- 11 Mart 2013
- 33.686
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.072
- 798
- 33
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Bende diyorum ki o zaman bunu kim düşünüyorsa inanılmaz saçma ve cahilceBöyle bir düşüncesi olabilir diyorum... çevremde gördüğümden biliyorum... bu kadar abartacak bir şey yok...
Hayır canım hiç yapmadım.Ehliyeti de ilk seferde aldım.Kasko yok sanırım.Sigortası var sadece.kaza yaptınız mı ki?
ayrıca kaza da yapılabilir ne var bunda? isteyerek yapılmıyor ya? kaskonuz yok mu? ne kıymetliymiş arabası.
ben de acemiyken sıfır araba aldım park edili haldeyken çarptılar. o zaman ne yapıcaz?
Araba otomatik.Ehliyet alalı 3 ay oldu.Ne kadar oldu ehliyet alalı acaba arabanın kaskosu var mı ? Araba otomatik mi
Biraz yanınızda birisi varken kullansanız çünkü önemli olan kaza yapmak filan değil ki önemli olan ne sizin canınıza yada karşı tarafın canına birşey olmasın. 3 ay kısa bir süreAraba otomatik.Ehliyet alalı 3 ay oldu.
Uzuldum anlattiklariniza.En cok uzuldugum kisim utandim demeniz.Utanilacak birsey yok.Usta sofor gecinen birinin iki yayayi neredeyse ezecegine sahit oldum,dikkat et gormuyor musun dedigimde,valla gormedim oldu cevabi.Konu kapandi.Bagirdiginda in asagi deseydiniz keske.Artik nasil gelirse gelir.İlk ehliyetimi aldım bir hevesle araba kullanıyorum işe gidip geliyorum mükemmel değilim ama idare ediyorum annemlerdeyiz ablam eniştem eşim arabada ben kullanıyorum evimizde biraz yokustaydi aşağıdan araba geliyor bende biraz sağa kaydım ki araba geçsin sağ tarafta da boşluk varmış bana bir bagardi kormusun arabayı aşağı dusurecektin diye bir utandım bir üzüldüm anlatamam lanet olsun arabama da dedim elimi Sürmem bir daha ki arabayı düğün takilarimla almıştım aslında benim di. Neyse aradan 10 yıl geçti şimdi o kadar pişmanım ki anlatamam ni ye taktım diyorum konuşsun dursun deseydim keşke ehliyet cuzdanda öyle duruyor sana demem sakin kocani takma o arabada seninde hakkın var kendi vermiyormu sen gizli kaçır yinede öğren herşey olacağına varır Rabbim kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah
Valla düşünmüyor değilim bende duvara tosla diyor şeytan.Gayette sürer bide inadına sürterek eline verirdim.
Bundan sonra boş konuşmamış olursun diye sürtüp getirdim derdim.
Ezikliyor aklınca işte.
Kesinlikle oyle.. Ev hanimi gibi yanlış bi tabir var dilimizde ornegin.. Kafamizda direkt tum gun yatan kadin modelini canlandırıyor.. Fakat bu konuda konu sahibinin iradesi disi bi calismama durumu var. Esim beni calistirmadi, cocuklara baktirdi diyor belli ki calisabilecegi, emeginin karsiligini alip bu tarz sıkıntıları yasamayacagi bi durum olusmus ve yine kocasina karari biraktigi icin olmamis. Adam gerçekten de ben çalışıyorum mal benim kafasinda, kadin da bu tarz kararlarda irade gosteremedigi icin adam at koşturuyorBende diyorum ki o zaman bunu kim düşünüyorsa inanılmaz saçma ve cahilce
Çalıştırmadı derken canım şöyle çocuk olunca bakacak kimse yoktu onun için çalışamadım.Şu an sınavlara hazırlanıyorum.Kazanırsam çalışcam inşallah.Konunuzda " calistirmadi" ibaresini kullanmissiniz. Ne demek efendim calistirmadi? Belli ki calismanizdan araba kullanmaniza bir cok sey icin karar mercii esiniz
Esinizin karşısına cikin ve şöyle deyin NESIN SEN SON HALIFE MI?
Calismadim değil o halde calisamadim.. Hatta disarida calisamadim ev ve çocuklarla ilgilendim yazmalısınız.. Su an bi temizlik emekcisi ve cocuk bakicisi tutsaydiniz nereden baksaniz 3500 e denk gelir emeginizin karsiligiÇalıştırmadı derken canım şöyle çocuk olunca bakacak kimse yoktu onun için çalışamadım.Şu an sınavlara hazırlanıyorum.Kazanırsam çalışcam inşallah.
tüm haklar çalışan kadınlara olmalı değil mi çalışmayanlar ezilmeli tabi ki çok haklısınız tövbe tövbeÇalışmadığınız için bu şekilde davranıyor olabilir...
Neden bu kadar tepki gösteriliyor anlayamadım gerçekten... farklı ülkelerde yaşıyoruz da benim mi haberim yok!!!!tüm haklar çalışan kadınlara olmalı değil mi çalışmayanlar ezilmeli tabi ki çok haklısınız tövbe tövbe
Ben hem çalıştım hemde şuan evdeyim. Ama hiç işim bitmez mesela yan gelip yattığımı tarih yazmamıştır . Herkesin ev hanımlığı anlayışı da farklı. Evde olduğun zaman gözüne evdeki yapılması gerekenler daha çok batıyor mecbur aksatmıyorsun hiç dinlenme olmuyor doğal olarakKesinlikle oyle.. Ev hanimi gibi yanlış bi tabir var dilimizde ornegin.. Kafamizda direkt tum gun yatan kadin modelini canlandırıyor.. Fakat bu konuda konu sahibinin iradesi disi bi calismama durumu var. Esim beni calistirmadi, cocuklara baktirdi diyor belli ki calisabilecegi, emeginin karsiligini alip bu tarz sıkıntıları yasamayacagi bi durum olusmus ve yine kocasina karari biraktigi icin olmamis. Adam gerçekten de ben çalışıyorum mal benim kafasinda, kadin da bu tarz kararlarda irade gosteremedigi icin adam at koşturuyor
Aynen.. Ben özellikle evde cocuk bakimiyla ilgilenen hanimlara da cuzi de olsa maas bağlanması taraftarıyım ama tabi daha ülkede işsizlik sorunu bitmemişken benim bu düşüncem cok ütopik biliyorumBen hem çalıştım hemde şuan evdeyim. Ama hiç işim bitmez mesela yan gelip yattığımı tarih yazmamıştır . Herkesin ev hanımlığı anlayışı da farklı. Evde olduğun zaman gözüne evdeki yapılması gerekenler daha çok batıyor mecbur aksatmıyorsun hiç dinlenme olmuyor doğal olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?