Eşim ana kuzusu

• aynısı bende de oldu...eşim için onu çok severiz o bitanedir ona iyi bak falan filan...sanki sadece onu mutlu etmek için evlenmişim...eşim de önce annem sonra kardeşim gelir benim için demişti bana ilk evlendiğim gün!!!!

annesinden vazgeçsin diyen yok zaten herkes yerini bilsin ben onu istiyorum...benimki dırdır etmek de değil kaldı ki annesi hakkında kötü bişey de demem ben..sadece yaptıklarını söylerim buna üzüldüm diyerek...

yanlış cümle kurmaktan korkuyorum ama,eşini pek tınlama,şimdi o konuşsun ilerde sen konuşursun.anneci erkekler malesef eşlerini ikinci planda görüyorlar,ön yargıyla bakıyolar.bitanede bende vardı,ama sana alışmaya bağlanmaya başlayınca işin rengi değişiyor.tam iki sene geçti evliliğimizin üzerinden ve ben daha yeni yeni kaynanam hakkındaki görüşlerimi dile getirebiliyorum.önceden olsa üzerime yürürdü,bagırırdı şimdi gülücüklere bırakıyoruz konuşmalarımızı.sabır tatlım biraz,biliyorum çok zor ama erekeler malesef böyle iki sene kendimi harap ettim,boşanma noktasına geldim,beni kaybedeceğini anlayınca ve zaman ilerledikçe değişti.ve ben üzüldüğümle kaldım.

allahın belası insanlar böyle şeyleri duyunca çıldırıyorum ya.evlenmeyin kardeşim annenden,kardeşinden vazgeçemeyeceksen allah allah.benim kuzenimde senden vazgeçerim annemden asla demişti sonra boşandılar.ama tam 7 yıl karısının peşini bırakmadı.perişan,pişman oldu ama eski karısı asla taviz vermedi.allah böyle insanları bildiği gibi yapsın.yuva yıkmak çokmu hoşlarına gidiyor acaba.ne olur sanki kimse kimseye kötülük yapmasa

canım aynen bende evlendiğim gün herkes oğlumuzu üzme sakın diyordu:)
hala da öyle derler
bende artık oda beni üzmesin diye cevap veriyorum
3,5senelik evliyiz daha 2-3hafta önce taşındıkta evlendiğimizdne beri ilk defa 4gündür gitmiyoruz:)
kavgayla anlamıyorlar canım ne yazıkki
en sakin mutlu gününde gülümseyerek söylüyorum artık ne söyleyeceksem o zaman anlıyo beni
4gündür evimizde oturalım diye atmadığım takla kalmadı:)
ama alışacak artık inşallah
kafana taktıkça daha da içinden çıkılmaz bi hal alıyo
mutsuz olacağın bişeyi yapma sakın gülümseyerek ver cevabını
benim eşimde çalışmadığı günler kalkıp erkenden annesine gider orda uyurdu:)
bana da işten çıkınca anneme gel derdi
bende dayanamadım bi gün
bana makarna yapsana ne güzel beraber yeriz dedim
kayınvalide aradı yarım saat sonra
bizde makarna var gel burda yiyin diye:)
bende aradım eşimi ben senin elinden yemek istemiştim neden annene söylüyosun diye:)
yani anlayacağın herkesin başında var ve zamanla inşallah düzelecek

annesi oğlunun zayıf yönünü bulmuş, onu kullanuyor demekki...
siz de kendi ailenizi, annenizi ön plana çıkarın her durumda... o şekilde algılayabilir belki eşiniz...

Anne yeri ayrıdır eş yeri ayrıdır artık evlenmiş barklanmış koskocaman adam neden illaki annem der acaba ..
Kardeşim evlenme o zaman madem çok düşkünsün annene otur dizinin dibinde demi..
Nasılsa kendileri için sorun yok tabi olan kadına oluyor sonuçta neymiş efendim annemle iyi geçineceksin yok yaa... kötükedihüso

anne çoook kutsaldır çok özeldir Bitanedir tama kabul ama her yerde herkesin içinde "Bin tane eş Bulurum ama anne Bulamam" demek çoook kırıcı.. Benim sevgilim Bile Böyle Bişey dese çoook Bozulurum.. anne sevgisi ile aşk BamBaşka duygular, elmanın armudu kıskanması giBi bişey Bu.. Benim sevgilim Bana çok düşkün ellereyiyle yemek yedirir, her şeyimi düşünür, annesi de Bi keresinde oğlum seni çok seviyor Baksana annesinden Bile çok seviyor dedi, olur mu öyle o iki sevgi BirBirinden çok farklı, kıyaslama yapılmaz dedim, öyle diye diye kadının kıskançliği azaldı.. Belli etmezdi pek ama annesi kıskanırdı, hem hoşuna giderdi oğlunun Bana olan ilgisi hem de hafif bi kıskançlık hissederdi, gene de hiç Bir zaman zarar verici Boyutta olmadı, zamanla kaBullendi, iş Biraz sende Biraz eşinde Bitiyor.. anne gelini kıskanıyor, eş suçluluk hissiyle annesiyle ilgileniyor Bu sefer eşle arası Bozuluyor
Bu sefer sen olgun davran Bi de Böyle dene, kayınvalidenle sen ilgilen sen şımart, sen üstüne düş, kıskançlığını azaltmasını sağla.. Bi de Böyle dene.. eşin eminim ki iki kutsal sevginin farkını kavrayamamış. o iki sevgi kıyaslanamaz ki..

canım yaa eşşekten düşen yanıma gelsin derler yaaa senin durumunda benim için öylee...bende 5 aylık evliyim,belki okumussundur bilmiyorum 2 aydır görüşmüyoruz eşimle..neden mi,neden seninkinin aynısı biz ayrı şehirlerde olmamıza rağmen k.validem herşeyimize yetişti tlf la bile...en son oğlunun ameliyatını bahane edip geldi bize,o günleri hatırlıyorum da aynı senin anlattıkların gibi,kadınla oğlu sanki bana nispet yaparmıscasına davranırlardı...anenecim annecimmm....ıyyy hatırladıkça sinirleniyorum...o kadın bi hafta sonra beni ne yaptı ne etti annemin evine postalattırdı...yani aslında kocam koca değildi,senin de dediğin gibi bağımlıydı annesine...
ben ayrı şehirlerde olmamıza rağmen baş edemedim ikisiyle,siz bide berabermişiniz,allah sabır versin durumunu çok iyi anlıyorum...tabi senin aileni de istemezler bunlar,kendi kabilelerini kurdular yaaa,bilmiyorum ama ailen gelmiyordur galiba...
yuvayı yıkmak kolay değil,aynı durumdayım bende seninle...soruyu kendimize sormalıyız bence ben bu adamı ne kdr seviyorum,bu şekilde nereye kdr sürdürülür...eğerki çok seviyorum onsuz yapamam diyorsan ayrılma,ama ayrı eve çıkarız belki düzelir fln diye düşünme bu modeller düzelmiyor cnm yaa,ayrı ev hatta ayrı şehir bile böyle ana kuzularının annesinden kurtuluş olmuyor...benim ki hergün sorardı bana annemi aradın mı,yok eve gelir bgn annemi aramadım bi arayımm...offf yazarken şiştim vallaa..az önce bi arkadaş söyle bi yorum yapmış bana senin kocan evrimini tamamlıyamamış diye aynen öyle...eşin kaç yaşında bilmiyorum ama benim ki 30 yaşında ve 2 senedir annesini 15 te ayda bir gören biri...ama bağımlılığı anne karnından çıktığı ilk günkü gibi taze
böyleleriyle evlenmekle bi hata yaptık ama hatayı sürdürüp hayatımızı karartmakta,herşeye sıfırdan baslamakta bizim elimizde...allah hakkımızda hayırlısını versin inş...

ewet cnm aynen söylediğin gibi ailem gelmiyor..Geldiklerinde tavır yaptılar istemediler gelmelerini onlar da gelmiyor benim ısrarlarıma rağmen ...dediğin gibi allah hakkımızda hayırlısını versin inş.

canım ben sana şunu tavsiye edebilirim,ayrılmak pek istemiyorsun anladığım kadarıyla,eşin ve ailesi baştan beri oynadılar,sen bunu yeni görüyorsun...şu an ancak sende oynayarak dvm ettirebilirsin...ailene durumu anlat,eğer siz gelip gitmezseniz seni daha çok eziceklerini söyle...ailen iyi olsun onlarla biz yanılmışız işte bizim damat bizi utandırdı...kızımızı baş tacı yaptı,tatsızlıkları unutalım fln desin...eşinin annesi ne tepki verirse versin siz oyunlu davranın,o zaman bi süre sonra eşini kendine ve kendi ailene çevirebilirsin...su an annesi hep aileni kötülüyordur...evliliklerdeailesi yanında olmayan kişi yarım kişi oluyor inan...sakın ailen hakkında sende kötü bişey söyleme,eşinle iyi olmak adına...artık eşini ve annesini biliyorsun,adımlarını ona göre atmalısın....

benim eşimde de tam bir ana kuzusu kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz eşim sürekli onunla bende kızımla evimdeyim gece yarısı yatmaya gelir sadece şuan 5 yıllık evliyiz.2 yıllık evliyken birsürü oyunla beni evden yollayıp boşamaya kalktılar tabi eşimde onların lafından çıkmıyo babasıyla çalışıyo beş kuruş almıyo piskolojik tedavi bile gördüm kaynanam bana buraya sığmıycak şeyler yaptı .sonra eşim pişman olup geri adım attı herşey düzelecek diye ne diller döktü sonuç yine aynı noktadayız.daha evliliğimizin senesi dolmadan bana benim için önce annem babam kardeşim sonra sen gelirsin dedi.bununla başedilmiyo ben herşeyi denedim kabullendim sonunda kızım için yaşıyorum şimdi

Hepimizin problemleri ayni benim esimide annesi bi kaç kez yönlendirmeye calisti hala daha üzerinde etkisi vardır ama bi keresinde ben KV etkisini anlayip telde bi guzl konuştum afedersiniz agzina ettm Esim benidr hep son şuraya koyar onların yaninda ilgisini göstermez ama beni sevdiğini biliyorum hem evimizdeki huzurumuzu onlar bilmioki biz çok iiyiz

KV min cikis bulamadigi karisamadigi konularda en büyük kozu sutumu helal etmem lafi olur sanki tek o doğurdu tek o doyurdu
Erkeklerine anaci olmasına akil veremem hic hayallerinde annesi gibi bi kadin vardır hep eğer annesine benzeseydi huyum kesinlikle haftasina bosardi çünkü çok cazgir maasallahi var onemli olan basbasayken mutlu olabilmek bence evdeki huzur kv kp gerisi hikaye yani..

İsten eve geldiğinde sende eşini gönderme yukari kizimz seninle vakit geçirmek istio Dr biraz eve bağla olmuyormu??

canım inan herşeyi denedim ben tatlı dili aklına gelebilecek herşeyi ama seninde başında bilirsin kv cadının teki süt haram etme meselesi benim kv bide Allah tan sonra ben gelirim diyo oğluna düşün o kadar inan şu saatte altta hala 12 de gelip yatacak yanıma sabah kalkacak işe gidecek kızı çok kullandım onuda alıp aşağıya inelim diyo tam cinnetlik gel şu kıza bak ben banyosunu hazırlıyım dedim bu akşam çabuk ol hazır değilmi hala 10 dkkam var deyip sinirimi bozdu bende kızı aldım kucağından git dedim gitti sonra msjla yağ yakıyo her zaman yaptığı gibi sanki kocam değilde komşumun oğlu annesiyle gelip kızı seviyolar burda ben aşağı inmediğim zamanlarda sonra gidiyolar biz kızla aşağı indikmi bizi kapıdan uğurluyo kendi anasının yanına giriyo tekrar daha neler ben Allaha sığındım sabrediyorum elbet bi çıkış gösterecektir banada

vallahi daraldım !! bu ne ya ..

madem kayınvaliden sana böyle davranıyor , bu savaşı bence sen kazanmalısın ,yapabilirsin zor değil ! sadece zamana ihtiyacın var öncelikle sabrı öğrenmelisin

madem kayınvaliden sana böyle davranıyor , bu savaşı bence sen kazanmalısın ,yapabilirsin zor değil ! sadece zamana ihtiyacın var öncelikle sabrı öğrenmelisin

şuan akışına bıraktım sabrediyorum umudumu Allaha bağladım sadece eşim evde yaşamıyormuş gibi davranıyorum kendimi buna inandırdımmı daha az daralıyorum beklentim yok artık ondan sadece ihtiyacım olduğunda istemek için konuşuyorum o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…