Eşim araba kullanmama izin vermiyor.

iremerve1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2015
4.305
4.962
83
Sabah sabah beni o kadar sinirlendirdi ki anlatamam.Kızlar ehliyetim var.Yeni aldım.Onun arabasını da 2-3 sefer kullandım zaten otomatik vites.Gayette güzel kullanıyorum.Yanımda o vardı kullanırken.Sabah kalktım bugün misafirim gelecek.Ben markete gitçem dedim.Bana neyle gitceksin dedi.Arabayla dedim.Hemen her zamanki gibi bi yere vurursun dedi.O an onu boğmak istedim.Ya bi insan her seferinde aynı şeyi mi söyler.Sanki kendi anasının karnında öğrendi.Ağzıma geleni saydım.Arabayı ehliyeti olmayan babasına bile verdi bana vermedi.G.soksun şu saatten sonra istemiyorum arabasını filanda çok sinirliyim kızlar haksızmıyım.

Çalışıyorsan maaşının tek kuruşunu verme ona ve git kendine taksitle ufak bir araba al..onun arabası değil sizin arabanız olmalıydı,olmuyorsa sen de kendine araba al
Çalışmıyorum ama biraz birikmiş param var.Ama araba alacak kadar değil maalesef.Sınavlara hazırlanıyorum.İşe girersem ilk işim araba almak olacak zaten.

Esinizin yapmak istedigi tam olarak bu zaten: Sizi vazgecirmek.

Tavriniz dogru degil.
Sözde kullan diyor ama ver anahtarı dediğim an bi yere vurursun diyor.Ben öyle deyince de kullanmanı istemesem aldırmazdım diyor.Şeytan diyor gece bin arabaya çarp bi duvara.Öyle değil böyle çarpılır de.

Eşinizden izin almaniz gerekn bir konu değil araba kullanmak. haber vermeniz yeterli ne derse desin alın anahtarı çıkın. siz evlisiniz ve o araba da ortak sayilir.
Sorun çıkartıyor.Hemen başlıyor bi yere vurursun yok kendin yanında biri olmadan nasıl gideceksin.Valla öyle dediği an onu boğmak istiyorum.

Önce eşinizle biraz daha belli yerlere gidip gelin arabayla pratik yapın. 2-3 kere binerek kendi başınıza her yere gidecek duruma gelemezsiniz. Babam anneme aynısını söylüyor çünkü pratiği az ve çalışmaya da yanaşmıyor, kendim giderim diyor. Annemden sonra ehliyet almama rağmen sormadan arabayı almamı bile sorun etmiyor babam. İlk bir ay yanımda babam varken kullandım hep o yüzden içi rahat etti. Arabanız otomatik olabilir ama çevre trafiğini de öğrenmeniz gerek. Başta eşinizle gidip gelin sonra alıştığınızda kendisi de bir şey demeyecektir diye düşünüyorum.

Sözde kullan diyor ama ver anahtarı dediğim an bi yere vurursun diyor.Ben öyle deyince de kullanmanı istemesem aldırmazdım diyor.Şeytan diyor gece bin arabaya çarp bi duvara.Öyle değil böyle çarpılır de.

Ayni tavri sergileyerek ayni hatayi yaptim ben. Beni korkutan kisi esim degil, babamdi. 10 yili askin sure direksiyona elimi surmedim ehliyetim olmasina ragmen. Sonra bir gun aydinlanma yasadim ve bu kadar insan araba kullanabiliyorken ben neden bundan mahrum birakiliyorum dedim ve yine babamin itirazlarina ragmen aldim arabayi. Tek basima trafige ciktigim o gun nasil da heyecanliydim ama eve gelip arabayi park ettigimdeki mutluluk var ya, tarifi yok.

Ne oldu baba?

Simdi aslanlar gibi kullaniyorum ve babama tas cikartabilecek durumdayim. Hem babam arabayi ilk kullandiginda tum cukurlara itinayla girdigini ne cabuk unuttu.

Tekrarliyorum: Vazgecmeyin lutfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…