21 yaşında eşim biz severek evlenmiştik ama mutlu olamadık hiç annesi buna izin vermedi eşimde annesi ne derse orda ..
Herkes bu gençlik hâli askerden gelsin düzelir falan diyor ama yaşadıklarımı bir ben bilirm o eve asla dönmemBu ne ya şaka falan mı
Nasıl olaylar dönüyor zavallı ülkemde
Gözükaralığına şaşırdım kaldım
21 yaşında bi insan kendi evlilik kurarken bile korkması gerekirken
Nasıl onun ailesiyle yaşamayı kabul ettin bu ne cesaret
Üstüne bi de anneanneye bakıcılık yapmışsın
Hamile kalmışsın bu yaşta
Üstüne bi de dayak yemişsin
İlk dayaktan sonra çekip gitmemiş devamını da yemişsin
İnsan çekeceği varsa ağzı dili gözü kapanıyormuş ya bu da öyle bişey sanırım
Kaçabildiğin kadar kaç canım benim Allah korumuş da ölmeden çıkmışsın o evden :18:
Nereye gidebiliyosan oraya git en uzak yer olsun hiç düşünme...
Allah korusun bebişini seni aileni...
Hemen boşan bu gençlikle düzelir belki falan deme sakın
peki sen bu derece psikopat bir adama nasıl aşık oldun? nasıl evlendin? aşkın gözü kördür derler ama bu körlükten öte resmen intihar etmek kendini uçurumdan atmakla eşdeğer.
bir insan( lafın gelişi insan diyorum) bir bebeğin başına silah dayayacak kadar ileriye gitmişse onun eline silah vermek, askere almak bile hata. atsınlar hapse çürüsün gitsin
çok sinirlendim yaaa
Haklısın çok pişmanım ama elden ne gelir kaderimde bunları yaşamak varmış yaşadım :'(7-8 sene sonra,aklı kemale erdiğinde sizin kıymetinizi anlayacaktır.
Malesef 21 yaşında,daha askerliğini bile yapmamış bir erkek 'çocuğunu' kendinize eş seçtiğiniz için,hatanın en büyük payı 'sizde'
Bu devirde 21 yaşındaki bir çocuktan çocuk yapılır mı?
Karar sizin,yapmışsınız..ve yaşadıklarınız çok acı olmasına rağmen,ben size 'kendi düşen ağlamaz' diyorum.
Aslında sizden çok daha suçlu insanlar var,sizin kendi aileniz..
21 yaşındaki bi çocuğa nasıl kızlarını gelin edecek kadar cahil olabilirler?
Eşiniz bunalımda gibi görünüyor..Hepiniz el birliği ile güzelim dünyanızı kabuse çevirmişsiniz..
:26::26::26::26::26:
inşallah fake bir konudur bu.
nasıl bir şey bu yani, hamile kadını eve alma, hamile kadını döv, kadının ve bebeğin başına silah daya.
hadi gözü döndü diyeceğim annesi çok doldurdu stresli anına falan denk geldi çıldırdı ve haksız bir kadını sucladı tamam en azından kışkırtıldığı için yerine oturuyor da bebek? insan kendi bebeğine nasıl bunu yapar? off allahım daha neler. nolur fake olsun bu konu yani yaşanmış olmasını düşünmek bile çok acı veriyor
kusura bakmayın ama ben bu evlilik, koca merakını anlamıyorum.
ergenlikten çıkar çıkmaz evleniyorsunuz, eşinizin de sizin de ekonomik özgürlüğü yok, karakteri oturmamış, aile yanında kalıyosunuz, ailenin (kayınvaliden kastediyorum) ruh ve sinir sağlığı ne kadar yerinde belli değil. severek evlendim diyosun da 18 yaşındaki sevme ne olacak allahaşkına.
insanın kendine yaptığını bir ordu gelse yapamazmış.
allah yardımcın olsun, eşine ve aiesine inasf sana da sabır versin.
Haklısın çok pişmanım ama elden ne gelir kaderimde bunları yaşamak varmış yaşadım :'(
insanın kendine yaptığını bir ordu gelse yapamazmış. Bu sözünde çok haklısın kendi kendimin başını yaktım şimdide çekiyorum işte böyle ..
Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?