eşim annemlere gelmek istemiyor

Benim eşim de pek gelmez benim akrabalar hep Kıbrıs'ta sene de 2-3 kere buraya gelirler eşim ona bile gelirken mizmizlanir
Gelmesin ya aman bırak sende dert etme ailen üzülecek falan diye inan kendini uzdugüne değmez

Eşin hakli işten gelince uzanıp kendi evinin konforunda dinlenmek eşiyle başbaşa yemek yemek isteyebilir.Haftada 1 bile bence fazla
onun ailesi burda olsa eminim haftada kaç kere gidilirdi bencillik yapıyor tamamen

bir gün de olsa sorunsuz gelse öpüp başıma koycam üç hafta hiç çağırmasam o zaman der gidelim diye

bence normal siz sürekli gidelim dediğiniz için sorun çıkartıyordur.. 15 de bir gidin gayet makul bir süre.. siz çok istiyorsanız tek gidin aralarda..
düşünüyorum eşim her hafta gidelim dese yok sıkıntı basar beni ..

ben oraya gitmek zorunda kalsam yardım etmek zorunda olduğum için yorulacağım için derdim. ama eşimin önüne gelcek yemeği çayı. bahanesi yok ki. sıkıcı bi ortam desen değil ailem genç yaştalar

İyi de annene gitsende yardim etmeyecekmisin ha annen ha kayinvaliden fark ne ki? Kayinvalideme yardim etmek zorunda kalacagin dedigin icin soyledim bunu..
Ayrica esin kendi evinde kalmak istiyodur ,ayagini uzatip dinlenmek istiyodur ne biliyim bunun gibi bir cok nedeni olabilir

Zaten ailen anladiysa madem gelmek istemediğini
Artık sana sormamali sen üzülme diye soruyorlarsa da seni dusunmuyorlar o an uzulecegini sende çok düşünme

Ben okadar sık gitmem
Yani eşimle demek istedim ben hergün de olsa iş çıkışı 5 dakika olsa ailemi görüyorum
Ama eşime bu yaptırımı uygulamam çünkü rahat olamadığını ifade ediyor
Aynı şekilde ailemde en güzel yemekleri yapar sohpeti eder ama istemiyorsa keyfi geldiği vakit
Ailemede dedim aşırı yorgun geliyor vucudu kaldırmıyor diye
Bu yüzden yemeğe çağırmayın baştan dedim ki alınacak bir durum olmasın yanlış anlamasınlar

Siz her hafta gidin, o iki haftada bir gelsin olmaz mı?

Bende aynı eşin gibiyim yemeğimi kv yapıyo çalışıyorum diye bizde yakınız 10 dk ama ona gitmek zor geliyo eşim yemekleri eve getiriyo ben hafta 1 falan çıkıyorm bazen daha sık oluyo ruh halime bağlı ama benim annem yakın olsa çağırsa eşim hergün ses etmeden giderdi heralde ben de az değilim galiba

Sanırım eşiniz evini seven biri. Benim eşimle de ilk başta bu sebeple problemlerimiz olmuştu. Ben onu anlayamamistim o da beni. Yalnız biz uzak diye kalmak durumunda kalıyorduk. Eşim ben annemlerdeyken bile annesine gitmez döner yine bizim evimizde kalır. Biraz mizaç biraz da esneklesiyolar zamanla. Bence çok üstüne gitmeyin. Şu an hamileyim diye annemlerdeyim. Fakat en son oturtugumuz düzen de ben 2 kere veya en fazla 3 kere yalnız gidiyorum. Sonra da onla. Ama zorlama yok. Onun ailesine de o şekilde gidiyoruz. Ilk zamanlar o gelmezse ayıp olurmuş gibi hissediyodum ama şimdi kuzenler vs geziyorum. Duruma göre bir veya iki akşam kalıp dönüyorum.

Bence eşini bu konuda zorlamamalısın ters tepip iyice uzaklaşabilir.
Mesela biz sadece pazar günleri kahvaltı, kahve veya akşam yemeğine gideriz, cumartesi günleri de ben tek başıma giderim hafta için zaten yorgun olduğu için hiç ısrar etmem.

haftada bir kere bence ideal bunun dışında zorlamayın derim.. ben olsam ben de haftada üç beş kere gitmek istemem ne kadar iyi olurlarsa olsunlar rahat edemem kasılırım.. kadınları da şu açıdan anlamıyorum evlenmeden önce koca evine gitmek için can atıyolar evlendikten sonra anne evinden çıkmak istemiyolar bence öyle olmayın ama yine de siz bilirsiniz

sizin gitmenize laf etmiyorsa
bence boşuna büyütüyorsunuz
yapışık ikiz gibi sürekli beraber gitmeniz gerekmiyor bence

uzak mı oturuyorsunuz peki bi arkadaşım var haftda iki gün annesinde iki gün kvde de. eşi de isteye isteye geliyormuş
Cevrenle kiyaslamana gerek yok bence.Burda tam tersi konularda söylediğim şeyi söyleyeceğim iki yuzluluge gerek yok:) Mecbur degil ki sonuçta hakli evinde oturup yemek istiyordur soyunup dökülüp yatmak uzanmak istiyordur haftada gitsem sukret bence bu yüzden de tartışma çıkmasına müsaade etme onlar isteyince bizde nasıl gitmek istemiyorsak o da hakli evinizde yiyin

aynısını bende yaşıyorum ama taraflar farklı bizde de kayınvalidem beni çağırıyor ben gitmemek için birbir bahane uyduruyorum. gidince bir iş yaptığımdan değil kp beni metrobüsten inince alıyor akşam metrobüse kadar bırakıyor (onlar anadolu yakasında biz avrupa) sevdiğim yemekler yapılıyor vs ama olmuyor işte bende evimde oturmak istiyorum koltukta pineklemek istiyorum kocamla tv izlemek istiyorum evimde kös kös oturmak istiyorum eminim eşinde benim gibi düşünüyor sürekli gel git bıktım eşimde bana kzııyor neden istemiyorsun diye ama anlatamıyorum sıkılıyorum rahat edemiyorum adamın üstüne gitme çok iyi anlıyorum ama azaltın gidip gelmeleri adam evinde kalmak istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…