Eşim annesiyle konuşmalarını neden siliyor ?

annesi ile görüşmüş bencede sıkıntı yapacak bir şey yok

şu bir gerçek benim ailemde önemli olan eşimin bilmemesi gereken konular oluyor uzun görüşme yapıyorum
telefonuma bakmaz ama hadi baktığında eşim ne konuştunuz hayırdır bu kadar uzun demesin diye benimde sildiğim oluyor görüşmelerimi
bununla ilgili açıklama yaparken yalan söylemekten ise konuşmamayı hiç bilmemesi daha iyi

birde aklıma gelmişken silinen görüşmeler nerde görünüyor yaa ben bilmiyorum bu konuyu :44:

Son düzenleme:
ya benmi çok iyi tarafımdan kalktım bugün konu sahibi arkadaş kıskanmıyoki neden benden saklıyo diyo bunu merak etmesi normal değilmi:44:

normal bi durumu biri saklıyosa haliyle neden saklasınki böyle bişeyi diyoruz

e şimdi neden kızdınızki konu sahibine sadece neden sakladığını merak ediyo neolmuş olabilir acaba bilmediğim bi durummu var diye bukadarını herkes düşünür bence

ben şunu anlayamıyorum,ben kızken annemle o kadar konuşmuyorum,bir erkek annesiyle ne konuşabilir deniyor.herkesin ailesi ile paylaşımı farklıdır.sen annenle yakın değilsindir ama eşin annesiyle daha yakındır o nedenle eşlerin aile ilişkilerinin sorgulanması bana saçma geliyor

hat annesinin üzerine yani peki annesi mi kullanıyor hattı, yani sorduğunda annemle konuşmuyorum mu dedi

Sizin tepki vereceğinizi düşünüyordur muhtemelen. Borçtan bahsetmişsiniz. Belki de kredi aldırmak için görüşüyordur annesi ve bunun sizin tarafınızdan öğrenilmesini istemediğinden gizliyordur.
Her ne ise bunu size söylemesi gerekir bence. :44:

Çok teşekkür ederim Hocam bir an önce kadronu alırsın inş. Onunda stresi buyuk çok iyi biliyorum o donemleri inş en güzeli olur

İçim rahatladı çok güzel yazıyorsun yazdıklarında çok haklısın oğluna tapan bir anne ........ Gerisini zaten tahmin edebilirsin ben evliliğimin 6. Ayında öğrendim borç olayını ve anneleri saklatmış onlar için çekmiş kavgalarımızın sebebi hep ailesi bu yuzden boşanmayı bile dusundum insanın evlendiği adama guvenmemesi çok ağır bana anlat anlat bizmez cnm artık 2 yıl olcak yoruldum çok senin hissettiklerine benzer şeyler hissediyorum bu evlilikle ilgili

Yahu birde diyelim ki adam bunaldı annesiyle evliliğindeki problemleri konuşuyor,olamaz mı?
Ben gün içinde bazen 5 kere annemi arar,bazen kocamı,bazen kayınvalidemi çekiştiririm.
Erkeklerin böyle bir lüksü yok mu?

vay vay vay hain koca nasıl annesiyle 10 dk konuşur da seninle sadece 2 dk konuşur

Annesiyle konuşmasını neden sorun yaptığınızı anlamadım. Gizli yada değil annesi sonuçta.

Arkadaşlar öncelikle yorum yaptığınız için teşekkür ederim ama sorun neden annesiyle konuşuyor değil tabi ki konuşsun biz iş yerindeyken beni aradığında 1 dk dan sonra kızcaklar laf soyleyecekler diyor ama annesiyle konuşuyor en az 10 dakikalık 20 dakikalık konuşmalar vardı hergun yarım saatlik HERGÜN bana iş yerinde kızıyorlar diyor asıl sorum şu bir erkek 2 sene boyunca neden sadece annesiyle olan konuşmalarını siler. Bende akşamları bazen aramıyordu ailesini annenleri arasana aramadın napiolar bir hatır soralım diyordum. sordum neden sildiğini cevap evlendiğim için annemin psikolojısı bozuk :s bu işte bir tuhaflık yok mu annesi ile samimi değilim ama bir sorunumuz yok

Aynen içimi okumuşsun cnm annesi tabiki konuşacak ben nasıl konuşuyorsam annesi en yakınlarından biri sonuçta benim merak ettiğim 2 sene hergun neden siler bir insan

Canım bende annemle çok konuşurum ama silmem 2 sene hergun silmesi normal mi sence insan doğal olarak sorguluyor

Aynen içimi okumuşsun cnm annesi tabiki konuşacak ben nasıl konuşuyorsam annesi en yakınlarından biri sonuçta benim merak ettiğim 2 sene hergun neden siler bir insan

ben hiç açıkçası neden konuşuyo yada kıskançlık gibi giibi bişey görmedim konuda neden gizlediğini merak etmeni gayette normal karşılıyorum normal bi durum saklanıyosa bece arkasında gizlenmek istenen bişey vardır arkadaşlar çok başka bakmış olaya
kayınvaldeyle aran kötümü canım ondan da saklayabilir

Canım bende annemle çok konuşurum ama silmem 2 sene hergun silmesi normal mi sence insan doğal olarak sorguluyor

Demekki eşiniz sizden korkuyor
Çok sık görüştüğünüzü görürse tepki verirsiniz diye siliyor
Başka bir açıklaması yok bunun.

Demek ki her silinen görüşme o kişi ile sizi aldatıyo anlamına gelmiyomuş
Geçen de bi yeğen konusu vardı da ondan diyorum

Esinizin annesine ilgisi var..
Şaka la şaka. .
Dun acilan malum konu aklimda kaldi.
Kizarsiniz diye gizliyodur bence.

önce kendi eşimden örnek vereyim benle konuştuğundan çok annesiyle konuşurdu gün içinde 2 yada 3 kez uzun konuşmalar zamanla farkwettimki anne yanlız ve oğlunu olan biteni eş dost akrabaların dedikodusu için uzun muhabbetlere sokmuş:)çok sorun yapmıştım çok aptalmışım şimdi 2 güne bir arıyo bu arada 3 yıllık evliyiz çok yıpranmıştık annesiyle ilgili yani abartmıyorum yeni evliyiz ilk 5 ay her gece abartısız 23:30 saat şaşmaz ve ikimizde çalışıyorduk yorum sizin.....annemse aynı sorun 2 erkek kardeşim ikiside evli bu arada 1 gün aramazsa gönül koyar aradıklarında sohbeti uzun tutar yani bu anneler oğullarından asla vazgeçmez o yüzden üzülmeye değmez .......bunun dikkat çekici ana kuzusu denmemesi içinde silerler kayıtlarından:)

önce kendi eşimden örnek vereyim benle konuştuğundan çok annesiyle konuşurdu gün içinde 2 yada 3 kez uzun konuşmalar zamanla farkwettimki anne yanlız ve oğlunu olan biteni eş dost akrabaların dedikodusu için uzun muhabbetlere sokmuş:)çok sorun yapmıştım çok aptalmışım şimdi 2 güne bir arıyo bu arada 3 yıllık evliyiz çok yıpranmıştık annesiyle ilgili yani abartmıyorum yeni evliyiz ilk 5 ay her gece abartısız 23:30 saat şaşmaz ve ikimizde çalışıyorduk yorum sizin.....annemse aynı sorun 2 erkek kardeşim ikiside evli bu arada 1 gün aramazsa gönül koyar aradıklarında sohbeti uzun tutar yani bu anneler oğullarından asla vazgeçmez o yüzden üzülmeye değmez .......bunun dikkat çekici ana kuzusu denmemesi içinde silerler kayıtlarından:)

hayir yok tabiki, her dakikanin hesabini vermeleri lazim o 24 saatin
lütfen rica ediyorum .... o dakikalari esine de lütf edebilirdi.
yani gercekten anlayamiyorum artik ben kadinlari erkekler nasil anlasin
esin o dakikalari görmesin yalniz

Son düzenleme:

arkadasim insanin her hareketeninin bir anlami mi olmasi lazim, silmis iste, böyle biseyi hesap sorar
gibi sormaniz cok tuhaf bana göre, yani sizin hesap sorcaginizi biliyorsa neden konustun benimle
konusmadin diye ondan siliyordur, siz nasil bir anlam cikardiniz bundan arkadasinda ne saklanabilir
bu konusmalarin

valla bana nedense hıc masum gelmedı yanı esın annesnın adına sım kartı cıkartıp( şüphe cekmemek ıcın) gorustufu bırı mı var hem gun ıcerısınde uzun konusmalar hemde silmesi acıkcası benı suphelendırır bu durum:26:

Demek ki her silinen görüşme o kişi ile sizi aldatıyo anlamına gelmiyomuş
Geçen de bi yeğen konusu vardı da ondan diyorum

yok canım kesin annesiyle arasinda birsryler vardir gaste okumuyor musunuz? neler duyuyoruz yani olmaz demeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…