Demin bişey daha yaşadık dedi şok olursunuz dedi anlatsa biliriz :/Başka örnek var mı bu yasadıklarına. Belki gercekten dw Anne gibi seviyordur.
Evet ben ona neden böyle dedin desem o bana senin zihniyetin bozuk diyecek.madem öyleyse sevgi anlamı da diyeceğine anne olarak deseydi daha iyi olmazmıydıOlabiliyor dünya ilginç zihmiyeti bozuk insanlarla dolu
Bu eşiniz olur yada onu yanlış anlayan siz olursunuz
Yani ortada çirkin bir durum mevcut
Canim şu yaşadığın şok olurdunuz şeyini anlatrmisin ona göre kesin karar veririzEvet ben ona neden böyle dedin desem o bana senin zihniyetin bozuk diyecek.madem öyleyse sevgi anlamı da diyeceğine anne olarak deseydi daha iyi olmazmıydı
O konu utanç verici burda yazabileceğimi sanmıyorum.Benim bile psikolojim bozuldu eşimle ilgili ama yazılabilecek birşey değilDemin bişey daha yaşadık dedi şok olursunuz dedi anlatsa biliriz :/
Tamam o zaman ısrar etmiyorum cnmO konu utanç verici burda yazabileceğimi sanmıyorum.Benim bile psikolojim bozuldu eşimle ilgili ama yazılabilecek birşey değil
Dile getirme tarzı değil niyeti önemli üsluba bakarak yola çıkarsanız yanılma payınız yüksektir ve böyle bir durumda ahlak dışı bir yaklaşım olurEvet ben ona neden böyle dedin desem o bana senin zihniyetin bozuk diyecek.madem öyleyse sevgi anlamı da diyeceğine anne olarak deseydi daha iyi olmazmıydı
Eşimle aynı yaştayız 28 yaş annem 46 ama abla kardeş gibiyiz yaşını hiç göstermiyor.Yok artık yaa.
Anne ve eşin yaşları kaç
Senin utanacağım birşey değil edebini takınmayan utansın.O konu utanç verici burda yazabileceğimi sanmıyorum.Benim bile psikolojim bozuldu eşimle ilgili ama yazılabilecek birşey değil
O evde durmuyorum şuan annemin yanındayım konular arap saçı gibi yazmıyayım diye önce bu konu ile dertleşmek istedim.şuan kapı kilidini değiştirdim ve annemle kalıyorum ayrılıyoruz
Anladım canım. Allah yardımcın olsun eğer eminsen en doğru şeyi yapmışsın.Eşimle aynı yaştayız 28 yaş annem 46 ama abla kardeş gibiyiz yaşını hiç göstermiyor.
Daha önceki kavgalarımızda bundan 2 yıl önce anen bana asılıyor demişti.Annem elbise giyer çok kısa giymez.Annem elbise giydiği için ben bunu anneme söyledim.oda eşime sen utanmıyor musun bana öyle demeye.ben senin kayın validenim annenim nasil böyle dersin demişti.Samimiyettendir o ya başka hareketlerini gördün mu annene karsi
Aha da işte o kavgada ayrilmaliydinDaha önceki kavgalarımızda bundan 2 yıl önce anen bana asılıyor demişti.Annem elbise giyer çok kısa giymez.Annem elbise giydiği için ben bunu anneme söyledim.oda eşime sen utanmıyor musun bana öyle demeye.ben senin kayın validenim annenim nasil böyle dersin demişti.
Arkadaş neden böyle bir adamla evlisin söykediklerinle çelişiyorsunDaha önceki kavgalarımızda bundan 2 yıl önce anen bana asılıyor demişti.Annem elbise giyer çok kısa giymez.Annem elbise giydiği için ben bunu anneme söyledim.oda eşime sen utanmıyor musun bana öyle demeye.ben senin kayın validenim annenim nasil böyle dersin demişti.
Anneme gittiğimde eşimin ona watsaptan yazdıklarını okudum.ve hiçbirinde anne yazısı yoktu.Asigim ona derken,hayranlik anlaminda soylemis olabilir mi? Iyi analiz ettiniz mi? Annenizin ona yaptigi uyariya istinaden konunuzun gercekligine pek inanmadim da. Hangi kv bana anne de diye uyarir ki damadini? Bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?