Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

Annemizde bir şeyleri doğru bulmamış ki ,bana anne diye hitap et demiş..

NE demek istediginzi anlamadim. Sizin fikrinizi sacma buldum. Soylemeyeyim mi?
Neden Mune yi cagirdiginizi da anlayamadim.
Neden alinti yapmami sakincali buldugunuzu.
Aciklar misiniz lutfen?
Konu benimse tabi ki söyleyebilirsiniz.Ama değil.Bizler sadece fikrimizi beyan ediyoruz.
Kendi fikrini beyan etmiş üyeyi alıntılayıp hayır öyle olmaz böyle demek kadar saçma bir şey var mı?Yok.
Fikirler değişmeyecek ve sonucu polemiğe gidecek,boşu boşuna konu sahibinin konusunu sabote etmiş olacağız.

Ben senin fikrini sacma bulacagim ve bunu soyleyemeyecegim cunku hosuna gitmiyor oyle mi?
LOL

Benim yüzümden ne olur tartışmayın arkadaşlar.kurgu değil yaşadıklarım keşke öyle olsaydı.ben daha çok üzülüyorum hepinizin görüşüne saygım var fake diyenede benim yanımda olup yol yordam gösterene ne diyeceğimi bilemedim.

Bu konuyu avukata sormam gerek ama avukatın söylediği 6 yaşından küçük olduğu için hakim kalmalı vermez dedi.çocuğun uyanınca travma yaşamaması için.daha önceki davalarda da böyle olmuş
Dediğim gibi net bilmiyorum. Ama araştırıp sormadan adım atma derim. Herşey çocuklar için güçlü olmalısın.

Düşüncesi bile korkunç ..şüphen varsa at kapıya ..

Düşüncesi bile korkunç ..şüphen varsa at kapıya ..
Arkadaşlar bir olay daha yaşadık kendinden 10 yaş büyük bir evli kadınla telde konuştuğunu yakaladım utancımdan bunu yazmadım konuma.dökümandan gördüm yoksa ruhum duymazdı ama seni aldatmadım diye yeminler etti bende affettim.elimde telf.dökümanından başka bir kanıtta yoktu.o kadını araştırdım fabrikada çalışan 2 çocuklu şuan 38 yaşında evli bir kadın.sadece konuştu aradı numaramı servisçi arkadaştan almış.bende o fabrikanın servisini çekiyorum.bir şeyini unutmuş onun için aramış dedi.ama dökümanda eşimin aradiğı gözüküyordu hemde 1 saat 1buçuk saat süren görüşmeler.yani bu adamı çoktan çıkarmam gerekirmiş hayatımdan çok pişmanım çookk

ben anneni inanilmaz merak ettim cok asiri guzel genc gorunumlu bir bayanmi tarif edermisin
Evet güzel annem küçük yaşta anne olmuş o yüzden abla kardeş gibi gözüküyoruz.

Bunda utanılacak ne var ? Çok utanmak istiyorsan konundan utan ..seni suclamiyorum ,yanlış anlama...hiçbiri senin suçun değil ..yalnız şu senin suçun : Şüphelenmeye başladığın ilk anda ve başka kadınla olan görüşmelerin kanitini gördüğünde o duzenbazin lafına itibar etmeyip atacaktın kapıya ..sen uzatmissin mevzuyu ..dallanip budaklanmadan kökten cozecektin. .neyse ..en iyi koca ölü koca :)
Geç kalmış sayılmazsın, acele et de ye bir an önce helvasını. .

peki son durum.ne suan
Boşanıyoruz bitti herşey.bu arada annem zayıf biri saçları beline kadar ablam gibi gözüküyor yani.hayattaki tek varlığım zaten oğlum annem kardeşim başka yok ki.son durumda çok yalvardı ama geri dönüşü yok bu işin.

O suc degil ki! Konu sahibi iyi niyetli bir insan, iyi insanlar kendilerine kotuluk yapildiginda anlamazlar ki!

Çok şirinsiniz ya :)

O suc degil ki! Konu sahibi iyi niyetli bir insan, iyi insanlar kendilerine kotuluk yapildiginda anlamazlar ki!
Aynen katılıyorum size kendilerini kandırıyor hep iyi insanlar.yok yapmamıştır.hayır yapmaz diye ama bıçak kemiğe dayanınca bütün düşünceler değişiyor.Gözlerim geç acildi artık kandırmıyorum kendimi.konuşuyorum kendimle.O gün son kavgamızda kendime dedim ki eğer ona yumuşak davranırsan birdaha ki kavgada o bıçak sonun olacak dedim ve geri adım atmadım.Rabbim benim gibi ve acı çeken zulüm gören her kim varsa yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…