Esim anneme gitmeme izin vermiyor :(

hımmm.sanırım dediğin gibi ailesinden çekiniyor o zaman

O once bi haddini bilsin. Ne demek izin vermiyor? Ona oyle konusma hakkini kim veriyor? Sen mi?!
Buyuk konusmak istemem ama gercekten anlamiyorum boyle bir adama insanin saygisi mi kalir?! Saygi kalmayinca onla evli kalmayi midesi mi alir!!
Kocan 6 ay yokken ailende kalmana da kim laf ediyormus pardon? O zaman kendine dogru duzgun is bulsun. Bos bos Konusmakla olmuyor.

O kadar anlayisli ve dusunceli bi esim var ki anlatamam. Ben ogretmenim. Gece 12 olur olmaz sarildi ogretmenler gunumu kutladi. Surprizler yapar. Beni herkesten cok dusunur. Tek sorunumuz bu aslinda. Ama biliyorum ki bu butun sorunlara bedel.
beni anneme göndermeyen adam anlayışlı olsa ne olur olmasa ne olur...

O kadar anlayisli ve dusunceli bi esim var ki anlatamam. Ben ogretmenim. Gece 12 olur olmaz sarildi ogretmenler gunumu kutladi. Surprizler yapar. Beni herkesten cok dusunur. Tek sorunumuz bu aslinda. Ama biliyorum ki bu butun sorunlara bedel.
Esin mi anlayisli? Yapma Allah askina. Ne buyuk lutuf gece 12 de sarilmis kutlamis. Bence sozunden cikma adamin

Yapilan nerdeyse butun yorumlar bosan terk et yonunde. Ama dedigin gibi boyle bi erkek gercegi var. Dogru olmadigini biliyoruz da nasil duzelir ben isin orasindayim iste.
Cnm arada çocuk varsa hele yuvayı yıkmak zor.. bosanmakta zor. Ama direnmek en önemlisi.ben çok direniyorum zorla yaptırıyorum bi yerde asıyorsun.. dua et en önemlisi.mesela kendide ailesine gitmesn...

yani kaçırdığım birşey var mı bilmiyorum ama sorun ailenize gitmeniz değil de yalnız gitmeniz öyle mi? Yani eşinizin ailenizle değilde ailenizin yaşadığı çevre ile ilgili bir çekincesi veya rahatsızlığı olabilir mi? Madem ailenizle ilişkileri de gayet iyi neden sadece yalnız gitmenize laf etsin ki bu insan? evlenmeden önce sizi isteyen, bir komşu, akraba, ya da size karşı bir ilgisi olan tanıdık falan vardı da ondan eşiniz yalnız gitmenizi istemiyor olabilir mi?

Uzun bi sure sonra merhaba. Bu konuya zaman ayirip fikirlerini yazan bi cok arkadas vardi. Bi cogunuz kizdiniz, kiminiz kendinizden ornek verdiniz. Bu konuyla ilgili son olanlari belki merak eden olmustir diye yazmak istedim. Sahsen ben bazen merak ediyorum
Ailemin yanina esim Turkiyedeyken yalniz basina gittim. Ve ilginc bi sekilde esim hic ses cikarmadi. Hatta ben gelmiim sen ben oldugumda arkadaslarinla rahat gorusemiyosun dedi. Ben burdayken git ki burda bi sey soyleyen olursa cevabini ben verebileyim dedi. Gitmeden once de annenlere gidersin 1 hafta 10 gun kalirsin istersen dedi. Ve bunlarin tamami hicbi tartisma olmadan hatta konu bikere restlestikten sonra oldu. Size tavsiyem oyle ya da boyle kivirmadan tarafinizi basindan sonuna net belirtmeniz. Darisi bu problemi yasayanlarin basina

Esinizin ne dinen nede ahlak ve vicdanen boyle bir hakki yok dinlemeyin kesinlikle gidin ve gorusun sizi dogurup buyutenleri 1.5 senelik kocaniza degismeyin bi arada bebeginiz icin cok uzuldum basin sagolsun.

Eşiniz ben yokken git annene , ama yanındayken gidemezsin hatta bu fırsatı değerlendir yatılıya git ben gelince rüyanda görürsün demek istemiş amanda ne lütuf,larda bulunmuş kıymetli eşiniz , benim anladığıma göre geri dönüşünde aynı hamam aynı tas olacak onun için çok da sevinme derim

Demekki neymis ailenden en ufak dert yanip elin adamina kozu vermiyecekmisiz.yasadiginiz sehrin tum evlerinin tapularini esin mi almis ne hakla engel olurmus.ailene esim istemiyo falan deme gelecekleri varsa hic gelmezler.benim esim is icin bi gunlugune biyere gitse solugu annemlerde aliyorum hemen.alti ay gibi uzun sure evde neden yanliz oturulsun tabiki gidilir.esiniz farkinda degil ama size yapilan zulumdur ve dinimizdede zulum yasaktir.esime aksam annemlere gidelim dedigimde ki yakiniz hayir dediginde mutsuz gergin oluyorum senin katlanman gercektem zor ve
biboyle gitmez esine guzellikle anlat
ama yalvarir gibi degil havalara
girmesin olmadi farkli yon dene hala
ayniysa bak anne hakki odenmezmi sen uzaktayken kizim yanliz napiyo keske yanimda olsa biynu bukuk kaliyo hep agliyomus anne rizasi olmadan cennete gidilmezmis de belki i kati kalbi yumusar yine de olmazda acik kartlarini kullan boyle cok mutsuz oldugunu deresyona girecegini gitmeyi cok istedigini ama bwn senin de onayin olunca gitmeyi istedigimi yoksa yine istersem gidecegimi bilesin de onane yaa aylarca yok kadin nereye giderse gider sen geminini sur cok kizdim yaa bunlari sart sunup bastan konusaydin ama kararli ol gitmekte ailesinede esimin ailesi buralarda bensiz bunaliyor ailesine tani gidecek de benmi soyluycem koca adama ne diyceni senin aileye gitme kalma hakkini Allah vermis ona noluyo bal gibide gidersin kalirsin da..

Yapilan nerdeyse butun yorumlar bosan terk et yonunde. Ama dedigin gibi boyle bi erkek gercegi var. Dogru olmadigini biliyoruz da nasil duzelir ben isin orasindayim iste.

Boşanmana gerek yok. Sadece annene gidiceksin. Şikayeti varsa kendi boşasın. Hakimin karşısına da çıkar annesine gitti diye boşuyorum der.

sen zaten bu karakterde bi adamda evlendiysen sen de az buçuk o kafadasındır o yüzden boşanma. Ama kavgayla gürültüyle blöfle restle sözünü de geçir. Bunu yapamamak çok acı olsa gerek.

Benim babam olsa saçımdan sürüye sürüye o evden çıkarır bir daha da göndermezdi. Ne demek Evlendin diye öbür evin mi malı oldun ya.
Bütün sorunların asıl sebebi konu sahibi.İlk baştan eşi olacağa yaygarayı kopartsaydı "ne demekmiş benim aileme gidemezmişim aha gidiyorum napıyorsan yap beni aileme yasak koymak isteyen adamı bende kocam yerine koymam sen kimsinki bu yaşıma kadar getiren ana babama yasak koyuyorsun" ! demiş olsaydı konu sahibinden kıymetli eş bulunmaz dı ,!....

Anlamadım ben. Eşin burdayken ailenin yanına gidebildin. Etraftan konuşan olursa böylece eşin cevabını verebilcek. Öteki türlü siz bi haltlar karıştırsanız eşinizin haberi olmicak böylece cevabını veremicek. Konu komşuya ben yokken annesinde kalıyo diyemicek çünkü gerçekten sizin ne yaptığınızdan haber olmayacak. Belki aileniz falan sizi başka adamlara gönderir. O zaman işte eşiniz cevabını hiç veremez elaleme.

Eşin ailene hakaret ediyor farkında mısın? Ağzına bir parmak bal çalmış seni uyutuyor.

Ayrıca 6 ay eşin gelmezse 6 ay yine yalnızsın. Ve eşinle geçirmen gereken kısıtlı vakitten çalıp ailene gidicen. Sırf eşin elaleme cevap verebilsin diye.

Ve bunların hepsi restleştikten sonra olmuş rest şeklinize hayran kaldım.

Evet konu sahibi hata yapmış. Hala da yapıyor. Restlştiğini sanıyor kocasıyla. Ama saflığına bağlıyorum ve ona da suç bulamıyorum artık anne babasının eli armut mu topluyo?
Çok net söylüyorum ben bu yaygarayı kopartmaya korkacak kapasitede bir insan olsam ve babam böyle ezildiğimi görse olaylar çıkardı.

Nasıl bi koca nasıl bir evliliktir muamma konu sahibi birde Öğretmenmiş vah vah ? Herhalde kız öğrencilerinede evlenince kocan istemezse annene gidemezsin çünkü kocam aileme yasak koydu vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…