Esim anneme gitmeme izin vermiyor :(

Eşe bakkkk!!!

Canım ne zaman isterse giderim ben. Benim eşim de bazen 4 ay bazen 6 ay evde olmuyor. Ne istersen yap der. Bazen babamlara gidiyorum. Kalıyorum. Evini özlersem evime geliyorum. Asla bu konuda bana emir vermez, veremezde...

Senin kocan kim oluyor pardon!!!! Seni doğurup buyuten anneye nasıl göndermez. Kusura bakma ama kocan öküzün önde gideni.

Nasıl bi koca nasıl bir evliliktir muamma konu sahibi birde Öğretmenmiş vah vah ? Herhalde kız öğrencilerinede evlenince kocan istemezse annene gidemezsin çünkü kocam aileme yasak koydu vs

En çok o dedğine üzülüyorum. Bu kadınların yetiştrdiği kızlara...

Eş ile aile arasında kalmak hic hos bir durum değil gerçekten. Inşallah gerçekten sorunu çözmüşsünüzdur, halinin altına süpürülup de daha sonra daha büyük bir patlamaya sebebiyet vermez...

Benim gözlemlediğim kadarıyla bazı evli bayanlar kendi ailelerinin yanina gidip gelince karakterleri değişiyor. Dolduruşa filan geliyorlar... belki farkında olmadan sen de o tarz hareketler yapıyorsundur esin de rahatsız oluyordur göndermek istemiyordur seni. Fakat boyle bir durum yok da sırf millet ne der diye gitme diyorsa sana ve ailene haksızlık ediyor demektir. Onun da biraz kulaklarını tıkaması lazim zaten daha yeni büyük bir acı yaşamışsın 6 ay yalniz kalmak seni daha çok bunalıma sokar...

Allah sabir versin . benim ki de aynı beni annemden ve babamdan kıskanıyor . Ailemin beni ona karşı doldurduğunu düşünüyor .. Bence sende onun ailesiyle araya mesafe köy onun ailesini arama bile . hatta esin ailesine gitmek isterse sen gitme onada sürekli ailesine gittiği zaman sorgula niye gidiyorsun gibisinden .Kıssas a Kıssas..

Yine ayni durum. Bu konuyu actigima acicagima pisman oldum gercekten. Son durumu son mesajimda anlatmistim. İzledigim yol ve son durum benimle ayni seyi yasayanlara isik olsun diye. Cunku esim burdayken gittim. Esim gitmeden ben gidince de git yalniz kalma diyerek gitti. Cok sukur bunu kavgasiz gurultusuz hallettik. Ve ben bu sebepten dolayi cok mutluyum. Herkes hata yapabilir. Dusuncesini yanlis dile getirebilir. Biz de aynisini yapiyoruz. ESİM BUNLARİ SOYLERKEN HAKSİZDİ. KABUL EDİYORUM. HATASİNİ ANLADİ. Lutfen insanlari doldurmayin biraz yapici olun yorum yaparken. Nitekim biz aramizdaki problemi cozduk. Darisi bu sorunu yasayanlarin basina.

Burda kaldigi surede annesinin bana karsi davranislarindaki farkliligini gorme sansi oldu cok sukur. O yizden giderken aileme git orda kal diyemedi bile. Allah gercekten her seyi yoluna koyuyor da biz kullar cok sabirsiziz. Umarim senin problemin de cozulur.

Kusura bakma lütfen canım , seni kırmak hakaret anlamında , yorum yazmak için yazmadık sadece kendi hemcinsimiz olan kardeşimize sahip çıkmak içindi , olay bundan ibaret senin adına gerçekten sevindim konuyu kapattır artık mademki mutlu sona eriştiniz darısı böyle durumu yaşayanlara olsun Rabbim evinizden huzurunu mutkluluğunuzu daim eylesin amin

Niye bizi suclu ilan ettinki biz senin adina uzulduk evett burasi gercek hayat kizginlik elestiri sevinc sinirlenmek hersey var saygi sinirlarini asmadiktan sonra esinize kiziyosunuz barisincada yorumlara kiziyosunuz ama cok sevindim adiniza mutluluklar dilerim..

Benim de aynı durumda bir kayinvalidem var yurt dışına gelin geldim ve burada ailemden sadece ablam var..kıskançlıktan onunla görüşmemi engellemeye kalkmıştı ilk yıllar..eşimde onun sözünden çıkamazdi pek..kafasını duvarlara vurup hastanelik olacak kadar hasta çünkü korkardı herkes ondan

En sonunda kv ile konuştum böyle yapmasının çok günah olduğunu allahın huzurunda nasıl hesap vereceğini vs anlattım..eşime de söyledim yinede kabul etmeyince o zaman senin ailen ile de gorusmiyecegim dedim ve dediğimi yaptım bir süre
Mecbur kalarak ta olsa yelkenleri suya indirdiler
Hakları yok sana bunu yapmaya asla taviz verme

Komik bir konu olmuş. Altı ay dışarda olduğu halde onu bekleyen eşi var. Daha gitsin kalsın zaten tek özlüyodur diyeceğine ne laflar ediyor. Siz de kalkmış ideal çift olmaktan bahsediyorsunuz. Bazı kadınlar gerçekten kendini değersiz görüyor sanırım. Kendilerini bir birey olarak görmüyor izin alması gereken varlıklar olarak addediyor sanırım. Aileme gitmeme izin vermeyecek kocayı varya koyarım kapı önüne bir de altı ay bekleyeceğim ha. Aile farklı bişey çünkü o kimki beni ağaç kavuğundan çıkmış sanıyor

Ben iki yıl önce babamı kaybettim ve senede 15 gün görebildim onu yıllarca
Şimdi nasıl pişmanım keşke yıllar ve babam geri gelse diyorum
Şimdiki aklım olsa onu her fırsatta görür öper koklardim diyorum
Anne ve babanın yerini hiçkimseyi tutamaz onlar hayatta iken bol bol görüşün..Hiç kimse için ailenizden vazgeçmeyin

az öncede konu açmışsınız yıkıcı olmayın diye fakat ne diyebilirim sana bu benim açımdan kabul edemiceğim bişey sen karşı çıkamıyorsan söz dinleyip oturucaksn aşağıya başka yolu var mı?

Eşiniz kendisi annesine gereken saygi ve ilgiyi gösteriyor ama sizin aynisini kendi ailenize yapmaniza engel olmaya çalışıyor.
Siz de onu haklı buluyorsunuz ve şehir dışına rızası olmadan çıkmayı doğru bulmuyorsunuz.
Ne diyebiliriz ki...

Diger yorumlari okumadim. Evlenmek demek bizi dunyaya getiren anne ve babamiza sirtimizi donmek degildir. Evlilik hayat paylasmaktir, hayatini birlestirdivimiz kisinin hayatini kisitlamak degildir. Esiniz karistirmis bence. Kole aldigini saniyor kendisine herhalde. Bastan nasil alistirirsaniz oyle gider. Siz cok taviz vermissiniz sanirim. Taviz tavizi dogurur. Ailenizle gorusmenizde ne sakinxa olabilir? Siz o aileden ciktiniz. Bunu bile bile sizinle evlendi. Ailenizi begenmiyorsa neden sizinle evlendi? Ne sakuncasi olabilir ki o yokken ailenizin yanina gitmenizde. Bunca sene size ana babalik yapanlara evlendim diye sirtinizi mi doneceksiniz? Kocaniz olmadan gidince ailenizin sizi doldurusa getirdiklerini ya da akil verdiklerini mi dusunuyor acaba? Evlenmeseymis o zaman. Size birsey olsa arkanizda duracak yine aileniz. Bunu unutmayin.

Iste bir konu daha aslinda ornek cift olduklarini, aslinda kocişin ne kadar da ince dusunceli oldugu, aslinda mikemmel bir hayat yasandigini anlatmayla bitmis.
Mutluluklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…