- 26 Mart 2009
- 1.721
- 572
- 363
- Konu Sahibi ayseayseli
-
ailem üzülüyor biz ne yaptık da gelmiyor diye bu sefer de ben üzülüyoeum arada kalıyorum. ilk başlarda çaktırmıyodum başka bahaneler sunuyodum ama anladılar sonradansende tek git illa eşinle gitmek zorunda değilsin ki.
onun ailesi burda olsa eminim haftada kaç kere gidilirdi bencillik yapıyor tamamenEşin hakli işten gelince uzanıp kendi evinin konforunda dinlenmek eşiyle başbaşa yemek yemek isteyebilir.Haftada 1 bile bence fazla
bir gün de olsa sorunsuz gelse öpüp başıma koycam üç hafta hiç çağırmasam o zaman der gidelim diye
ben oraya gitmek zorunda kalsam yardım etmek zorunda olduğum için yorulacağım için derdim. ama eşimin önüne gelcek yemeği çayı. bahanesi yok ki. sıkıcı bi ortam desen değil ailem genç yaştalar
arkadaşlar çalışan bir insanım anneme arabayla 10-15 dk mesafede oturuyorum. çoğu arkadaşım haftada bi kaç akşam annesine gidiyor yemeğe. annemler de çok çağırıyor ama artık arada kalmaktan yoruldum.
akşamları evinde yatıp dinlenmek istiyormuş her hafta anneye gidilir miymiş. sen istiyorsan git ben gelmem diyor çok üzülüyor ailem de. kv ler şehir dışında.
o kadar da seviyorlar ki eşimi hep sevdiği yemekler yapılıyor ama bi kere de çağırdığımda itirazsız tamam demedi. çok sinirim bozuluyor sanki orda yorulacak mı oturup yemek yiyip gelcez. yok maç var mesela babamlar da izliyor ama rahat olamıyormuş onların yanında. gittiğimizde de soğukluk falan olmuyor sanki o kadar mücadeleyi yapan biz değiliz. haklı mı eşim sizin eşiniz gelir mi sık sık ne yapmalıyım
ailem üzülüyor biz ne yaptık da gelmiyor diye bu sefer de ben üzülüyoeum arada kalıyorum. ilk başlarda çaktırmıyodum başka bahaneler sunuyodum ama anladılar sonradan
arkadaşlar çalışan bir insanım anneme arabayla 10-15 dk mesafede oturuyorum. çoğu arkadaşım haftada bi kaç akşam annesine gidiyor yemeğe. annemler de çok çağırıyor ama artık arada kalmaktan yoruldum.
akşamları evinde yatıp dinlenmek istiyormuş her hafta anneye gidilir miymiş. sen istiyorsan git ben gelmem diyor çok üzülüyor ailem de. kv ler şehir dışında.
o kadar da seviyorlar ki eşimi hep sevdiği yemekler yapılıyor ama bi kere de çağırdığımda itirazsız tamam demedi. çok sinirim bozuluyor sanki orda yorulacak mı oturup yemek yiyip gelcez. yok maç var mesela babamlar da izliyor ama rahat olamıyormuş onların yanında. gittiğimizde de soğukluk falan olmuyor sanki o kadar mücadeleyi yapan biz değiliz. haklı mı eşim sizin eşiniz gelir mi sık sık ne yapmalıyım
giderim de dönerken de kardeşim bırakmak istiycek falan boşuna yormak istemiyoum insanları araba kullanmayı da bilmiyorum
Cevrenle kiyaslamana gerek yok bence.Burda tam tersi konularda söylediğim şeyi söyleyeceğim iki yuzluluge gerek yok:) Mecbur degil ki sonuçta hakli evinde oturup yemek istiyordur soyunup dökülüp yatmak uzanmak istiyordur haftada gitsem sukret bence bu yüzden de tartışma çıkmasına müsaade etme onlar isteyince bizde nasıl gitmek istemiyorsak o da hakli evinizde yiyinuzak mı oturuyorsunuz peki bi arkadaşım var haftda iki gün annesinde iki gün kvde de. eşi de isteye isteye geliyormuş
o kadar da seviyorlar ki eşimi hep sevdiği yemekler yapılıyor ama bi kere de çağırdığımda itirazsız tamam demedi. çok sinirim bozuluyor sanki orda yorulacak mı oturup yemek yiyip gelcez. yok maç var mesela babamlar da izliyor ama rahat olamıyormuş onların yanında. gittiğimizde de soğukluk falan olmuyor sanki o kadar mücadeleyi yapan biz değiliz. haklı mı eşim sizin eşiniz gelir mi sık sık ne yapmalıyım[/QUOT
aynısını bende yaşıyorum ama taraflar farklı bizde de kayınvalidem beni çağırıyor ben gitmemek için birbir bahane uyduruyorum. gidince bir iş yaptığımdan değil kp beni metrobüsten inince alıyor akşam metrobüse kadar bırakıyor (onlar anadolu yakasında biz avrupa) sevdiğim yemekler yapılıyor vs ama olmuyor işte bende evimde oturmak istiyorum koltukta pineklemek istiyorum kocamla tv izlemek istiyorum evimde kös kös oturmak istiyorum eminim eşinde benim gibi düşünüyor sürekli gel git bıktım eşimde bana kzııyor neden istemiyorsun diye ama anlatamıyorum sıkılıyorum rahat edemiyorum adamın üstüne gitme çok iyi anlıyorum ama azaltın gidip gelmeleri adam evinde kalmak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?