- 26 Kasım 2014
- 1.802
- 1.231
- 158
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
-
Yok aksine arkadaslarimla disari cikmama gezmeme hic karismaz. Kiyaferlerime de karismaz. Suan ailemleyiz istedigin akrabana git gez der. Daha dun annemler icin bi dunya market alisverisi yapmis hatta. Annemle babamla arasi da iyi. Ama benim anladigim ben yokken gelin gitti annesinde kaldi diye laf cikicak bas agriticaklar dusuncesi. Cunku annene ben varken gidiceksin diyor. Kavgamiz da bu suanda.
beni anneme göndermeyen adam anlayışlı olsa ne olur olmasa ne olur...O kadar anlayisli ve dusunceli bi esim var ki anlatamam. Ben ogretmenim. Gece 12 olur olmaz sarildi ogretmenler gunumu kutladi. Surprizler yapar. Beni herkesten cok dusunur. Tek sorunumuz bu aslinda. Ama biliyorum ki bu butun sorunlara bedel.
Esin mi anlayisli? Yapma Allah askina. Ne buyuk lutuf gece 12 de sarilmis kutlamis. Bence sozunden cikma adaminO kadar anlayisli ve dusunceli bi esim var ki anlatamam. Ben ogretmenim. Gece 12 olur olmaz sarildi ogretmenler gunumu kutladi. Surprizler yapar. Beni herkesten cok dusunur. Tek sorunumuz bu aslinda. Ama biliyorum ki bu butun sorunlara bedel.
Cnm arada çocuk varsa hele yuvayı yıkmak zor.. bosanmakta zor. Ama direnmek en önemlisi.ben çok direniyorum zorla yaptırıyorum bi yerde asıyorsun.. dua et en önemlisi.mesela kendide ailesine gitmesn...Yapilan nerdeyse butun yorumlar bosan terk et yonunde. Ama dedigin gibi boyle bi erkek gercegi var. Dogru olmadigini biliyoruz da nasil duzelir ben isin orasindayim iste.
Uzun bi sure sonra merhaba. Bu konuya zaman ayirip fikirlerini yazan bi cok arkadas vardi. Bi cogunuz kizdiniz, kiminiz kendinizden ornek verdiniz. Bu konuyla ilgili son olanlari belki merak eden olmustir diye yazmak istedim. Sahsen ben bazen merak ediyorum
Ailemin yanina esim Turkiyedeyken yalniz basina gittim. Ve ilginc bi sekilde esim hic ses cikarmadi. Hatta ben gelmiim sen ben oldugumda arkadaslarinla rahat gorusemiyosun dedi. Ben burdayken git ki burda bi sey soyleyen olursa cevabini ben verebileyim dedi. Gitmeden once de annenlere gidersin 1 hafta 10 gun kalirsin istersen dedi. Ve bunlarin tamami hicbi tartisma olmadan hatta konu bikere restlestikten sonra oldu. Size tavsiyem oyle ya da boyle kivirmadan tarafinizi basindan sonuna net belirtmeniz. Darisi bu problemi yasayanlarin basina
Yapilan nerdeyse butun yorumlar bosan terk et yonunde. Ama dedigin gibi boyle bi erkek gercegi var. Dogru olmadigini biliyoruz da nasil duzelir ben isin orasindayim iste.
Bütün sorunların asıl sebebi konu sahibi.İlk baştan eşi olacağa yaygarayı kopartsaydı "ne demekmiş benim aileme gidemezmişim aha gidiyorum napıyorsan yap beni aileme yasak koymak isteyen adamı bende kocam yerine koymam sen kimsinki bu yaşıma kadar getiren ana babama yasak koyuyorsun" ! demiş olsaydı konu sahibinden kıymetli eş bulunmaz dı ,!....Benim babam olsa saçımdan sürüye sürüye o evden çıkarır bir daha da göndermezdi. Ne demek Evlendin diye öbür evin mi malı oldun ya.
Uzun bi sure sonra merhaba. Bu konuya zaman ayirip fikirlerini yazan bi cok arkadas vardi. Bi cogunuz kizdiniz, kiminiz kendinizden ornek verdiniz. Bu konuyla ilgili son olanlari belki merak eden olmustir diye yazmak istedim. Sahsen ben bazen merak ediyorum
Ailemin yanina esim Turkiyedeyken yalniz basina gittim. Ve ilginc bi sekilde esim hic ses cikarmadi. Hatta ben gelmiim sen ben oldugumda arkadaslarinla rahat gorusemiyosun dedi. Ben burdayken git ki burda bi sey soyleyen olursa cevabini ben verebileyim dedi. Gitmeden once de annenlere gidersin 1 hafta 10 gun kalirsin istersen dedi. Ve bunlarin tamami hicbi tartisma olmadan hatta konu bikere restlestikten sonra oldu. Size tavsiyem oyle ya da boyle kivirmadan tarafinizi basindan sonuna net belirtmeniz. Darisi bu problemi yasayanlarin basina
Bütün sorunların asıl sebebi konu sahibi.İlk baştan eşi olacağa yaygarayı kopartsaydı "ne demekmiş benim aileme gidemezmişim aha gidiyorum napıyorsan yap beni aileme yasak koymak isteyen adamı bende kocam yerine koymam sen kimsinki bu yaşıma kadar getiren ana babama yasak koyuyorsun" ! demiş olsaydı konu sahibinden kıymetli eş bulunmaz dı ,!....
Anlamadım ben. Eşin burdayken ailenin yanına gidebildin. Etraftan konuşan olursa böylece eşin cevabını verebilcek. Öteki türlü siz bi haltlar karıştırsanız eşinizin haberi olmicak böylece cevabını veremicek. Konu komşuya ben yokken annesinde kalıyo diyemicek çünkü gerçekten sizin ne yaptığınızdan haber olmayacak. Belki aileniz falan sizi başka adamlara gönderir. O zaman işte eşiniz cevabını hiç veremez elaleme.
Eşin ailene hakaret ediyor farkında mısın? Ağzına bir parmak bal çalmış seni uyutuyor.
Ayrıca 6 ay eşin gelmezse 6 ay yine yalnızsın. Ve eşinle geçirmen gereken kısıtlı vakitten çalıp ailene gidicen. Sırf eşin elaleme cevap verebilsin diye.
Ve bunların hepsi restleştikten sonra olmuşrest şeklinize hayran kaldım.
Anlamadım ben. Eşin burdayken ailenin yanına gidebildin. Etraftan konuşan olursa böylece eşin cevabını verebilcek. Öteki türlü siz bi haltlar karıştırsanız eşinizin haberi olmicak böylece cevabını veremicek. Konu komşuya ben yokken annesinde kalıyo diyemicek çünkü gerçekten sizin ne yaptığınızdan haber olmayacak. Belki aileniz falan sizi başka adamlara gönderir. O zaman işte eşiniz cevabını hiç veremez elaleme.
Eşin ailene hakaret ediyor farkında mısın? Ağzına bir parmak bal çalmış seni uyutuyor.
Ayrıca 6 ay eşin gelmezse 6 ay yine yalnızsın. Ve eşinle geçirmen gereken kısıtlı vakitten çalıp ailene gidicen. Sırf eşin elaleme cevap verebilsin diye.
Ve bunların hepsi restleştikten sonra olmuşrest şeklinize hayran kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?