iyi de konu komşudan mutlaka polise haber veren olmuştur
silah sesi bu kimsenin duymuş olmaması imkansız
dağ başında bile yaşasanız jandarma gelir anında
Onu bende anlamış değilim polisler giderken bile kimse yoktu mahallede
ne yuvası yaaa
buna yuva mı diyo baban
hakkaten de çok iyi biriymiş
tövbe yarabbim, kocan seni öldürünce geçip utanmadan mezarının başında da ağlar dövünür artık
ne rahat insanlar var ya
benim kocam bana zaten vuramaz kimse yüzünden de
geçip çocuğuma silah dayayacak
var ya artık benden köşe bucak kaçsın artık, artık bulduğumda ne yaparım bilemem
ya da baban silah var diye gelememişmiş
babam da kalkar gelir
ağzını burnunu dağıtır öyle kocanın da abinin de kaynananın da
aç gözünü biraz
ya kafa buluyon bizle
ya da masal dünyasında yaşıyon
Merhaba hanımlar
Ben 1,5 yıllık evliyim eşim şuanda asker bi oğlum var 10 aylık..
Ben kaynanamla yaşıyordum evliliğimiz ilk iki ay harikaydı ama derler ya içine girmeden bilemen diye aynen öyle bende bilemedim işte eşim askere gitmeden evlendim çok pişmanım nedeni kaynanam bana etmediğini bırakmadı ya.. Eşimin Ailesi'de abisi annesi ve anneannesinden oluşuyordu babası yoktu vefat etmiş kaynanam çalışıyordu ben onun annesine bakıyordum .. Tamam buraya kadar sorun yok ama kaynanam beni hiç istemiyordu eşimden bile kıskanıyordu beni en ufak hatamı öyle bi büyütüyor ve öyle anlatıyordu ki eşimi patlamaya hazır bomba yapıp elime veriyordu resmen hergün dayak yer olmuştum hamile kaldım hala dayak yiyordum karnım burnumda her işi ben yapıyordum ama hala dayak yiyordum bu kadar dayak ve strese dayanamadı bebişim erken doğum riskinden dolayı hastaneye yatırıldım 18 gün yattım ben hastanedeyken kaynanam sadece bir kez geldi birdaha da gelmedi gelmesinde ya .. Ben hastanedeyatarken eşimin anneannesi vefat etti hastaneden çıktım doğum yapmamiştm daha bu seferde cenazemiz var kalabalık evimiz dediler senle kimse uğraşmaz dediler kabul etmediler beni evlerine .. Mecburen kendi ailemin yanında kaldım bir hafta sonra stres yüzünden bebeğimi 15 gün erken doğurdum daha doğrusu doğuramadım sezeryanla aldılar bebeğimi.. Annem kaldı yanımda eşimin ailesinden abisi geldi bir geçmiş olsun bile demedi oğlumu gördü gitti neymiş efendim ben annesine başın sağolsun dememişim diye . 2 gün sonra hastaneden çıktım kaynanamgile götürdüler kaynanamdan bir tavırlar var ki görmelisiniz herneyse o günlerim çok kötü geçti oğlum 2,5 aylık oldu eşim askere gitti beni o evde yapayalnız bıraktı 2 ay sonra izine geldi işte kıyamette ozaman koptu annesi işteyken eşime telefon açıyor eşime neler diyor neler eşim öyle bi hale geldi ki aldı eline silahı beni oğlumu öldürmeye kalktı o derece beni dövdü iyice ailemi aramak istedim aldı telefonumu duvara attı parçaladı beni oğlumda odaya kilitledi.. Balkondan havaya sürekli ateş ediyordu öyle korkuyordum ki telefonumun parçalarını toplamıştım hattımı aldım içinden odada tel vardı aileme ulaştım bi şekilde onlar eşim asker olduğu için gelemediler eve polise gittiler eve polis geldi çok şükür o aileden o evden kurtardılar beni .. Ordan geldiğimden beri psikolojim bozuk yaşadığımın bile farkında değilim hala arıyor beni oğlumu elimden almakla tehdit ediyor .. Öyle çaresizim ki ne yapmalıyım bilmiyorum ..(
Benim babamı bi tanısan böyle demezsin İnan o kadar iyi niyetli ki adam ve şimdiye kadar bi Allah'ın kuluna el kaldırmış insan değil ..
Ayrıca eve gelmemesinn nedeni eşim asker olarak gözüktüğü için haneye tecavüzden babam haklıyken suçlu duruma düşerdi ..
Ben kafa falan bulmuyorum bunları yaşadım ve halada ceremesini çekiyorum ben boşanmam bile kurtulabilirmiyim onu bilmiyorum ..
amacım sızı babanızdan soğutmak falan değildeBenim babamı bi tanısan böyle demezsin İnan o kadar iyi niyetli ki adam ve şimdiye kadar bi Allah'ın kuluna el kaldırmış insan değil ..
Ayrıca eve gelmemesinn nedeni eşim asker olarak gözüktüğü için haneye tecavüzden babam haklıyken suçlu duruma düşerdi ..
Ben kafa falan bulmuyorum bunları yaşadım ve halada ceremesini çekiyorum ben boşanmam bile kurtulabilirmiyim onu bilmiyorum ..
Allah akıl fikir vermişöncelikle konu sahibi kardeşim
Allah yardımcın olsun yaşın genç çok şey yaşamışsın
inşallah bi taraftan bi taraf insafa gelir de hayatını yoluna koyarsın
eşinin asker olması nedeniyle zaten psikolojisi bozuk ama anası da bunu fırsat bilmiş
anlattığına göre eşin cinnet derecesine varmış neyse diyorum ya inş herşey düzelir
sanırım baban da dönmeni istiyor belki bebeğin içindir ama
böyle bişeye göz yummak hiç akıl karı gelmiyor bana kusura bakma
umarım bebeğinle güzel bi hayat kurabilirsin kendine..
peki hanımlar böyle oğlunu dolduran gelinin yanında da yada oğluyla yalnızken coşan kv için ne öneriyorsunuz
nasıl başa çıkılır bunlarla..nasıl bi tavır takınılmalıdır benimde başımda var çünkü bitane
yardımlarınızı bekliyorum
amacım sızı babanızdan soğutmak falan değilde
siz eli silahlı aynı evdeyken babanız ne ara düşünmüş haneye tecavuzu
amacım sızı babanızdan soğutmak falan değilde
siz eli silahlı aynı evdeyken babanız ne ara düşünmüş haneye tecavuzu
hayır haksız duruma düşmesi mi önemli,, hayatı tehlikede olan kızına ve torununa yardıma koşması mı ?
önceliği ne belirliyo ?
hayır haksız duruma düşmesi mi önemli,, hayatı tehlikede olan kızına ve torununa yardıma koşması mı ?
önceliği ne belirliyo ?
Babam direk geliyormuş ama o sırada yanında olan aile dostumuz olan yakın arkadaşı durdurmuş o demiş
Babam direk geliyormuş ama o sırada yanında olan aile dostumuz olan yakın arkadaşı durdurmuş o demiş
yuvayı bilemem de kafaya silah dayayan psikopat kocayla "beyninin dağılma riski" var.[/COLOR]
''ne olursa olsun yuvası dağılmasın''
baban evladını düşünüyor yuvası dağılmasın diye; ama farklı bir bakış açısı var.
sende babana de ki, '' baba, sen evladını düşünüyorsun, yuvası dağılmasın istiyorsun; ama bende evladımı düşünüyorum, huzurlu bir ortamda yetişsin, sorunlu bir birey olmasın. sanırım bu iş daha fazla olmayacak, sadece benım değil, evladımında hayatı tehlıkede''
neyse babanla ilgili bişey söylemiyim, inşallah şimdiden sonra sana gerçekten sahip çıkar da allahın manyağının kapısına götürüp bırakmaz. çocuğunla huzurlu bi hayatın olsun dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?