Merhabalar. Nerden başlasam bilmiyorum ama burada sizinle paylaşarak içimi dökmek istedim. Eşimle 5 senelik flört ardından 1 buçuk sene önce severek evlendik.28 yaşındayım eşimde aynı yaşta.Baska şehire gelin geldim. Bu kadar zorlanacağimi tahmin edemedim. Babam 4 sene önce vefat etti annem kardeşimle yaşıyor. Eşimin ailesiyle aynı sehirdeyiz her hafta bizi bekliyorlar ben bu durumdan çok sıkıldım gitmediğim zamanlarda her defasında tartışma çıkıyor. Eşim her haftasonu annesiyle beraber o semtteki pazara gidiyor. Pazar arabası alalım ben burdaki pazara gidicem dedim yine havada kaldı. Neyse geçen yine bu konulardan dolayı tartıştık. Eşim annesinde yemek yiyip gelmiş bende madem ben yalnız yemek yiyecektim neden evlendik ki dedim. Orda başladı tartışmamız topla madem eşyalarını git annene dedi. Neyse tam valizi aldim elime ben verdim parasını alamazsin dedi poşete koy eşyalarını vs dedi. Biraz öfke problemim var eşyalarmi toplarken gardrop a zarar vermisim. Hadi topla eşyalarını bırakalım abimle terminale seni dedi yada annen gelsin alsın dedi.Çok kırıldım orda. Neyse biz tartışırken annemi aradi kapattirdim. Üstelik vajinismus sorunum vardı daha yeni yendim kendimi zorlaya zorlaya.ailelerle Burda toplanıp herşeyi konuscaz sen benim 1 buçuk sene karım olmadın dedi. Bende benim elimde miydi dedim evet senin elindeydi dedi.Neyse ben sinir krizi geçirirken sarıldı falan konu rafa kalktı şimdilik. Evliliklerde illaki tartışma oluyor tabi ama bu sefer sözleri o kadar ağırdı ki ne yapacağımı bilmiyorum unutamıyorum da o sözleri. Bırakıp gitmeye cesarette edemiyorum