Allah vicdan merhamet versin, sana ve bebeğine kötülük yapmalarına fırsat vermesin. Elin kaç yaşında ki bu kadar fevri hareketlerde bulunuyor, baba olduğunun farkında değil maalesef.
İnsan müsveddeleri...
Eşinin ne kendisinde,ne anasında,ne de abisinde iş var.
Kimse çocuğunu senden alamaz,ailen arkanda olsun sen de güçlü dur.
Bunca olandan sonra eşinden şikayetçi olmadın mı?
21 yaşında evlilik ve baba olma sorumluluğunu üstüne almış bir erkeğin işi oldukça zor...bunun 1,5 yıl da öncesi var, daha çocuk yaşta evlenmişsiniz sizin büyüklerinizin çok yapıcı ve yol gösterici olmaları gerekir. Askerlik zor bir süreç zaten birde geride eş ve bebek olunca iki kat zor o nedenle bu süreçte eşinize her sıkıntınızı aksettirmeyip onu da anlamaya yardımcı olmaya çalışın. Allah evladınızın yüzüne baksın da o aile büyüklerine merhamet vicdan versin. Sıkıntılardan selametle kurtulun...
davayı açtın mı peki boşandınız mı
Yazdıklarınıza inanamadım.
Severek evlendiniz madem nasıl oluyor da annesinin lafıyla size etmediğini bırakmıyor. Sizi hiç mi tanımamış söylenenlerin ne derece doğru olduğunu tartamıyor.
Allah sizi ve minik yavrunuzu korusun. Sakın çocuğunu vermeyin.
Kaynanam öyle bi insan ki ben hastanede yatarken ölen annesini benim öldürdüğümü seneyede kendini gömeceğimi söyledi bana aileme olmadık şeyler söyledi şimdi kendi yapayalnız Allah'ım yanlarına bırakmayacak elbetallah yardımcın olsun canım çok üzüldüm.
rabbim böyle insanları ıslah eylesin
aklım almıyo bi insan nasıl yavrusunun yuvasını yıkar yaa
ufacık bebeğinle bi de
sabah sabah kanım dondu okuduklarımdan bu ne böyle yaaa.. madem oğlunu kıskanacaksın be kadın neden evlendirirsin neden elin kızının hayatıyla oynarsın..
çok çok geçmiş olsun...
ne kadar tehdit ederse etsin senin yavrunu hiç kimse senden koparıp alamaz bunun için korkma sakın..
sen onca eziyet et kadına, oğluna sonrada oğlumu alacağım de oldu canım..
Allahım en kısa zamanda aydınlığa çıkarsın...
yani kusura bakma da kocan seni hamileyken bile dövmüş hala eşim beni annesinin yanına bıraktı bilmem ne diyorsun ya. Tek derdin o sanki,şikayetçi oldun mu kocandan peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?