- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
Allah size bagislasin yavruyu. Tabiki dünyanın en güzel şeyi ama ortada sapkınca ve sapıkça haraketler var bunu ileride cocuga açıklamak zor babanın da görme hakkı var off zor isinizKeşke ama oldu artık 2.5 yaşında şuan zaman geri gelmiyor malesef.oğlum olduğundan pişman değilim annelik en güzel şey ama sorunsuz bir evlilikten ve sevgi içinde büyüyebileceği bir hayatı olsun isterdim.onun adınada üzülüyorum .çünkü ben hiç baba sevgisi almadan büyüdüm.ona hissettirmemem gerek bu olanları.zaten yanında ağlamıyorum mesela dikkat ediyorum.
Boşanıyorum kardeş o aşamadayız.O halde neden boşanmıyorsunuz
Aynen kardeşim bu görme olayı beni sitrese sokuyor tm babası ama ben onu görmek istemiyorum anneme çocuğu versem sen götür desem o da olmaz ne ya yapacağımı bilmiyorum bu görüş zamanı dönemlerinde başka şehire gitsem belki uzak diye gelmezAllah size bagislasin yavruyu. Tabiki dünyanın en güzel şeyi ama ortada sapkınca ve sapıkça haraketler var bunu ileride cocuga açıklamak zor babanın da görme hakkı var off zor isiniz
Kadin sokta sacmalamayinAdam bıçağı bana sokmaya kalkacak,benim derdim onun kime aşık olduğu olacak,
Çok kötü bir kurgu.
Tamam o zaman sorun yok canım daha fazla düşünüp düşünüp kendini üzme. Her şeyin hayırlısı olsun de artık bu saatten sonra.. için rahat olsunBoşanıyorum kardeş o aşamadayız.
Buna nasıl bakıyosunuz ben hiç bilmiyorum92 ziyaretçili konu.
Hiç masum gelmedi.
Olayda çok sansasyonel
Hakkaten olay tam olarak ne biri özetleyebilirmi ben uyumadan?Kadin sokta sacmalamayin
Başka şehire gidersen kalmalı vermiyorlarmı?Aynen kardeşim bu görme olayı beni sitrese sokuyor tm babası ama ben onu görmek istemiyorum anneme çocuğu versem sen götür desem o da olmaz ne ya yapacağımı bilmiyorum bu görüş zamanı dönemlerinde başka şehire gitsem belki uzak diye gelmez
Buna nasıl bakıyosunuz ben hiç bilmiyorum
Aklimin ucundan gecse bosanirdim ko. Bizim dusuncemizin onemi yok benceMerhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum buradaki konuları.Görüşlerinize ihtiyacım var.4 yıllık bir evliliğim var.Bir de 2.5 yaşında oğlum.28 yaşındayım.Konuma geçeyim. Annemden bir konu açılmıştı.Eşim AŞIĞIM ONA!! dedi.Baktım yüzüne yani SEVGI ANLAMINDA dedi.tv de bir film vardı Türkan Şoray'ı görünce filmde AAA AYNI ANNEME BENZIYOR dedi.Bu olaydan aylar önce ben babamın mezarına gidelim, evlendiğimizden beri hiç gitmedik dedim.O da bakarız demişti.Aradan aylar geçti annem whatsapp tan yazmış.Oğlum babanın mezarına gidelim hep birlikte diye o da sen ne zaman istersen gideriz yazmış.Anne kelimesi bile yok.Napıyosun-yedin mi melemenini- senin mutlu olmanı istiyorum-üşütme vs babam ben 2 yaşında vefat etti bu arada.şimdi ben ona neden böyle söyledin desem SENİN ZİHNİYETİN BOZUK!!diyecek.En son kandil mesajı göndermiş eşim anneme ve mesajda anne kelimesi yine yok!! Annemde bana anne diye hitap edersen sevinirim oğlum demiş.o da : pardon anne dalgınlığıma gelmiş diye yazmış.Sizin bu konuda ki görüşleriniz benim için önemli.şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Tahmin etmiştimPro üyeler görebiliyor canım.
Şuanda da 78 kişi dışardan konuyu okuyor
Adam bıçağı bana sokmaya kalkacak,benim derdim onun kime aşık olduğu olacak,
Çok kötü bir kurgu.
Avukat araciligiyla gösterin yada size bıçak çektiği için suç duyrusunda bulunun can guvenliginiz olmadığını belirtin gerekirse polis eşliğinde gosteirsiniz siz bulunmak istemediginizi beyan edersinizAynen kardeşim bu görme olayı beni sitrese sokuyor tm babası ama ben onu görmek istemiyorum anneme çocuğu versem sen götür desem o da olmaz ne ya yapacağımı bilmiyorum bu görüş zamanı dönemlerinde başka şehire gitsem belki uzak diye gelmez
Şimdi bu tarzda bana yorum yazdınız da ne oldu,fikrinizi konu sahibine beyan edin.Kadin sokta sacmalamayin
NE demek istediginzi anlamadim. Sizin fikrinizi sacma buldum. Soylemeyeyim mi?Şimdi bu tarzda bana yorum yazdınız da ne oldu,fikrinizi konu sahibine beyan edin.
Alıntı yapıp bir de üstüne saçmalamayın falan,asıl siz saçmalamayın.
Mune bu insanlar farklı fikri savunacaklarsa alıntı yapmadan yaparlarsa böyle gereksiz tartışmalara meydan verilmeyecek.
Zira benim fikrim bu yönde.
Bu konuyu avukata sormam gerek ama avukatın söylediği 6 yaşından küçük olduğu için hakim kalmalı vermez dedi.çocuğun uyanınca travma yaşamaması için.daha önceki davalarda da böyle olmuşBaşka şehire gidersen kalmalı vermiyorlarmı?
Ben öyle biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?