eşim annemlere gelmek istemiyor

Eşim de istiyor ki hafta sonu mutlaka uğrayalım ya kahvaltı ya yemek vs. Haftada 1 bile bazen bana fazla geliyor. Kesinlikle zorlamayın. Ben de görüşünce çok iyi vakit geçiriyorum ama her pazar görüşmek zorunda gibi olduğumuz fikri beni soğutuyor mesela. Bu konuyu konuştuk aramızda hallettik o da farkına vardı. Siz de hele eşiniz isteksizken sürekli teklif ederseniz ters teper. Neden üzülsün ki aileniz? Aile huzurunuzun bozulmasını istemezler eminim. Arkadaşınıza özendiniz belki ama bana çok uç bir örnek gibi geldi. Biraz zamana bırakın bence.

Sizin eviniz yok mu? Evinizde yapın eşinizle yiyin başbaşa. Annenizin de sizi emrivaki yapar gibi çağırması bence hoş değil. Bende çalışan insanım, bende bir an önce kızımı annemden alıp evime gitmek istiyorum. Aynı şekilde eşimde böyle istiyor. Çok nadir arada ekstra birşey olduysa, eve geç kaldıysak "anne ne pişirdin yiyip gidelim" dediğimiz oluyor ama dediğim gibi çok çok nadir. Haftada bir kaç akşam bana göre çok, bütün gün aynı kıyafetlerin içinde çalışıp duruyoruz eşimde bende evimize gidip duşumuzu alıp rahatlamak istiyoruz. Şöyle bir koltuğumuza uzanmak istiyoruz. Ben eşinizi haklı buldum açıkçası.

aynen öyle çekilecek gibi değil. şimdi annem aradı mantı yapıcam diye şeytan diyo sen git. o zaman da annemler merak edicek niye gelmedi bişe mi yaptık diye üzülecekler

ya de ne olacak,
- gelmek istemedi, sevmiyor kalabalığı

annenler darılmaz merak etme, samimiyetsiz olacaklarına istediği zaman geldiğini bilirler hem, daha memnun bile olurlar.

benim kardeşim eşi mesela, sevmez evde oturmayı, daha bar çocuğu havasında. bizimkiler hiç gelmiyor diye darılmıyorlar, onun da huyu bu diyorlar.

az önce annem aradı mantı yapacakmış gelin diye eşimi aradım sen istiyorsan git diyor öleceğim sinirimden nolur tamam dese nolur
Sen kocana ne pisiriyosun? Hic sinirden falan ölme. Kocan her aksam kv gidelim diye tuttursaydi o zmnda sen kaynanan gile gitmekten bikardin. 1 kerede evimizde yemek yiyelim der mirin kirm ederdin.

Bence otur evinde kocanla bas basa ye

evet sırf rahat oturamıyormuş diye ama evlilik fedakarlık değil mi ben de onun ailesiyle bi problemim yok ama görüşemeye meraklı değilim sırf o mutlu olsun diye gidiyorum çoğu zaman

Sen kocana ne pisiriyosun? Hic sinirden falan ölme. Kocan her aksam kv gidelim diye tuttursaydi o zmnda sen kaynanan gile gitmekten bikardin. 1 kerede evimizde yemek yiyelim der mirin kirm ederdin.

Bence otur evinde kocanla bas basa ye

ben her akşam diye tutturmuyorum ki herhalde kim ister öyle

Cnm böyle yapmaya devam edersen huzurunuz bozulur
Bırak istemiyorsa gelmesin sen git ozleyince
Bizde aynı mahalledeyiz bazen ben bile 2.3 hafta da bir görüşürüz eşin haklı

ben aileme anlatamıyorum burda dinlensin ne var diyorlar sonra da sanki eşim onları sevmiyormuş gibi oluyor. işte millet ne şanslı ne damatlar var falan

Cnm böyle yapmaya devam edersen huzurunuz bozulur
Bırak istemiyorsa gelmesin sen git ozleyince
Bizde aynı mahalledeyiz bazen ben bile 2.3 hafta da bir görüşürüz eşin haklı
bozuluyor zaten kavga çıkardı eskiden çünkü ben üstelerdim. şimdi iyi tamam diyorum ama içten içe üzülüyorum

her pazar olması tabi ki sıkıcı olur. mesela şöyle. geçen haftasonu değil ondan bi hafta önce gitmiştik. geçen haftasonu da annemler bize geldi. bugün de mantı yiyelim diye çağırdı. sık mı bu şimdi

yahu adam kendi evine gitse sana da gel dese ...aman her akşam anasının evinde, beni de kv me sürüklüyor. bu ne biçim koca dersiniz.
gelmesin tabii.sende evini bil. evin var ocagın var yap yemegini allah ne verdiyse yiyin.
gitmek mi istiyorsun arada ben anama gidicem özledim de kendin git.

tamam her gün demiyorum zaten ama haftada on günde bir neresi fazla. sizin de kızınız büyüyecek size gelmese üzülmez misiniz

uzak mı oturuyorsunuz peki bi arkadaşım var haftda iki gün annesinde iki gün kvde de. eşi de isteye isteye geliyormuş

Böyle kadınlar da ilginç sahiden, madem annesinde yemek yiyecekti neden evlenmiş.. Ne ben ne eşim hayatta yapamayız böyle, evde tost yeriz gerekirse, menemen yaparız ama hayatta öyle orda burda yemek yemeyiz. Kendi annemde olsak ben duramam, kayınvalidem de olsak eşim duramaz. Seviyoruz evimizi, annelerde yemek yemek hiç bize göre değil.

bu arada anneme gidince kızkardeşim var zaten o yapıyor her şeyi bana pek iş düşmez bazen çay doldururum sadece

haftada bir diyorum arkadaşım zatn haftada üç demedim ben

aynen öyle çekilecek gibi değil. şimdi annem aradı mantı yapıcam diye şeytan diyo sen git. o zaman da annemler merak edicek niye gelmedi bişe mi yaptık diye üzülecekler
annenlere de deki " gelmeme sebebi sizden degil. ben kocamı cok zorladım gel gel diye tartışıyoruz. adam evinde ayaklarını uzatıp dinlemek istiyor. bende size gelmeyi istemedigi için tavrımı koydum kapıyı cektim cıktım geldim" bakalım ne diyecekler...

ben hiç de can atmadım erken falan da evlenmedim. annemin evinden de çıkmak istememe gibi bi isteğim yok ben de sıkılırım zaten. haftada bir dedim ben de zaten

hangi sıklıkla gidiyorsunuz ki bıktınız. haftada bir çok mu

tamam her gün demiyorum zaten ama haftada on günde bir neresi fazla. sizin de kızınız büyüyecek size gelmese üzülmez misiniz

Benim annem üzülmüyor, "herkesin evi var, git eşinle pişir ye" diyor. Çok nadir yemek yesek bile hemen eve gitmek istiyoruz. Aynı şey kayınvalideme gidince de oluyor, orda da eşim duramıyor. İlla evimize gelicez. Herkesin hayatı var, evi var, planları var. Bizde yemek faslı bayramlarda olur, onun dışında herkes evinde yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…