- 31 Ocak 2013
- 8.645
- 29.983
- 748
Buna rağmen hala utanmadan "menemenini yedin mi" diye mesaj atabiliyorsa bence de kesin gibi.Daha önceki kavgalarımızda bundan 2 yıl önce anen bana asılıyor demişti.Annem elbise giyer çok kısa giymez.Annem elbise giydiği için ben bunu anneme söyledim.oda eşime sen utanmıyor musun bana öyle demeye.ben senin kayın validenim annenim nasil böyle dersin demişti.
Şuan o aşamadayım ama gördüğüm kadarıyla haklıyım bu konuda daha o kadar çok şey var o kadar doluyum kiBoşanın bence bu şüphe bile insanı kemirir bitirir
Çok çirkin bı olayŞuan o aşamadayım ama gördüğüm kadarıyla haklıyım bu konuda daha o kadar çok şey var o kadar doluyum ki
Çok haklısın inanın içimde en ufak sevgim kalmadı.o zamanlar ayrılmama sebebim onu o kadar çok seviyordum ki gözüm birşey görmüyordu.şimdiyse giden 4 yılıma üzülüyorum.çünkı zaman geri gelmiyorAha da işte o kavgada ayrilmaliydin
SormaBugün kadınlar kulübünde epeyce sosyal deneylere maruz kaldık valla :/
Ben yanlışmı düşünüyorum siz olsaydınız ne düşünürdünüz-napardınız? KonuŞaka di mi1 nisan da geçti
Eminsen ve annendeysen bu konuyu neden açtın ki?
Ne kadar çok seviyordunÇok haklısın inanın içimde en ufak sevgim kalmadı.o zamanlar ayrılmama sebebim onu o kadar çok seviyordum ki gözüm birşey görmüyordu.şimdiyse giden 4 yılıma üzülüyorum.çünkı zaman geri gelmiyor
O zamanlar çok seviyordum sebebi bu ama inanın dalga geçilecek bir konu değil.bu beni üzen bir konu ve dertleşmek istedim sizlerle çünkü hepinizin görüşüne ihtiyacım var saygıda duyarım düşüncenizeSorma
Bide demez mi iki sene önce annen bana asılıyor dedi
Hazmetmek mi sürdü bu kadar
iki sene borumu
Hadi öyle olsun dicem o lafa boşanmayan şimdi adam ne yaptı ki boşanıyor
Korkuyorum sebebini sormaya
Gerçek gibi geldi bana ama bı yandan da iki sene önce annen bana asılıyor demiş eşi???Niye bugün bütün konular uç konular? Kusura bakmayın ama konuyu bildirdim eğer reel konunuzsa özür dileyecek ve yorumumu yazacağım ancak fake konularla vakit harcamak istemiyorum artık. Kusura bakmayın kurunun yanında yaş da yanabiliyor bazen ama reel konu olduğu bildirilirse özrümle birlikte yorumumu yazarım.
Buraya neden yalandan konu açayım elime ne geçecek ki bu şekilde düşünmenize üzüldüm.ben derdimi yazıyorum sizler şaka sanıyorsunuzNiye bugün bütün konular uç konular? Kusura bakmayın ama konuyu bildirdim eğer reel konunuzsa özür dileyecek ve yorumumu yazacağım ancak fake konularla vakit harcamak istemiyorum artık. Kurunun yanında yaş da yanabiliyor bazen ama reel konu olduğu bildirilirse özrümle birlikte yorumumu yazarım.
Aaa ne dalgası canım yaO zamanlar çok seviyordum sebebi bu ama inanın dalga geçilecek bir konu değil.bu beni üzen bir konu ve dertleşmek istedim sizlerle çünkü hepinizin görüşüne ihtiyacım var saygıda duyarım düşüncenize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?