- 23 Aralık 2017
- 625
- 728
- 23
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Aynen öyle çocuğum yok ama evim aşırı kirleniyor çok işlek bir cadde üzerinde hava da çok kirli . Pazartesi, Çarşamba, Cuma temizlik yapıyorum evde temizlik suları kömür gibi oluyor kapkara utanıyorum ya . Başkasının evinde görsem hiç temizlik yapmıyor herhalde derim. Belli alışkanlıklarımız var çayın yanına mutlaka birşey istiyoruz mesela yapıyorum 3 çeşit yemek yapıyorum hergün . Tek lüksüm sabahları biraz uyumak ve Müge anlıyı takip etmekAynen.. Ben özellikle evde cocuk bakimiyla ilgilenen hanimlara da cuzi de olsa maas bağlanması taraftarıyım ama tabi daha ülkede işsizlik sorunu bitmemişken benim bu düşüncem cok ütopik biliyorum
Ne güzel demişsiniz ya erkeklerin bundan haberi yok, evini bir temizletmeye kalksın bakalım veya çocuğuna baktırsın gelecek kişi dünyanın parasını isteyecek. Kadınları böyle sömürüp duruyorlar sonra da ev hanımısın çalışmıyorsun oluyor arabaya binemezsin yok bilmemne. Sanki kadın afedersiniz aptal.Calismadim değil o halde calisamadim.. Hatta disarida calisamadim ev ve çocuklarla ilgilendim yazmalısınız.. Su an bi temizlik emekcisi ve cocuk bakicisi tutsaydiniz nereden baksaniz 3500 e denk gelir emeginizin karsiligi
Esiniz olacak beyefendi evlilikte ortak mal kavramini ogrenmeli siz de bu ortak malı kullanırken izin almamalisiniz
Istememen sacma olur esin seni yildirmaya calismis ve basarmis gibi gozukuyoSabah sabah beni o kadar sinirlendirdi ki anlatamam.Kızlar ehliyetim var.Yeni aldım.Onun arabasını da 2-3 sefer kullandım zaten otomatik vites.Gayette güzel kullanıyorum.Yanımda o vardı kullanırken.Sabah kalktım bugün misafirim gelecek.Ben markete gitçem dedim.Bana neyle gitceksin dedi.Arabayla dedim.Hemen her zamanki gibi bi yere vurursun dedi.O an onu boğmak istedim.Ya bi insan her seferinde aynı şeyi mi söyler.Sanki kendi anasının karnında öğrendi.Ağzıma geleni saydım.Arabayı ehliyeti olmayan babasına bile verdi bana vermedi.G.soksun şu saatten sonra istemiyorum arabasını filanda çok sinirliyim kızlar haksızmıyım.
Sözde kullan diyor ama ver anahtarı dediğim an bi yere vurursun diyor.Ben öyle deyince de kullanmanı istemesem aldırmazdım diyor.Şeytan diyor gece bin arabaya çarp bi duvara.Öyle değil böyle çarpılır de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?