Esim anneme gitmeme izin vermiyor :(

Evet ya izin ne demek?
Küçük düşürücü birsey ....izin mercii yüksek olur şimdi eşinizin konumu size nazaran yüksek mi demek?

Aslında izini sen vermişsin kocan olacağa , o sana sen annene gidemezsin ! söyleme cesaretini senden almış ne abuk sabuk evlilik bu böyle

Gerçekten merak ediyorum herşeyi geçtim bana böyle salakça bir cümle eden insandan ben soğurum ya! Siz nasıl tahammül edebiliyorsunuz? Ailenle görüşmek için izin almanı saymıyorum bile

Ben bu isin sonunu iyi gormuyorum. Benim davama dondu buda. Benim esimde oyleydi bosandim kurtuldum. Ama bana yasattiklari aklima geldikce cildiriyorum,Allah cumlemizin yardimcisi olsun

Benimde eşim uzak yol kaptanı, bu yüzden seni çok iyi anlıyorum ama eşin çok anlayışsızlık ve bencillik etmiş. ben ailemin bulunduğu şehirdeyim. Eşim başlarda kendi memleketine taşınmak istedi ama ben red ettim çünkü kendi ailem gibi vakit geçiremiyeceğimi, bilmediğim bir şehirde canım sıkılılacağını, ailesini çok sevdiğimi o yüzden uzaktan daha tatlı geçineceğimizi bahane ederek gitmedim. Yılın belirli aylarında hem tatil amaçlı ziyaret ediyorum ailesini. Valla baştan tavrınızı koysaydınız keşke. Şayet eşimin şehrinde olsaydım bile yine ailemin yanına gider aylarca kalırdım kimseninde gıkını çıkarttırmazdım. Çok taviz vermemek gerek sonra üzülürsün canım.

Hayir suan calismiyorum. Bebegimi yeni kaybettigim icin. Ama ogretmenim. Haziran ayina kadar calisiyordum. Zaten esimle durumumuz oydu. Boyle bi problemi ilk defa yasiyoruz.

Yorumun icin cok tesekkur ederim. Butun arkadaslar sagolsun esimin adamligini da birakmamis benim pisirikligimi da. Konu cok uzun oldugu icin her yorum da okunamamis olabilir tabi. Ayni konuda biz de tartistik. Hatta daha onceki gun burda konu acildi. Ben aileme gelirim ve bu koni burda tartisilmayacak dedim ve esimi bastirdim. Benim konu acma sebebim de aslinda buydu. Ben de senin gibi alirim esyalarimi gelirim. Boyle devam ederse umrumda olmaz. Dert zaten o degil. Bu durum nasil duzeltilir noktasindayim. Aynen senin yaptigin gibi yani.

Peki bunu anneniz veya babaniz biliyormu esinizin gondermedigini.
Cok kotu bi durum.
Esim beni gondermeyecek valla ilginc
Ailem tabii ki esimin bu yorumunu bilmiyor. Bilse ortalik birbirine girerdi. Suan esimle bas edebilcegime inaniyorum. Bu konuyu acma sebebim de bu. Bosanmak evi terketmek hepsi cok kolay seyler. Daha yapici ve yardimci yorumlar beklemistim aslinda.

Yapilan nerdeyse butun yorumlar bosan terk et yonunde. Ama dedigin gibi boyle bi erkek gercegi var. Dogru olmadigini biliyoruz da nasil duzelir ben isin orasindayim iste.

Bizim suanlik durum o kadar ilerlemis degil. Ama bugun tamam dedigim anda dedigin gibi olucagimiz kesin. Bu duzen boyle gitmemeli

Ailem tabii ki esimin bu yorumunu bilmiyor. Bilse ortalik birbirine girerdi. Suan esimle bas edebilcegime inaniyorum. Bu konuyu acma sebebim de bu. Bosanmak evi terketmek hepsi cok kolay seyler. Daha yapici ve yardimci yorumlar beklemistim aslinda.
Haklisiniz kapiyi cekip cikmak kolay onemli olan care bulabilmek. Bir kere kararli olun ve esinize bunu hissettirin.Uzuldugunuzu anlamali,cok sen sakrak olmayin durgun olun.Zayif tarafini bulun bana mi yoksa kendine mi guvenmiyorsun neden annemde tek kalamam deyin mesela...Dini yonden yaklasin buyukler eve misafir olunca evin huzur ve bereketi artarmis seklinde bilgilendirin.Ne bileyim bosanmak son nokta.Oraya varana kadar her yolu deneyin...

Eşiniz başka yerlere de gitmenize karışıyor mu?
Arkadaş,akraba veya sokağa çıkmanıza diyeyim.
Kıskançlıktan mı yapıyor yani bunu ben yokken hiçbiryere gidemezsin mi diyor?
Yok aksine arkadaslarimla disari cikmama gezmeme hic karismaz. Kiyaferlerime de karismaz. Suan ailemleyiz istedigin akrabana git gez der. Daha dun annemler icin bi dunya market alisverisi yapmis hatta. Annemle babamla arasi da iyi. Ama benim anladigim ben yokken gelin gitti annesinde kaldi diye laf cikicak bas agriticaklar dusuncesi. Cunku annene ben varken gidiceksin diyor. Kavgamiz da bu suanda.

Hayir suan calismiyorum. Bebegimi yeni kaybettigim icin. Ama ogretmenim. Haziran ayina kadar calisiyordum. Zaten esimle durumumuz oydu. Boyle bi problemi ilk defa yasiyoruz.
basınız sag olsun, yalnız oyle bır yazmıssınız kı sankı bu hep boyle ımı sgıbı anlasılıyor, zaten karısmayan adam karısmaz karısan da benım gozumde ya karaktersızdır ya da kendıne guvenı eksıktır ya da esı bundan zevk aldıgı ıcın kadın ona ızın vermıstır..
alttakı yorumda okudum restı cekmısınız sanırım..
yapmanız gereken de bu, koca bulunur aıle asla..!!

Canım kusura bakma ama, ilk yazdığın mesaja bak bir de üstteki yazdığına... İlk yazdığında gözümüzde canavar bir koca profili çizdin , şimdi olayı yumuşatmaya çalışıyorsun. Yazık, yapma bunu kendine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…