- 11 Nisan 2008
- 445
- 491
- 628
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
-
Bunu ben de dusunuyorum ama vardigim sonuc sorun guven ya da guvensizlik degil. Bana guvenmese 6 ay tek basina evde kalmami onaylamaz. Aileme guvenmese kendisiyle birlikte gelmemizi de istemez. Tek basina buraya gelmemdeki sorunun ne oldugunu henuz cozebilmis degiliz.Asıl eşiniz evde yokken annenizde kalmanıza izin vermeli.Ben çözemedim eşinizin problemini....Güvensizliği kime?
Nacizane fikrim su ki bicak kemige dayanmadikca bazi konular aileye bazi konular da ese soylenmemeli. Ben de biliyorum aileme bu konuyu yansitmayi. Ama bu noktada bu sadece isleri zorlastirir. Hic orta nokta bulunamazsa alirsin esyalarini gelirsin babanin evine o da zor degil. Suan bu konuyu acma sebebim nasil cozebilirim bu konuyu diye fikir sormak. Zira bosanmak bi mahkemeye bakar farkindayim.Allah'im ya 8 yil flort ettiğiniz adami nasil hic taniyamadiniz? 8 yil ya! Boyle bir afedersiniz ayi kilikli adamla nasil evlendiniz? Kocam anneme gitmeme izin vermeyecek ha? Evli degilim, buyukte konusmayayim ama yikarim ortaligi. Zaten benden once babam kocamin icabina bakar. Beni de tuttugu gibi eve getirir geri de asla gondermez.
9.aya girdigimiz hafta kaybetttik kizimizi. İkimizin de psikolojisi tamamen bozulmus durumda. Bayramda anneme gelmek istedigimi soyledim esime. Basta hamilesin yola cikma dedi. Bi sey olcaksa her yerde olur dedim yine de gitmeni istemiyorum dedi. O zaman gemideydi. Peki dedim. İcine sinmemis ailesini aramis bayramda esimi alin birlikte ailesine gidin demis. Ben de mutlu oldum tabi ailemi gorucem bayramda diye. Ama ne yazik ki memlekete geldigimde bebegimi kaybettigimi farkettim hareketsizliginden. Yolculukla ilgili bi durum yokmus ama yine de bizde kotu bi etki birakti bu durum tabii.Eşin psikopat gibi geldi bana ya , ne o öyle.
İşte baştan ailen hakkında her olayı anlatırsan adama koz verirsin sanki kendi ailesi paşa-zade gillerden, kocan olacak kişi önce kendi piskopat anasına baksınNacizane fikrim su ki bicak kemige dayanmadikca bazi konular aileye bazi konular da ese soylenmemeli. Ben de biliyorum aileme bu konuyu yansitmayi. Ama bu noktada bu sadece isleri zorlastirir. Hic orta nokta bulunamazsa alirsin esyalarini gelirsin babanin evine o da zor degil. Suan bu konuyu acma sebebim nasil cozebilirim bu konuyu diye fikir sormak. Zira bosanmak bi mahkemeye bakar farkindayim.
Bebeğin için çok üzüldüm , zor şeyler yaşamışsınız.9.aya girdigimiz hafta kaybetttik kizimizi. İkimizin de psikolojisi tamamen bozulmus durumda. Bayramda anneme gelmek istedigimi soyledim esime. Basta hamilesin yola cikma dedi. Bi sey olcaksa her yerde olur dedim yine de gitmeni istemiyorum dedi. O zaman gemideydi. Peki dedim. İcine sinmemis ailesini aramis bayramda esimi alin birlikte ailesine gidin demis. Ben de mutlu oldum tabi ailemi gorucem bayramda diye. Ama ne yazik ki memlekete geldigimde bebegimi kaybettigimi farkettim hareketsizliginden. Yolculukla ilgili bi durum yokmus ama yine de bizde kotu bi etki birakti bu durum tabii.
E tamamda seven bi koca zaten bunları yapar normal yani bi lütuf gibi bahsetmeyin. Sorununuz çok büyük sizi gerçekten düşünse böyle davranmaz kusura bakmayınO kadar anlayisli ve dusunceli bi esim var ki anlatamam. Ben ogretmenim. Gece 12 olur olmaz sarildi ogretmenler gunumu kutladi. Surprizler yapar. Beni herkesten cok dusunur. Tek sorunumuz bu aslinda. Ama biliyorum ki bu butun sorunlara bedel.
eşiniz çok düşünceli ince fikirli olsaydı eğer sizi ailenizden alıkoymazdı. Bunun için ince fikirli olmasa bile ağaç kovuğundan çıkmadınız bi aileniz var bunun bilincinde olurdu. Şehir eşine mi aitmişte ailen taşınamazmışBizi uzaktan gorseniz tam ideal cift dersiniz. Cok dusunceli ince fikirli bi esim var. Yoksa 8 yil farkli sehirlerde bi iliski yurutmek emin olun cok zor. Ama ne yazik ki kv isi tamamen bozuyor. 2 ay once bebegimi kaybettim onda bile Allahim benim ne gunahim vardi diye feryat etti. Esim de annesinin agzina fazla baktigi icin bu duruma geliyoruz. Ama psikolojik rahatsizligi olan bi kadin oldugu ucun kimse kv tek laf edemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?