- 5 Ağustos 2024
- 78
- 42
- 8
- 34
- Konu Sahibi aygulaygul
-
Ama işte öyle bir durum yoktu annemlere düşman olacak fln kendisi beni aradığında annemleri soruyordu fln . Hatta annemlere kendi köyünden bişiler fln yolladı ben buraya gelirken.Vala bacım boşanma aşamasındaki kocamın anasının telefonunu bende açmazdım
Hele iş gördürmek içinse
Yani bende o kadar medeni olamazdım heralde
Yani zaten adam boşanmak ıstemıs. Sorun ne bu arada. Çocuk var mı
Çocuk yok .Neden boşanmak istiyor? Sebep ne?
Boşanıyorsan giden gitmiş pazar bitmiştirAma işte öyle bir durum yoktu annemlere düşman olacak fln kendisi beni aradığında annemleri soruyordu fln . Hatta annemlere kendi köyünden bişiler fln yolladı ben buraya gelirken.
Boşanmak isteyen eşinse ve telefonu açmıyorsa çokta altında bi şey aramamak lazım. Normal bi durum. Aranızda tabi ne var ne yok bilemeyiz. Benim de eski nişanlım ile böyle olmuştu ben ayrılmak istemiştim ailesi aramıştı açmıştım ama çok soguk konuştum yine aynı şey. Açıp soguk konuşsa neden benim aileme böyle konuşuyor sorunu benimle vs dersin ama tam olarak o an öyle olmuyor.Merhaba hanımlar, gerçekten canım çok sıkkın. Eşimle bir süredir aramız baya kötü boşanma vs konuşuluyor. Fakat hala beraber yaşıyoruz açılmış dava vs yok. Ben bir süreliğine memlekete geldim. Buraya gelince Annemle eşimle aramızdaki sıkıntıları konuştum. Annem eşimi aramak istedi annemi durdurdum gerek yok dedim. Zaten eşim de annemle bu konuda konuşmak istemediğini söylemişti.
Neyse ben buraya geleli beri ben eşimi hiç aramadım ancak o bana bir kaç sefer yazdı bi kez de aradı. En son bana iki gün önce , ağzıma ettin benim o kadar kötüyüm ki yazmıştı. Ben de o mesaja sadece kötü olduğun için üzgünüm yazdım.
Neyse bugün annemin bir tanıdığının onunla alakalı bir işi oldu annem de bugün onu aradı cevap vermedi. Bekledi dönmedi bir daha aradı yine cevap vermedi. Sonra annem bir saat sonra bir mesaj attı işte bir iş için yardıma ihtiyacı olduğunu o nedenle aradığını müsait olunca dönmesini rica ettiğini yazdı. Ancak buna dahi hiçbir şekilde cevap vermedi . Aşırı derecede moralim bozuldu. Yani benle sorunları tamam ben arasam cevap vermese üzülmezdim bu kadar ama anneme cevap vermemesi geri dönüş sağlamaması çok ağırıma gitti. Üstelik annem tamamen bambaşka bir konu ile alakalı araması gerektiği için aradığını yazmasına rağmen hiç bir şey yok. Sizce neden böyle yapmış olabilir ?
Not : boşanmak isteyen kendisi.
Öyle bir niyeti yoktu annemin ben de o nedenle kırıldım zaten . Daha yeni kendisine para verdim bu ay biraz sıkıntısı var diye . O benim annemin telefonunu açmadı üzücü .İşi bahane edip boşanmayı konuşacak diye düşünürdüm ve bende açmazdım.
Ya iyide nerden bilsin öyle bir niyeti olmadığını niye bu kadar takıldınız ? Boşanmak istemiyorsunuz belli ki aileme ve bana değer verse açardı kafasındasınızÖyle bir niyeti yoktu annemin ben de o nedenle kırıldım zaten . Daha yeni kendisine para verdim bu ay biraz sıkıntısı var diye . O benim annemin telefonunu açmadı üzücü .
Mesaj olarak yazdı . Demiştim mesajda aslında . Açıkladı yani . Beni arayıp soruyordu ama bunu anlamadım zatenYa iyide nerden bilsin öyle bir niyeti olmadığını niye bu kadar takıldınız ? Boşanmak istemiyorsunuz belli ki aileme ve bana değer verse açardı kafasındasınız
Anlamadım mesajınızı ? Eşim annemin telefonunu açmadı . Annem eşimi bir kaç sefer aradı arama sebebini de mesaj olarak yazdısızın nıyetınız ne? Barışmak mı yoksa boşanmak mı? Kadın ya boşanmanız ışıne geldıgınde yuz goz olup barıstırma aracılıgına gırmek ıstemedı ya da en ıyısı uzak durmak dedı
Eşin neden boşanmak istiyorMerhaba hanımlar, gerçekten canım çok sıkkın. Eşimle bir süredir aramız baya kötü boşanma vs konuşuluyor. Fakat hala beraber yaşıyoruz açılmış dava vs yok. Ben bir süreliğine memlekete geldim. Buraya gelince Annemle eşimle aramızdaki sıkıntıları konuştum. Annem eşimi aramak istedi annemi durdurdum gerek yok dedim. Zaten eşim de annemle bu konuda konuşmak istemediğini söylemişti.
Neyse ben buraya geleli beri ben eşimi hiç aramadım ancak o bana bir kaç sefer yazdı bi kez de aradı. En son bana iki gün önce , ağzıma ettin benim o kadar kötüyüm ki yazmıştı. Ben de o mesaja sadece kötü olduğun için üzgünüm yazdım.
Neyse bugün annemin bir tanıdığının onunla alakalı bir işi oldu annem de bugün onu aradı cevap vermedi. Bekledi dönmedi bir daha aradı yine cevap vermedi. Sonra annem bir saat sonra bir mesaj attı işte bir iş için yardıma ihtiyacı olduğunu o nedenle aradığını müsait olunca dönmesini rica ettiğini yazdı. Ancak buna dahi hiçbir şekilde cevap vermedi . Aşırı derecede moralim bozuldu. Yani benle sorunları tamam ben arasam cevap vermese üzülmezdim bu kadar ama anneme cevap vermemesi geri dönüş sağlamaması çok ağırıma gitti. Üstelik annem tamamen bambaşka bir konu ile alakalı araması gerektiği için aradığını yazmasına rağmen hiç bir şey yok. Sizce neden böyle yapmış olabilir ?
Not : boşanmak isteyen kendisi.
Kavgalarımız bir sürü sıkıntıEşin neden boşanmak istiyor
Kardeşimin mesajına cevap vermiş ama bir gün öncesinde kardeşim hayırlı cumalar diye mesaj atmış ona cevap vermişValla ben boşanmayı düşünsem annem de alaksız bir tanıdıgın işi için eşimi arayacak olsa ben izin vermem bir kere. Adamı cok da haksız bulmadım. Size kötüyüm diye mesaj atmış zaten , siz de üzgünüm demişsiniz bir adım atmamışsınız . Neden açsın ki annenizin telini ?
Ailesine her gidişinizde pahalı hediyeler almak istiyormuş.Asıl sen onu boşa bence.Ne çekiyorsun bu adamı.Kavgalarımız bir sürü sıkıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?