Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

Çok iyi yapmışsın. İnşallah açtırmaz. Öyle bişey yaparsa polis çağır
Adama çok sinir oldum.!!!!

Valla oluyor böyle şeyler, bizim eski mahallede oturan kaynana kızının kocasıyla kaçtı. Ne desem bilemedim

'Annen bana asılıyor' dediğinde o adamı boşamalıydınız.
Bunun lamı cimi yok malesef, bu kaldırılabilir bir cümle değil.
Hele bunu anneniz duydu ise, o nasıl affetti o da enteresan geldi bana.
İnanılır gibi değil.
Aşk kalır mı ortada? Aşklarınız ölümsüz mü, böylesi hatalarda bile sevmeye devam ediyorsunuz?
Anlayamıyorum...

Belki sapık belki değil, çivisi çıktı ortalığın, herşey mümkün artık, öyle iğrenç insanlar türedi ki.

Adam size bıçak çekmiş, bunu da yapmış hâlâ "aşığım, seviyorum" demiyorsunuz ya, ona şükür.
Boşanın gitsin.

Töbe bismillah daha neler duyacağız... ama haklısınız ilgi cekici bu tarz konuşmaları ve haraketleri...
Annenizde rahatsız olmuş belliki uyarmış. Bence ciddi bir problem bu sekilde ben olsam evliligimi sürdüremezdim.
Bu beni yer bitirir.
Ilerde daha cok üzülmemek icin bence anneniz ile bu konuda konusun belki onun da rahatsızlığı var konu ile ilgili ama size dile getiremez. Ayyy cidden ne deyim allah yardımcın olsun

Ipegim bocugum bastan okusana konuyu.bodoslama dalmissin.
Kuzum 2 sene once bi kavgalarinda esi annen bana asiliyo demis.bence konu gercekse hislerinde yanilmiyo.daha anlatmadigim seyler var diyo

Haklısınız o zamanlar aileler toplandı bir cafe gibi bir yerde benim annem ve dayım vardı sadece onunda babası ve ablası vardı.annem masada ağzına geleni söyledi ben istediğim kıyafeti giyerim.ne demek annen bana asılıyor.benim oğlan kardeşim evli ve baldızına yüzme öğretiyor.şimdi kötü niyetle mi yüzme öğretiyor bu ne biçim bir düşünce dedi. babası ben oğluma kefilim birdaha birşey olursa direk bana söyle dedi baba.o da özürler diledi bir araya geldik bu şekilde.annemin o masada sen angutsun demişti ona.o lafı öyle başıma kaktı ki kan kusturdu resmen bana

O babanın da kefil olduğu evlada bak..

Neresinden tutsan elinde kalan bir adam, boşanmak en iyi çözüm.
Allah kurtarsın.

Bu yazdıklarınız çok doğru fakat adama neden geç geldin desem.adam direk lafı ağzıma tıkıyor.sonra ben ona o soruyu neden sordum diye pişman oluyorum o dereceye getirmişti yani.çözüm yolu bulabilcek biri değil değişecek te değil.ona göre kim haklı kim haksız çözüm yok.normal bir eş olsa bu dediklerinizi yapardım yaptım da zamanında ama artık zerre sevgi kalmadı

2 haftada nasıl evlendiniz ya?
Ve anneniz için bana asiliyor dedikten sonra anneniz whatsapp vs onunla neden görüşüyor. Mrb bile demem öyle dagmada

Vallahi kardeşim allah yardımcın olsun

Koynunuzda yilan beslemissiniz. Psikopat herif. Bu cinsler dunyanin mayasini bozmak icin dogmuslar.

Keşke bile bile çocuk yapmasaydınız
Keşke ama oldu artık 2.5 yaşında şuan zaman geri gelmiyor malesef.oğlum olduğundan pişman değilim annelik en güzel şey ama sorunsuz bir evlilikten ve sevgi içinde büyüyebileceği bir hayatı olsun isterdim.onun adınada üzülüyorum .çünkü ben hiç baba sevgisi almadan büyüdüm.ona hissettirmemem gerek bu olanları.zaten yanında ağlamıyorum mesela dikkat ediyorum.

O halde neden boşanmıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…