Eşim Annesine mi Aşık Lütfen bir çözüm

iş çıkmaza gırınce..aklıma gecıcı bır surede olsa onlar gıbı vıcık yaşamak geliyor...ama cok zor olacaktır böyle şeylerı yapamadığımız ıcın..yapabılırsen..görüntüye bak bakalım neler olacak... yazdım ama nasıl sonuçlanır böyle bır aıleye onuda bılemedım doğrusu

şuan şoka girdim kaynanam kocama öle dese onu bozarım orda yok artık yani anne tamamda bu kadar sevgide fazla

Merhabalar,

Eşinizin annesi ile olan göbek bağı henüz kesilmemiş ve bu göbek bağı erotik birtakım motifler barındırmakta. Çocuğun karşı cins ebeveynle fazlaca meşgul olduğu, fallik dönem diye adlandırdığımız 3-6 yaş arası evre çözümlenemeden geçilmiş gibi görünüyor. Bu göbek bağının kesilmesi herkesi biraz zorlayacaktır ve müdahale mutlaka bir profesyonelin elinden olmalıdır.

Ayrıntılı bilgi ve sorularınızı paylaşabilirsiniz.

Sevgiler.

Teşekkür ederim.Peki bu durumda benim ne yapmam gerekiyor=?

Eşinizi bu konuda yardım almaya ikna edebilirsiniz. Kendisi ilk başta bu durumun varlığını kabul etmeyebilir; fakat evlilikte yolunda gitmeyen bir şeylerin olduğu mesajını eşinize ileterek yardım talebinizi dile getirebilirsiniz.

Sevgiler.

Ayy nefret geldi kocandan bana. o ne biçim şey öyle. insanın bu adamı öpesi bile gelmez.
sevgiliyken anlamadın mı hiç:

Sorduğunuz soruya odaklı cümleler yazsaydınız taaa öncesinden başlamışsınız anlatmaya yarım yarım okudum pek birşey anlamadım.Ama benim halamın kızının kocası bazı geceler annesiyle aynı yatakta yatardı biz küçükken konuşurlardı şimdi bunu okuyunca o aklıma geldi boşandılar tabi sonra tuhaf bir aileymiş gerçekten anlam veremedim iyice gözlemleyin gerçekten tuhaf bir durumla karşılaşırsanız açıkca koşarak oradan uzaklaşın bence

La eski konu allah sizi davul etsin okudum bide hepsini...
Yalniz oynak dedi ya kaynanasına

Gerçekten tiksindim bu nasıl ilişki böyle ya. Bu adamdan hiç bir şey olmaz. Kaç kurtar kendini yol yakınken

Noldu eşinizle sorunlarınızı çözebildinzmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…