüzönemlı. annem bıse desede karsısında cevap veıp saygını bozma ben gerekenı yapaım dedı ve aynen bu taktıgı uyguladıgımda hıcc ezılmedım şikayet ettıgımdede haklıyken haksız oldum hep..ben olsam hakımıyetı elıme almaya bakardım en kısa zamanda..kocanın etrafında dört dön ve annesıne fırsat verme herseyıyle bızzat ılgılen ıse gıderken kapıya kadar gıt penecreden bak ugurla.geldıgınde kapıda karsıla ılk seni görsün..yemegını hazırla ardına kahvesını yap yanına otur sohbet et..bak bı sure sonra kazanırsın..benım esım sımdılerde annesıne falan oturmaya gıttıgımızde 1 2 saat sonra kendı baslıyor kalkalım dıye ınşallah ban önce kendı evıne cıkarsın ve cook mutlu olursunuz..

yukarda yazan arkadasin soylediklerine katiliyorum.Benim esimde annesine cook baglidir.Erken yasta baba vefat etmis ve resmen kocasi gibi hergun ise gidince ararmis,ilgilenmis.herseyini anlatmis.Kv telefonunda esim ve cok sevdigi torunun kapak fotografidir mesela.4 oglu var bu aradaEsimin hayatina once arkadas olarak girdim ve konusurken bana dediki.Seneye evlencem ins. Annemin begendigi kizla dedi fakat oyle olmadi.annesi beni hic istemedi.ailedeki herkese konusturdu.Esim vazgecmedi benden.Yanlarina oturmamiz gerekirdi normalde fakat ev aldik oraya yerlestik.cok yakiniz 3 bina var aramizda.Ben yakin davranmasaydim oda belki kotu bi kaynana oldu.Biraz ben odun verdim biraz o.Denge faktorude oglu.Benin etrafimdan ve kendimden cikardigim sonuc ise kv ile ilgili kotu konusmayacaksin sana doner.kotu olmanin sana faydasi olmaz.iyi olki ipler sende olsun.Birde dusmani karsina alacagina yanina al

kızlar olmayınca olmuyor inanın ben bunları ve dahasını da denedim hani geyşalık derler ya o misal ama anası hep duygu sömürüsü yaptı ne oyunlar üstelik kendi kocasıda var başka çocuğuda ama benimkini sömürüyolar

sana moral vermek isterdim ama benimde öyleydi 1,5 yıllık ewlilik 10 dk da bitti doğum günümde boşandım..tek tavsiyem ödün verme asla kendinden sonra çok pişman olursun....

sana moral vermek isterdim ama benimde öyleydi 1,5 yıllık ewlilik 10 dk da bitti doğum günümde boşandım..tek tavsiyem ödün verme asla kendinden sonra çok pişman olursun....

katılıyorum çok doğru benimde evliliğim 3 ayda bitti.. mahkemeliğim şuan sırf cadı kaynanam yüzünden ayrılıyorum, eşim aradaki dengeyi hiç sağlayamadı biz onlar için ailemizi arkamıza alıyoruz ama onlar kadın her zaman bulunur ama anne bulunmaz lafıyla bile ezmeye çalışıyolar çok yazık allah herkezin hakkında hayırlısını versin inş ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…