Eşim annemin telefonunu açmadı

Zaten eşim de annemle bu konuda konuşmak istemediğini söylemişti.

Esiniz annenizin işi bahane ederek aradigini ve konusmak istedigini dusunmustur. Size de baştan soylemis zaten. Isi bahane edip arayacak, konuyu buraya getirecek diye acmamistir. Cok sasilacak bir sey degil yani

Açmaması ergence ama normal. İlişkiniz boşanma evresinde. Bu konuları annenize konuşmak istememiş. Başka konu olsa bile konu buraya gelir diye muhtemelen. Yanlış şeye uzuluyorsunuz. Eşinizle problemlerinizi olumlu ya da olumsuz bir sonuca bağlayın.

adam kötüymüş ya hani.

Esiniz annenizin işi bahane ederek aradigini ve konusmak istedigini dusunmustur. Size de baştan soylemis zaten. Isi bahane edip arayacak, konuyu buraya getirecek diye acmamistir. Cok sasilacak bir sey degil yani

adam kötüymüş ya hani.
Ne bilim başka biriyle miydi fln diye düşündüm . Ama annem 3 saat içinde 3 kez aradı açmadı

Ne bilim başka biriyle miydi fln diye düşündüm . Ama annem 3 saat içinde 3 kez aradı açmadı
Kızımla damadımın arası iyi değil, iş miş çıkarmayayım şimdi demesi gerekirken adamı saat başı aramış. 3 kez aradı açmadı yazıyorsunuz pes. Arayanda kabahat yok mu? Adam iyice gıcık kapmıştır, yıkmak istemediğiniz yuvanız anneniz sayesinde yıkılacak. O iş anneniz için sizden bile önemliymiş. Bir kere ararsın bir kere mesaj atarsın ve bırakırsın.

Ne garip ilişkiler. Ailenize boşanacağınızı söylediniz onlar da daha ne iş gördürmek için eşinizi arıyor ne münasebet. Adam sizi boşuyor daha çıkarıp para falan vermişsiniz. Bence biraz gururlu olun. Ya da en azından net olun, ailecek adamın oyuncağı olmayın.

Adam sizden boşanmak istiyor.
Anladığım kadarıyla eşinizle aranızda olan biteni de annenize anlatmışsınız, bundan da haberi vardır.
Anneniz neden bir işi için eşinizi arıyor ki? Üstelik birçok kez. Bu durum bana değişik geldi. Büyük ihtimalle konunun boşanma konusuna da evrileceğini düşünmüş ve açmamış. Öncesinde eşiniz size bir adım atmış, karşılığını alamayınca da bu şekilde davranmış.

Kocamdan bosandim, bosanma asamasi oncesi ve sonrasinda bircok arama gelmiş olmasina karsin kv'min telefonlarini acmadim, hatta gorumcemin ve hatta yegenlerin dahi.

Bozuldularsa da umrumda degil, kotu günümde yanimda olsalardi.

Sizin derdiniz bu değil aranızdaki sıkıntılar zaten birde çok medeni boşanma olayına inanmıyorum insanlarda pek olmuyor anneniz yabancı olur bosanirsaniz çevremde gördüğüm hep gıcık bozuk laf sokmalı eski kayınvalide eski damat .Madem boşanmak isteyen o ben geri de dururdum aratmazdim iş için falan zaten annen aramazdi

Kocamdan bosandim, bosanma asamasi oncesi ve sonrasinda bircok arama gelmiş olmasina karsin kv'min telefonlarini acmadim, hatta gorumcemin ve hatta yegenlerin dahi.

Bozuldularsa da umrumda degil, kotu günümde yanimda olsalardi.
Sizin gibi mantıklı yorum yapan bir kadını kaybeden erkekte ne bileyim bildiğin bulmuş bunamis belirtmek isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…