• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim annesine laf dedirtmiyor 2 günde bir bize çağırıyor?

Bana düğünde 5 bilezik bir saat ve turalı kolye taktılar. Şimdi arsa alalım kendi üzerimize dedi 20 bin parası var eşimin bana altınları da sen ver arsayı birlikte gidip üzerimize alalım dedi iyi tamam dedim 5 bileziği verdim turalı kolyeyi vermedim çok para etmiyor zaten surat falan yapti bi kaç bir şey söyledi.
Bacım bu adamdan sana koca olmaz.uc ayda ne hale gelmişsiniz.cocuk yapma sert bir dille böyle gitmeyecegini anlat gerekirse valizini topla git.eger insan olmazsa boşa geç vaktini harcama.altinlarini da verme.gelexek görmüyorum maalesef

düzelmeyecek bir dert değil gibi belki yeni evli olduğunuz için ailesinden tam kopamamıştır çok sert çıkma ama çok yumuşak başlı da olma zamanla düzelir

Arkadaşlar eşim ailesine çok düşkün daha doğrusu annesine... ve düzenli olarak annesine para veriyor bende hayatım bizim evimiz yolumuz ayrı artık ne kadar ailemizde olsa kendi yaşantımıza bakmamız gerek dedim çünkü kayinpederim emekli ve çalışıyor.. kirada da değiller. 2 günde bir ailesini. Özellikle annesini yemeğe çağırıyor ben istemiyorum hergun hergun dedim kızdım artık. Tamam annen baban ama daha yeni evliyiz 3 ay olmuş dedim. Biz baş başa yiyelim istiyorum oda o nasıl bir laf o benim annem tabiki de gelcek yemek olunca çağırıcaz vs biktim arkadaşlar.. inanin gorimcem biraz zengin arada annesine para yollar kontör atar. Eşimi de fisekliyor oda veriyor yahu bu kadındul değil kocası var parası var kirada değil. Ben bir şey istediğim zmaan para yok diyor arkadaşlar çözümü nedir bunun? Para vermesini de geçtim bazen 2 günde bir çağırıyor bazen hergun yahu.
Sizde kendi annenizi cahirin o benm annem fiyin. Bakalim napcak

arkadaşlarını anneni çağır eve sende biraz yorulursun ama biraz olsun kv ayağı kesilir en azından sonradan gelmez belki böyle sık

ben bu insanları anlamıyorum hadi eşin çağırıyo annesi demiyo mu biraz yalnız bırakayım bunları yeni evliler diye ya

Back
X