Eşim annesi yüzünden bana eziyet ediyor :((

bunu laf olsun diye demiyorum,3. sayfa haberlerinde vah vah deyip okuyup geçtiğimiz haberlerde ki kocalardan birine sahipsin
inşallah sonun 3. sayfa olmaz
yuva falan demeye başlamışsın, ne yapayım bilmiyorum demeye
ne yaparsan yap, içinde 2 aylık bebeğin kafasına silah dayayan psikopatın olmadığı çözümler yarat.
unut o adamı öldü farzet ya.

Onu bende anlamış değilim polisler giderken bile kimse yoktu mahallede

Aman şahit yazılırım korkusuyla perdelerin arkasından izlemişlerdir...yada babanız gibi insanlardır..karı koca arasına karışılmaz diye düşünmüşlerdir
Bildiğimiz üç maymun..

Benim babamı bi tanısan böyle demezsin İnan o kadar iyi niyetli ki adam ve şimdiye kadar bi Allah'ın kuluna el kaldırmış insan değil ..
Ayrıca eve gelmemesinn nedeni eşim asker olarak gözüktüğü için haneye tecavüzden babam haklıyken suçlu duruma düşerdi ..
Ben kafa falan bulmuyorum bunları yaşadım ve halada ceremesini çekiyorum ben boşanmam bile kurtulabilirmiyim onu bilmiyorum ..

sizin o iyi niyetli babanız(!) 2 buçuk aylık bebeğinizle sizi öldürmeye kalkan bir adama geri dönmenizi istiyorsa, onun iyi niyetli bir insan olduğunu söylemeniz oldukça şaşırttı beni.

baba kızını torununu koruyamıyorsa neresi iyi ben anlamadım
kimseye el kaldırmamış
hakedene kaldıracak, yok öyle iyi niyet
kızını öldürecek adamın teki neymiş suçlu duruma düşermiş miş
düşerse düşsün, kimin için yaşıyoruz biz çocukalrımız için değil mi
gerçi sen de ailenden almışın aynı zihniyeti
adam çocuğuna silah dayıyo hala daha kendimi nasıl kurtarırım diyosun
hiç bişi yapamaz boşa da görsün hanyayı konyayı

öncelikle konu sahibi kardeşim
Allah yardımcın olsun yaşın genç çok şey yaşamışsın
inşallah bi taraftan bi taraf insafa gelir de hayatını yoluna koyarsın
eşinin asker olması nedeniyle zaten psikolojisi bozuk ama anası da bunu fırsat bilmiş
anlattığına göre eşin cinnet derecesine varmış neyse diyorum ya inş herşey düzelir
sanırım baban da dönmeni istiyor belki bebeğin içindir ama
böyle bişeye göz yummak hiç akıl karı gelmiyor bana kusura bakma
umarım bebeğinle güzel bi hayat kurabilirsin kendine..

peki hanımlar böyle oğlunu dolduran gelinin yanında da yada oğluyla yalnızken coşan kv için ne öneriyorsunuz
nasıl başa çıkılır bunlarla..nasıl bi tavır takınılmalıdır benimde başımda var çünkü bitane
yardımlarınızı bekliyorum

amacım sızı babanızdan soğutmak falan değilde

siz eli silahlı aynı evdeyken babanız ne ara düşünmüş haneye tecavuzu

Allah akıl fikir vermiş
evlenmek de hak boşamak da
hiçbişey de düzelmez bu işte
size de tek söylenecek şey
kocanıza tavrınızı koyun
anladı anladı
anlamazsa sen sağ ben selamet
anlatamazsınız haklılığınızı

baban evladını düşünüyor yuvası dağılmasın diye; ama farklı bir bakış açısı var.
sende babana de ki, '' baba, sen evladını düşünüyorsun, yuvası dağılmasın istiyorsun; ama bende evladımı düşünüyorum, huzurlu bir ortamda yetişsin, sorunlu bir birey olmasın. sanırım bu iş daha fazla olmayacak, sadece benım değil, evladımında hayatı tehlıkede''

amacım sızı babanızdan soğutmak falan değilde

siz eli silahlı aynı evdeyken babanız ne ara düşünmüş haneye tecavuzu

hayır haksız duruma düşmesi mi önemli,, hayatı tehlikede olan kızına ve torununa yardıma koşması mı ?
önceliği ne belirliyo ?

hayır haksız duruma düşmesi mi önemli,, hayatı tehlikede olan kızına ve torununa yardıma koşması mı ?
önceliği ne belirliyo ?

damadının elinde silah olması kızından torunundan sonra sıra onada gelebılır korkusu

çokmu katıyım bılmıyorum ama babamada güvenemıyceksem

Babam direk geliyormuş ama o sırada yanında olan aile dostumuz olan yakın arkadaşı durdurmuş o demiş

baban da durmuş ama
durmayacak
gelip gösterecek senin sahipsiz olmadığını
malesef ülkemiz hala orman kanunlarıyla yönetiliyor

[/COLOR]
''ne olursa olsun yuvası dağılmasın''
yuvayı bilemem de kafaya silah dayayan psikopat kocayla "beyninin dağılma riski" var.
yuva yıkılır, hayata devam edilir. beyin dağıldı mı spatulayla kazıyıp yerine yapıştırılmıyo sonra.

Babam direk geliyormuş ama o sırada yanında olan aile dostumuz olan yakın arkadaşı durdurmuş o demiş

neyse babanla ilgili bişey söylemiyim, inşallah şimdiden sonra sana gerçekten sahip çıkar da allahın manyağının kapısına götürüp bırakmaz. çocuğunla huzurlu bi hayatın olsun dilerim.

Ben nerdeyse 6 aydır burdayım babam ilk başlarda öyle düşünüyordu ama artık bitmiş olarak bakıyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…