eşim annemlere gelmek istemiyor

aradığım kişi sensin ben de aşarmıyım bu günleri konu bile açmıştım bunla ilgili. ben zaten eşimin ailesine mesafeli davranıyorum ama onlar sürekli gelip gitmek istiyor nasıl aştın bu meseleyi
Ayrıca benim eşim,kendi ailesine gitmekten çok arkadşları ve memleketi için giderdi. Şıuan eşimin memlketine 40 dk uzakklıktayz O da burdan nefret ediyo. O yuzden her hafta sonu gtmk ısterdı

Ben eşimin hatrı için gidiyorum demişsin ama sen haftanın birkaç günü gitmiyosun heralde, gideceğim bayram seyran

boyle durumlari duzene oturtun mesela.gerci kAyinvaludenler distaymis.biz soyle yapiyoruz.esimin ailesiyle altli ustlu oturuyoruz.annemlere 15 dakikalik mesafemiz var.ilk evlendigimiz zamanlar bi o cagirirdi bi kayinvalidemler.evde duramaz olmustuk hdi kirmayalim diye.baktim evlilijten birsey anlamiyorum esimle konustuk.haftanin birgunu kayinvalidemdeyiz bir gunu dr annemlerdeyiz yemekte.böylece ne o taraf dariliyo ne bu taraf.kayinvalide kiziyodur belki bana cikmiyo bana gunduzleri fln diye ama mesafe herzaman iyidir

Kendin git arkadasdim birak gelmek istemiyorsa zorlama daha iyi iste ailenle basbasa kalirsin beni. Ailem uzakta esim gittigi zaman pek kalmaz kendisi bilir izzet ikrak yaramiyo bazilarina bende onun ailesine sik gitmem oda israr etmez hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…