Vajinusmusu aşıp çocuk doğurdugunda mı cesaretin gelcek. Zor günlerinde nede güzel yanında duruyormuş. İnşallah bunlar sana bi örnek olurMerhabalar. Nerden başlasam bilmiyorum ama burada sizinle paylaşarak içimi dökmek istedim. Eşimle 5 senelik flört ardından 1 buçuk sene önce severek evlendik.28 yaşındayım eşimde aynı yaşta.Baska şehire gelin geldim. Bu kadar zorlanacağimi tahmin edemedim. Babam 4 sene önce vefat etti annem kardeşimle yaşıyor. Eşimin ailesiyle aynı sehirdeyiz her hafta bizi bekliyorlar ben bu durumdan çok sıkıldım gitmediğim zamanlarda her defasında tartışma çıkıyor. Eşim her haftasonu annesiyle beraber o semtteki pazara gidiyor. Pazar arabası alalım ben burdaki pazara gidicem dedim yine havada kaldı. Neyse geçen yine bu konulardan dolayı tartıştık. Eşim annesinde yemek yiyip gelmiş bende madem ben yalnız yemek yiyecektim neden evlendik ki dedim. Orda başladı tartışmamız topla madem eşyalarını git annene dedi. Neyse tam valizi aldim elime ben verdim parasını alamazsin dedi poşete koy eşyalarını vs dedi. Biraz öfke problemim var eşyalarmi toplarken gardrop a zarar vermisim. Hadi topla eşyalarını bırakalım abimle terminale seni dedi yada annen gelsin alsın dedi.Çok kırıldım orda. Neyse biz tartışırken annemi aradi kapattirdim. Üstelik vajinismus sorunum vardı daha yeni yendim kendimi zorlaya zorlaya.ailelerle Burda toplanıp herşeyi konuscaz sen benim 1 buçuk sene karım olmadın dedi. Bende benim elimde miydi dedim evet senin elindeydi dedi.Neyse ben sinir krizi geçirirken sarıldı falan konu rafa kalktı şimdilik. Evliliklerde illaki tartışma oluyor tabi ama bu sefer sözleri o kadar ağırdı ki ne yapacağımı bilmiyorum unutamıyorum da o sözleri. Bırakıp gitmeye cesarette edemiyorum
Neyse tam valizi aldim elime ben verdim parasını alamazsin dedi poşete koy eşyalarını vs dedi. Biraz öfke problemim var eşyalarmi toplarken gardrop a zarar vermisim. Hadi topla eşyalarını bırakalım abimle terminale seni dedi yada annen gelsin alsın dedi.
Evliliklerde tartışma olur. Amaaaaa bu rencide edici, agır laflar olmaz. İnsan bu sözleri kendine nasıl yedirirde konuyu rafa kaldırır aklım almıyor. Neden cesaret edemiyorsunuz? Bunun devam gelecek biliyor musunuz?1 buçuk sene karım olmadın dedi. Bende benim elimde miydi dedim evet senin elindeydi dedi.
Valizin parasini da mi konu yapti? Ben de aynisini diyom bacim annene gitMerhabalar. Nerden başlasam bilmiyorum ama burada sizinle paylaşarak içimi dökmek istedim. Eşimle 5 senelik flört ardından 1 buçuk sene önce severek evlendik.28 yaşındayım eşimde aynı yaşta.Baska şehire gelin geldim. Bu kadar zorlanacağimi tahmin edemedim. Babam 4 sene önce vefat etti annem kardeşimle yaşıyor. Eşimin ailesiyle aynı sehirdeyiz her hafta bizi bekliyorlar ben bu durumdan çok sıkıldım gitmediğim zamanlarda her defasında tartışma çıkıyor. Eşim her haftasonu annesiyle beraber o semtteki pazara gidiyor. Pazar arabası alalım ben burdaki pazara gidicem dedim yine havada kaldı. Neyse geçen yine bu konulardan dolayı tartıştık. Eşim annesinde yemek yiyip gelmiş bende madem ben yalnız yemek yiyecektim neden evlendik ki dedim. Orda başladı tartışmamız topla madem eşyalarını git annene dedi. Neyse tam valizi aldim elime ben verdim parasını alamazsin dedi poşete koy eşyalarını vs dedi. Biraz öfke problemim var eşyalarmi toplarken gardrop a zarar vermisim. Hadi topla eşyalarını bırakalım abimle terminale seni dedi yada annen gelsin alsın dedi.Çok kırıldım orda. Neyse biz tartışırken annemi aradi kapattirdim. Üstelik vajinismus sorunum vardı daha yeni yendim kendimi zorlaya zorlaya.ailelerle Burda toplanıp herşeyi konuscaz sen benim 1 buçuk sene karım olmadın dedi. Bende benim elimde miydi dedim evet senin elindeydi dedi.Neyse ben sinir krizi geçirirken sarıldı falan konu rafa kalktı şimdilik. Evliliklerde illaki tartışma oluyor tabi ama bu sefer sözleri o kadar ağırdı ki ne yapacağımı bilmiyorum unutamıyorum da o sözleri. Bırakıp gitmeye cesarette edemiyorum
Allah'ın hödüğu adam erkek olamadık deliriyorum şöyle adamlar duydukça gördükçe memeyi birakamamis ana kuzusu bir kizin hayatıyla neden oynarlar anlamıyorum. Sen bu adamla durdukça daha çok sinir krizi geçirirsinMerhabalar. Nerden başlasam bilmiyorum ama burada sizinle paylaşarak içimi dökmek istedim. Eşimle 5 senelik flört ardından 1 buçuk sene önce severek evlendik.28 yaşındayım eşimde aynı yaşta.Baska şehire gelin geldim. Bu kadar zorlanacağimi tahmin edemedim. Babam 4 sene önce vefat etti annem kardeşimle yaşıyor. Eşimin ailesiyle aynı sehirdeyiz her hafta bizi bekliyorlar ben bu durumdan çok sıkıldım gitmediğim zamanlarda her defasında tartışma çıkıyor. Eşim her haftasonu annesiyle beraber o semtteki pazara gidiyor. Pazar arabası alalım ben burdaki pazara gidicem dedim yine havada kaldı. Neyse geçen yine bu konulardan dolayı tartıştık. Eşim annesinde yemek yiyip gelmiş bende madem ben yalnız yemek yiyecektim neden evlendik ki dedim. Orda başladı tartışmamız topla madem eşyalarını git annene dedi. Neyse tam valizi aldim elime ben verdim parasını alamazsin dedi poşete koy eşyalarını vs dedi. Biraz öfke problemim var eşyalarmi toplarken gardrop a zarar vermisim. Hadi topla eşyalarını bırakalım abimle terminale seni dedi yada annen gelsin alsın dedi.Çok kırıldım orda. Neyse biz tartışırken annemi aradi kapattirdim. Üstelik vajinismus sorunum vardı daha yeni yendim kendimi zorlaya zorlaya.ailelerle Burda toplanıp herşeyi konuscaz sen benim 1 buçuk sene karım olmadın dedi. Bende benim elimde miydi dedim evet senin elindeydi dedi.Neyse ben sinir krizi geçirirken sarıldı falan konu rafa kalktı şimdilik. Evliliklerde illaki tartışma oluyor tabi ama bu sefer sözleri o kadar ağırdı ki ne yapacağımı bilmiyorum unutamıyorum da o sözleri. Bırakıp gitmeye cesarette edemiyorum
Anlayışsız size değer vermeyen evliliğine de saygı göstermeyen bir adam. ayrıca şu adamlara artık haklariniz olduğunu gösterin ne demek ben aldım siz boşanma davası açsanız bu aileye düşkünlük konusunu sunsaniz tazminat alır nafaka da baglatirsiniz. Böyle adamları böyle dize getirmeli bence evden de gitmek zorunda değilsiniz çok annesini istiyorsa gitsin annesiyle kalsın.Merhabalar. Nerden başlasam bilmiyorum ama burada sizinle paylaşarak içimi dökmek istedim. Eşimle 5 senelik flört ardından 1 buçuk sene önce severek evlendik.28 yaşındayım eşimde aynı yaşta.Baska şehire gelin geldim. Bu kadar zorlanacağimi tahmin edemedim. Babam 4 sene önce vefat etti annem kardeşimle yaşıyor. Eşimin ailesiyle aynı sehirdeyiz her hafta bizi bekliyorlar ben bu durumdan çok sıkıldım gitmediğim zamanlarda her defasında tartışma çıkıyor. Eşim her haftasonu annesiyle beraber o semtteki pazara gidiyor. Pazar arabası alalım ben burdaki pazara gidicem dedim yine havada kaldı. Neyse geçen yine bu konulardan dolayı tartıştık. Eşim annesinde yemek yiyip gelmiş bende madem ben yalnız yemek yiyecektim neden evlendik ki dedim. Orda başladı tartışmamız topla madem eşyalarını git annene dedi. Neyse tam valizi aldim elime ben verdim parasını alamazsin dedi poşete koy eşyalarını vs dedi. Biraz öfke problemim var eşyalarmi toplarken gardrop a zarar vermisim. Hadi topla eşyalarını bırakalım abimle terminale seni dedi yada annen gelsin alsın dedi.Çok kırıldım orda. Neyse biz tartışırken annemi aradi kapattirdim. Üstelik vajinismus sorunum vardı daha yeni yendim kendimi zorlaya zorlaya.ailelerle Burda toplanıp herşeyi konuscaz sen benim 1 buçuk sene karım olmadın dedi. Bende benim elimde miydi dedim evet senin elindeydi dedi.Neyse ben sinir krizi geçirirken sarıldı falan konu rafa kalktı şimdilik. Evliliklerde illaki tartışma oluyor tabi ama bu sefer sözleri o kadar ağırdı ki ne yapacağımı bilmiyorum unutamıyorum da o sözleri. Bırakıp gitmeye cesarette edemiyorum
Çünkü sizi sevmiyor ve sizinle mutlu değil. Oraya gidip huzur (!) bulacağını düşünüyor malesef. Sanıyor ki mutsuz olma nedeni evli olması. Aslında Kendi karakterini görse sorunu çözecek.Bu erkekler niye evlenince annelerine daha bı düşkün oluyorlar
Adam esyalarini posete koy derken konu nasil rafa kalkabiliyor ya?Merhabalar. Nerden başlasam bilmiyorum ama burada sizinle paylaşarak içimi dökmek istedim. Eşimle 5 senelik flört ardından 1 buçuk sene önce severek evlendik.28 yaşındayım eşimde aynı yaşta.Baska şehire gelin geldim. Bu kadar zorlanacağimi tahmin edemedim. Babam 4 sene önce vefat etti annem kardeşimle yaşıyor. Eşimin ailesiyle aynı sehirdeyiz her hafta bizi bekliyorlar ben bu durumdan çok sıkıldım gitmediğim zamanlarda her defasında tartışma çıkıyor. Eşim her haftasonu annesiyle beraber o semtteki pazara gidiyor. Pazar arabası alalım ben burdaki pazara gidicem dedim yine havada kaldı. Neyse geçen yine bu konulardan dolayı tartıştık. Eşim annesinde yemek yiyip gelmiş bende madem ben yalnız yemek yiyecektim neden evlendik ki dedim. Orda başladı tartışmamız topla madem eşyalarını git annene dedi. Neyse tam valizi aldim elime ben verdim parasını alamazsin dedi poşete koy eşyalarını vs dedi. Biraz öfke problemim var eşyalarmi toplarken gardrop a zarar vermisim. Hadi topla eşyalarını bırakalım abimle terminale seni dedi yada annen gelsin alsın dedi.Çok kırıldım orda. Neyse biz tartışırken annemi aradi kapattirdim. Üstelik vajinismus sorunum vardı daha yeni yendim kendimi zorlaya zorlaya.ailelerle Burda toplanıp herşeyi konuscaz sen benim 1 buçuk sene karım olmadın dedi. Bende benim elimde miydi dedim evet senin elindeydi dedi.Neyse ben sinir krizi geçirirken sarıldı falan konu rafa kalktı şimdilik. Evliliklerde illaki tartışma oluyor tabi ama bu sefer sözleri o kadar ağırdı ki ne yapacağımı bilmiyorum unutamıyorum da o sözleri. Bırakıp gitmeye cesarette edemiyorum
Hayır evliliklerde böyle tartışmalar olmuyor önce bi bunda anlaşalım. Bu da kadınların kendini kandırma yöntemi. Adam seni kolayca gözden çıkarıp git demiş bir valizi bile çok görüyor üstelik. Böyle aşağılandığınız ilişkilerde neden duruyorsunuz anlamıyorum. Sen sana böyle hakaret edilmesine izin verdiğin sürece dozu artarak devam edecekMerhabalar. Nerden başlasam bilmiyorum ama burada sizinle paylaşarak içimi dökmek istedim. Eşimle 5 senelik flört ardından 1 buçuk sene önce severek evlendik.28 yaşındayım eşimde aynı yaşta.Baska şehire gelin geldim. Bu kadar zorlanacağimi tahmin edemedim. Babam 4 sene önce vefat etti annem kardeşimle yaşıyor. Eşimin ailesiyle aynı sehirdeyiz her hafta bizi bekliyorlar ben bu durumdan çok sıkıldım gitmediğim zamanlarda her defasında tartışma çıkıyor. Eşim her haftasonu annesiyle beraber o semtteki pazara gidiyor. Pazar arabası alalım ben burdaki pazara gidicem dedim yine havada kaldı. Neyse geçen yine bu konulardan dolayı tartıştık. Eşim annesinde yemek yiyip gelmiş bende madem ben yalnız yemek yiyecektim neden evlendik ki dedim. Orda başladı tartışmamız topla madem eşyalarını git annene dedi. Neyse tam valizi aldim elime ben verdim parasını alamazsin dedi poşete koy eşyalarını vs dedi. Biraz öfke problemim var eşyalarmi toplarken gardrop a zarar vermisim. Hadi topla eşyalarını bırakalım abimle terminale seni dedi yada annen gelsin alsın dedi.Çok kırıldım orda. Neyse biz tartışırken annemi aradi kapattirdim. Üstelik vajinismus sorunum vardı daha yeni yendim kendimi zorlaya zorlaya.ailelerle Burda toplanıp herşeyi konuscaz sen benim 1 buçuk sene karım olmadın dedi. Bende benim elimde miydi dedim evet senin elindeydi dedi.Neyse ben sinir krizi geçirirken sarıldı falan konu rafa kalktı şimdilik. Evliliklerde illaki tartışma oluyor tabi ama bu sefer sözleri o kadar ağırdı ki ne yapacağımı bilmiyorum unutamıyorum da o sözleri. Bırakıp gitmeye cesarette edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?