- Konu Sahibi herseyyalan
-
canım çok zor bir durum allah kolaylık versin .bende bir yıllık evliyim benim eşimde tam bi ana kuzusu. hatta ailesinin kuzusu danası vs. tabi ben bunları evlendikten sonra anlıyorum. cıkarken tabiki bu aşamaları göremiyosun.ama biz ayrı oturuyorduk ben onun sehrine gelin olup geldim. ama onun ailesi sanki gelin olan oymus gibi sürekli oy yavrum oy kuzum yemek yedinmi bilmem ne.. salakca cümleler işte. daha gelinliğin içindeyim nerdeyse bütün yakın karabaları bana söyle dedi sırayla anlasmıs gibi sanki. abimi üzme oglumuzu üzme kardesimi üzme yegenimi üzme torunumu üzme iiiyi bak....offfff o anda dumura ugradım ama anlayamadım canım. benimkide ailesine aşıkkkkk öl desin annesi ölür eminim. bikere bana benim annem babam ablam kardesim benim için herseyden önce gelir dedi. hatta tartısmıstık ilk evlendiğimizde onların yüüznden. bende dedim ki eşime bak canım annen baban zaten herzaman senin yanında. ama biz yeni evliyiz birbirimize alışmaya calısalım uyum saglamaya ile olmaya.
onlar ne yaparsak yapalım ailemiz. onlarla mı olacaksın benimlemi. ben seninlemi evlendim onlarlamı yaa.bundan 15-20yıl sonra allah bilir yinede ama onlar olmayacak yanında ben olcam.
ondan sonra biraz düzeldi. ama bak benden sana tavsiye sakın annesini eleştirme fazla hiç dayanamazlar. sen sadece üüzldüğünü kırıldıgını belli et.
ama ben baştan zaten tavrımı kooydum kendimi ezdirmem dedim. başka şehirde ailem kimsem yok yanımda ama [/LIST]tek basıma yeterim nekadar severseniz okadar severim saygıda karsılıklı.
şimdi tayinimiz cıktı onlardan uzagız allaha sükürki.
Allah yardımcın olsun.
k
Neden annesinden vazgeçsin ki? Eğer kayınvaliden ile aranda büyük sorunlar yoksa, sende iyi geçinmeye bak. Aşılamayacak sorunlarınız yoksa dır dır etmek yerine (erkeklere göre öyle oluyor) sevmeyi deneyebilirsiniz.
Eşim anne kuzusu...o ne derse onu yapıyor ..ben annesi konusunda bir laf ettiğimde annemin adını ağzına alma diyor.. Kayınvelidem ilk haftalarda beni çok kıskanıyordu oğlunu paylaşamadığı için ...Tekrar İlgiyi kendine çekmeyi başardı...ikiside nispet yapar gibi davranıyorlar...Annesinin eşim üzerinde psikolojik baskısı var...Duygusal giriyo hep olaya acındırıyo kendini oğluna...Geçmişte yaptığı fedakarlıkları önüne ısıtıp ısıtıp getiriyoor....Bu arada birlikte yaşıyoruz kayınvalidemle ve artık çekilmez bir hal alıyor..Eşim başkalarının yanında eş yine bulunur ama anne bulunmaz vs. laflar ediyor...Çok sinirleniyorum...Varsa yoksa annesi....Kendimi yalnız hissediyorum ve eşimden artık iyice soğudum...severek evlenmeme rağmen böyle...Çıkarken hiç belli etmiyordu...Keşke evlenmeseydim demek için çok geç ama boşannmak olası...Daha 5 aylık evli olmama rağmen Böyle sürmez..sizce???
Eşim anne kuzusu...o ne derse onu yapıyor ..ben annesi konusunda bir laf ettiğimde annemin adını ağzına alma diyor.. Kayınvelidem ilk haftalarda beni çok kıskanıyordu oğlunu paylaşamadığı için ...Tekrar İlgiyi kendine çekmeyi başardı...ikiside nispet yapar gibi davranıyorlar...Annesinin eşim üzerinde psikolojik baskısı var...Duygusal giriyo hep olaya acındırıyo kendini oğluna...Geçmişte yaptığı fedakarlıkları önüne ısıtıp ısıtıp getiriyoor....Bu arada birlikte yaşıyoruz kayınvalidemle ve artık çekilmez bir hal alıyor..Eşim başkalarının yanında eş yine bulunur ama anne bulunmaz vs. laflar ediyor...Çok sinirleniyorum...Varsa yoksa annesi....Kendimi yalnız hissediyorum ve eşimden artık iyice soğudum...severek evlenmeme rağmen böyle...Çıkarken hiç belli etmiyordu...Keşke evlenmeseydim demek için çok geç ama boşannmak olası...Daha 5 aylık evli olmama rağmen Böyle sürmez..sizce???
benim eşimde de tam bir ana kuzusu kaynanamla altlı üstlü oturuyoruz eşim sürekli onunla bende kızımla evimdeyim gece yarısı yatmaya gelir sadece şuan 5 yıllık evliyiz.2 yıllık evliyken birsürü oyunla beni evden yollayıp boşamaya kalktılar tabi eşimde onların lafından çıkmıyo babasıyla çalışıyo beş kuruş almıyo piskolojik tedavi bile gördüm kaynanam bana buraya sığmıycak şeyler yaptı .sonra eşim pişman olup geri adım attı herşey düzelecek diye ne diller döktü sonuç yine aynı noktadayız.daha evliliğimizin senesi dolmadan bana benim için önce annem babam kardeşim sonra sen gelirsin dedi.bununla başedilmiyo ben herşeyi denedim kabullendim sonunda kızım için yaşıyorum şimdi
Hepimizin problemleri ayni benim esimide annesi bi kaç kez yönlendirmeye calisti hala daha üzerinde etkisi vardır ama bi keresinde ben KV etkisini anlayip telde bi guzl konuştum afedersiniz agzina ettm Esim benidr hep son şuraya koyar onların yaninda ilgisini göstermez ama beni sevdiğini biliyorum hem evimizdeki huzurumuzu onlar bilmioki biz çok iiyiz
KV min cikis bulamadigi karisamadigi konularda en büyük kozu sutumu helal etmem lafi olur sanki tek o doğurdu tek o doyurdu
Erkeklerine anaci olmasına akil veremem hic hayallerinde annesi gibi bi kadin vardır hep eğer annesine benzeseydi huyum kesinlikle haftasina bosardi çünkü çok cazgir maasallahi var onemli olan basbasayken mutlu olabilmek bence evdeki huzur kv kp gerisi hikaye yani..
İsten eve geldiğinde sende eşini gönderme yukari kizimz seninle vakit geçirmek istio Dr biraz eve bağla olmuyormu??
vallahi daraldım !! bu ne ya ..canım inan herşeyi denedim ben tatlı dili aklına gelebilecek herşeyi ama seninde başında bilirsin kv cadının teki süt haram etme meselesi benim kv bide Allah tan sonra ben gelirim diyo oğluna düşün o kadar inan şu saatte altta hala 12 de gelip yatacak yanıma sabah kalkacak işe gidecek kızı çok kullandım onuda alıp aşağıya inelim diyo tam cinnetlik gel şu kıza bak ben banyosunu hazırlıyım dedim bu akşam çabuk ol hazır değilmi hala 10 dkkam var deyip sinirimi bozdu bende kızı aldım kucağından git dedim gitti sonra msjla yağ yakıyo her zaman yaptığı gibi sanki kocam değilde komşumun oğlu annesiyle gelip kızı seviyolar burda ben aşağı inmediğim zamanlarda sonra gidiyolar biz kızla aşağı indikmi bizi kapıdan uğurluyo kendi anasının yanına giriyo tekrar daha neler ben Allaha sığındım sabrediyorum elbet bi çıkış gösterecektir banada
madem kayınvaliden sana böyle davranıyor , bu savaşı bence sen kazanmalısın ,yapabilirsin zor değil ! sadece zamana ihtiyacın var öncelikle sabrı öğrenmelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?