Esim anneme gitmeme izin vermiyor :(

izin vermedi ne demek ne izni?ben annemlere geçiyorum sende iş çıkışı oraya geçersin bu kadar....[/QUOTE]
Birincisi esim Turkiyede calismiyor. 6 ay boyunca evde yok. Burda oldugunda da 24 saat evde zaten. İkincisi annemle ayni sehirde degiliz. Sorun da zaten burda. Gitmek istediginde birlikte gideriz istedigin kadar kal ama ben yokken annene gitme diyor.

Asıl eşiniz evde yokken annenizde kalmanıza izin vermeli.Ben çözemedim eşinizin problemini....Güvensizliği kime?
Bunu ben de dusunuyorum ama vardigim sonuc sorun guven ya da guvensizlik degil. Bana guvenmese 6 ay tek basina evde kalmami onaylamaz. Aileme guvenmese kendisiyle birlikte gelmemizi de istemez. Tek basina buraya gelmemdeki sorunun ne oldugunu henuz cozebilmis degiliz.

Allah'im ya 8 yil flort ettiğiniz adami nasil hic taniyamadiniz? 8 yil ya! Boyle bir afedersiniz ayi kilikli adamla nasil evlendiniz? Kocam anneme gitmeme izin vermeyecek ha? Evli degilim, buyukte konusmayayim ama yikarim ortaligi. Zaten benden once babam kocamin icabina bakar. Beni de tuttugu gibi eve getirir geri de asla gondermez.

Anneme gitmemi engelleyecek adamın alnını karışlarım kimki o !! .. koca bulunurda 1 ana bulunmaz ! Hata onda değil hata sizde ilk başta , annene gitmeni istemiyorum dediği zamanda. Filmi koparıp atacaktın yazıklar olsun böyle insanları nerede nasıl buouyorsunuz eş koca diyede baş tacı yapın şımartın karşılığında size daha neler yapaar

O ana olmasaydı

Simdi senin gibi bir karisi olmazdi

Ne demek bensiz gelmeyeceksin ?

Kac bayram gecer baba eli öpmeden ?

Nacizane fikrim su ki bicak kemige dayanmadikca bazi konular aileye bazi konular da ese soylenmemeli. Ben de biliyorum aileme bu konuyu yansitmayi. Ama bu noktada bu sadece isleri zorlastirir. Hic orta nokta bulunamazsa alirsin esyalarini gelirsin babanin evine o da zor degil. Suan bu konuyu acma sebebim nasil cozebilirim bu konuyu diye fikir sormak. Zira bosanmak bi mahkemeye bakar farkindayim.

Eşin psikopat gibi geldi bana ya , ne o öyle.
9.aya girdigimiz hafta kaybetttik kizimizi. İkimizin de psikolojisi tamamen bozulmus durumda. Bayramda anneme gelmek istedigimi soyledim esime. Basta hamilesin yola cikma dedi. Bi sey olcaksa her yerde olur dedim yine de gitmeni istemiyorum dedi. O zaman gemideydi. Peki dedim. İcine sinmemis ailesini aramis bayramda esimi alin birlikte ailesine gidin demis. Ben de mutlu oldum tabi ailemi gorucem bayramda diye. Ama ne yazik ki memlekete geldigimde bebegimi kaybettigimi farkettim hareketsizliginden. Yolculukla ilgili bi durum yokmus ama yine de bizde kotu bi etki birakti bu durum tabii.

İşte baştan ailen hakkında her olayı anlatırsan adama koz verirsin sanki kendi ailesi paşa-zade gillerden, kocan olacak kişi önce kendi piskopat anasına baksın

Bebeğin için gerçekten üzüldüm . Rabbim sabırlar versin canım lakin... Cennetde bir Meleğin var seni bekliyen bunada sevindim Rabbim doğacak bebeklerine uzun Ömürler versin kendini ezdirme hiçkimseye ilerde sorun olarak karşına çıkmasın

Bebeğin için çok üzüldüm , zor şeyler yaşamışsınız.
Onuda anlamak lazım aslında uzun süre eve gelemiyor , elini üzerinde hissetmek istiyor sanırım .

O kadar anlayisli ve dusunceli bi esim var ki anlatamam. Ben ogretmenim. Gece 12 olur olmaz sarildi ogretmenler gunumu kutladi. Surprizler yapar. Beni herkesten cok dusunur. Tek sorunumuz bu aslinda. Ama biliyorum ki bu butun sorunlara bedel.
E tamamda seven bi koca zaten bunları yapar normal yani bi lütuf gibi bahsetmeyin. Sorununuz çok büyük sizi gerçekten düşünse böyle davranmaz kusura bakmayın

Çokda önemli sanki öğretmenler gününde sarsılsa ne olur sarılmasada olur senin anana sarılmana engel olduktan sonra hiç önemi yok nasıl anlayışlı olduğunu gösteriyor bak bu saatte seni üzdüğününün adamın umurumda bile değilsin anlayışlı evet çoookkkk anlayışlı kocan varmış vay beee

bu olayı hiç anlamıyorum yaa aileme gitmeme izin vermemek ne demek nasıl bir kafa yapısı ? üstelik eşiniz gemide sizin bir başınıza kalmanıza bişey demiyor da ailenize gitmenize mi diyor sizde eşinizi dinleyip gitmiyorsunuz bravo

eşiniz çok düşünceli ince fikirli olsaydı eğer sizi ailenizden alıkoymazdı. Bunun için ince fikirli olmasa bile ağaç kovuğundan çıkmadınız bi aileniz var bunun bilincinde olurdu. Şehir eşine mi aitmişte ailen taşınamazmış

Esimin korkusu benim ailem yanima geldiginde esimin parasini yemeye geldiler diye dedikodu cikmasiymis. Cok paragoz bi akraba cevresi var. Ama cok sukur benim ailemin maddi durumu gayet iyi. Bu dedikodu konusunda hakli. Eminim.dedikodular cikacak ama ben elalem laf edecek diye ailemden uzaklasacak halim yok bunu anlatamiyorum.
Ne biçim akrabaymış onlar,eşinizde ne kadar kötü düşünebilen bir insan pes yani. Kendi adıma evinde sorunsuz misafir ağırlayan insan bonkördür,saygılıdır,biz Türk'üz misafirperver milletiz,işin ucu para yemeye,yedirmeye nasıl varabiliyor çok ayıp. Kişi kendinden bilir işi durumu var bence,kimse birşey demese dahi eşinizin düşüncesi misafir ağırlamış olmak değil,para yedirmiş olmak.
O kadar anlayisli ve dusunceli bi esim var ki anlatamam. Ben ogretmenim. Gece 12 olur olmaz sarildi ogretmenler gunumu kutladi. Surprizler yapar. Beni herkesten cok dusunur. Tek sorunumuz bu aslinda. Ama biliyorum ki bu butun sorunlara bedel.
Başka ne sorun olacaktı konu sahibi. Ailenize gidemiyorsunuz dahada kötüsü aileniz sizin şehrinize dahi taşınamiyor,neden çünkü çok düşünceli eşiniz ambargo koymuş (ne hakkı varsa)
Siz 6 ay yanlız kalıyorsunuz,iyi niyetli,düşünceli bir eş olsa derki"Canım annenler gelsin,yanlız kalma yada sen git" ama eşiniz bahanesini bulmuş,millet para yedirdi der diye görüştürmüyor. Bence kendide aklinca para yedirmiş oluyor,bunun başka açıklaması yok

İnsan annesinin yaninda rahat hisseder demi ben daha dun sabahtan aksama kadar annemlerdeydim esim bi saat oturdu hadi gidelim diyor durun dediler gittik. Ama ben annemlerin yaninda çok mutlu hissediyorum ne bilim rahat oluyorm esim 40 yilda bi izin verir herşeye.. İzin vermiyor diye eşime soğukluk seziyorum ya ebru şahin sende annenin yaninda rahatsin kocan ailenin seni kafani doldurcak birşey olacak diye izin vermedigne gore ailenize güzel anlatin ki bahsetme kocana hic birşey. Orda yasa gel doldurusunu belli etme. O kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…