- Konu Sahibi ayseayseli
-
ailem üzülüyor biz ne yaptık da gelmiyor diye bu sefer de ben üzülüyoeum arada kalıyorum. ilk başlarda çaktırmıyodum başka bahaneler sunuyodum ama anladılar sonradan
Eşin rahat edemiyordur hak veriyorum da bende kv ye eşim çok sık gitmek istiyordu ve ben çok sıkılıyordum rahatça uzanipta dinlenemiyordum. o yüzden gitmek istemiyordum. Su an çok şükür ki gitmiyoruz. Bende esime hic bir zaman annemlere gidelim.diye ısrar etmedim. Ben gitcem sende gelirsen gidelim yoksa ben tek giderim diyorum oda kendi keyfine göre ister geliyor ister beni gönderiyor sende ısrar etme ya hafta da 1günle sınırla ya da tek başına git.arkadaşlar çalışan bir insanım anneme arabayla 10-15 dk mesafede oturuyorum. çoğu arkadaşım haftada bi kaç akşam annesine gidiyor yemeğe. annemler de çok çağırıyor ama artık arada kalmaktan yoruldum.
akşamları evinde yatıp dinlenmek istiyormuş her hafta anneye gidilir miymiş. sen istiyorsan git ben gelmem diyor çok üzülüyor ailem de. kv ler şehir dışında.
o kadar da seviyorlar ki eşimi hep sevdiği yemekler yapılıyor ama bi kere de çağırdığımda itirazsız tamam demedi. çok sinirim bozuluyor sanki orda yorulacak mı oturup yemek yiyip gelcez. yok maç var mesela babamlar da izliyor ama rahat olamıyormuş onların yanında. gittiğimizde de soğukluk falan olmuyor sanki o kadar mücadeleyi yapan biz değiliz. haklı mı eşim sizin eşiniz gelir mi sık sık ne yapmalıyım
evet sırf rahat oturamıyormuş diye ama evlilik fedakarlık değil mi ben de onun ailesiyle bi problemim yok ama görüşemeye meraklı değilim sırf o mutlu olsun diye gidiyorum çoğu zaman
Ayol arkadaşın amma çok üzerine gelmişsiniz.
Haftada bir ailenize ya da kayınvalidenize yemeğe gitmez misiniz cidden hiç biriniz?
Vallahi bizde bazen haftada 3 bile olur kaldı ki biz de evimize çok düşkünüz ama ailelerimizi kıramayız.
Arkadaşım sen de ailenin çok üzüldüğünü ve kırıldığını söyle ve yarım saatliğine de olsa kendin git,görün ve gel.
Sorarlarsa da geçiştir...
Gercekten uzuldum sizin adiniza siz ayda yazacaktinizda yanlislikla yilmi yazdiniz bes dakikalik mesafeye oda bayramlardir artikherkes bir olmaz canım.benim eşim de istemeyerek giderdi gitsek de döndükten sonra acısını çıkarırdı.rahat edemiyor olabilir zorlama ailene de güzellikle anlat.yoksa sonunda üzülen taraf olursun.ben kendim gidiyorum artık yılda bir ya gider ya gitmez mesafe 5 dk
Bizimler gelip gitmek gibi bir istekleri yok. Özelliklede gelelim,kalalım,yıyıp,içelim gibi düşüceleri yok. Aksine bizim gitmemizi,onları zıyaret etmemizi istiyorlar içten içe. Dediğim gibi ilk zamanlar her hafta giderdik,sonra sonra 1 hafta arayla gitmeye başladık. o aradı 1 haftada kpederim arardı bu hafta gelmiyormusunuz diye mesela. ama artık düzene soktuk 3-4 haftada bir gidiyoruz,onlarda aramamaya başladılar. Yani iş ERKEKte bitiyor ! sizin yapacğaınz pek bir şey yok. Ben güzellikle konuştum,çirkinlikle konuştum,çok ağladım vs.. böyle böyle düzeldi işte. Sizin durumunuz ve sorununuz ne tam olarak?aradığım kişi sensin ben de aşarmıyım bu günlerikonu bile açmıştım bunla ilgili. ben zaten eşimin ailesine mesafeli davranıyorum ama onlar sürekli gelip gitmek istiyor nasıl aştın bu meseleyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?