- 11 Kasım 2015
- 4.305
- 4.962
- 83
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Çok sinirliyim valla.Ya insan her seferinde aynı şeyi mi söyler.Dedim ki bi gün bi yere çarparsam emin ol senin yüzünden.Suudi Arabistan bile iki senedir kadinlara araba kullanma izni verdi,eşin hangi çağda kalmış?
Çalışmıyorum ama biraz birikmiş param var.Ama araba alacak kadar değil maalesef.Sınavlara hazırlanıyorum.İşe girersem ilk işim araba almak olacak zaten.Çalışıyorsan maaşının tek kuruşunu verme ona ve git kendine taksitle ufak bir araba al..onun arabası değil sizin arabanız olmalıydı,olmuyorsa sen de kendine araba al
Valla şu an gerçekten istemiyorum.Bir gün kendi arabam olursa kimseye minnet etmeden binerim inşallah."Su saatten sonra istemiyorum" muhabbetine hic girmeyin. Ehliyeti cuzdaninizi kabartsin diye mi aldiniz siz?
Bilemiyorum artık.Ama kendisi istemedi çalışmamı.Çocuklara bakacak kimse yok diye.Zaten oturduğumuz yer itibariyle benim çalışabileceğim bir yerde yok.Evlenmeden önce büyük bir ilde oturuyordum ve çalışıyordum.Çalışmadığınız için bu şekilde davranıyor olabilir...
Valla şu an gerçekten istemiyorum.Bir gün kendi arabam olursa kimseye minnet etmeden binerim inşallah.
Sözde kullan diyor ama ver anahtarı dediğim an bi yere vurursun diyor.Ben öyle deyince de kullanmanı istemesem aldırmazdım diyor.Şeytan diyor gece bin arabaya çarp bi duvara.Öyle değil böyle çarpılır de.Esinizin yapmak istedigi tam olarak bu zaten: Sizi vazgecirmek.
Tavriniz dogru degil.
Sorun çıkartıyor.Hemen başlıyor bi yere vurursun yok kendin yanında biri olmadan nasıl gideceksin.Valla öyle dediği an onu boğmak istiyorum.Eşinizden izin almaniz gerekn bir konu değil araba kullanmak. haber vermeniz yeterli ne derse desin alın anahtarı çıkın. siz evlisiniz ve o araba da ortak sayilir.
Yapım buna izin vermez.Alsın arabasını başına çalsın.Evlilikte eşin arabası benim arabam mı olur? Dediklerine kulak asmayıp alin arabayı bir iki der vazgeçer sonra.
Sözde kullan diyor ama ver anahtarı dediğim an bi yere vurursun diyor.Ben öyle deyince de kullanmanı istemesem aldırmazdım diyor.Şeytan diyor gece bin arabaya çarp bi duvara.Öyle değil böyle çarpılır de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?