Esim anneme gitmeme izin vermiyor :(

İzin istiyorsan normal, esin haklı, gidebilir miyim dersen önünde 2 secenek var ya git dicek ya gitme, o gitme diyormuş

Ayy essahtan ne düşünceli ne anlayışlı yaa

Benim hoduk kocam da bu kafadaydi. Bunun sebebi de beyinsiz ailesinin "gelin kendi ailesine çok gitmez evinden kopar" gibi saçma bir düşünceye sahip olmalarıydı. Velhasili evlendigim ilk günler ailemle biraz limoni oldugumdan bu konu aramızda konuşulmadi.

Sonra bir gün aileme gidip bir iki gün kalmak için yola ciktim. Yolda bir telefon geldi. "Abla panik yapma ama annem hastanede." nasıl kostum o hastaneye nasıl gittim hatırlamıyorum bile. Tam beş gün hastanede yatip kalktim. Beşinci günün sonunda sevgili kocam bana beni özlediğini bir günlüğüne eve dönüp istersem yine anneme gidebilecegimi söyledi.

Sonrası karanlık :)) avazim çıktığı kadar senden bosanicam diye bagirdigimi hatırlıyorum sadece. Bütün aile basıma toplandı ne oluyor diye. Lakin ruh hastası kocam o gün anladi ailem için iki aylık evliligimi rahatlıkla bitirebilecegimi. Bir daha da bana aileme gitme konusunda bir şey demedi.

Kocani sakin iyi yönlerini dusunup aklamaya çalışma. Bunu ben de yapıyordum zamanında. Yaptığı şeyin hiçbir mantıklı açıklaması yok ve sen adam akıllı tepki vermedikçe bu konuda çok yipranirsin.

Yarın birgün annen baban ölür ancak mezarına gidersin o saatten sonra ona da girme zaten, yaşarken kocaya boyun eğip aileni atıyorsan kenara mezarlarına da gitme, bir de anlayışlı yazmış alay eder gibi,ne demek bayramda seyranda gidememek, b.kunda boncuk mu var bu adamında her sözü ferman

Son düzenleme:
Öğretmenler günü kutlu olsun:)

Eşinizin çok ciddi ego problemleri var. Adam Başbakan olsa "X kişi Y şehrine taşınamaz" diyemez ama sizinki kendini padişah sanıyor herhalde.

Bu konuyu tartışarak çözemezsiniz. O gemideyken "Ben annemlere gidiyorum" deyip yola çıkacaksınız. Sizi çok seven adam "ben ne saçmalıyorum" der, sessizce kabullenir zaten. Ha kabullenmiyorsa da kendisi bilir. Arkadaşlarınızla baş başa tatile çıkarken filan eşinizden onay alırsınız tabii, orası başka.

Öyle mi
Kvye bak ne güzel yol bulmuşvur güzelim kendini deliliğe cirkefles sonra otur ağla ay bana noluyo psikolojik sorunlarimmi var diye
Hem deli deliyi görünce sopasını saklarmis
Belki kıymete de binersin
Deliliğe vur deliliğe
Kocan denecek.afedersin SÜMSÜĞÜN de alnını karışla anama giderim sen kimsin diye

Birmelegin_annesi sabah ilk once adliyeye bosanma dilekcesi vermeye gidiyorum de ordanda anneme de bak bakalim nasil tutusu git ver umrum degil dersede seni gercekten sevmiyordur. sana gercekten deger vermiyordur. ESININ IYI BIR DERSE IHTIYACI VAR.
bide canim bebegini kaybetmissin morele en cok ihtiyac duydugun zaman.

Para yer ne demek yaa sen ne cevap veriyorsun bunlara hoşt diyemedim mi

Annemler sehir disinda yasiyorlar. Bu yuzden esimin onayini almadan sehir degistirmeyi dogru bulmuyorum. Ama bu is boyle bencilce gitmeye devam ederse korkarim ki isin boyutu degisecek.

Ben batmandayim ailem.ankarada,yani? Yazılı belge mi alıcam, ailen yan apartmanda da olsa gidemezsin dürüst ol

Ay bencillige bak, onun ailesi ve siz düzen kurdunuz hee, bu dinin adı ne kocaizm mi

Ailen gelirse ev kuracak o şehirde kendi paralarını yiyecekler yani, misafir olmayacaklar, adamın derdi aileni silmen

Kv benim cevremden kimi gorse oraya ailesi gelcek ama yapamayacaklar. Bence hic gelmesinler. Oraya alisamazlar diyip duruyor. Annem de bunu duydukca kizimi kimlere emanet ettim siye agliyor kadincagiz.

Yazık o anneye

Kv ye vuracak lafın da var ama ağzın yok galiba

İznin alma sende
İzin alıcak şey var almayacak şey var.!
Ben ailemın yanına giderken asla izin almam.
Eğer o sana ızın vermıyorsa sende ona izin verme ohalde..

O kadar anlayisli ve dusunceli bi esim var ki anlatamam. Ben ogretmenim. Gece 12 olur olmaz sarildi ogretmenler gunumu kutladi. Surprizler yapar. Beni herkesten cok dusunur. Tek sorunumuz bu aslinda. Ama biliyorum ki bu butun sorunlara bedel.

Hanım bu diye tabir ettiğin sorun ailen el insaf be

Neyini çözemedin ailesi öyle buyurdu demek ki, adam ailene zorla gidiyor

Ben bu konu hakkında burada anlattığınız şekilde esinizi karşınıza alıp konuştuğumuz düşünmüyorum
Çünkü buraya konu açan bir çok kadın gibi bu konularda oturup konuşmuyorsunuz detaylı
nedeni de neymiş huzurumuz bozulur
Aralarda ya da ne bileyim bayram zamanı vs gelince ee biz niye gidiyoruz diyorsunuz adam da göndermem diyor konu kapanıyor sonra da dert yaniyorsunuz
Gerçekten ciddi ciddi ben seninle bu konuyu konuşmak istiyorum neden böyle yapıyorsun niye böyle düşünüyorsun diye detayli konussaniz belki sorun cozulur
En baştan bu davranışlara tepki göstermelisiniz
İlk olduğunda aman yeni evliyiz gitmesek de olur diye gecistiriyorsunuz
Sonra sonra adamlar bu duruma alisiyor
Ayrıca izin almak ne demek yaa ben anneme gidiyorum dersin haber verirsin tamamdır yani

Allah hayırlı evlat versin, ben 2 ay önce bebeğimi kaybedicem de annem yanımda olmayacak hindi gibi oturacam evde

Arkadaslar bu bir din,adı da kocaizm, bu çok değişik birsey, kocanin her dedigini yapıp şirinleri görüyorsunuz içinde olanların ibadetini Allah kabul etsin

çok saçma
bütün aylar boyunca evde tek kalman daha mı normal?

Duymayan kaldı mı bilmem eşim polis Batman'da şarktayız, eşim evde yalnız kalmasın diye bayramda falan hiç gitmedim ankaraya ailemin yanına,eşim asla gitme etme demedi aksine sen git bana görev yazarlar zaten evde olamam dedi, olsun dedim eve gelince kapıyı ben açarım, romantiğim tabi

Sonra hamile kaldım doğum ankarada olacak, 33.haftada ankaraya gittim, 1 martta,baban hastanede dediler 3 gün sonrada vefat etti, babam.öldüğünde ben hali hazırda 9 aydır yüzünü görmemiştim, hamileyim diye yoğun bakıma da almadılar, 3 hafta sonra oğlum doğdu, oğlum 35 günlükken mezarına gittim elimde puset,şimdiden sonra git git toprağı sev ne gelen var ne giden,ağla catlayana kadar...

Ha su an nasıl 2 3 aya bi ya ailem yanımda ya ben ankarada, doya anneme kardeşime, hasret gitmicem

8 yıl boyunca bunu hiç konuşmamış mıydınız?

Kv benim cevremden kimi gorse oraya ailesi gelcek ama yapamayacaklar. Bence hic gelmesinler. Oraya alisamazlar diyip duruyor. Annem de bunu duydukca kizimi kimlere emanet ettim siye agliyor kadincagiz.
yazik bide anneni aglatiyorsun ya ben sana bir sey demecen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…