esim annemi aramis

newyorktasonbahar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
183
0
46
Diğer
merhaba bayanlar
bugun sinirlerim cok bozuk
esimle kavga etmistik annemi aramis ayrilmak istedigini felan mana etmis telefonda
ben simdi bu adama ne yapayim gercekten cekip gideyimmi bunu istiyor madem
zaten artik saygida kalmadi sevgide

Çocukmusunuz sanki arayıp anneye şikayet ediyor.Allahım ya...Sana ayrılacağını söyleyecek cesareti yok mu? Varsa gelip sana konuşsun,ortak karar alın...

kavga nedenlerimiz cok birikimler var birden patliyorsun iste
beyefendiye hicbir sey soylenmiyecek o bagirip cagiracak ben susacakmisim
ayrilmak istedigini banada soyledi kavga esnasinda ama ben herzamanki gibi blof yaptigini dusundum

annem beni aradi once acmadim sonra actim sizin derdiniz ne dedi annemle fazla gorusmuyorum acmadim ikincide actim telefonu ayrilmak istiyormus ne yapcan diyor birsey soylemedim zaten moralim bozuk

Eşin ve sen kaç yaşındasınz, ne kadar zamandır evlisiniz, çocuk var mı, çalışıyor musun. Birikim sonucu kavga etmiş olabilirsiniz, önemli olan bu biriken konuların temeli.

Eşin ve sen kaç yaşındasınz, ne kadar zamandır evlisiniz, çocuk var mı, çalışıyor musun. Birikim sonucu kavga etmiş olabilirsiniz, önemli olan bu biriken konuların temeli.

ben 27 yasindayim esim 35 yasinda 6 yillik evliyiz yakinda 2 yasina girecek olan bir oglum var.evlenmeden once calisiyordum simdi calismiyorum evdeyim.
her allahin gunu kavga ediyoruz hicbir ortak noktamiz kalmadi
o bana hakaretleri saydiriyor ben ona
disarda sut kuzusu kimseye sesini cikarmaz ama evde bana siddet uygulayacak kadar gozu doner
hayatim yanlislar dolu buda yaptigim en buyuk yanlis onunla evlenmek

bende artik bosanmak istiyorum bunu bugun daha iyi anladim
eskiden yine kavga ettigimizde yuzunu gorunce yumusardim onu seviyordum
ama artik ayni duygular yok siradan donuk bir insan gibi benimicin hatta bazen yuzunu gormek istemiyorum gicik kapiyorum
sevgi bitti sanirim
cevreden cekiniyorum ne diyecegim disardan herkes o kadar mutlu goruyorki bu evliligi cunku esim hep oyle yansitti mukemmel kocayi oynadi simdi bana diyecekler bu melek gibi adamla nicin ayrildiniz ama ici beni disi seni yakar hesabi bilmiyorlar ki neleroluyor 4 duvar arasinda.

ınsanlar sızın evde ne yaşadığınızı bılemez kı
boşanmak ıstıyorsan bıle elalem ne der dıye hıç düşünme
şıddet gösterebılcek kadar gözü dönüyorsa, ve senın dedığın gıbı sevgı saygı bıttıyse
fazla zorlamanın bı anlamı yoktur :50:

eşın nerde şuan
belkı bı anlık sınırle söylenmış sözlerdır

bende artik bosanmak istiyorum bunu bugun daha iyi anladim
eskiden yine kavga ettigimizde yuzunu gorunce yumusardim onu seviyordum
ama artik ayni duygular yok siradan donuk bir insan gibi benimicin hatta bazen yuzunu gormek istemiyorum gicik kapiyorum
sevgi bitti sanirim
cevreden cekiniyorum ne diyecegim disardan herkes o kadar mutlu goruyorki bu evliligi cunku esim hep oyle yansitti mukemmel kocayi oynadi simdi bana diyecekler bu melek gibi adamla nicin ayrildiniz ama ici beni disi seni yakar hesabi bilmiyorlar ki neleroluyor 4 duvar arasinda.

Güzel bir iş bulun. Madem boşanmak istiyor, sizi mağdur edemez, çocuğunuza ve size maddi olarak katkı sağlamak zorunda. İşte bulursanız daha rahat edersiniz. Bırakın çeksin gitsin...

Elaleme ne, boşverin kim ne derse desin. Sizin çektiğinizi görüyorlar mı? Siz ağlarken gelip sizinle ağlıyorlar mı ? Siz şiddet gördüğünüzde saçınızı okşayıp şefkat gösteriyorlar mı?
Sadece konuşurlar, sonra başka birisi boşanır, ya da başka olaylar olur unutulursunuz. Sıkmayın canınızı, kendinizi de ezdirmeyin lütfen.

ınsanlar sızın evde ne yaşadığınızı bılemez kı
boşanmak ıstıyorsan bıle elalem ne der dıye hıç düşünme
şıddet gösterebılcek kadar gözü dönüyorsa, ve senın dedığın gıbı sevgı saygı bıttıyse
fazla zorlamanın bı anlamı yoktur :50:

eşın nerde şuan
belkı bı anlık sınırle söylenmış sözlerdır

siddet uyguladi zaten 2 kez birinde dudagim patlamisti digerinde 1 tokat atmisti
ama hersey icin affetmistim
artik affedemiyorum kaldiramiyorum
zaten maddi manevide mutlu degilim
cinsellik de yok
bu evde hizmetciden farkim yok
bi anliksoylediyse bile 1 kacgun gun sonra tekrar kavga edicez boyle donup dolasip devam ediyor

siddet uyguladi zaten 2 kez birinde dudagim patlamisti digerinde 1 tokat atmisti
ama hersey icin affetmistim
artik affedemiyorum kaldiramiyorum
zaten maddi manevide mutlu degilim
cinsellik de yok
bu evde hizmetciden farkim yok
bi anliksoylediyse bile 1 kacgun gun sonra tekrar kavga edicez boyle donup dolasip devam ediyor

çalışıyor musun yanı kendıne ve bebeğıne nasıl bakıcaksın
çalışmıyorsan ışe gırmenı tavsıye ederım
annemle pek konuşmuyoruz dedın büyük ıhtımalle onlarla yaşamazsın dıye düşünüyorum

çalışıyor musun yanı kendıne ve bebeğıne nasıl bakıcaksın
çalışmıyorsan ışe gırmenı tavsıye ederım
annemle pek konuşmuyoruz dedın büyük ıhtımalle onlarla yaşamazsın dıye düşünüyorum

calismiyorum maddi olarakta bir birikim yapmadim esimden gizli
evet annemlerle kalamam gercek annem degil zaten uvey annem oz annem ben 14 yasindayken vefat etti

Güzel bir iş bulun. Madem boşanmak istiyor, sizi mağdur edemez, çocuğunuza ve size maddi olarak katkı sağlamak zorunda. İşte bulursanız daha rahat edersiniz. Bırakın çeksin gitsin...

Elaleme ne, boşverin kim ne derse desin. Sizin çektiğinizi görüyorlar mı? Siz ağlarken gelip sizinle ağlıyorlar mı ? Siz şiddet gördüğünüzde saçınızı okşayıp şefkat gösteriyorlar mı?
Sadece konuşurlar, sonra başka birisi boşanır, ya da başka olaylar olur unutulursunuz. Sıkmayın canınızı, kendinizi de ezdirmeyin lütfen.

dogru haklisiniz agzi olan konusucak akrablarim cok sevinicekler ayrildigimi duyunca oyle kotu insanlarki onlarin agzina laf vermek istemiyorum surekli didikliyecekler ne oldu ne bitti diye

calismiyorum maddi olarakta bir birikim yapmadim esimden gizli
evet annemlerle kalamam gercek annem degil zaten uvey annem oz annem ben 14 yasindayken vefat etti

Bılmıyordum, başın sağolsun

boşanmayı kafaya koyduysan eşınle bı şekılde konuş
ve sağlıklı bı karar ver hepınız ıçın
hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X