- 10 Temmuz 2010
- 653
- 774
- 303
Çok iyi yapmışsın. İnşallah açtırmaz. Öyle bişey yaparsa polis çağırEvdeki tüm eşyalar benim bir tek eşyası yok.çünkü annesi ablası önceden 3 ay ayrılık yaşadığımızda tüm aldıkları eşyaları almışlardı.kira kontratı faturalar annemin üzerineydi.kapının kilidini değiştirttim çiningirciye kitledim çıktım evden.
Ipegim bocugum bastan okusana konuyu.bodoslama dalmissin.Yahu bulutan nem kaliyorusnuz bu ne sacmalik ne aski abartmissiniz iyice.
Asigim demesi hayranlik saygi sevgi ama duygusal bir ask.degildir.
Napmis annenizimi taciz etmis,sapikca mesajlarmi yollamis?
Mezara siz gidelim deyince otelemis anneniz deyince ne zman isterseniz demis benim enistem de annemin bir dedigini iki etmez bu kadar ard niyetli olmayin konuyu okurken utandim resmen
Haklısınız o zamanlar aileler toplandı bir cafe gibi bir yerde benim annem ve dayım vardı sadece onunda babası ve ablası vardı.annem masada ağzına geleni söyledi ben istediğim kıyafeti giyerim.ne demek annen bana asılıyor.benim oğlan kardeşim evli ve baldızına yüzme öğretiyor.şimdi kötü niyetle mi yüzme öğretiyor bu ne biçim bir düşünce dedi. babası ben oğluma kefilim birdaha birşey olursa direk bana söyle dedi baba.o da özürler diledi bir araya geldik bu şekilde.annemin o masada sen angutsun demişti ona.o lafı öyle başıma kaktı ki kan kusturdu resmen bana'Annen bana asılıyor' dediğinde o adamı boşamalıydınız.
Bunun lamı cimi yok malesef, bu kaldırılabilir bir cümle değil.
Hele bunu anneniz duydu ise, o nasıl affetti o da enteresan geldi bana.
İnanılır gibi değil.
Aşk kalır mı ortada? Aşklarınız ölümsüz mü, böylesi hatalarda bile sevmeye devam ediyorsunuz?
Anlayamıyorum...
Belki sapık belki değil, çivisi çıktı ortalığın, herşey mümkün artık, öyle iğrenç insanlar türedi ki.
Adam size bıçak çekmiş, bunu da yapmış hâlâ "aşığım, seviyorum" demiyorsunuz ya, ona şükür.
Boşanın gitsin.
O babanın da kefil olduğu evlada bak..Haklısınız o zamanlar aileler toplandı bir cafe gibi bir yerde benim annem ve dayım vardı sadece onunda babası ve ablası vardı.annem masada ağzına geleni söyledi ben istediğim kıyafeti giyerim.ne demek annen bana asılıyor.benim oğlan kardeşim evli ve baldızına yüzme öğretiyor.şimdi kötü niyetle mi yüzme öğretiyor bu ne biçim bir düşünce dedi. babası ben oğluma kefilim birdaha birşey olursa direk bana söyle dedi baba.o da özürler diledi bir araya geldik bu şekilde.annemin o masada sen angutsun demişti ona.o lafı öyle başıma kaktı ki kan kusturdu resmen bana
Bu yazdıklarınız çok doğru fakat adama neden geç geldin desem.adam direk lafı ağzıma tıkıyor.sonra ben ona o soruyu neden sordum diye pişman oluyorum o dereceye getirmişti yani.çözüm yolu bulabilcek biri değil değişecek te değil.ona göre kim haklı kim haksız çözüm yok.normal bir eş olsa bu dediklerinizi yapardım yaptım da zamanında ama artık zerre sevgi kalmadıAnnene aşığım ne demekmiş ya var mı böyle bir espiri anlayışı. Çünkü sorarsan espiri olduğunu söyleyecek lafın gelişiydi değil seni hasta olmakla suçlayacak. Paranoyak diyecek.
Şimdi iki saat eşine olan hıncımı yazmama gerek yok, öneri lazım sana.
Eşin sana ne derse desin ne düşünürse düşünsün al karşına konuş. Sen anneme aşık mısın deme. Kızma köpürme. Sadece hafif sert hafif düşünceli deki;
"Bu şekilde söylediğinde ben rahatsız oldum. Tabi ki lafın gelişiydi. Ama beni rahatsz ediyor. Aşk kelimesini eşine kullanırsın. Hitap şekline dikkat etmeni istiyorum. Annemde olsa bu kadar labali görünmen iyi değil benim için. Seviye çok önemli. Seviye saygıdır. Herhangi biri değil ki o benim annem. Bu konuda dikkatli olursan sevinirim."
Bunları söylemiş ol ki sonradan sen paranoyak mısın diye üste çıkamasın. Bunu bir yapmış ol. Kendinde netleşmiş olursun. Baktın devam ediyor, o zaman istediğin gbi es gürle. Sonuna kadar haklısın. O zaman rahatsız olduğun durumda bir boyut kazanır kafan daha net olur buna sabretmezsin. Boşanırsın.
Hösssttttt....Çüşşş....Brhhhh demek istedim benValla oluyor böyle şeyler, bizim eski mahallede oturan kaynana kızının kocasıyla kaçtı. Ne desem bilemedim
Bu sefer gerçekten boşan kelimesine katılıyorumCiddi böyle bir düşüncen varsa boşan; çünkü asla bu tarz bir şey var mı, yok mu çözemezsin. Belirsizlikten iyidir, boşanmak.
Vallahi kardeşim allah yardımcın olsunKesinlikle ayrılıyorum ve bu dönemde onun babası beni telde azarlıyor torunuma birşey olursa dünyayı başına yıkarım diyor.senin kızına damadın bıçak çekse napardın dedim.körmüydü evlenmeseydi.ölsün orda diye cvp verdi.ya ben şokları yaşıyorum.insan evladına nasıl sahip çıkmaz .yada oğlunun davranışlarını bile bile nasıl dön v.s der.çok doluyum
Koynunuzda yilan beslemissiniz. Psikopat herif. Bu cinsler dunyanin mayasini bozmak icin dogmuslar.Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum buradaki konuları.Görüşlerinize ihtiyacım var.4 yıllık bir evliliğim var.Bir de 2.5 yaşında oğlum.28 yaşındayım.Konuma geçeyim. Annemden bir konu açılmıştı.Eşim AŞIĞIM ONA!! dedi.Baktım yüzüne yani SEVGI ANLAMINDA dedi.tv de bir film vardı Türkan Şoray'ı görünce filmde AAA AYNI ANNEME BENZIYOR dedi.Bu olaydan aylar önce ben babamın mezarına gidelim, evlendiğimizden beri hiç gitmedik dedim.O da bakarız demişti.Aradan aylar geçti annem whatsapp tan yazmış.Oğlum babanın mezarına gidelim hep birlikte diye o da sen ne zaman istersen gideriz yazmış.Anne kelimesi bile yok.Napıyosun-yedin mi melemenini- senin mutlu olmanı istiyorum-üşütme vs babam ben 2 yaşında vefat etti bu arada.şimdi ben ona neden böyle söyledin desem SENİN ZİHNİYETİN BOZUK!!diyecek.En son kandil mesajı göndermiş eşim anneme ve mesajda anne kelimesi yine yok!! Annemde bana anne diye hitap edersen sevinirim oğlum demiş.o da : pardon anne dalgınlığıma gelmiş diye yazmış.Sizin bu konuda ki görüşleriniz benim için önemli.şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Keşke ama oldu artık 2.5 yaşında şuan zaman geri gelmiyor malesef.oğlum olduğundan pişman değilim annelik en güzel şey ama sorunsuz bir evlilikten ve sevgi içinde büyüyebileceği bir hayatı olsun isterdim.onun adınada üzülüyorum .çünkü ben hiç baba sevgisi almadan büyüdüm.ona hissettirmemem gerek bu olanları.zaten yanında ağlamıyorum mesela dikkat ediyorum.Keşke bile bile çocuk yapmasaydınız
O halde neden boşanmıyorsunuzBu yazdıklarınız çok doğru fakat adama neden geç geldin desem.adam direk lafı ağzıma tıkıyor.sonra ben ona o soruyu neden sordum diye pişman oluyorum o dereceye getirmişti yani.çözüm yolu bulabilcek biri değil değişecek te değil.ona göre kim haklı kim haksız çözüm yok.normal bir eş olsa bu dediklerinizi yapardım yaptım da zamanında ama artık zerre sevgi kalmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?