esim annemi aramis

agrima gidiyor hersey su hayatta sadece sevilmek istedim sadece biraz sevgi ne anne sevgisi gordum ne baba ne koca
insanin kendinden baska kimsesi yokmus hersey yalan oglum olmasaydi adam sandim onu baba yaptim yaziklar olsun emeklerime

kizlar su an kendimi berbat hissediyorum guclu olmaya calistim olamiyorum agliyorum
hayatta insanin yuzu hic mi gulmez
esim anne mi (uvey)aramis dedim ya bende bunu kendime yediremiyorum affetmek istemiyorum
ne olacaksa olsun mantigiyla annemi geri aradim keske aramasaydim cok kotu seyler soyledi sinirlerim daha cok bozuldu ben oysa birazcik destek gormek isterdim.

uvey annemin bana dedikleri aynen soyle
aklini basina topla koca delisimisin bundan bosanip ikinciyi mi alcan ikinci daha mi iyi olcak saniyon beyinsizmisin
millet niye bosandilar derlerse ben damattan yana olurum butun suc kizimin di derim diyor
kizlar inanin biktim hayattan yillarca cekiyorum

bende tam sen bunları yazmadan önce eşinin neden üvey anneni aradığını düşünüyordum...belki de öz annen olsayd bu kadar rahat arayamazdı... Allah rahmet eylesin bu arada anneciğine... üvey anneene de çok kızdım açıkçası ne demek damattan taraf olurum... böyle diyerek sizi boşanmaktan vazgeçirmeye çalışıyorsa ne yazık... insan olan, öz kızı olmasa bile kızına sahip çıkar....
arkadaşım ne olur daha fazla üzzme kendini destek vermezse vermesin bizler varız burada ... sıkıldığın anlarda yaz nasıl olsa birileri sana destek çıkar burada... kmse olmazsa bile yazıp rahatlarsn en azından....

bende tam sen bunları yazmadan önce eşinin neden üvey anneni aradığını düşünüyordum...belki de öz annen olsayd bu kadar rahat arayamazdı... Allah rahmet eylesin bu arada anneciğine... üvey anneene de çok kızdım açıkçası ne demek damattan taraf olurum... böyle diyerek sizi boşanmaktan vazgeçirmeye çalışıyorsa ne yazık... insan olan, öz kızı olmasa bile kızına sahip çıkar....
arkadaşım ne olur daha fazla üzzme kendini destek vermezse vermesin bizler varız burada ... sıkıldığın anlarda yaz nasıl olsa birileri sana destek çıkar burada... kmse olmazsa bile yazıp rahatlarsn en azından....

allah razi olsun canimcok tesekkur ederim sagolun kimsem yok kimlere anlatayim nerelere gideyim bazen kendimi toparliyorum guclu durman gerek diyorum kendi kendime gaz veriyorum ama bir an oluyorki gozyaslarimi tutamiyorum hayatta cok kimsesiz hissediyorum tipki kucuk bebekler gibi birseylere muhtac hissediyorum

agrima gidiyor hersey su hayatta sadece sevilmek istedim sadece biraz sevgi ne anne sevgisi gordum ne baba ne koca
insanin kendinden baska kimsesi yokmus hersey yalan oglum olmasaydi adam sandim onu baba yaptim yaziklar olsun emeklerime

ahhh arkadaşım varya bunları yazarak yaktın benide... evet çok zor zamanlar geçirmişsin... keşke hepimizin hayatı 4 4 lük olsa... bak ne güzel bir oğluşun varmış... seni her zaman koşulsuz sevecek bir cana sahipsin şu an .... en azından böyle avutabilirsin kendini....emeklerinin hakkını da alırsın arkadaşım ... ama bugün ama yarın ...çünkü bu dünada kimsenin hakkı kimsede kalmaz ..sadece sabretmek lazım canım arkadaşım....

bnmkide ilk kendi annesini arrdii heppp sonra bnm annemi tania tania onu aradi daa iyi bnce ona buna dagilmasindansa annemi bilsin telkk

bence çok yanlış çocuk oyuncağı mı cnm bu

-anneeeeee x bana şöyle yaptı böyle yaptı

-anneeeeee x beni dinlemiyoooooo:1:

iki yetişkin insan oturup karşılıklı konuşarak kendi içinde halletmeli ki

yarın öbür gün altından kalkamayacak sorunları olduğunda ailelerden yardım

isteyecekleri vakit ilişkileri yalama olmasın,laçkalaşmasın

bi ciddiyeti kalsın demi ama :34:

ahhh arkadaşım varya bunları yazarak yaktın benide... evet çok zor zamanlar geçirmişsin... keşke hepimizin hayatı 4 4 lük olsa... bak ne güzel bir oğluşun varmış... seni her zaman koşulsuz sevecek bir cana sahipsin şu an .... en azından böyle avutabilirsin kendini....emeklerinin hakkını da alırsın arkadaşım ... ama bugün ama yarın ...çünkü bu dünada kimsenin hakkı kimsede kalmaz ..sadece sabretmek lazım canım arkadaşım....

tek dilegim tek duam o zaten allah benim canimi almadan canimi yakanlarin canini alsin
allah birazcik hakkim varsa hakkimi yerde koymasin insallah
icimi yakanlarin icini yaksin

Canım benim sıkma canını ya :( Ağla rahatla kasma kendini. Hissettiğin gibi davran. Ağladıkça rahatlarsın ağladıkça güçlenirsin. Çok yorulmuşsun belli ki ama hemen boşan demekle olmuyor. Eğer boşandığınızda eşine yüklenecek ödeme seni idare edebilir mi iş bulana kadar. Eğer boşandığında maddi olarak yaşama olanağın yoksa farklı yollara git. Aile terapisti filan. Ne var şimdi kafanda? Kurtulmak istiyorsun ama iş bulmak imkanını ne görüyorsun?

O anne müsvettesiyle de muhattap olma ya. Canını daha çok sıkacak senin o. Ne işe yarıyor ki sevgi saygı iyi niyet aile bağı... Hiçbir şey yoksa salla gitsin. Telefonlarını açma bence...

Son düzenleme:
kizlar su an kendimi berbat hissediyorum guclu olmaya calistim olamiyorum agliyorum
hayatta insanin yuzu hic mi gulmez
esim anne mi (uvey)aramis dedim ya bende bunu kendime yediremiyorum affetmek istemiyorum
ne olacaksa olsun mantigiyla annemi geri aradim keske aramasaydim cok kotu seyler soyledi sinirlerim daha cok bozuldu ben oysa birazcik destek gormek isterdim.

uvey annemin bana dedikleri aynen soyle
aklini basina topla koca delisimisin bundan bosanip ikinciyi mi alcan ikinci daha mi iyi olcak saniyon beyinsizmisin
millet niye bosandilar derlerse ben damattan yana olurum butun suc kizimin di derim diyor
kizlar inanin biktim hayattan yillarca cekiyorum

Boşanmadan önce bir süre ayrı yaşamayı deneseniz? Hani olur ya belki zaman geçince fikirleriniz değişir?
Eşinizin ailesi ile aranızdaki bağlar nasıl?
Çocuğunuz daha çok küçük, kesin karar almadan önce çoook ama çok iyi düşünün :106:

çok üzüldüm inan bence üvey annenin söylediklerini pek ciddiye alma derim

çünkü muhtemelen ayrıldığında onların yanına gideceğini düşündüğü için seni bu fikirden psikolojik baskıyla uzaklaştırmaya çalışıyor

gerçekten seni düşünseydi hadi boşanmak için vereceği desteği geçtim en azından daha farklı bir dille konuşurdu

boşanma işine gelince de eşinin aylık geliri ne kkadar ayrıldığında sana ev tutabilecek

senin ve çocuğunun tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumu var mı

eğer tüm bunları sağlayamayacaksa bi süre daha bekle derim

ya da beklemedin ayrıldın diyelim ee eşin de bu geliri sağlayamadı o zmn ne yapmayı

nasıl geçinmeyi düşünüyorsun çalışsan çocuğa kim bakacak

Canım benim sıkma canını ya :( Ağla rahatla kasma kendini. Hissettiğin gibi davran. Ağladıkça rahatlarsın ağladıkça güçlenirsin. Çok yorulmuşsun belli ki ama hemen boşan demekle olmuyor. Eğer boşandığınızda eşine yüklenecek ödeme seni idare edebilir mi iş bulana kadar. Eğer boşandığında maddi olarak yaşama olanağın yoksa farklı yollara git. Aile terapisti filan. Ne var şimdi kafanda? Kurtulmak istiyorsun ama iş bulmak imkanını ne görüyorsun?

O anne müsvettesiyle de muhattap olma ya. Canını daha çok sıkacak senin o. Ne işe yarıyor ki sevgi saygı iyi niyet aile bağı... Hiçbir şey yoksa salla gitsin. Telefonlarını açma bence...

bosaninca hemen is bulamayabilirim ofis isi sekreterlik dusunuyorum cunku bir meslegim yok lise mezunuyum keske imkan olsada tekrar okula gitsem .aile terapisti bile cozemez artik cok gucume gitti bu yaptigi kolay kolay affedemem

Boşanmadan önce bir süre ayrı yaşamayı deneseniz? Hani olur ya belki zaman geçince fikirleriniz değişir?
Eşinizin ailesi ile aranızdaki bağlar nasıl?
Çocuğunuz daha çok küçük, kesin karar almadan önce çoook ama çok iyi düşünün :106:

onceden denemistik baristik yine kavgalar devam ediyor yurumuyor
esimin aileside onunla gorusmuyor babasiyla sorunlari var anneside aramiyor zaten

çok üzüldüm inan bence üvey annenin söylediklerini pek ciddiye alma derim

çünkü muhtemelen ayrıldığında onların yanına gideceğini düşündüğü için seni bu fikirden psikolojik baskıyla uzaklaştırmaya çalışıyor

gerçekten seni düşünseydi hadi boşanmak için vereceği desteği geçtim en azından daha farklı bir dille konuşurdu

boşanma işine gelince de eşinin aylık geliri ne kkadar ayrıldığında sana ev tutabilecek

senin ve çocuğunun tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumu var mı

eğer tüm bunları sağlayamayacaksa bi süre daha bekle derim

ya da beklemedin ayrıldın diyelim ee eşin de bu geliri sağlayamadı o zmn ne yapmayı

nasıl geçinmeyi düşünüyorsun çalışsan çocuğa kim bakacak

esim geliri dusuk su an icin cok bir yardimi olmaz kredi borclarida var
ayrilsam cocuga kim bakicak dogru
belki babamlara guvendim ama uvey annenin soylediklerinden sonrdA caresiz kaldim caresiz olmak cok kotu allah dusmanima bile yasatmasin

esim geliri dusuk su an icin cok bir yardimi olmaz kredi borclarida var
ayrilsam cocuga kim bakicak dogru
belki babamlara guvendim ama uvey annenin soylediklerinden sonrdA caresiz kaldim caresiz olmak cok kotu allah dusmanima bile yasatmasin

işte ben de bu sebeple sordum peki üvey ailen sadece baban ve anneden mi ibaret

yani kardeşlerin fln var mı kaç kişi yaşıyorlar evde

yaa işin içine çocuk girince çok zor oluyor karar vermek

yani evliliğini sürdürsen bu ortamda büyüyen çocuk nasıl sağlıklı olabilir

bitirsen babasız ve parasız nasıl büyütebilirsin

yani 2 seçenk var ya bitirip eşinden alabildiğin kadar nafakayla ve çocuğuna bi bakıcı bulup(bu eğer istersen annen de olabilir) çalışmak

ya da çocuğun okul çağına gelene kadar sabredip o zmn ayrılıp tabi yine nafaka + iş bulup çalışmak

en azından çocuğun da büyümüş olur biraz daha

ama daha 2 yaşında bile değil nerden baksan 3-4 yıl daha var :50:

eşinden gelen nafaka + sen çalışsan nasıl olur eskiden ne iş yapıyordun

yaa işin içine çocuk girince çok zor oluyor karar vermek

yani evliliğini sürdürsen bu ortamda büyüyen çocuk nasıl sağlıklı olabilir

bitirsen babasız ve parasız nasıl büyütebilirsin

yani 2 seçenk var ya bitirip eşinden alabildiğin kadar nafakayla ve çocuğuna bi bakıcı bulup(bu eğer istersen annen de olabilir) çalışmak

ya da çocuğun okul çağına gelene kadar sabredip o zmn ayrılıp tabi yine nafaka + iş bulup çalışmak

en azından çocuğun da büyümüş olur biraz daha

ama daha 2 yaşında bile değil nerden baksan 3-4 yıl daha var :50:

eşinden gelen nafaka + sen çalışsan nasıl olur eskiden ne iş yapıyordun

evet maalesef ne yazikki cocugum elimi kolumu bagliyor ah kafam ah keske ona boyle bir hediye vermeseydim cocuk dahi istemiyordu ben istedigim icin oglum dogdu biliyormusun.hatta hic unutamam ilk hamile oldugumu ogrendigimde surati nasil dusmustu daha erken sanki dedi birde 4 yillik evliydik.ben bunun gibi birini baba yaptim vasif yukledim.yaziklar olsun ne diyeyim elimden hicbirsey gelmiyor caresiz kaldim cocugum icin .

oncedende yine sekreterlik isi yapiyordum esim o zamanlar calismami istemedigi icin birakmistim keske birakmayip devam etseydim en azindan simdi elimde birikmis param olurdu belkide

artık olmuşa çare yok

yine de çocuğun senin en kıymetlin sen ona hediye fln verdim gibi düşünme

bu mucizeyi sana nasip ettiği için Allah'a şükret

sen bundan sonrası için plan yapmalısın

mesela eşinden gizli para fln biriktirsen ilerde eline gelir

ya da evde bi iş yapsan el işi dantel yada ne bileyim

bazı konfeksiyonlar evlere iş veriyorlar onun gibi bişey

yanlış anlama da merdiven fln da silebilirsin

eşin böyle bişeye izin verir mi

Back
X