- 25 Haziran 2015
- 966
- 1.322
- 113
- Konu Sahibi ayseayseli
-
aynen öyle çekilecek gibi değil. şimdi annem aradı mantı yapıcam diye şeytan diyo sen git. o zaman da annemler merak edicek niye gelmedi bişe mi yaptık diye üzülecekler
Sen kocana ne pisiriyosun? Hic sinirden falan ölme. Kocan her aksam kv gidelim diye tuttursaydi o zmnda sen kaynanan gile gitmekten bikardin. 1 kerede evimizde yemek yiyelim der mirin kirm ederdin.az önce annem aradı mantı yapacakmış gelin diye eşimi aradım sen istiyorsan git diyor öleceğim sinirimden nolur tamam dese nolur
evet sırf rahat oturamıyormuş diye ama evlilik fedakarlık değil mi ben de onun ailesiyle bi problemim yok ama görüşemeye meraklı değilim sırf o mutlu olsun diye gidiyorum çoğu zamanİyi de annene gitsende yardim etmeyecekmisin ha annen ha kayinvaliden fark ne ki? Kayinvalideme yardim etmek zorunda kalacagin dedigin icin soyledim bunu..
Ayrica esin kendi evinde kalmak istiyodur ,ayagini uzatip dinlenmek istiyodur ne biliyim bunun gibi bir cok nedeni olabilir
evet rahatça eşofmanlarını giyip ayaklarını uzatıp dinlenememek. öyle ki evde mesela yemek olmasa da önemli değil onun içneşininde illa sebebi vardır gitmemek için.
bunu soruyo musun ?
Sen kocana ne pisiriyosun? Hic sinirden falan ölme. Kocan her aksam kv gidelim diye tuttursaydi o zmnda sen kaynanan gile gitmekten bikardin. 1 kerede evimizde yemek yiyelim der mirin kirm ederdin.
Bence otur evinde kocanla bas basa ye
arkadaşlar çalışan bir insanım anneme arabayla 10-15 dk mesafede oturuyorum. çoğu arkadaşım haftada bi kaç akşam annesine gidiyor yemeğe. annemler de çok çağırıyor ama artık arada kalmaktan yoruldum.
akşamları evinde yatıp dinlenmek istiyormuş her hafta anneye gidilir miymiş. sen istiyorsan git ben gelmem diyor çok üzülüyor ailem de. kv ler şehir dışında.
o kadar da seviyorlar ki eşimi hep sevdiği yemekler yapılıyor ama bi kere de çağırdığımda itirazsız tamam demedi. çok sinirim bozuluyor sanki orda yorulacak mı oturup yemek yiyip gelcez. yok maç var mesela babamlar da izliyor ama rahat olamıyormuş onların yanında. gittiğimizde de soğukluk falan olmuyor sanki o kadar mücadeleyi yapan biz değiliz. haklı mı eşim sizin eşiniz gelir mi sık sık ne yapmalıyım
ben aileme anlatamıyorum burda dinlensin ne var diyorlar sonra da sanki eşim onları sevmiyormuş gibi oluyor. işte millet ne şanslı ne damatlar var falanBen okadar sık gitmem
Yani eşimle demek istedim ben hergün de olsa iş çıkışı 5 dakika olsa ailemi görüyorum
Ama eşime bu yaptırımı uygulamam çünkü rahat olamadığını ifade ediyor
Aynı şekilde ailemde en güzel yemekleri yapar sohpeti eder ama istemiyorsa keyfi geldiği vakit
Ailemede dedim aşırı yorgun geliyor vucudu kaldırmıyor diye
Bu yüzden yemeğe çağırmayın baştan dedim ki alınacak bir durum olmasın yanlış anlamasınlar
bozuluyor zaten kavga çıkardı eskiden çünkü ben üstelerdim. şimdi iyi tamam diyorum ama içten içe üzülüyorumCnm böyle yapmaya devam edersen huzurunuz bozulur
Bırak istemiyorsa gelmesin sen git ozleyince
Bizde aynı mahalledeyiz bazen ben bile 2.3 hafta da bir görüşürüz eşin haklı
Eşim de istiyor ki hafta sonu mutlaka uğrayalım ya kahvaltı ya yemek vs. Haftada 1 bile bazen bana fazla geliyor. Kesinlikle zorlamayın. Ben de görüşünce çok iyi vakit geçiriyorum ama her pazar görüşmek zorunda gibi olduğumuz fikri beni soğutuyor mesela. Bu konuyu konuştuk aramızda hallettik o da farkına vardı. Siz de hele eşiniz isteksizken sürekli teklif ederseniz ters teper. Neden üzülsün ki aileniz? Aile huzurunuzun bozulmasını istemezler eminim. Arkadaşınıza özendiniz belki ama bana çok uç bir örnek gibi geldi. Biraz zamana bırakın bence.
arkadaşlar çalışan bir insanım anneme arabayla 10-15 dk mesafede oturuyorum. çoğu arkadaşım haftada bi kaç akşam annesine gidiyor yemeğe. annemler de çok çağırıyor ama artık arada kalmaktan yoruldum.
akşamları evinde yatıp dinlenmek istiyormuş her hafta anneye gidilir miymiş. sen istiyorsan git ben gelmem diyor çok üzülüyor ailem de. kv ler şehir dışında.
o kadar da seviyorlar ki eşimi hep sevdiği yemekler yapılıyor ama bi kere de çağırdığımda itirazsız tamam demedi. çok sinirim bozuluyor sanki orda yorulacak mı oturup yemek yiyip gelcez. yok maç var mesela babamlar da izliyor ama rahat olamıyormuş onların yanında. gittiğimizde de soğukluk falan olmuyor sanki o kadar mücadeleyi yapan biz değiliz. haklı mı eşim sizin eşiniz gelir mi sık sık ne yapmalıyım
tamam her gün demiyorum zaten ama haftada on günde bir neresi fazla. sizin de kızınız büyüyecek size gelmese üzülmez misinizSizin eviniz yok mu? Evinizde yapın eşinizle yiyin başbaşa. Annenizin de sizi emrivaki yapar gibi çağırması bence hoş değil. Bende çalışan insanım, bende bir an önce kızımı annemden alıp evime gitmek istiyorum. Aynı şekilde eşimde böyle istiyor. Çok nadir arada ekstra birşey olduysa, eve geç kaldıysak "anne ne pişirdin yiyip gidelim" dediğimiz oluyor ama dediğim gibi çok çok nadir. Haftada bir kaç akşam bana göre çok, bütün gün aynı kıyafetlerin içinde çalışıp duruyoruz eşimde bende evimize gidip duşumuzu alıp rahatlamak istiyoruz. Şöyle bir koltuğumuza uzanmak istiyoruz. Ben eşinizi haklı buldum açıkçası.
uzak mı oturuyorsunuz peki bi arkadaşım var haftda iki gün annesinde iki gün kvde de. eşi de isteye isteye geliyormuş
bu arada anneme gidince kızkardeşim var zaten o yapıyor her şeyi bana pek iş düşmez bazen çay doldururum sadeceİyi de annene gitsende yardim etmeyecekmisin ha annen ha kayinvaliden fark ne ki? Kayinvalideme yardim etmek zorunda kalacagin dedigin icin soyledim bunu..
Ayrica esin kendi evinde kalmak istiyodur ,ayagini uzatip dinlenmek istiyodur ne biliyim bunun gibi bir cok nedeni olabilir
haftada bir diyorum arkadaşım zatn haftada üç demedim benValla benim kayınvalidem haftada 3 gün beni yemeğe çağırsa ben de gitmek istemezdim. Eşiniz de sırf sizin anne-babanız diye gitmek zorunda değil. Ayn şey sizin için de geçerli.
Haftada yada 15 günde bir gitsin eşiniz sizde istediğiniz sıklıkta gidin.
annenlere de deki " gelmeme sebebi sizden degil. ben kocamı cok zorladım gel gel diye tartışıyoruz. adam evinde ayaklarını uzatıp dinlemek istiyor. bende size gelmeyi istemedigi için tavrımı koydum kapıyı cektim cıktım geldim" bakalım ne diyecekler...aynen öyle çekilecek gibi değil. şimdi annem aradı mantı yapıcam diye şeytan diyo sen git. o zaman da annemler merak edicek niye gelmedi bişe mi yaptık diye üzülecekler
ben hiç de can atmadım erken falan da evlenmedim. annemin evinden de çıkmak istememe gibi bi isteğim yok ben de sıkılırım zaten. haftada bir dedim ben de zatenhaftada bir kere bence ideal bunun dışında zorlamayın derim.. ben olsam ben de haftada üç beş kere gitmek istemem ne kadar iyi olurlarsa olsunlar rahat edemem kasılırım.. kadınları da şu açıdan anlamıyorum evlenmeden önce koca evine gitmek için can atıyolar evlendikten sonra anne evinden çıkmak istemiyolar bence öyle olmayın ama yine de siz bilirsiniz
hangi sıklıkla gidiyorsunuz ki bıktınız. haftada bir çok muaynısını bende yaşıyorum ama taraflar farklı bizde de kayınvalidem beni çağırıyor ben gitmemek için birbir bahane uyduruyorum. gidince bir iş yaptığımdan değil kp beni metrobüsten inince alıyor akşam metrobüse kadar bırakıyor (onlar anadolu yakasında biz avrupa) sevdiğim yemekler yapılıyor vs ama olmuyor işte bende evimde oturmak istiyorum koltukta pineklemek istiyorum kocamla tv izlemek istiyorum evimde kös kös oturmak istiyorum eminim eşinde benim gibi düşünüyor sürekli gel git bıktım eşimde bana kzııyor neden istemiyorsun diye ama anlatamıyorum sıkılıyorum rahat edemiyorum adamın üstüne gitme çok iyi anlıyorum ama azaltın gidip gelmeleri adam evinde kalmak istiyor
tamam her gün demiyorum zaten ama haftada on günde bir neresi fazla. sizin de kızınız büyüyecek size gelmese üzülmez misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?