- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
-
Nasıl bi koca nasıl bir evliliktir muamma konu sahibi birde Öğretmenmiş vah vah ? Herhalde kız öğrencilerinede evlenince kocan istemezse annene gidemezsin çünkü kocam aileme yasak koydu vs
Allah hayırlı evlat versin, ben 2 ay önce bebeğimi kaybedicem de annem yanımda olmayacak hindi gibi oturacam evde
Arkadaslar bu bir din,adı da kocaizm, bu çok değişik birsey, kocanin her dedigini yapıp şirinleri görüyorsunuz içinde olanların ibadetini Allah kabul etsin
Allah sabir versin . benim ki de aynı beni annemden ve babamdan kıskanıyor . Ailemin beni ona karşı doldurduğunu düşünüyor .. Bence sende onun ailesiyle araya mesafe köy onun ailesini arama bile . hatta esin ailesine gitmek isterse sen gitme onada sürekli ailesine gittiği zaman sorgula niye gidiyorsun gibisinden .Kıssas a Kıssas..Sordum tabii ki. O yokken annemlerde isim yokmus. Ama buraya geldiginde 2 gunde cani sıkılıyor. Annemler bebegim olucak diye benim yasadigim sehre tasinma karari aldilar. En buyuk kavgayi da o zaman yaptik annenlerin bizim yasadigimiz sehre tasinmasini istemiyorum diye. Ailem hicbir seyimize karismaz. Ama esimin problemli bi ailesi var. Her yaptigim laf olur. Bi de yalniz yasadigim icin hep annesiyle diye laf edecekler korkusu var diye tahmin ediyorum.
Burda kaldigi surede annesinin bana karsi davranislarindaki farkliligini gorme sansi oldu cok sukur. O yizden giderken aileme git orda kal diyemedi bile. Allah gercekten her seyi yoluna koyuyor da biz kullar cok sabirsiziz. Umarim senin problemin de cozulur.Allah sabir versin . benim ki de aynı beni annemden ve babamdan kıskanıyor . Ailemin beni ona karşı doldurduğunu düşünüyor .. Bence sende onun ailesiyle araya mesafe köy onun ailesini arama bile . hatta esin ailesine gitmek isterse sen gitme onada sürekli ailesine gittiği zaman sorgula niye gidiyorsun gibisinden .Kıssas a Kıssas..
Burda kaldigi surede annesinin bana karsi davranislarindaki farkliligini gorme sansi oldu cok sukur. O yizden giderken aileme git orda kal diyemedi bile. Allah gercekten her seyi yoluna koyuyor da biz kullar cok sabirsiziz. Umarim senin problemin de cozulur.
Benim de aynı durumda bir kayinvalidem var yurt dışına gelin geldim ve burada ailemden sadece ablam var..kıskançlıktan onunla görüşmemi engellemeye kalkmıştı ilk yıllar..eşimde onun sözünden çıkamazdi pek..kafasını duvarlara vurup hastanelik olacak kadar hasta çünkü korkardı herkes ondanBizi uzaktan gorseniz tam ideal cift dersiniz. Cok dusunceli ince fikirli bi esim var. Yoksa 8 yil farkli sehirlerde bi iliski yurutmek emin olun cok zor. Ama ne yazik ki kv isi tamamen bozuyor. 2 ay once bebegimi kaybettim onda bile Allahim benim ne gunahim vardi diye feryat etti. Esim de annesinin agzina fazla baktigi icin bu duruma geliyoruz. Ama psikolojik rahatsizligi olan bi kadin oldugu ucun kimse kv tek laf edemiyor.
Ben iki yıl önce babamı kaybettim ve senede 15 gün görebildim onu yıllarcaBen nasıl sinirlendim konunu okuyunca bilemezsin sen nasıl dayanıyorsunki ben ailemle öyle aşk yaşayan bi kadın değilimdir ama düşünsene Allah korusun annene babana bişey olsa pişman olmıyacakmısın vallaha şoktayım hadi başka şehirdesin diye yanlız gidemiyorsun da sizin yaşadığınız şehre gelmesinden kime ne bu nasıl bir ego
az öncede konu açmışsınız yıkıcı olmayın diye fakat ne diyebilirim sana bu benim açımdan kabul edemiceğim bişey sen karşı çıkamıyorsan söz dinleyip oturucaksn aşağıya başka yolu var mı?Merhabalar kizlar,
8 yillik flort doneminden sonra 1.5 yil once esimle evlendik. 8 yillik surecte once okul sonra is dolayisiyla ailemden ayri baska bir sehirde yalniz yasadim. Esimle evlendigimde de farkli bir sehre yine ailemden uzak bir yere tasindim. Esim kaptan ve 6 ay sureyle yurt disinda oluyor. Sorun su ki esim kendisi olmadan ailemin yanina gitmemi kesinlikle istemiyor. 2 ay once 33 haftalik bebegimi kaybettim. Olu dogum yaptim. Simdi esimle annemlere geldik. Bana gezebildigin kadar gez ben gittikten sonra bi daha buraya gelmeyeceksin diyor. Evlendigimden beri anneme bi kac defa gelebildim onda da ya kayinvalidemler yanimdaydi ya da esim. Bayramlarda bile gelemedim ailemin elini opmeye. Esim gittiginde evde yalniz kaliyorum. Ona ragmen anneme gelmeme izin vermemesini aklim almiyor. Sanirim kayinvalidem ve akrabalari laf edicek diye izin vermiyor. Bana bi fikir verin kizlar ben esimi masil bu dusunceden vazgecirebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?