Eşim annesi yüzünden bana eziyet ediyor :((

nasil yani sana ve bebegine silah dayadi? Allahim yanlismi okudum diye defalarca gözden gecirdim. bu nasil insan ya. senin en büyük problemin kaynanan degil kocan olucak insan müsveddedi. resmen bi magandayla yasiyormussun. Allah sana ve bebegine mutlu bi hayat versin.resmen can güvenligin tehlikedeymis. Allah bildigi gibi yapsin bunlari

Öyle bir kadının yetiştirdiği adam da ancak bu kadar olur zaten.
İnsan eşine kızar da yeri gelir tarışırda
Ama işi kafana silah çekecek kadar psikopatlığa getiriyorsa bu normal değil.
Bence şikayetten sonra boşanma davası da açmalısınız.
Normalde bile silah çekmesi normal değilken
Anasının sözüyle dolduruşuyla size silah çeken adamdan koca olmaz canım.

Doğrusu ne yorum yapsam bilemedim..
Umarım eşinden ve ailesinden şikayetçi olmuşsundur. Bunlar cezasız kalmamalı.!! Ve kesinlikle koruma talep etmelisin.!!
Bebeğini de senden alamaz merak etme..!! Hiçbir hakim minik bir bebeği annesinden alıp, psikopat bir babaya vermez.!!

Son düzenleme:
Bu ne ya şaka falan mı
Nasıl olaylar dönüyor zavallı ülkemde

Gözükaralığına şaşırdım kaldım
21 yaşında bi insan kendi evlilik kurarken bile korkması gerekirken
Nasıl onun ailesiyle yaşamayı kabul ettin bu ne cesaret
Üstüne bi de anneanneye bakıcılık yapmışsın

Hamile kalmışsın bu yaşta
Üstüne bi de dayak yemişsin
İlk dayaktan sonra çekip gitmemiş devamını da yemişsin
İnsan çekeceği varsa ağzı dili gözü kapanıyormuş ya bu da öyle bişey sanırım

Kaçabildiğin kadar kaç canım benim Allah korumuş da ölmeden çıkmışsın o evden :18:
Nereye gidebiliyosan oraya git en uzak yer olsun hiç düşünme...
Allah korusun bebişini seni aileni...
Hemen boşan bu gençlikle düzelir belki falan deme sakın

Son düzenleme:
peki sen bu derece psikopat bir adama nasıl aşık oldun? nasıl evlendin? aşkın gözü kördür derler ama bu körlükten öte resmen intihar etmek kendini uçurumdan atmakla eşdeğer.
bir insan( lafın gelişi insan diyorum) bir bebeğin başına silah dayayacak kadar ileriye gitmişse onun eline silah vermek, askere almak bile hata. atsınlar hapse çürüsün gitsin
çok sinirlendim yaaa

şoke oldum okurken, kurtulduğuna şükret ve sakın ama sakın, dünyada gidecek başka kapı kalmasa bile o eve geri dönme.
canını bu sefer kurtarmışsın, bir daha kurtaracağının garantisi yok kendine acımıyosan oğluna acı.
senle beraber o da dayak yiye yiye ruh hastası olur çıkar o ailenin elinde. sakın geri dönmeyi düşünme.

21 yaşında eşim biz severek evlenmiştik ama mutlu olamadık hiç annesi buna izin vermedi eşimde annesi ne derse orda ..

7-8 sene sonra,aklı kemale erdiğinde sizin kıymetinizi anlayacaktır.
Malesef 21 yaşında,daha askerliğini bile yapmamış bir erkek 'çocuğunu' kendinize eş seçtiğiniz için,hatanın en büyük payı 'sizde'
Bu devirde 21 yaşındaki bir çocuktan çocuk yapılır mı?
Karar sizin,yapmışsınız..ve yaşadıklarınız çok acı olmasına rağmen,ben size 'kendi düşen ağlamaz' diyorum.

Aslında sizden çok daha suçlu insanlar var,sizin kendi aileniz..
21 yaşındaki bi çocuğa nasıl kızlarını gelin edecek kadar cahil olabilirler?

Eşiniz bunalımda gibi görünüyor..Hepiniz el birliği ile güzelim dünyanızı kabuse çevirmişsiniz..

Son düzenleme:
:26::26::26::26::26:

inşallah fake bir konudur bu.

nasıl bir şey bu yani, hamile kadını eve alma, hamile kadını döv, kadının ve bebeğin başına silah daya.
hadi gözü döndü diyeceğim annesi çok doldurdu stresli anına falan denk geldi çıldırdı ve haksız bir kadını sucladı tamam en azından kışkırtıldığı için yerine oturuyor da bebek? insan kendi bebeğine nasıl bunu yapar? off allahım daha neler. nolur fake olsun bu konu yani yaşanmış olmasını düşünmek bile çok acı veriyor

allah adaleti büyüktür
seni ve sabicik yavrunla bu hale getirenler
elbet cezasını çekecek
canım allah kurtarmış seni.

Herkes bu gençlik hâli askerden gelsin düzelir falan diyor ama yaşadıklarımı bir ben bilirm o eve asla dönmem

İnsan sevince karşısındaki insanın yanlışlarını doğru olarak görüyor birde düzelir diye ama her geçen gün değişiyordu kurtuldum sonunda ama bebeğimin bile psikolojisi bozuldu sesimi azıcık yükseltsem acayip ağlıyor küçücük yavrumun yanında o kadar çok bağırdılar ki artık bebeğimde benimde psikolojisi bozuk resmn

Son düzenleme:
Haklısın çok pişmanım ama elden ne gelir kaderimde bunları yaşamak varmış yaşadım :'(

Malesef fake değil ben bunların hepsini ve dahada fazlasını yaşadım

kusura bakmayın ama ben bu evlilik, koca merakını anlamıyorum.

ergenlikten çıkar çıkmaz evleniyorsunuz, eşinizin de sizin de ekonomik özgürlüğü yok, karakteri oturmamış, aile yanında kalıyosunuz, ailenin (kayınvaliden kastediyorum) ruh ve sinir sağlığı ne kadar yerinde belli değil. severek evlendim diyosun da 18 yaşındaki sevme ne olacak allahaşkına.

insanın kendine yaptığını bir ordu gelse yapamazmış.

allah yardımcın olsun, eşine ve aiesine inasf sana da sabır versin.

insanın kendine yaptığını bir ordu gelse yapamazmış. Bu sözünde çok haklısın kendi kendimin başını yaktım şimdide çekiyorum işte böyle ..
Sağol canım

Son düzenleme:
Canım bu adamdan ne köy olur ne kasaba..benim eşimde ailesinden etkilenir ama bir sınırı vardır bunun yani ne demek eline silah almak .kesinlikle ayrıl..can güvenliğin yok resmen.. psikopat bunlar ya ..

canım büyük geçmiş olsun. inşallah bebişinizle birlikte daha aydınlık günleriniz olur. Bundan sonra kendini ve bebişini büyütüp eğitmek temel amacın olmalı. inşallah senin kendi ailen de sana destek çıkıyorlardır. ve lütfen çevreni dinleme o yuvana, kocana dön diyen teyzelerden uzak dur. kocan olacak o şey (adam demek istemiyorum) hiçbir şey alamaz senden. bebişin biraz büyüsün işin de olur.

ama neden boşanma davasını henüz açmadığını anlayamadım?? Evli kalman mantıklı değil bu insanla.​

Son düzenleme:
Haklısın çok pişmanım ama elden ne gelir kaderimde bunları yaşamak varmış yaşadım :'(

insanın kendine yaptığını bir ordu gelse yapamazmış. Bu sözünde çok haklısın kendi kendimin başını yaktım şimdide çekiyorum işte böyle ..
Sağol canım

Hakikaten aklım almadı yazdıklarınızı.
Yaşadıklarınıza bakılırsa bir dahaki sefere bu adam o silahı sizin kafanıza ateşliyecek ve sizin konu başlığınız 'EŞİM ANNESİ YÜZÜNDEN BANA EZİYET EDİYOR':26:
Bumudur yani,sizin evliliğinizdeki tek problem kayınvalidemi?
Ailenizin evindesiniz ama anladığım kadarıyla boşanmak niyetindede değilsiniz.
Çünkü hala bu psikopatı eşiniz olarak görüyorsunuz.
Neden boşanma davası açadığınızı gerçekten çok merak ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…