- 5 Ağustos 2024
- 84
- 42
- 8
- 34
- Konu Sahibi aygulaygul
-
Yuvamı yıkmak istemiyorum .Ailesine her gidişinizde pahalı hediyeler almak istiyormuş.Asıl sen onu boşa bence.Ne çekiyorsun bu adamı.
Bişey diyemiyorum hayat senin hayatın.Yuvamı yıkmak istemiyorum .
Yuva?Yuvamı yıkmak istemiyorum .
Zaten eşim de annemle bu konuda konuşmak istemediğini söylemişti.
Açmaması ergence ama normal. İlişkiniz boşanma evresinde. Bu konuları annenize konuşmak istememiş. Başka konu olsa bile konu buraya gelir diye muhtemelen. Yanlış şeye uzuluyorsunuz. Eşinizle problemlerinizi olumlu ya da olumsuz bir sonuca bağlayın.Merhaba hanımlar, gerçekten canım çok sıkkın. Eşimle bir süredir aramız baya kötü boşanma vs konuşuluyor. Fakat hala beraber yaşıyoruz açılmış dava vs yok. Ben bir süreliğine memlekete geldim. Buraya gelince Annemle eşimle aramızdaki sıkıntıları konuştum. Annem eşimi aramak istedi annemi durdurdum gerek yok dedim. Zaten eşim de annemle bu konuda konuşmak istemediğini söylemişti.
Neyse ben buraya geleli beri ben eşimi hiç aramadım ancak o bana bir kaç sefer yazdı bi kez de aradı. En son bana iki gün önce , ağzıma ettin benim o kadar kötüyüm ki yazmıştı. Ben de o mesaja sadece kötü olduğun için üzgünüm yazdım.
Neyse bugün annemin bir tanıdığının onunla alakalı bir işi oldu annem de bugün onu aradı cevap vermedi. Bekledi dönmedi bir daha aradı yine cevap vermedi. Sonra annem bir saat sonra bir mesaj attı işte bir iş için yardıma ihtiyacı olduğunu o nedenle aradığını müsait olunca dönmesini rica ettiğini yazdı. Ancak buna dahi hiçbir şekilde cevap vermedi . Aşırı derecede moralim bozuldu. Yani benle sorunları tamam ben arasam cevap vermese üzülmezdim bu kadar ama anneme cevap vermemesi geri dönüş sağlamaması çok ağırıma gitti. Üstelik annem tamamen bambaşka bir konu ile alakalı araması gerektiği için aradığını yazmasına rağmen hiç bir şey yok. Sizce neden böyle yapmış olabilir ?
Not : boşanmak isteyen kendisi.
adam kötüymüş ya hani.Merhaba hanımlar, gerçekten canım çok sıkkın. Eşimle bir süredir aramız baya kötü boşanma vs konuşuluyor. Fakat hala beraber yaşıyoruz açılmış dava vs yok. Ben bir süreliğine memlekete geldim. Buraya gelince Annemle eşimle aramızdaki sıkıntıları konuştum. Annem eşimi aramak istedi annemi durdurdum gerek yok dedim. Zaten eşim de annemle bu konuda konuşmak istemediğini söylemişti.
Neyse ben buraya geleli beri ben eşimi hiç aramadım ancak o bana bir kaç sefer yazdı bi kez de aradı. En son bana iki gün önce , ağzıma ettin benim o kadar kötüyüm ki yazmıştı. Ben de o mesaja sadece kötü olduğun için üzgünüm yazdım.
Neyse bugün annemin bir tanıdığının onunla alakalı bir işi oldu annem de bugün onu aradı cevap vermedi. Bekledi dönmedi bir daha aradı yine cevap vermedi. Sonra annem bir saat sonra bir mesaj attı işte bir iş için yardıma ihtiyacı olduğunu o nedenle aradığını müsait olunca dönmesini rica ettiğini yazdı. Ancak buna dahi hiçbir şekilde cevap vermedi . Aşırı derecede moralim bozuldu. Yani benle sorunları tamam ben arasam cevap vermese üzülmezdim bu kadar ama anneme cevap vermemesi geri dönüş sağlamaması çok ağırıma gitti. Üstelik annem tamamen bambaşka bir konu ile alakalı araması gerektiği için aradığını yazmasına rağmen hiç bir şey yok. Sizce neden böyle yapmış olabilir ?
Esiniz annenizin işi bahane ederek aradigini ve konusmak istedigini dusunmustur. Size de baştan soylemis zaten. Isi bahane edip arayacak, konuyu buraya getirecek diye acmamistir. Cok sasilacak bir sey degil yani
Açmaması ergence ama normal. İlişkiniz boşanma evresinde. Bu konuları annenize konuşmak istememiş. Başka konu olsa bile konu buraya gelir diye muhtemelen. Yanlış şeye uzuluyorsunuz. Eşinizle problemlerinizi olumlu ya da olumsuz bir sonuca bağlayın.
Ne bilim başka biriyle miydi fln diye düşündüm . Ama annem 3 saat içinde 3 kez aradı açmadıadam kötüymüş ya hani.
Anneniz uc kere aradikca iyice rahatsiz olmustur israrla ariyor diye.Ne bilim başka biriyle miydi fln diye düşündüm . Ama annem 3 saat içinde 3 kez aradı açmadı
Esiniz acil doktoru, kardiyolog vs hayati bir meslege sahip degilse hic kimse (esiniz de dahil tabi) 3 saatte 3 kere aranmazNe bilim başka biriyle miydi fln diye düşündüm . Ama annem 3 saat içinde 3 kez aradı açmadı
Kızımla damadımın arası iyi değil, iş miş çıkarmayayım şimdi demesi gerekirken adamı saat başı aramış. 3 kez aradı açmadı yazıyorsunuz pes. Arayanda kabahat yok mu? Adam iyice gıcık kapmıştır, yıkmak istemediğiniz yuvanız anneniz sayesinde yıkılacak. O iş anneniz için sizden bile önemliymiş. Bir kere ararsın bir kere mesaj atarsın ve bırakırsın.Ne bilim başka biriyle miydi fln diye düşündüm . Ama annem 3 saat içinde 3 kez aradı açmadı
Kocamdan bosandim, bosanma asamasi oncesi ve sonrasinda bircok arama gelmiş olmasina karsin kv'min telefonlarini acmadim, hatta gorumcemin ve hatta yegenlerin dahi.Merhaba hanımlar, gerçekten canım çok sıkkın. Eşimle bir süredir aramız baya kötü boşanma vs konuşuluyor. Fakat hala beraber yaşıyoruz açılmış dava vs yok. Ben bir süreliğine memlekete geldim. Buraya gelince Annemle eşimle aramızdaki sıkıntıları konuştum. Annem eşimi aramak istedi annemi durdurdum gerek yok dedim. Zaten eşim de annemle bu konuda konuşmak istemediğini söylemişti.
Sizin gibi mantıklı yorum yapan bir kadını kaybeden erkekte ne bileyim bildiğin bulmuş bunamis belirtmek isterimKocamdan bosandim, bosanma asamasi oncesi ve sonrasinda bircok arama gelmiş olmasina karsin kv'min telefonlarini acmadim, hatta gorumcemin ve hatta yegenlerin dahi.
Bozuldularsa da umrumda degil, kotu günümde yanimda olsalardi.
Kimseyi zorla yanında tutamazsın. Adam boşanmak istiyor ve ailenle muhatap olmak istemiyor.Yuvamı yıkmak istemiyorum .
Cok tesekkur ediyorum garcia, cok naziksinSizin gibi mantıklı yorum yapan bir kadını kaybeden erkekte ne bileyim bildiğin bulmuş bunamis belirtmek isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?