- 12 Temmuz 2006
- 59.588
- 227.371
- 1.223
- 53
- Konu Sahibi aygulaygul
-
Hiiiç fark etmez, bu adam ailesi için size para harcattı mı harcattı, ipek örtüler vakko çantalar vs derken ailesine aldırdığı hediyeler üzerinden kavga edip sizi evden kovdu mu kovdu.Bu ay eli çok sıkışmıştı ondan yardım ettim. Normalde evin giderine vs ben hiç karışmazdım.
Evet aslında çok güzel söylediniz. Onun istediği gibi davranmadığım an beni kovma boşama vb taleplerde oluyor.Hiiiç fark etmez, bu adam ailesi için size para harcattı mı harcattı, ipek örtüler vakko çantalar vs derken ailesine aldırdığı hediyeler üzerinden kavga edip sizi evden kovdu mu kovdu.
Adam onun istediği gibi davranmadığınız zamanlar ya evden kovuyor ya boşanma blöfü yapıyor siz de onun bu nazını çekiyorsunuz, atın önüne boşanma dilekçesini bakın nasıl tutuşacak, maksadı paranızın kontrolüne sahip olmak, onun yapamadığı kendinize ait birikiminiz eviniz, gözünüzü açın artık.
Ben onu hiç aramıyorum ama annemin aramasından sonra da arayıp yazmadım . Bu durum benim onu arayıp sormamam kısmını zedeler mi ?Sen boşanmak istemiyorsun muhtemelen annene de o şekilde anlattın
Annen bir sürü nutuk çekecek, bunları duymak istememiş, seninle barışmak istememiş boşanmaya kararlı.
Şu aşamada sebep ne olursa olsun annenin onu araması çok absürt
Biraz onurlu gururlu durmanızı tavsiye ediyorum ailecek
Kendinizi bu konuma düşürmeyin siz onu defedin
İşte bende bunu söylüyorum aygul hanım, kendi parasını kazanan, evi birikimi olan kadınsınız, bu adamsa anasına ailesine para yetiştirmekten bir toplu iğne sahibi bile olamamış birisi, yine ailesine para yollamıştır sıkışmıştır sizden istemiştir, evli kaldığınız sürece sizin paranızı hiç gözünü kırpmadan ailesine harcattıracak, size söyleyeyim yarın öbür gün kiraya para dayanmıyor deyip sizin eve yerleşmeyi bile ister, sizin birikiminizi de ailesine harcattırır, ki amacı da bu zaten, hayat boyu adam ve ailesine para mı dökeceksiniz?Evet aslında çok güzel söylediniz. Onun istediği gibi davranmadığım an beni kovma boşama vb taleplerde oluyor.
Adam aramayarak konu sahibini egitiyor, sonra yalandan barisip elinde avucundakini ailesine yedirecek yine.Ay konu sahibi eski konuna baktim, sana köydeki annesine beymenden çanta vakkodan eşarp aldırmaya çalışmış, evden kovmuş çok cins bir kocan varmış zaten. Hakkında hayırlısı oldun çok da düşünme bunu.
Ya zedeyi medeyi geçin politikayı.Ben onu hiç aramıyorum ama annemin aramasından sonra da arayıp yazmadım . Bu durum benim onu arayıp sormamam kısmını zedeler mi ?
Evet annene aratmış gibi olmuş direktBen onu hiç aramıyorum ama annemin aramasından sonra da arayıp yazmadım . Bu durum benim onu arayıp sormamam kısmını zedeler mi ?
Annesinin araması da tuhaf, adam vaktiyle kızını kovmuş, şu an yine bir boşanma meselesi gündemde, anne olarak kızının yaşadıklarından iyi kötü haberdardır.Anneniz bir kere aradı diyelim ikincisi neden arıyor mesaj atıyor sonrasında. Ne gerek var bu ısrara?
Yuvam yıkılsın istemiyorum... Yuva mı var ortada? Yeni gelin nazı gibi onu da isterim bunu da isterim, anama va.kko eşarp al, şu marka çanta al.Evet aslında çok güzel söylediniz. Onun istediği gibi davranmadığım an beni kovma boşama vb taleplerde oluyor.
Evet eşimin geliri iyi sayılır ama benim de kendime göre yatırırım var evim arsam arabam çok şükür eşimin ise ailesine yardım etmek ve ailesine almaktan maalesefki benden iyi kazanmasına rağmen hiç bir şeyi yok kirada oturuyoruz.
Ama şöyle zaten aslında aratmazdım izin vermezdim de ben böyle düşman olacağını düşünmemiştim . Daha ben buraya geldiğim gün yatalak babannemi Kendi kucaklayıp dişçiye götürcem diye ısrar etmişti. Kendi isteği ile yani ben ona öyle bişe söylemedim. Talebim olmadı ben götürme ben dönünce hallederim diye baya ısrar edince vazgeçti anca . Ne bilim anneme böyle davranacağı aklıma gelmedi.Anneniz bir kere aradı diyelim ikincisi neden arıyor mesaj atıyor sonrasında. Ne gerek var bu ısrara?
Geri dönecek bile olsanız başta kendisiyle ilgili bir konu için arandığını düşünüp açmamış olabilir telefonu eşiniz.
Ayrıca sizden ayrılmak isteyen adama karşı yuvamız bozmak istemiyorum demeniz de çok manasiz.
İstediklerini yapmayınca sizi evden adam, annenizin telefonunu da açmaz. Sayıgısız çünkü. Size saygı duymayan, ailenize de duymaz.
Ben evliliğe herhangi bir masraf yapmadım. Masrafları o karşılıyordu. Son zamanda gerçekten sıkıntısı olduğu için verdim parayı.Yuvam yıkılsın istemiyorum... Yuva mı var ortada? Yeni gelin nazı gibi onu da isterim bunu da isterim, anama va.kko eşarp al, şu marka çanta al.
Kirada oturuyorsunuz çünkü o iyi gelirle kendine yatırım yapıyor. Masrafları siz yapın o da kendine birikim yapsın. 2. evliliğiniz diye bunu çekmek zorunda mısınız? Kaç kez kovmuş sizi, hiç yüzünüz kızarmıyor mu kendi evinizden kovulurken? Tartışıp kavga edip aile evine gitmek de değil, adam yüzünü bile görmek istemiyorum git diyor gidiyorsunuz. Annenizin arama nedeni iş bahanesiyle konuşabilmek. Siz de anne yapma etme demeyip bundan ümitleniyorsunuz.
Yok bunca zaman değeri yokmuş böyle düşman olmak canımı yaktı düşman olacak bi durum da yoktu kiTamam da annenizin telefonunu açsa ne olur açmasa ne olur, bir beklentiniz olmasa gündeminiz bu olmazdı ki?
Telefonu açsa bir umut mu diyecektiniz , barışma ihtimalleriniz tükeniyor diye mi bu kadar kafanıza taktınız bu telefon konusunu acaba?
Düşman falan olmamış ki ama, alt tarafı telefona cevap vermemiş fazla abartıyorsunuz,kendi kafasında boşanma netleştiği için herkesin de bir an önce bu durumu kabullenip yoluna devam etmesinin daha uygun olacağını düşünerek yapılmış bir şey bence.Yok bunca zaman değeri yokmuş böyle düşman olmak canımı yaktı düşman olacak bi durum da yoktu ki
Aynen ben de öyle düşündüm . Baya ayıp oldu anneme ve kendimi çok kötü hissettim. Çöplük gibi . Zaten kendisi dava açmak istemiyor tutturmuş sen aç davayı .Erkekler boşanma lafı geçse kadından önce kadının ailesinden boşanıyorlar zaten.Görüşmemek için bahaneleri oluyor.Asgari derecede bir kayınvalide-damat ilişkileri varsa ayıp etmiş eşiniz.Sonuçta ortada ev ayırma yok,dava açma yok.Resmi olarak sadece aranız kötü şu an.
Şimdi boş ananlar gerı bırlesıyor hep.Boşanıyorsan giden gitmiş pazar bitmiştir
Derdi babaannem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?