eşim annemlere gelmek istemiyor

ayseayseli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2016
157
56
13
37
arkadaşlar çalışan bir insanım anneme arabayla 10-15 dk mesafede oturuyorum. çoğu arkadaşım haftada bi kaç akşam annesine gidiyor yemeğe. annemler de çok çağırıyor ama artık arada kalmaktan yoruldum.

akşamları evinde yatıp dinlenmek istiyormuş her hafta anneye gidilir miymiş. sen istiyorsan git ben gelmem diyor çok üzülüyor ailem de. kv ler şehir dışında.

o kadar da seviyorlar ki eşimi hep sevdiği yemekler yapılıyor ama bi kere de çağırdığımda itirazsız tamam demedi. çok sinirim bozuluyor sanki orda yorulacak mı oturup yemek yiyip gelcez. yok maç var mesela babamlar da izliyor ama rahat olamıyormuş onların yanında. gittiğimizde de soğukluk falan olmuyor sanki o kadar mücadeleyi yapan biz değiliz. haklı mı eşim sizin eşiniz gelir mi sık sık ne yapmalıyım

Gelmesi gerekir tabi ki.. Evet sıkılıyor, rahat edemiyor olabilir ama evlilikte bencillik olamaz. Gelmek zorunda. Gelmiyorsa da sen de aynısını ona yap

Akşam annemler yemeğe çağırıyor geliyor musun? de.
Gelmezse de çık kendin git.
Sürekli yalvarmak zorunda mısın giderken çekilecek dert değil.

Haftada 1 gidin. Benim öyle bi sorunum yok iki tarafada uzağız

Akşam annemler yemeğe çağırıyor geliyor musun? de.
Gelmezse de çık kendin git.
Sürekli yalvarmak zorunda mısın giderken çekilecek dert değil.
aynen öyle çekilecek gibi değil. şimdi annem aradı mantı yapıcam diye şeytan diyo sen git. o zaman da annemler merak edicek niye gelmedi bişe mi yaptık diye üzülecekler

aa ama sen takacak yer arıyosun cidden 4 yıllık evliyim 10 parmağın sayısını geçmez eşimin annemlere gitmesi
uzak mı oturuyorsunuz peki bi arkadaşım var haftda iki gün annesinde iki gün kvde de. eşi de isteye isteye geliyormuş

uzak mı oturuyorsunuz peki bi arkadaşım var haftda iki gün annesinde iki gün kvde de. eşi de isteye isteye geliyormuş
yoo yürüme 15 dk lık yol anca ama adamın mizacında yok napim bi iki sonra eeehh canın isterse dimi ama

aynen öyle çekilecek gibi değil. şimdi annem aradı mantı yapıcam diye şeytan diyo sen git. o zaman da annemler merak edicek niye gelmedi bişe mi yaptık diye üzülecekler

Duş aldı uyudu de başı ağrıyodu uzandı bende geldim de.
Gelmek istemedi vs deme. Amaan boşverin onu mantı leziz olmuş falan de konuyu değiştir.
Gelmezse gelmesin sen git.

ben oraya gitmek zorunda kalsam yardım etmek zorunda olduğum için yorulacağım için derdim. ama eşimin önüne gelcek yemeği çayı. bahanesi yok ki. sıkıcı bi ortam desen değil ailem genç yaştalar

ben oraya gitmek zorunda kalsam yardım etmek zorunda olduğum için yorulacağım için derdim. ama eşimin önüne gelcek yemeği çayı. bahanesi yok ki. sıkıcı bi ortam desen değil ailem genç yaştalar
ailevi problemler yoksa sıkıntı yok benim kide öyle bi tip bende ailemde alıştık

Duş aldı uyudu de başı ağrıyodu uzandı bende geldim de.
Gelmek istemedi vs deme. Amaan boşverin onu mantı leziz olmuş falan de konuyu değiştir.
Gelmezse gelmesin sen git.
giderim de dönerken de kardeşim bırakmak istiycek falan boşuna yormak istemiyoum insanları araba kullanmayı da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…