- 12 Ocak 2016
- 157
- 56
- 13
- 37
- Konu Sahibi ayseayseli
-
az önce annem aradı mantı yapacakmış gelin diye eşimi aradım sen istiyorsan git diyor öleceğim sinirimden nolur tamam dese nolurkız bu ne hız
annesi burda değil ki yapayım başka şehirdeGelmesi gerekir tabi ki.. Evet sıkılıyor, rahat edemiyor olabilir ama evlilikte bencillik olamaz. Gelmek zorunda. Gelmiyorsa da sen de aynısını ona yap
aynen öyle çekilecek gibi değil. şimdi annem aradı mantı yapıcam diye şeytan diyo sen git. o zaman da annemler merak edicek niye gelmedi bişe mi yaptık diye üzüleceklerAkşam annemler yemeğe çağırıyor geliyor musun? de.
Gelmezse de çık kendin git.
Sürekli yalvarmak zorunda mısın giderken çekilecek dert değil.
aa ama sen takacak yer arıyosun cidden 4 yıllık evliyim 10 parmağın sayısını geçmez eşimin annemlere gitmesiaz önce annem aradı mantı yapacakmış gelin diye eşimi aradım sen istiyorsan git diyor öleceğim sinirimden nolur tamam dese nolur
uzak mı oturuyorsunuz peki bi arkadaşım var haftda iki gün annesinde iki gün kvde de. eşi de isteye isteye geliyormuşaa ama sen takacak yer arıyosun cidden 4 yıllık evliyim 10 parmağın sayısını geçmez eşimin annemlere gitmesi
zaten haftada bir istiyorum ben de ama yokHaftada 1 gidin. Benim öyle bi sorunum yok iki tarafada uzağız
yoo yürüme 15 dk lık yol anca ama adamın mizacında yok napim bi iki sonra eeehh canın isterse dimi amauzak mı oturuyorsunuz peki bi arkadaşım var haftda iki gün annesinde iki gün kvde de. eşi de isteye isteye geliyormuş
aynen öyle çekilecek gibi değil. şimdi annem aradı mantı yapıcam diye şeytan diyo sen git. o zaman da annemler merak edicek niye gelmedi bişe mi yaptık diye üzülecekler
ben oraya gitmek zorunda kalsam yardım etmek zorunda olduğum için yorulacağım için derdim. ama eşimin önüne gelcek yemeği çayı. bahanesi yok ki. sıkıcı bi ortam desen değil ailem genç yaştalarEşini kismen hakli buluyorum,sık sık gitmek istemeyebilir anlayısli olman gerekir diye düsünüyorum hiç gitmek istemiyorsa haklisin tabi ki,ayni durumda sen olsaydin kayinvalidene sık sık gitmek durumunda kalsan ne düsünürsün?
bir gün de olsa sorunsuz gelse öpüp başıma koycam üç hafta hiç çağırmasam o zaman der gidelim diyehaftada birkaç gün fazla değil mi?
ben eşinize hak verdim bende istemezdim ..
ailevi problemler yoksa sıkıntı yok benim kide öyle bi tip bende ailemde alıştıkben oraya gitmek zorunda kalsam yardım etmek zorunda olduğum için yorulacağım için derdim. ama eşimin önüne gelcek yemeği çayı. bahanesi yok ki. sıkıcı bi ortam desen değil ailem genç yaştalar
giderim de dönerken de kardeşim bırakmak istiycek falan boşuna yormak istemiyoum insanları araba kullanmayı da bilmiyorumDuş aldı uyudu de başı ağrıyodu uzandı bende geldim de.
Gelmek istemedi vs deme. Amaan boşverin onu mantı leziz olmuş falan de konuyu değiştir.
Gelmezse gelmesin sen git.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?