Eşim araba kullanmama izin vermiyor.

Araba niye onun gibi davranıyorsunuz?o kullanırken size soruyor mu?g.soksun demeyin onun degil ki kendi g.soksun araba ikinizin seni ilgilendirmez araba senin olduğu kadar benim de deyip anahtarı alıp çıkacaksınız

Hayir sakınnn ona kizginliginizdan arabayi kullanamamazlik yapmayin.
Hem arabayi ne zaman aldi sizinle evliyken mi, bekarliktan mi ?

Evliykense sizin de hakkiniz sonuna kadar, bekarliktansa da senin benim olamaz evlilikte en kizdigimmmm seyyy. Her turlu haklisiniz !

Ona Zehir edin bu yaptigini.
Asla konusmayin. Surundurun burnunu..
O pisman olana kadar ama asla almam kullanmam arabayi demeyin.
Ekmegine yağ surersiniz ..

bu kadar sinir küfür fazla değil mi? yeni ehliyetlisiniz öyle 2-3 sefer kullanmakla tek başınıza çıkmak istemenize sizi uyarmış işte.siz arabayı yüzde yüz mükemmel kullansanız bile yollar öküz diye tabi ettiğimiz ehliyeti kasaptan alan insanlarla dolu.daha 2-3 defa trafiğe çıkmış biri her şeyi düşünemiyor ve oldukça panikliyor.istediği kadar otomatik vites olsun gazla freni karıştırmak bir paniğe , sokağa atlayan kediye bakar.küfürler ediceğinize eşiniz de yanınızdayken bol bol pratik yapın.ehliyeti aldığı gibi cebine koyana cahil cesareti geliyor ister istemez.kişisel olarak almayın herkese böyle bu.2 kere araba kullanmakla trafiğe çıktım ben hikayeleri 3 kere 5 kere mutlu biter araba oyunu oynamıyorsun kendi canın söz konusu.adam kötü bir şey yapmamış uyarmış.araba kullanmana engel olmak istese ehliyet aldırmaz.

"Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!" diye başlayarak anahtarı alıp çıkardım ben olsam.

Gurur yapıp istemiyorum vs demeyin bu eşinizin işine gelir. Çarparsam yaptırırsın benden önemli mi diyip alın anahtarı çıkın yoksa unutursunuz

Hiç takmayın,güveniyorsanız kendinize alın anahtarı çıkın.
Bu saatten sonra asla istemem diyerek eşinizin tamda istedigi şeyi yapıyorsunuz.
Yıldırmaya çalışın,madem arabayı vermiyor,yürumek yada taksi vb ulaşım araçları yerine eşinizi kullanın. Alışverişe götürün,bıktırana kadar her yere sizi o götürsün,bıkıp kendi verebilir anahtarı beni uğrastırma diye belki.

O da sizin böyle demenizi bekleyip arabayı kullanmaktan vazgeçmenizi istiyor. Bence takmayın ama çok da cesur olmayın. Bir kaç ay tenha yollarda sürün.arabayı almayı da bırakmayın. Canım sağolsun deyip gülerek anahtarla çıkın, bu kadar sinir yapmanıza gerek yok.

Bir kere onun arabası demeniz hata. O araba sizin ikinizin. En büyük sorun araba sadece onunmuş gibi düşünmeniz. Ayrıca konuşsun dursun alın arabayı gidin markete sizi böyle vazgeçirmesine izin vermeyin. Bir konuşur iki konuşur duymazdan gelin en sonunda susacaktır. Vurursanız da suçlu hissetmeyin kendisi de vurabilir bir yerlere pekala da. Özgüveninizi yıkmasına izin vermeyin.

Kendi evin ünündeki betona amuda kaldırmıştı arabayı o günleri unuttu şimdi.

Kendi de kaç sefer vurdu.

Hanfendi ben yan gelip yattığını söylemedim... bunu nereden çıkardığınızı anlamadım... sadece kendi fikrimi yazdım üzerinize alınmanıza gerek yok...
Ben neden üzerime alınayım benimle ne alakası var ? Söylediğiniz cümleden kadın çalışmıyor para kazanmıyor kocası da arabayı kadına vermiyor çıkıyor öyle değil mi

Ben neden üzerime alınayım benimle ne alakası var ? Söylediğiniz cümleden kadın çalışmıyor para kazanmıyor kocası da arabayı kadına vermiyor çıkıyor öyle değil mi
Böyle bir düşüncesi olabilir diyorum... çevremde gördüğümden biliyorum... bu kadar abartacak bir şey yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…