- 9 Ocak 2019
- 326
- 433
- 23
- Konu Sahibi iremerve1990
-
Araba niye onun gibi davranıyorsunuz?o kullanırken size soruyor mu?g.soksun demeyin onun degil ki kendi g.soksun araba ikinizin seni ilgilendirmez araba senin olduğu kadar benim de deyip anahtarı alıp çıkacaksınızSabah sabah beni o kadar sinirlendirdi ki anlatamam.Kızlar ehliyetim var.Yeni aldım.Onun arabasını da 2-3 sefer kullandım zaten otomatik vites.Gayette güzel kullanıyorum.Yanımda o vardı kullanırken.Sabah kalktım bugün misafirim gelecek.Ben markete gitçem dedim.Bana neyle gitceksin dedi.Arabayla dedim.Hemen her zamanki gibi bi yere vurursun dedi.O an onu boğmak istedim.Ya bi insan her seferinde aynı şeyi mi söyler.Sanki kendi anasının karnında öğrendi.Ağzıma geleni saydım.Arabayı ehliyeti olmayan babasına bile verdi bana vermedi.G.soksun şu saatten sonra istemiyorum arabasını filanda çok sinirliyim kızlar haksızmıyım.
Kendi evin ünündeki betona amuda kaldırmıştı arabayı o günleri unuttu şimdi.Ayni tavri sergileyerek ayni hatayi yaptim ben. Beni korkutan kisi esim degil, babamdi. 10 yili askin sure direksiyona elimi surmedim ehliyetim olmasina ragmen. Sonra bir gun aydinlanma yasadim ve bu kadar insan araba kullanabiliyorken ben neden bundan mahrum birakiliyorum dedim ve yine babamin itirazlarina ragmen aldim arabayi. Tek basima trafige ciktigim o gun nasil da heyecanliydim ama eve gelip arabayi park ettigimdeki mutluluk var ya, tarifi yok.
Ne oldu baba?
Simdi aslanlar gibi kullaniyorum ve babama tas cikartabilecek durumdayim. Hem babam arabayi ilk kullandiginda tum cukurlara itinayla girdigini ne cabuk unuttu.
Tekrarliyorum: Vazgecmeyin lutfen.
Ah keşke benimkide öyle olsa.Aslında eşşek gibi biliyo sürwceğimi.Benimki de vur kir yeter ki pratikles modunda
Kendi de kaç sefer vurdu.Velev ki vurdun ? Hayatın sonu mu ? Ben kazasız araba kullandım diyeni hiç görmedim. Sen vurmasan bile gelip sana vuruyorlar şahsen benim ilk ve tek kazam öyle oldu
Vurursam yaptırırız dersin. Bukadarda sığ olmasınlar canım artık.
İşte yapı olarak hiç öyle cazgır değilimdir.Küstüğüm dağın odununu yakmam o derece.Hiç öyle istemiyorum demem. Eşşek gibi vereceksin benim de arabam derim. Az cazgır olun yaa.
Ne alakası var acaba ? Kadın çalışmıyor da yan gelip yatıyor mu kiÇalışmadığınız için bu şekilde davranıyor olabilir...
Hanfendi ben yan gelip yattığını söylemedim... bunu nereden çıkardığınızı anlamadım... sadece kendi fikrimi yazdım üzerinize alınmanıza gerek yok...Ne alakası var acaba ? Kadın çalışmıyor da yan gelip yatıyor mu ki
Ben neden üzerime alınayım benimle ne alakası var ? Söylediğiniz cümleden kadın çalışmıyor para kazanmıyor kocası da arabayı kadına vermiyor çıkıyor öyle değil miHanfendi ben yan gelip yattığını söylemedim... bunu nereden çıkardığınızı anlamadım... sadece kendi fikrimi yazdım üzerinize alınmanıza gerek yok...
Böyle bir düşüncesi olabilir diyorum... çevremde gördüğümden biliyorum... bu kadar abartacak bir şey yok...Ben neden üzerime alınayım benimle ne alakası var ? Söylediğiniz cümleden kadın çalışmıyor para kazanmıyor kocası da arabayı kadına vermiyor çıkıyor öyle değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?