Eşim annesiyle konuşmalarını neden siliyor ?

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
323
Kızlar yaklaşık 2 yıllık evliyiz burda yer alan bir konu üzerine eşimin hatını inceledim turkcelden

ve numaranın hepsi gorunmemekle birlikte yani ilk 6 hanesi gorunuyor bir numara ile konuşmuş sık sık benimle konuştuğundan çok, hergun ,iş yerinde.

Aldatıldığımı dusundum ama numara annesinin çıktı bir erkek neden annesiyle konuşmalarını telefonundan siler ve okadar uzun ne konuşur

Çok canım sıkkın ve uyku tutmuyor baya tartıştık bana yalan soylemesi çok guvenimi sarstı ne yapmalıyım sizce ?

annesiyle aranız nasıl? hattı her zaman annesi mi kullanıyor? ve isterse günün 24 saati konuşsun annesiyle ama özellikle bunu sizden niye gizleme ihtiyacı duymuş? gerçekten çok enteresan..

aa cidden sinir bozucu. benim eşim de annesiyle-babasıyla ya işteyken ya da evde başka odaya geçip konuşuyor ama eşimi boşvereli çok oldu benim ki biz de 4 aylık evliyiz. ya erkeklerin beyni gerçekten çok abes çalışıyor malesef..

Son düzenleme:
Cok takilma derim. Sonucta annesi birak istedigi kadar konussun. Belki kiskanirsin veya ne konustuklarini merak edip sorarsin diye sana soylememistir.

annesiyle aranız nasıl? hattı her zaman annesi mi kullanıyor? ve isterse günün 24 saati konuşsun annesiyle ama özellikle bunu sizden niye gizleme ihtiyacı duymuş? gerçekten çok enteresan..

Annesiyle çok samimi değiliz bende anlamadım hergun işyerinde 10 dakikadan fazla konumuşmuş benimle 2 dakika konuşuyor yoğun diyor işlerim

Annesiyle çok samimi değiliz bende anlamadım hergun işyerinde 10 dakikadan fazla konumuşmuş benimle 2 dakika konuşuyor yoğun diyor işlerim

ya canım açıkçası kendimden örnek vermek gerekirse ailesiyle yanımda konuşmadığı için birkaç kez laf etmiştim. yani "ben zaten o. ç. um, ben zaten p.çim, dış kapının dış mandalıyım" minvalinde şeyler söyledim ve evet çok komikti bunlar. eğer buna devam etseydim kendimden soğurdum, koskoca ben yani. :) bir de ben bunları söyleyince eşim içerde annesiyle konuşup sonra yanıma gelerek sende bir merhaba de demeye başladı. noluyo ya naparsa yapsın aman benden uzak olsun dedim sonra. :) o zaman lohusa dönemlerimdi ondan biraz da abartmıştım ama aklım başıma gelmişti çünkü gerçekten kimseyle konuşacak halim ve isteğim yoktu.

kısacası erkekler salaktır ve kendi kendilerine yaptıkları bu oyunlar aslında onların kendileri kadar acaip küçük paranoyalarıdır. bence gerçekten üstünde durma. sana sokulduğunda "annenler napıyo, iyiler mi, konuşurken çok selamları ilet ellerinden öperim" de kendinden emin bir şekilde gerisini de boşver. inan canını üzdüğüne değmez. erkekler gerçekten salaktır.

zaten dip dibe aynı evde yaşıyorsunuz işte de 2 dk konuşsun senle bence bu daha iyi. eminim senin de günün belli zamanında eşinden biraz uzak durmakla ilgili bir sıkıntın yoktur. kafan rahat olur. çekilmiyor bunlar 24 saat valla bak :) konuşsun annesiyle 10 dk boşver. bunlar çok küçük şeyler gerçekten. için rahat olsun. bak bu kadar yazdım, hadi sıkma canını

bence hiç kafana takma .. ben 20 yıllık evliyim, evliliğimin ilk zamanlarında eşim annesine giderdi bana hiç sölemezdi.. başka ortamlarda laf arasında öğrenirdim ve ilk başlarda bu yüzden çok tartışırdık fakat şimdi anlıyorum ki hepsi boşuna huzur bozmaktan başka bişey değilmiş. şimdi annesi nede babası kaldı hepsi toprak oldu... ve şimdi ara sıra o günler adına pişmanlık duyuyorum.. her ne konuşuyolarsa sonunda herşey yine olacağına varıyor boşuna huzurunu bozma

Teşekkürler içim rahatladı biraz yorumlarınızla aslında üst üste geldi face bookta surekli eski sevgililerine baktığını yakaladım ondan önce benden habersiz çekilen bir borç tam eski sevgiliye bakma mevzusunu atlatmıştık ki bu.
Bugun dedi yrn maça gidicem pek gitmez benide burda okuduğum bir konu dürttü telefonu yanımdaydı turkcelden ayrıntı kısmından tesaduf öğrendim bunuda
her şey çıkınca ortaya YALAN yine gozumde küçüldü guven kalmadı bide söz verdik ne olursa olsun saklamıcaz diye.

Uyumadım hiç kaç saattir ağlıyorum gozlerim şişti artık

Daga once bu konuyla ilgili bir taetismaniz olduysa olabilir belki. Ama baya sacma bir durummus maden konusuyor konustum desin hele silmek nedir ya. Ya adami baya korkuttunuz yada annesi sil diyordur :)

ilk söylediğini aynen hatta fazlasıyla yaşadım. ben 4 aylık evliyim canım ve evlenmeden bir süre önce eşimin eski sevgilisinin profiline baktığını yakaladım. hiçbir şey söylemedim, tek kelime etmedim. evlendiğimiz ilk gün ben de feysten eski sevgilimin profiline baktım defalarca. biraz merak, biraz da pisliğine. eşim internet geçmişinden görmüş bunu o da iki üç gün birşey demedi bana. neyse bir gün saçma bişilerden tartışıyorduk pat diye "evlendiğimiz ilk gün eski sevgilinin profiline girmişsin bu yapılır mı" dedi bana. ben de "ne yani sen hiç yapmadın mı" dedim.

o da anlattı ortak arkadaşları aramış işte rüya nişanlanmış diye haber vermişler o da merak edip bakmış iki ay boyunca. ben de neden baktığımı anlattım ve bu çok çocukçaydı biliyor musun? o dersini aldı. ben de lafımı söyledim. ya bu feysbuk cidden zarar. şimdi ne o benim bilgisayarıma giriyor ne de ben onun. merak edilir bakılır bunda gerçekten çok büyütülecek birşey yok. ben de yedim kendimi ama aynı şeyi yapınca anladım cidden saçma bir merak bu bu kadar basit. amaaa iletişime geçseydi ki ekli bile değildi onda, o zaman kıyamet kopardı. oluyor böyle şeyler gerçekten buna kafanı takma. ama borç olayı kötü olmuş. sen çalışıyorsan ve o borcun sorumluluğu sana da yükleniyorsa sana sormadan asla bunu yapmaması lazımdı. hatta çalışmasan bile karısısın senle konuşabilmeliydi. ama dediğim gibi erkekler sorunlu..

lütfen ama lütfen kocan için ağlamaaa. zoruna gidiyor anlıyorum, öfkelen anlarım ama nolur ağlamaaa inan tanesine değmiyor )=

Son düzenleme:

Bayıldım yorumlarına ya süper tam düşündüklerimi yazmışsın

Çok yeni evlisiniz ben öğretmenim bir seminere gitmiştim aile eğitimi ile ilgili uzman sordu

Sizce evliliğin kaçıncı yılından itibaren kavgalar başlar en cok ne zaman kavga olur diye ve 10 20 yılları arası genelde soylendi ama

Cavap neymiş ilk aylar başlar ve en çok kavga ilk 2 yıl olur kanıtlsnmış bu sebebide alışma evde otorite kurma vs.
Diyeceğim şu ki yazından biraz mutsuz hissettim ve bende senin gibiyim dayanamıyorum çocukça olduğunu saçma olduğunu bile bile bir suru sey yapıyorum 2. Yılın bitmesine az kaldı inş oturur.
Tek istediğim mutlu olmak ve guvenmek çok emek veriyorum karşılığındada bunlar olunca işte höz yaşları istemeden geliyor. Şuan eşimden ve ailesinden nfret ediyorum çooookkk dedikoducu bir kadın

Eşime dedim neden sakladın kızarsın diye diyor annemin psikolojisi bozuldu evlendim diye oyuzden dık sık arıyorum ne konuştun diye sorarrım diyede silmiş açıklamaya bak. Anneside sık sık arıyormuş ağlıyormuş tekefonda :))

İnsanlarin günde kendine özel 10 dakklari olamazmi. Acimaya basladim su adamlara her dakka gözetimdeler. Annesiyle gizli sizin hakkinizda plan yapmiyorlardir herhalde :) eve gelince zaten sizinle extra konusma geregi duymuyordur. Ama annesi biseyler anlatiyorsa dinlemeden kirilmasin diye kapatmiyor olabilir. Yani hic kafaya takilcak bisey degil hele tartismaya deger asla.

evet evliliğin ilk iki senesi hele ki şu yy'da çok kritik. biliyor musun biz de öğretmeniz. (ama ben atanmayanlardanım, çok bilmiş bir ev kadını hallerindeyim. büyüüüükk depresyonumun ikinci nedeni.) o yüzden merhaba hocam demek istiyorum :))

biz liseden beri birbirimizi tanıyoruz. ben eşimin ilk aşkıyım. tam 12 sene oldu. liseden sonra üniversitelere gittik. ben istanbul'a gittim, o da anca üç sene sonra kıbrıs'a gidebildi. zaten sadece 1 ay çıkmıştık. sonra onun okul bitti pdr olduğu için bölümü hemen atandı van'a bende ist'da yüksek yaptım. onun okul biter bitmez geldi buldu beni istiyorum dedi bende tamam dedim. ve 3.5 sene uzaktan, çetrefilli ama aşk dolu bir zaman dilimi yaşadık. 4 aylık evliyim ama evlendiğimden günden beri acı çekiyorum evet. hatta 2 gün önce internette boşanma nedenlerini filan okudum o derece. çünkü çok ağır şeyler yaşadım şu 4 ayda ve ben her gün biraz daha boğuluyorum.

şimdi böyle pattadanak anlatmak da zor, anlayabilmek de zor. herkesin derdi bin fena, benim canım çok yanmasaydı onu affedebilirdim. onun da canı yandı yalnız benim ki kadar değil.. benim kocam çok bencil ben de aksine çok vericiyim. işte bu yüzden 4 ayda ben bende kalmadım. ama fazla da üzerinde durmak istemiyorum, beni sevdiğini biliyorum. sadece bir an önce ayağa kalkmak istiyorum. gerisine sonra bakıcam. çünkü gerçekten çok yoruldum. işte kabaca budur benim hikayem hocam, haklısın ben de çoğu kadın gibi mutsuzum :))

maalesef ataerkil toplumumuzda erkek evlat sahibi klasik türk anneleri (hele bir de tekse) oğullarına fazlaca düşkün. benim de doktor bi abim var istanbul'da. ailenin tek erkek çocuğu. annem her gün ağlıyor gurbet ellerde noldu oğlucağızım diye. adam 30 yaşında. kalkıp istiklalde kızlarla geziyor diyemiyorsun kadına. öyle bir acı çekiş yok yani :)))

biliyor musun aynı evde iki insan çok düşünce birbirine gerçekten bir yerden sonra biz kadınlar iki kişilik ilişkiyi böyle sığdıralım bir kılıfa tek kişilik olsun diye tırmalıyoruz kendimizi. ben de bunu yaptığım zamanlar oldu. ama sonra tek kişilik bolca ağlamalar, yıkılmalar, senaryolar ve depresyonlardan sonra anlıyorsun ki aşk, sevgi bunlar zaten aynı evde iki insanı birlikte tutmaya yetiyor. işte zorlayınca yine bir başımıza kalıyoruz sonunda. erkekler çok somut varlıklar. düz. sığ.. bir yere kadar inebiliyorlar derine. neden bu kadar kendimizi hırpalıyoruz ki. oysa ki kapı gibi tapusu var bizde adamların :)) ben beni seven adamı kendimle boğduğumda değil kendimden bir kulaç uzak tuttuğumda bana daha çok sarıldığını fark ettim. bu sadece bir öz eleştiridir :))

flluuu, eşinin annesi büyük ihtimalle cahil bir oğultapan klasik türk annesi. buna yapabileceğin birşey yok. ki öğretmensin. aslında bu kadar derinden bakmak ya da ilişkine üçüncü bir müdahil olarak görmek yerine kayınvalideni patolojik bir vaka olarak görebilirsin. dediğim gibi ilişkilerin çok içine düşmemek, bazen içinden sıyrılıp dışardan bakmak sen ve herkes için inanılmaz sağlıklı olacaktır. bir anne ve bir oğul. yalnız bırak biraz onları boşver, dertleşsinler. emin ol böylesi senin için daha huzurlu olacaktır.

ben çoğu zaman bunu yapıyorum. ama seninle ilgili bir şey varsa ortada ona tabiki müdahale edebilmelisin. kv çok dedikoducu ise eşine artık kendi yuvanızı kurduğunuzu ve özelinizi bir başkasına anlatmasının senin mahremiyetine bir saygısızlık olacağını iyice anlatmalısın. dediğim gibi erkekler zor... anlayabildikleri kadar işte :))

bir de maddi konularda sakın ama sakın kendini geri çekme. sana haber vermeden bunu yapması yine bir saygısızlıktır ve feysbuk ya da annesiyle konuşmasından çok, ilerde ilişkinize bu zarar verebilir...

çenem çok düştü benim di mi? :)) iyi sabahlar dilerim...

hadi gülümse şimdi, bence bunu hakettim

adamın konuştuğu kişi annesiymiş yaa gerisinin ne önemi var sizinle evlenmeden önce doğduğu günden itibaren ne konuşuorsa onu konuşuordur... ne demek "ne konuşuyor"??? karı kız muhabbeti yapacak değil ya dertsiz başınıza dert mi arıosunuz anlamadım?

üslubuma da kırılmayın lütfen ama çok abes geldi yani sorunuz... bi de hergün 2 saat konuşsa anlayacağım.. adam günde 10 dakika anasıyla konuşuo diye topa tutmuşsunuz yaaa.... sonra da vay efendim kaynanam beni sevmiyor.... e siz evlenince adamın tapusunu almış zihniyetiyle davranırsanız her mevzuda tabi sevmez....

Son düzenleme:
vay vay vay hain koca nasıl annesiyle 10 dk konuşur da seninle sadece 2 dk konuşur

Annesiyle konuşmasını neden sorun yaptığınızı anlamadım. Gizli yada değil annesi sonuçta.

Aranızda sorun varsa ailesiyle ya da konuşmalarını kıskandığın görüntüsü verdiysen eşinle aranda sorun olmasın diye siliyordur. Ya da kendi annesinin evinde bir sorun vardır senin bilmenin gereksiz olduğunu düşündüğü.
Ama sorabilirsin. Neden sormuyorsun?

aynen katlılıyorum..arkadaş vardı eşi kıskanıyordu annesiyle işte ailesiyle görüşmelerini. oda uzun uzun konuşurdu.arada konuşmalarını sil demiştim bende.bendeki tavsiyeye bak

Valla şu KK'ya üye olduğumdan beri erkeklere daha da acımaya başladım.

Eşinin telefonunu karıştırıp mesajlarını okuyanlar, ceplerini karıştıranlar, nasıl takip ederim acaba diye planlar yapanlar , facebook sayfalarını karıştıranlar, internet geçmişinden sürekli bir şeyler aramalar vee telefon detaylarını gizli gizli ele geçirmeye çalışmalar. PEeeessssss diyorum kocaman peessss hemde.

Ben bunu kabul etmiyorum arkadaş, o benim eşim olabilir bende onun eşi olabilirim ama kimsenin bu şekilde özel alanlara girmesi taraftarı değilim. Ne ben eşimin telefonunu alıp kurcalarım, ne de o benim. Şimdi diyeceksiniz ki, işte şöyle yaptı böyle yaptı şüphelenince insan yapıyor. Yapamaz efendim, şüphelendiğin birşey varsa al eşini karşına konuş, eğer söylediklerine inanamayacak kadar bile güvenin kalmadıysa zaten hiç durma dön arkanı git. Ne kadar acıdır ki, aynı yastığa baş koyduğun adamın sözlerine inanmayarak, saygısızca telefon, cep vs karıştırmak. Konuşarak anlaşamadığınız ve inanmadığınız insanla hayatı gerçekten paylaşabilir misiniz? Üzgünüm bayanlar, bu tarz telefon karıştırma, arkasından yaptıklarını inceleme vs gibi hareketler kadını sadece aşağılar. Ben gizli gizli eşimin telefonunu karıştırsam, kendimden utanırım, kendime saygımdan, ilişkimize saygımdan yapamam zaten bunu. O her ne saygısızlık yapmış olursa olsun, ya da gerçekten birşeyler karıştırıyor olsa da, önemli olan insanın önce kendisine saygısıdır.

Konu sahibi de gerçekten ilginç, ne var bunda. Eşimle ev görüştüğümüz için, gün içerisinde yaptığımız telefon görüşmeleri kısa kısa oluyor. Ama annemi aradığım zaman en az 5-10 dk konuşuyorum. Şekeri var onu soruyorum, babamı soruyorum, kardeşimle ilgili bir şeyler konuşuyoruz, o bana torununu soruyor vs vs. Ne yapsın adam, annemle günde kaç dk kaç kere konuşabilirim diye sizden izin mi alsın. Annesi ya, istediği kadar konuşur bu da kimseyi ilgilendirmez. Sizinde annenizle konuşmanız kimseyi ilgilendirmez.

Neden siliyor demişsiniz de, demek ki eşiniz sizi tanıyor. Dır dır edeceğinizi, saçma sorularla kafasını şişereceğinizi tahmin ediyor ve evinde huzur kaçmasın diye siliyor.Kendi kendinize huzurunuzu kaçırmayın bence. Eşiniz evet sizin eşiniz ama annesinin de evladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…