Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

Allah size bagislasin yavruyu. Tabiki dünyanın en güzel şeyi ama ortada sapkınca ve sapıkça haraketler var bunu ileride cocuga açıklamak zor babanın da görme hakkı var off zor isiniz

Yani arkadaşlar evlenir evlenmez çocuk yapmakta yanlış.O evleneceğiniz kişiyi aynı evde birlikte zaman geçirmeden tanıyamıyorsunuz aslında.Ben ne çok hatalar yapmışım.

Allah size bagislasin yavruyu. Tabiki dünyanın en güzel şeyi ama ortada sapkınca ve sapıkça haraketler var bunu ileride cocuga açıklamak zor babanın da görme hakkı var off zor isiniz
Aynen kardeşim bu görme olayı beni sitrese sokuyor tm babası ama ben onu görmek istemiyorum anneme çocuğu versem sen götür desem o da olmaz ne ya yapacağımı bilmiyorum bu görüş zamanı dönemlerinde başka şehire gitsem belki uzak diye gelmez

Başka şehire gidersen kalmalı vermiyorlarmı?
Ben öyle biliyorum.

Aklimin ucundan gecse bosanirdim ko. Bizim dusuncemizin onemi yok bence

Avukat araciligiyla gösterin yada size bıçak çektiği için suç duyrusunda bulunun can guvenliginiz olmadığını belirtin gerekirse polis eşliğinde gosteirsiniz siz bulunmak istemediginizi beyan edersiniz

Kadin sokta sacmalamayin
Şimdi bu tarzda bana yorum yazdınız da ne oldu,fikrinizi konu sahibine beyan edin.
Alıntı yapıp bir de üstüne saçmalamayın falan,asıl siz saçmalamayın.
Mune bu insanlar farklı fikri savunacaklarsa alıntı yapmadan yaparlarsa böyle gereksiz tartışmalara meydan verilmeyecek.
Zira benim fikrim bu yönde.

28 kullanıcı 74 ziyaretçi..
Bilemedim.
Ama neyse gerçek olacağına fake olsun bu konu zaten..

KK uyeleri bunu tekrar soyleyecgim cok naifsiniz, dunyanin kotuluklerini bilmiyorsunuz, safsiniz.
Bir kadinin basina boyle bir sey gelince ilk onu sucluyor ya da disliyorsunuz.
Cunku dunyanizda boyle ekstrem vahset ensest/cinsellik/siddet/psikopatligin olmadigina inanmissiniz.
Pembe prenses gozluklerinizi cikarip atin artik.
Erkekler boyledir ve toplum onlari koruyor.
Neden bu kadar kadin cinayetleri ve tecavuz olaylari var biliyor musunuz
Bu saf ve korunmus dunyanizda yasarken disarida olan hayatlari gormemezlikten geliyor hic bir sey yapmiyorsunuz cunku inanmak bile cok geliyor
Hic bir zaman kendi kendinizi korumaya, kendi kendini yonetmeye, kendi kanunlarinizi ve politikanizi gutmeye tenezzul etmiyorsunuz
Hadi bir terim icat edelim
Bu da KADINSAL PISKINLIK olsun
Yukarida bahsettigim halinden memnun, konformist, bana olmazcilari kastediyorum
Olmaz demeyin, bu korku filmi senrayolari artik norm oldu.

NE demek istediginzi anlamadim. Sizin fikrinizi sacma buldum. Soylemeyeyim mi?
Neden Mune yi cagirdiginizi da anlayamadim.
Neden alinti yapmami sakincali buldugunuzu.
Aciklar misiniz lutfen?

Başka şehire gidersen kalmalı vermiyorlarmı?
Ben öyle biliyorum.
Bu konuyu avukata sormam gerek ama avukatın söylediği 6 yaşından küçük olduğu için hakim kalmalı vermez dedi.çocuğun uyanınca travma yaşamaması için.daha önceki davalarda da böyle olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…