Esim anneme gitmeme izin vermiyor :(

Başkaları böyle düşünse ne olur? Esinizin kendi aklı yok mu ?iki tabak yemek fazla konununca para mı yemiş oluyorlar ? Ve eşinizde onların aklına uyup hayat arkadaşının ailesini bir kenara mı atıyor ? Ben öyle esin bir tarafina tekme basarım. Sizinde bu konuda eşinize hak vermeniz ilginç. Elaleme ne ya ?

Ben ailenin yerinde olsam tam karsi dairenize tasinirim.Sehrin tapusunu mu almışlar ona mi soracaklarmis?
Kv benim cevremden kimi gorse oraya ailesi gelcek ama yapamayacaklar. Bence hic gelmesinler. Oraya alisamazlar diyip duruyor. Annem de bunu duydukca kizimi kimlere emanet ettim siye agliyor kadincagiz.

Anne diyince akan sular durur. 6 ay yanımda yok zaten ona sormicam heralde yani. Eğer bu tavrına devam eden benim eşim olsa gerçekten önceproblemi çözmeye çalışırdım konuşarak.İlerleyen zamanlarda baktım olmuyor boşanırdım. Aile len bu.Dağdan gelmiş bağdakine dırdır yapıyo.Ben şok.

Bu konuda esime hak vermiyorum aslinda. Durumun farkindayim ama bu ciddiye alinmamali dusuncesindeyim. Elalemin agzina bakip ailemden gecemem noktasindayim. O da bu durumu anlamadigim bir sekilde ciddiye almis durumda.

Ayni soku esimle bu konu her acilip biz kavga ettigimizde yasiyorum ben de. Mantikli bi aciklama gelmedikce yanlis zaman yanlis insan duygusuna kapiliyorum.

Eşimden hiçbir şey için izin almam, sadece haber veririm.( o da izin almaz)
izin almak ile haber vermek başka başka şeylerdir.eşim benim amirim,üst'üm değil adı üstünde dengim eşim.hatanız zaten aileniz görmek için bile izin istemenizde.herşeyi geçtim bebeğini kaybetmiş birini yalnızlığa mahkum etmek gaddarlıktır.mazereti de olamaz.

Ailenle gorusmen icin illa onlarla ilgili bir isin olmasi gerekmez. Aile bu. Ozluyor insan..
Esinin ailesi problemli insanlar olabilir ama problem senin esinede sicramis. Ailesi laf edecekmis oldu..

Kendi annesi , annesinin annesi evlendiklerinde annelerinin yanina gitmek istediklerinde kocalari gitme mi demisler ?

Yada ilerde bir kiz cocugunuz olsa evlense , sayin damat adayi kizinizin size gelip gelmesini kisitlasa ne dusunur bir baba olarak ?

Gecmiste ailemle sorunlar yasadim. Beni bazi konularda cok uzduler ve bu zor gunlerde sadece esim yanimdaydi. Ama esimin atladigi konu su ki onlar benim ailem. Beni ne kadar uzmus olsalar da ben onlari silemem ve desigin gibi ozluyorum. Onun annesi ve babasi benim ailemin yerini kesinlikle tutmayacaklar. Kv kendi kv siyle resmen kus ölmüs. Her kv sine gidisinde hastalanirmis. Annesinin dibinden ayrilmaz hala. Esim de simdi bunu goruyor. Sanirim kendi annesinin yaptigini yaparsam diye korkuyor. Bu da beni en cok kiran ve kizdiran sey.

Bide ailesininde kendi şehirlerine taşınmasına izin vermiyormuş hey maşallah 8 yıl bu herifi tanıyamamış demek
İnsanlar 70 yasina geliyor ve durumlara verdikleri tepkileri degerlendirip ben neymisim diyebiliyor. Yani insan yeri geliyor kendisini taniyamiyor. 8 yil birini taniyamamis olmak normal ama evet cok uzucu. Durumun bu noktaya gelecegini ongorseydim eminim bugun burda olmazdim.

Ben nasıl sinirlendim konunu okuyunca bilemezsin sen nasıl dayanıyorsun ki ben ailemle öyle aşk yaşayan bi kadın değilimdir ama düşünsene Allah korusun annene babana bişey olsa pişman olmıyacakmısın vallaha şoktayım hadi başka şehirdesin diye yanlız gidemiyorsun da sizin yaşadığınız şehre gelmesinden kime ne bu nasıl bir ego

Demekki neymis?Kocaya her sey yansitilmazmis,ailevi problemler aktarilmazmis...

Bu aksam annemler oturma odasinda biz esimle mutfaydik. Esimin ilk baslarda saka yaptigini falan dusunmustum. Bu aksam yine dedi iyi gez cunku bi daha bensiz buraya gelmiceksin diye. Ben sen gidince gelicem ve bu konunun konusulma yeri burasi degil diyip ailemin yanina gottim. Soktayim gercekten. Bu konuyu da bu yuzden eve gitmeden actim.

öyle adama şöyle okkalı bir tokat atardım. ne demek ya beni bu yaşa kadar getiren benim için uykusuz kalan annenin evine gitme ne demek

Demekki neymis?Kocaya her sey yansitilmazmis,ailevi problemler aktarilmazmis...
İste bu cok dogru bi nokta. Esimle 18 yasinda tanistik. O yil universiteyi kazandim ve ailem gercekten beni cok yalniz birakti ve uzdu o donemde. Cok cahilligime geldi esimle hep dertlestik. Bugun bunlari yuzume vurmasa da ben hissediyorum davranislarindan.

Bende şok oldum. Ayrıca konu sahibinin ailesine çok üzüldüm. Çok büyük ve cok net konuşuyorum böyle biri ile bir dakika evli kalmamam. Benim akrabalarım boyle der, ailen gelmesin derse çıkar o evden giderim. Dayımın eşinin annesi için de böyle seyler demişler. O da o benim hayat arkadaşımın ailesi yerse yer, yiyecek tabi dedi. Ben ailemden, sülalemden böyle gördüğüm için şaşırdım.

Bence iyi yaptın bu işi çözemezseniz dönme kendisiyle burnu sürtsün

Bence iyi yaptın bu işi çözemezseniz dönme kendisiyle burnu sürtsün
O kadar anlayisli ve dusunceli bi esim var ki anlatamam. Ben ogretmenim. Gece 12 olur olmaz sarildi ogretmenler gunumu kutladi. Surprizler yapar. Beni herkesten cok dusunur. Tek sorunumuz bu aslinda. Ama biliyorum ki bu butun sorunlara bedel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…